Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , Nati85 είπε:

μπορει και να είσαι όμως και εμενα στο πρώτο είχε πρηστεί πολύ το στήθος μου 4 μέρες μετά την τελευταία μας επαφή και ελεγα μπα στο μυαλό μου θα είναι και ο άντρας μου έλεγε ποιο μυαλό σου βρε μουρλό είναι πολύ πρησμένο το στήθος σου..

Νομίζω η περιοδος θα σου έρθει 2 με 3 μέρες αφού σταματήσεις τα χάπια.κανω λάθος??

Δεν.ξερω ποτε καποιες έρχεται και και πριν το τελος των φαρμάκων θα διξει ο γιατρος δεν.μου ειπε μου ειπε απλα μηλαμε μολις σου έρθει! Δεν μου εκανε καλο αυτος ο μηνας πηραν τα μυαλά μου αερα εκτός οτι θα κανω σεξ καθε τρις και λιγο χααχαχχαχαα.μου εφτιαξε και η διαθεση!

Just now, modena είπε:

Ευχαριστώ πολύ πολύ!! Και εσύ εύχομαι αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά κ να ξεκινήσουμε παρέα τις προσπάθειες του Δεκεμβρη! (Βλέπεις... Συγκρατημένη κιόλας!) Χαχαχαχα

Χαχαχαχαχα ναι ενταξη οχι τοσο να περιμένεις αλλα οχι παρααα πολυ εγω 2 χρόνια προσπαθω και καθε μηνα εχω σσυμπτώματα! Αυτο δεν σημαίνει βέβαια πως αν.εχεις καποια και να εισαι εγκυος απλα πολλά απ αυτα τα εχουμε και πριν απλα επειδή δεν επιδιώκουμε εγκυμοσύνη δεν τα εχουμε παρατηρήσει!!!! Εγω παρολα αυτα σου εύχομαι να προσπαθω μονη μου αυτο το μηνα και εσυ.να εχεις το πολυπόθητο ζουζουνι στην κοιλιτσα σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Just now, Ungry girl είπε:

Δεν.ξερω ποτε καποιες έρχεται και και πριν το τελος των φαρμάκων θα διξει ο γιατρος δεν.μου ειπε μου ειπε απλα μηλαμε μολις σου έρθει! Δεν μου εκανε καλο αυτος ο μηνας πηραν τα μυαλά μου αερα εκτός οτι θα κανω σεξ καθε τρις και λιγο χααχαχχαχαα.μου εφτιαξε και η διαθεση!

Σου έκανε καλό γιατί είδες ότι μπορείς να μείνεις εγκυος!!ασε που ανέβηκε η διάθεση σου για σεξ και θα έχετε σωστές επαφές και τους επόμενους μήνες γιατί πριν σε είχε πάρει από κάτω!!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

Σου έκανε καλό γιατί είδες ότι μπορείς να μείνεις εγκυος!!ασε που ανέβηκε η διάθεση σου για σεξ και θα έχετε σωστές επαφές και τους επόμενους μήνες γιατί πριν σε είχε πάρει από κάτω!!

Οτι με ειχε πάρει με ειχε παρει αλλα το ξανα ειπα τον μηνα αυτόν που περασε ειχαμε τις καλύτερες επαφες μεσα στα 2 χρονια προσπαθειών!

πρίν από 5 λεπτά , Ungry girl είπε:

Χαχαχαχαχα ναι ενταξη οχι τοσο να περιμένεις αλλα οχι παρααα πολυ εγω 2 χρόνια προσπαθω και καθε μηνα εχω σσυμπτώματα! Αυτο δεν σημαίνει βέβαια πως αν.εχεις καποια και να εισαι εγκυος απλα πολλά απ αυτα τα εχουμε και πριν απλα επειδή δεν επιδιώκουμε εγκυμοσύνη δεν τα εχουμε παρατηρήσει!!!! Εγω παρολα αυτα σου εύχομαι να προσπαθω μονη μου αυτο το μηνα και εσυ.να εχεις το πολυπόθητο ζουζουνι στην κοιλιτσα σου!

Ευχαριστώ πολύ πολύ! :)

• Μου αρέσει 1

XM9Hp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

Οτι με ειχε πάρει με ειχε παρει αλλα το ξανα ειπα τον μηνα αυτόν που περασε ειχαμε τις καλύτερες επαφες μεσα στα 2 χρονια προσπαθειών!

Θα έχεις και πάλι τις ίδιες εντατικές επαφές και θα ξαναμεινεις πάλι!!

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , Nati85 είπε:

Θα έχεις και πάλι τις ίδιες εντατικές επαφές και θα ξαναμεινεις πάλι!!

Μακάρι αν πιασει η ιδια συνταγή κανονιστε ολη μερα σεξ τιποτα αλλο!!!!

πρίν από 19 λεπτά , modena είπε:

@Ungry girlΠάρτε άδεια από τη δουλειά κ βουρ! 

Δεν εχω θεμα ιδικά το σεξ στθς γόνιμες οσο κουρασμένη και να ειμαι γίνεται απολαυση χαχαχαχα

• Χαχα 1

πρίν από 52 λεπτά , Nati85 είπε:

@ntemiiiiii δεν είχες κανεις εξετάσεις θυρεοειδή θυμάμαι λάθος?αν όχι καλό είναι ναι να κανεις γιατί καμμία φορά δημιουργεί αίσθημα κόπωσης και ζαλάδες.εκτος αν έγινε κάτι ανεβαίνει η προγεστερονη και νιώθεις έτσι.

Ναι αίματος δε θυμάμαι ακριβώς πόσο ήταν κοντά στο 4 και μουχατε πει ότι είναι υψηλή.Τι εννοείς αυξάνεται η προγεστερόνη και έχω αδιαθεσία;

πρίν από 40 λεπτά , noni90 είπε:

@ntemiiiiii αν δεν ειναι απο μπεμπε μαλλον ειναι θυρεοειδης.. κ εγω εχω κατι συμπτωματα παρομοια κ εκανα εξετασεις και τις περιμενω κατι μου λεει ομως οτι ξερυθμιστηκα παλι..... 

κοριτσια εγω λευκά πηχτά υγρά έχω πάντα μετά την ωορρηξία. Πάντα φοράω σερβιετάκι γιατί ειναι αρκετούτσικα...Σημερα μου ξεκίνησαν και ετσι καταλαβαινω οτι εχει περασει η ωορρηξια μου. Μηπως ειναι συμπτωμα μονο για αυτές που δε τα βλέπουν συνήθως?

@Dimitr@17 αφού τα είχες και στην προηγούμενη εγκυμοσυνη ειναι καλο σημαδι..... Εχε το μυαλο σου και για άλλα συμπτώματα

Εμείς δυστυχως χασαμε την μερα πριν την ωορρηξια που ειναι  σημαντικη μερα κι ετσι αυτο το μηνα δεν εχω να περιμενω κατι.... Πρωτη φορά χάνουμε μέρα και μου έχει έρθει λίγο κάπως.

Ναι θα το δω μόλις περάσει αυτή η φάση και δεν είναι εγκυμοσύνη!

• Μου αρέσει 1

EvgLp2.png

On 6/12/2017 at 11:02 ΜΜ, Ungry girl είπε:

Σε ευχαριστώ πολυ κοριτσι.μου...ενταξη μετα απο ενα.άσχημο αποτέλεσμα ευχομαι να.έρθει κατι πολυ καλο! Είστε πολλα κοριτσια μέχρι τα Χριστούγεννα στην αναμονή και θελω να.πιστεύω πως με την πολυ δουλεια θα ανταμειφθούν πολλες πεειμενω τουλάχιστον 5 6 κοριτσια  με.κοπελίτσες κανονιστε!!!!

Μακάρι το ευχομαι σε όλες μας!!! ανυπομονω και εγω!!! 

4 & σήμερα, ξυπνησα με πονακια περιοδου, κανενα συμπτωμα εγκυμοσυνης, ειμαι ομως καλα, ποτε δεν ξερεις...και δεν περνανε οι μερες!! χαχαχαχαχα

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Ναι αίματος δε θυμάμαι ακριβώς πόσο ήταν κοντά στο 4 και μουχατε πει ότι είναι υψηλή.Τι εννοείς αυξάνεται η προγεστερόνη και έχω αδιαθεσία;

Ναι θα το δω μόλις περάσει αυτή η φάση και δεν είναι εγκυμοσύνη!

Όταν μένουμε έγκυες ανεβαίνει η προγεστερονη και αυτό μας κάνει να νιώθουμε κουρασμένες.και είναι ένα σύμπτωμα που ξεκινάει πολύ νωρίς.

• Μου αρέσει 2

e6OVp3.pngExilp3.png

On 7/12/2017 at 6:23 ΠΜ, Χαρά Τριανταφυλλακι. είπε:

Για σου κοπελα μου. Ευχαριστώ πολυ και εύχομαι και για σενα ότι καλύτερο. Έχεις ξεκινήσει καιρό τις προσπάθειες?  Αχ αυτό το άγχος. Μόνο όταν κοιμάσαι δεν έχεις αγχος σ'αυτήν την ζωή. :)  τι να κάνουμε θα το παλέψουμε όσο μπορούμε... 

Γεια σου κοριτσι μου!!! Σε ευχαριστω!! οχι δεν προσπαθω πολυ καιρο (εσύ?) ......ειμαι στον 3ο μηνα ελευθερων επαφων....και περιμενω σε 4 περπου μερες να ΜΗΝ μου ερθει..!! Δεν ξερω καμια φορα το αγχος με καταβαλει..το μονο που με κανει να ξεχνιεμαι ειναι η δουλεια....και δοξα το θεο μου εδωσαν εξτρα ωρες και ετσι το σκεφτομαι λιγοτερο....!! ομως το μονο σιγουρο ειναι οτι ολα θα πανε καλα....μια μερα θα ειμαστε μανουλες και απλα ελπιζω συντομα!!! 

On 7/12/2017 at 12:44 ΠΜ, ΓΙΩΤΑ78 είπε:

Καλημερα ,σε ευχαριστω πολυ κοριτσι μου και εσυ ευχομαι να τα καταφερεις αμεσα και να μιλαμε μετα ολες μαζι για τις κοιλιες μας!!

και εγω Σ' ευχαριστω παρα πολυ. απ το στομα σου και στου θεου το αυτι κοριτσακι!!!  ανυπομονουμε να μαθαινουμε νεα σου για καθε σταδιο της εγκυμοσυνης σου μεχρι να το κρατησεις στην αγκαλιτσα σου!!  φιλακια πολλα!!

πρίν από 9 λεπτά , KalStyl είπε:

Μακάρι το ευχομαι σε όλες μας!!! ανυπομονω και εγω!!! 

4 & σήμερα, ξυπνησα με πονακια περιοδου, κανενα συμπτωμα εγκυμοσυνης, ειμαι ομως καλα, ποτε δεν ξερεις...και δεν περνανε οι μερες!! χαχαχαχαχα

Αχαχαχχα αυτη η άτιμη η αναμονή ορι χειρότερο εύχομαι να καθυστερήσει για 9 μηνακια

• Μου αρέσει 1

On 7/12/2017 at 11:30 ΠΜ, Χαρά Τριανταφυλλακι. είπε:

Εάν είμαι δεν θα του πω τίποτα. Θα βάλω σε ενα κουτάκι το τεστ κάτω από το δέντρο και θα του το δώσω τα Χριστούγεννα...... σοκ θα πάθει..... :-D :shock:

το ιδιο σκεφτομουν και εγω!!!! γιατι ο αντρας μου λεγεται Μανωλης και γιορταζει την μερα των Χριστουγεννων!!! θα ειναι υπεροχο δωρο και για τους δυο μας!!!  :-D:-D χαχαχαχα  

• Μου αρέσει 2

πρίν από 12 λεπτά , Nati85 είπε:

Όταν μένουμε έγκυες ανεβαίνει η προγεστερονη και αυτό μας κάνει να νιώθουμε κουρασμένες.και είναι ένα σύμπτωμα που ξεκινάει πολύ νωρίς.

Τι να πω δε ξέρω γενικά η μέρα σήμερα είναι περίεργη βγαίνει και η κούραση της εβδομάδας

Πήγα μια ωρίτσα yin yoga και χαλάρωσα...

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...