Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

1 hour ago, CME2205 είπε:

Έχω απίθανη συνταγή για κουραμπιέδες που κάθε χρόνο φτιάχνω και κάνει χαμό! Θες να στη στείλω σε πμ;

στειλτην κ σε εμενα!!!!!

πρίν από 59 λεπτά , Antila είπε:

Φλεβες ουτε καν, ποναει λιγο στις εξωτερικες πλευρες ή αν ακουμπησω τις ρωγες, και εχει ελαφρως φουσκωσει, αλλα λιγα πραγματα κοριτσια! Ισως ανεπαισθητα εχει μεγαλωσει η θηλαια αλως αλλα γενικα δε βλεπεις το βυζι μου και λες "α αυτη ειναι εγκυος". Τι να σου κανει το νουμερο 75Β; Χαχαχα! Εμενα ηρθε τελευταιο και καταϊδρωμενο σαν συμπτωμα!

κ εγω 75 b φοραω κ πηρα σουτιεν τωρα πριν δυο βδομαδες κ σε ενα σχεδιο που μου αρεσε το δοκιμαζα κ εφτασα σε σημειο να μ πει η πωλητρια δε βγαίνει σε πιο μεγαλο!δε πιστευα οτι θα το ακουγα ποτε αυτο!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Γεια σας και από μένα κορίτσια! Σας διαβάζω τις τελευταίες μέρες κ σκέφτηκα να μοιραστώ τις σκέψεις μου μαζί σας γιατί μια εμπειρία παραπάνω την έχετε από μένα σίγουρα.

Τέλη Νοεμβρίου στις γόνιμες μέρες μου είχαμε ένα "ατύχημα". Έπεσε στο τραπέζι η κουβέντα για παιδί κ καταλήξαμε στο ότι το Δεκέμβριο θα θέλαμε να προσπαθήσουμε κανονικά μιας κ δεν πιστεύαμε κ πολύ ότι θα μας κάτσει με εκείνη τη φορά. 

Το θέμα είναι ότι ενώ περιμένω να αδιαθετησω στις 16 του μηνός,έχω εδώ κ μια εβδομάδα περίπου καουρες κ δυσπεψία με το που θα φάω κάτι. Παράλληλα πρησμένο στήθος κ πόνους δεξιά και αριστερά χαμηλά (όχι συνέχεια).

Λέτε να είναι δείγματα αυτά ότι κάτι τρέχει ή απλά παιχνίδια του μυαλού?

Συγγνώμη για την πολυλογια μου.. :roll:

XM9Hp2.png

πρίν από 33 λεπτά , Antila είπε:

Σ ευχαριστω κοριτσι μου! Πηρα ηδη μια Lysopaine και μια καραμελα με εχινακεια και βιταμινη C αλλα δε θα παρω αλλες, θα το παω συντηρητικα με τους τροπους που μου ειπες! Να 'σαι καλα!! <3 Περαστικα και στη μικρη σου..! Ζορικα περναει το παιδακι με 40 πυρετο..

@Dimitr@17 εγω σε καμια εγκυμοσυνη δεν ειδα ροζ εμφυτευσης παντως! Μην το περιμενεις ντε και καλα ως ενδειξη δηλαδη, γιατι μπορει να γινει η εμφυτευση κ να μην το παρεις χαμπαρι!

Ναι σε αυτο εχεις δικιο...και εγω στην παλινδρομη που ειχα τυχαια το ειδα στο σκουπισμα μια φορα

πρίν από 34 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

14+4 σήμερα! 

Θα έρθει και το δικό σου πολύ σύντομα!! Έμεινες πριν λίγο καιρό  θα ξαναμεινεις και θα πάνε όλα καλά αυτή τη φορά!!

Θα δεις που θα ανακουφιστεις αμέσως!!

@Dimitr@17 να θα συμφωνήσω κι εγώ με αυτό! Δεν είναι απαραίτητο τα ροζ.  Στην κόρη μου τα είχα ενώ εδώ σε αυτή δεν είχα απολύτως τπτ.  Ούτε ροζ ουτε στήθος πρησμένο ούτε πόνους ούτε τπτ.  Δεν υπάρχει κάτι στάνταρ σε καμία γυναίκα πέρα από την καθυστέρηση. 

@Farmakotriftena μου ναι το πιστευω οτι θα ερθει συντομα και οτι ολα θα πανε καλα...πλεον ειμαι πιο χαλαρη...γτ την προηγ φορα στεναχωριομουν πως θα το πω στην δουλεια στους δικους μου τωρα τα ξεπερασα αυτα μεσα μου...και κοιταω μονο εμενα..

• Μου αρέσει 1

@ntemiiiiii δεν είχες κανεις εξετάσεις θυρεοειδή θυμάμαι λάθος?αν όχι καλό είναι ναι να κανεις γιατί καμμία φορά δημιουργεί αίσθημα κόπωσης και ζαλάδες.εκτος αν έγινε κάτι ανεβαίνει η προγεστερονη και νιώθεις έτσι.

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 9 λεπτά , modena είπε:

Γεια σας και από μένα κορίτσια! Σας διαβάζω τις τελευταίες μέρες κ σκέφτηκα να μοιραστώ τις σκέψεις μου μαζί σας γιατί μια εμπειρία παραπάνω την έχετε από μένα σίγουρα.

Τέλη Νοεμβρίου στις γόνιμες μέρες μου είχαμε ένα "ατύχημα". Έπεσε στο τραπέζι η κουβέντα για παιδί κ καταλήξαμε στο ότι το Δεκέμβριο θα θέλαμε να προσπαθήσουμε κανονικά μιας κ δεν πιστεύαμε κ πολύ ότι θα μας κάτσει με εκείνη τη φορά. 

Το θέμα είναι ότι ενώ περιμένω να αδιαθετησω στις 16 του μηνός,έχω εδώ κ μια εβδομάδα περίπου καουρες κ δυσπεψία με το που θα φάω κάτι. Παράλληλα πρησμένο στήθος κ πόνους δεξιά και αριστερά χαμηλά (όχι συνέχεια).

Καλησπερα κοριτσι και καλη επιτυχία στις προσπαθειες σας! Μπορει.να ειναι παιχνίδια του μυαλού μπορει και οχι τιποτα δεν ειναι σιγουρο! Αλλα ειναι και λιγο νορις ακομα περιμενε λιγες μερες αλλες φορες δεν εχεις κατι απο αυτα οταν πςριμενεις περιοδο??

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , modena είπε:

Ειναι λίγο νωρίς αλλά ναι μπορει και να είσαι!απο την άλλη βεβαια το έχουμε περάσει σχεδόν όλες αυτό με του που ξεκινάμε τις προσπάθειες νομίζουμε ότι είμαστε έγκυες.ευχομαι να το πετύχατε με την πρώτη φορά αλλιώς εδώ είμαστε να τα συζητάμε!!

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 13 λεπτά , modena είπε:

Σου στέλνω πμ 

DBTcp3.png7Kksp3.png

πρίν από 11 λεπτά , modena είπε:

καλως ορισες !!! οι καουρες κ το πρησμενο στηθος κ χαμηλα ειναι συμπτωμα. ομως ειναι ακομα πολυ νωρις για να ξερεις. καμια φορα αν σκεφτεσε κ κατι συνεχεια τα δημιουργει το μυαλο λιγο υπομονη ακομα κ σε μια εβδομαδα θα ξερεις τι γινετε

Γενικά δεν είχα ποτέ συμπτώματα περιόδου. Τους τελευταίους μήνες έχω μόνο πρήξιμο στην κοιλιά κ στο στήθος. Το σκέφτομαι κ εγώ ότι μάλλον ότι θέλω νιώθω. Σίγουρα είναι πολύ νωρίς, σε μια βδομάδα θα δείξει.. Καλά αποτελέσματα σε όλες μας όπως κ να χει! :-D

XM9Hp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Nati85 είπε:

@Ungry girl τελικά εκανες χοριακη?εχεις ακόμα πρησμένο στήθος?

Το στηθος μου ακομα πρισμενο και με φλέβες! Δε λεει να.μου ερθει η συχαμενη να.τελειώνω! Δευτερα θα κανω 

@ntemiiiiii αν δεν ειναι απο μπεμπε μαλλον ειναι θυρεοειδης.. κ εγω εχω κατι συμπτωματα παρομοια κ εκανα εξετασεις και τις περιμενω κατι μου λεει ομως οτι ξερυθμιστηκα παλι..... 

κοριτσια εγω λευκά πηχτά υγρά έχω πάντα μετά την ωορρηξία. Πάντα φοράω σερβιετάκι γιατί ειναι αρκετούτσικα...Σημερα μου ξεκίνησαν και ετσι καταλαβαινω οτι εχει περασει η ωορρηξια μου. Μηπως ειναι συμπτωμα μονο για αυτές που δε τα βλέπουν συνήθως?

@Dimitr@17 αφού τα είχες και στην προηγούμενη εγκυμοσυνη ειναι καλο σημαδι..... Εχε το μυαλο σου και για άλλα συμπτώματα

Εμείς δυστυχως χασαμε την μερα πριν την ωορρηξια που ειναι  σημαντικη μερα κι ετσι αυτο το μηνα δεν εχω να περιμενω κατι.... Πρωτη φορά χάνουμε μέρα και μου έχει έρθει λίγο κάπως.

Just now, modena είπε:

Γενικά δεν είχα ποτέ συμπτώματα περιόδου. Τους τελευταίους μήνες έχω μόνο πρήξιμο στην κοιλιά κ στο στήθος. Το σκέφτομαι κ εγώ ότι μάλλον ότι θέλω νιώθω. Σίγουρα είναι πολύ νωρίς, σε μια βδομάδα θα δείξει.. Καλά αποτελέσματα σε όλες μας όπως κ να χει! :-D

μπορει και να είσαι όμως και εμενα στο πρώτο είχε πρηστεί πολύ το στήθος μου 4 μέρες μετά την τελευταία μας επαφή και ελεγα μπα στο μυαλό μου θα είναι και ο άντρας μου έλεγε ποιο μυαλό σου βρε μουρλό είναι πολύ πρησμένο το στήθος σου..

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

Το στηθος μου ακομα πρισμενο και με φλέβες! Δε λεει να.μου ερθει η συχαμενη να.τελειώνω! Δευτερα θα κανω 

Νομίζω η περιοδος θα σου έρθει 2 με 3 μέρες αφού σταματήσεις τα χάπια.κανω λάθος??

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 2 λεπτά , modena είπε:

Εχεις να δεις πολλα η φαντασια.μας κανει κολπα..και γενικα να.εισαι προσγειωμένη οσο γίνετε το ξερω δεν ειναι ευκολα αλλα για να ειναι λιγοτερη η απογοήτευση..αν και στην δικη σου περίπτωση δεν μηλαμε για απογοήτευσή γιατι ειναι οπως ειπες ο 1ος μηνας προσπαθειών και ευχομαι και ο τελευταίος να εγινε το εευχάριστο καλη επιτυχία!!!!!

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

Εχεις να δεις πολλα η φαντασια.μας κανει κολπα..και γενικα να.εισαι προσγειωμένη οσο γίνετε το ξερω δεν ειναι ευκολα αλλα για να ειναι λιγοτερη η απογοήτευση..αν και στην δικη σου περίπτωση δεν μηλαμε για απογοήτευσή γιατι ειναι οπως ειπες ο 1ος μηνας προσπαθειών και ευχομαι και ο τελευταίος να εγινε το εευχάριστο καλη επιτυχία!!!!!

Ευχαριστώ πολύ πολύ!! Και εσύ εύχομαι αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά κ να ξεκινήσουμε παρέα τις προσπάθειες του Δεκεμβρη! (Βλέπεις... Συγκρατημένη κιόλας!) Χαχαχαχα

• Χαχα 1

XM9Hp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...