Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 11 λεπτά , Ungry girl είπε:

Χαχαχχαα ελα μωρε σιγα...εγω τα υγρα ηταν ασπρα ασπρα.οχι διαφανες σαν τις  Ωορρηξίας! Οσο για το στηθος μου ενω πονουσε και ηταμ και πριζμενο αλλα ειχα και ειχα εντονες φλεβες και αυτο που με εκανε να την ψολιαστω ηταν οτι ειχα γυρο απο τις θηλές και ηταν μπλε οχι πράσινες χαχααχα δεν εχεις φλεβες?? Δεν ποναει το στηθος σου???

Μα ουτε εμενα ηταν διαφανα! Ασπρα ηταν αλλα δε θυμαμαι ποσο πηχτα! Αρα ειναι σημαδακι εγκυμοσυνης αυτο μεχρι στιγμης, το κραταμε!

Φλεβες ουτε καν, ποναει λιγο στις εξωτερικες πλευρες ή αν ακουμπησω τις ρωγες, και εχει ελαφρως φουσκωσει, αλλα λιγα πραγματα κοριτσια! Ισως ανεπαισθητα εχει μεγαλωσει η θηλαια αλως αλλα γενικα δε βλεπεις το βυζι μου και λες "α αυτη ειναι εγκυος". Τι να σου κανει το νουμερο 75Β; Χαχαχα! Εμενα ηρθε τελευταιο και καταϊδρωμενο σαν συμπτωμα!

• Μου αρέσει 1

Grpbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Just now, kido είπε:

Ότι έγινε έγινε όπως το λες είναι. Άμα όμως έχει μιλήσει η γιαγιά που έχει προηγούμενο ρεκόρ επιτυχίας από ότι κατάλαβα, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα!! 

Ενταξει βρε κοριτσια μπορει να εχει κ μια αποκλιση η γυναικα μπορει να ειναι τον επομενο μηνα να δειξει πουωκ παλι μετριεται ο δεκεμβριος μεσα..θα την ρωτησω αυριο...

πρίν από 2 λεπτά , Nati85 είπε:

Άρα έχει γίνει η σύλληψη περιμενουμε εμφύτευση τωρα!!!

Αν δεν δω ροζ δεν μπορω να πιστευω οτι μπορει να εχει γινει η συλληψη...θα δειξει ποσες μερες θελει η εμφυτευση?

• Χαχα 1

πρίν από 1 λεπτό , Antila είπε:

Μα ουτε εμενα ηταν διαφανα! Ασπρα ηταν αλλα δε θυμαμαι ποσο πηχτα! Αρα ειναι σημαδακι εγκυμοσυνης αυτο μεχρι στιγμης, το κραταμε!

Φλεβες ουτε καν, ποναει λιγο στις εξωτερικες πλευρες ή αν ακουμπησω τις ρωγες, και εχει ελαφρως φουσκωσει, αλλα λιγα πραγματα κοριτσια! Ισως ανεπαισθητα εχει μεγαλωσει η θηλαια αλως αλλα γενικα δε βλεπεις το βυζι μου και λες "α αυτη ειναι εγκυος". Τι να σου κανει το νουμερο 75Β; Χαχαχα! Εμενα ηρθε τελευταιο και καταϊδρωμενο σαν συμπτωμα!

Κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός θα μεγαλώσει πιο μετά!

πρίν από 2 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Ενταξει βρε κοριτσια μπορει να εχει κ μια αποκλιση η γυναικα μπορει να ειναι τον επομενο μηνα να δειξει πουωκ παλι μετριεται ο δεκεμβριος μεσα..θα την ρωτησω αυριο...

Αν δεν δω ροζ δεν μπορω να πιστευω οτι μπορει να εχει γινει η συλληψη...θα δειξει ποσες μερες θελει η εμφυτευση?

Το ροζ το βλέπεις στην εμφύτευση όχι στην σύλληψη. Η σύλληψη γίνεται στις σάλπιγγες και μετά ταξιδεύει προς την μήτρα οπου γίνεται και η εμφύτευση Η οποία γίνεται από 6 μέχρι 12 μέρες.οταν μπει το γονιμοποιημένο ωράριο στην μήτρα προσπαθεί να κολλήσει στα τοιχώματα και γι αυτό μπορει να δούμε λίγο ροζ κατά την εμφύτευση.

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 10 λεπτά , Antila είπε:

Ααχαχαχα ελα ρε το 75 μια χαρα είναι! Χαχαχ αρα 3στα 3 τα πιχτα ασπρα υγρα! Οποια αλλη ειχε υγρά τετοιου ιδους να.το δηλωσει τωρα!!!!

Πω πω μου άνοιξε η όρεξη με τους κουραμπιέδες.βασικα έχω όρεξη να φάω διπλες τωρα!!πω πω θα παμε σούπερ μάρκετ μετά θα δω μηπως έχουν βγάλει διπλες τα ζαχαροπλαστεία.:-D

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Ungry girl είπε:

Ααχαχαχα ελα ρε το 75 μια χαρα είναι! Χαχαχ αρα 3στα 3 τα πιχτα ασπρα υγρα! Οποια αλλη ειχε υγρά τετοιου ιδους να.το δηλωσει τωρα!!!!

Ειχα και εγω το προηγουμενο μηνα πηχτα άσπρα υγρα και το ειχα αναφέρει! Αλλα έγκυος δεν ημουν!:-(

jgJqp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Ungry girl είπε:

εχωαρκετά υγρά αλλά όχι άσπρα κρίμα δεν πιάνεται! Είχα διαβάσει ότι αυτά τα υγρά ξεκινάνε για να κλείσουν την είσοδο του τραχήλου για προστασία από μολύνσεις και μικρόβια  του κόλπου

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 13 λεπτά , Nati85 είπε:

Κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός θα μεγαλώσει πιο μετά!

Το ροζ το βλέπεις στην εμφύτευση όχι στην σύλληψη. Η σύλληψη γίνεται στις σάλπιγγες και μετά ταξιδεύει προς την μήτρα οπου γίνεται και η εμφύτευση Η οποία γίνεται από 6 μέχρι 12 μέρες.οταν μπει το γονιμοποιημένο ωράριο στην μήτρα προσπαθεί να κολλήσει στα τοιχώματα και γι αυτό μπορει να δούμε λίγο ροζ κατά την εμφύτευση.

Αρα αν ειχα ας πουμε στις 3 συλληψη θα πρεπει να περιμενω μεχρι τις 12 του μηνα

πρίν από 7 λεπτά , Μάντη είπε:

Ειχα και εγω το προηγουμενο μηνα πηχτα άσπρα υγρα και το ειχα αναφέρει! Αλλα έγκυος δεν ημουν!:-(

Ααααα οπότε ουτε αυτο ειναι στανταρ!!!

πρίν από 6 λεπτά , Nati85 είπε:

εχωαρκετά υγρά αλλά όχι άσπρα κρίμα δεν πιάνεται! Είχα διαβάσει ότι αυτά τα υγρά ξεκινάνε για να κλείσουν την είσοδο του τραχήλου για προστασία από μολύνσεις και μικρόβια  του κόλπου

Καλα δεν ειναι στανταρ και εγω που υποτίθεται δεν κανω ωορρηξία αυτο το μηνα τωρα στο σκούπισμα εχω διαφανες υγρα λίγα όμως! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

On 7/12/2017 at 2:13 ΜΜ, Dimitr@17 είπε:

Καλησπερα κοριτσια μου...τι κανετε?εγω μολις γυρισα απο την.δουλεια... @kido τι λενε τα αστρα σημερα για σενα? @Farmakotriftena χθες σε σκεφτομουν τι κανεις?πως ειναι το μπεμπε σ?μεγαλωνει?χαχα

Δημητρούλα είμαι πολύ καλύτερα.  Καμία σχέση με πριν.. εδώ και 3-4 μέρες πάω και δουλειά. Όχι 10ωρα αλλά όσο πιο πολύ μπορώ! Το μπεμπέ μεγαλώνει και σιγά σιγά σκάει και η κοιλιά.. . Πφφφφ

yplDp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Δημητρούλα είμαι πολύ καλύτερα.  Καμία σχέση με πριν.. εδώ και 3-4 μέρες πάω και δουλειά. Όχι 10ωρα αλλά όσο πιο πολύ μπορώ! Το μπεμπέ μεγαλώνει και σιγά σιγά σκάει και η κοιλιά.. . Πφφφφ

Μπραβο γλυκια μου ποσο εισαι τωρα?να ξεκουραζεσαι οσο μπορεις οταν γυρνας σπιτι...εγω παλι ειμαι στην αναμονη...

πρίν από 9 λεπτά , Ungry girl είπε:

Ααααα οπότε ουτε αυτο ειναι στανταρ!!!

Καλα δεν ειναι στανταρ και εγω που υποτίθεται δεν κανω ωορρηξία αυτο το μηνα τωρα στο σκούπισμα εχω διαφανες υγρα λίγα όμως! 

Τιποτα δεν ειναι σιγουρο πριν ερθει η καθυστερηση..

5 ώρες πρίν, Antila είπε:

Καλημέρα! Σας διαβάζω όπως κάθε πρωί, μόνο που σήμερα είμαι με τρομερό πονόλαιμο σε σημείο ούτε το νερό να καταπίνεται! Πήρα το γιατρό και μου είπε οκ για Lysopaine ή Strepsils και ο θεός βοηθός! Η φίλη μας η @Farmakotriftena εχει να προτεινει κανενα καλο και αποτελεσματικο tip για εντονο πονολαιμο;

Ααχ αγάπη υπομονή.. . Όχι δυστυχώς στην εγκυμοσύνη τα πάντα απαγορεύονται... Εγώ όταν αρρώστησα στις πολύ πολύ αρχές της εγκυμοσύνης έπινα 2-3 φορές την ημέρα ζεστο προς  χλιαρουτσικο νερο και μεσα εβαζα μισο χυμο λεμονιού και μια κουτ. Μέλι.  Με βοηθησε παρα πολυ. Και εκανα και γαργάρες με αλατονερο (παλι χλιαρό το νερο) πιστευω θα σε βοηθησει!! Αλλα να επιμένεις 2-3 φορές την ημέρα!! Περαστικά σου!!!! Κι εγώ έχω άρρωστη την κόρη μου με 40αρια...

yplDp3.png

πρίν από 7 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Ααχ αγάπη υπομονή.. . Όχι δυστυχώς στην εγκυμοσύνη τα πάντα απαγορεύονται... Εγώ όταν αρρώστησα στις πολύ πολύ αρχές της εγκυμοσύνης έπινα 2-3 φορές την ημέρα ζεστο προς  χλιαρουτσικο νερο και μεσα εβαζα μισο χυμο λεμονιού και μια κουτ. Μέλι.  Με βοηθησε παρα πολυ. Και εκανα και γαργάρες με αλατονερο (παλι χλιαρό το νερο) πιστευω θα σε βοηθησει!! Αλλα να επιμένεις 2-3 φορές την ημέρα!! Περαστικά σου!!!! Κι εγώ έχω άρρωστη την κόρη μου με 40αρια...

Σ ευχαριστω κοριτσι μου! Πηρα ηδη μια Lysopaine και μια καραμελα με εχινακεια και βιταμινη C αλλα δε θα παρω αλλες, θα το παω συντηρητικα με τους τροπους που μου ειπες! Να 'σαι καλα!! <3 Περαστικα και στη μικρη σου..! Ζορικα περναει το παιδακι με 40 πυρετο..

@Dimitr@17 εγω σε καμια εγκυμοσυνη δεν ειδα ροζ εμφυτευσης παντως! Μην το περιμενεις ντε και καλα ως ενδειξη δηλαδη, γιατι μπορει να γινει η εμφυτευση κ να μην το παρεις χαμπαρι!

Grpbp2.png

πρίν από 6 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Μπραβο γλυκια μου ποσο εισαι τωρα?να ξεκουραζεσαι οσο μπορεις οταν γυρνας σπιτι...εγω παλι ειμαι στην αναμονη...

14+4 σήμερα! 

Θα έρθει και το δικό σου πολύ σύντομα!! Έμεινες πριν λίγο καιρό  θα ξαναμεινεις και θα πάνε όλα καλά αυτή τη φορά!!

Just now, Antila είπε:

@Dimitr@17 εγω σε καμια εγκυμοσυνη δεν ειδα ροζ εμφυτευσης παντως! Μην το περιμενεις ντε και καλα ως ενδειξη δηλαδη, γιατι μπορει να γινει η εμφυτευση κ να μην το παρεις χαμπαρι!

Θα δεις που θα ανακουφιστεις αμέσως!!

@Dimitr@17 να θα συμφωνήσω κι εγώ με αυτό! Δεν είναι απαραίτητο τα ροζ.  Στην κόρη μου τα είχα ενώ εδώ σε αυτή δεν είχα απολύτως τπτ.  Ούτε ροζ ουτε στήθος πρησμένο ούτε πόνους ούτε τπτ.  Δεν υπάρχει κάτι στάνταρ σε καμία γυναίκα πέρα από την καθυστέρηση. 

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...