Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Dimitr@17 είπε:

Ααα μαζι ειμαστε περιπου κ εγω 18 με 20 περιμενω..

Ναι είμαστε ένα γκρουπάκι με λίγες μέρες διαφορα!!!για να δούμε ποια η ποιες θα είναι τυχερές! Εσυ έχεις και την γιαγιά που είναι σίγουρη!!!

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 2 λεπτά , Nati85 είπε:

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι εντελώς άσχετο ψάχνω να βρω συνταγή για κουραμπιέδες δεν έχω ξαναφτιάξει σε κάποιες συνταγές βάζουν αυγό σε άλλες όχι και δεν ξερω ποια να κάνω ξέρει κάποια κοπέλα να μου πει την γνώμη της!!

Έχω απίθανη συνταγή για κουραμπιέδες που κάθε χρόνο φτιάχνω και κάνει χαμό! Θες να στη στείλω σε πμ;

TQjIp3.pngj1MYp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι εντελώς άσχετο ψάχνω να βρω συνταγή για κουραμπιέδες δεν έχω ξαναφτιάξει σε κάποιες συνταγές βάζουν αυγό σε άλλες όχι και δεν ξερω ποια να κάνω ξέρει κάποια κοπέλα να μου πει την γνώμη της!!

Εμεις στον φουρνο βαζουμε...η μαμα μουωαπο την αλλη δεν βαζει...το πιο σημαντικο κ το μυστικο ειναι το βουτυρο να ειναι γαλακτος κ το αμυγδαλο ψιλοκομμενο

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 6 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Ελα ντε κ εγω αυτο το αποθημενο εχω με το στηθος...παντως οταν ειχα μεινει εγκυος αυτα που ειχα με ενισχυση με στενευαν...οποτε θα μεγαλωσει στο λεω εγω..χαχαχ εγω δεν εχω υγρα σαν ασπραδι αυγου διαφανα εχω ασπρα κ πηχτα...

Μα κι εγω τα ιδια ειχα, ασπρα και μπολικα, δε θυμαμαι ποσο πηχτα! Τα ασπραδι τα ειχα στην ωορρηξια μονο, μετα απο αυτην ξεκινησαν τα ασπρα, οπως σε σενα! Σημαδι εγκυμοσυνης σου λεω :) και το ειπε κι η γιαγια, το ειπε και το ονειρο.... Τι αλλο θες;!!! Χαχαχα!

Grpbp2.png

πρίν από 2 λεπτά , Nati85 είπε:

Ναι είμαστε ένα γκρουπάκι με λίγες μέρες διαφορα!!!για να δούμε ποια η ποιες θα είναι τυχερές! Εσυ έχεις και την γιαγιά που είναι σίγουρη!!!

Χαχαχα εχω την γιαγια αλλα εχω κ πολλες μερες ακομα...παντως απο επαφες ειχαμε καθε μερα εκτος απο τις 5 και 7 του μηνα

Διαφημίσεις

Just now, CME2205 είπε:

Έχω απίθανη συνταγή για κουραμπιέδες που κάθε χρόνο φτιάχνω και κάνει χαμό! Θες να στη στείλω σε πμ;

Ναι φυσικά και θέλω!!!ψαχνω όλη μέρα και δεν ξερω μπερδεύτηκα!!

e6OVp3.pngExilp3.png

Just now, Antila είπε:

Μα κι εγω τα ιδια ειχα, ασπρα και μπολικα, δε θυμαμαι ποσο πηχτα! Τα ασπραδι τα ειχα στην ωορρηξια μονο, μετα απο αυτην ξεκινησαν τα ασπρα, οπως σε σενα! Σημαδι εγκυμοσυνης σου λεω :) και το ειπε κι η γιαγια, το ειπε και το ονειρο.... Τι αλλο θες;!!! Χαχαχα!

Χαχα γελαω μονη μου εδω στο σπιτι που ειμαι...ναι κ μενα ηταμβδιαφανα πριν 4μερες κ τωρα πηχτα κ αρκετα συν οτι εχω κατι πονακια λες κ θα αδιαθετησω...μακαρι..μαι η γιαγια ειναι γερο χαρτι...

πρίν από 5 λεπτά , Nati85 είπε:

να κανεις τους κουραμπιεδες του ακη ειναι μπουκιτσες και ειναι τελοιοι πραγματικα!!!! εδω και 3 χρονια κανω μονο αυτους!!!! 

Χαχαχα εχω την γιαγια αλλα εχω κ πολλες μερες ακομα...παντως απο επαφες ειχαμε καθε μερα εκτος απο τις 5 και 7 του μηνα

Η γιαγιά σου είπε ότι είσαι ήδη εγκυος η κάνω λάθος??

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

Η γιαγιά σου είπε ότι είσαι ήδη εγκυος η κάνω λάθος??

Η γιαγια ειπε οτι θα ειμαι εγκυος αυτο το μηνα κ ενας πελατης επεμενε οτι ειμαι εγκυος...μου το ειχε πει στις 2 3 του μηνα..και της ειχα πει αυτο τον μηνα?ποτε θα προλαβω?εχει ηδη ξεκινησει κ μου λεει θα προλαβεις

Just now, Dimitr@17 είπε:

Η γιαγια ειπε οτι θα ειμαι εγκυος αυτο το μηνα κ ενας πελατης επεμενε οτι ειμαι εγκυος...μου το ειχε πει στις 2 3 του μηνα..και της ειχα πει αυτο τον μηνα?ποτε θα προλαβω?εχει ηδη ξεκινησει κ μου λεει θα προλαβεις

Το ξερω θα με περνατε για τρελη

Διαφημίσεις

Just now, Δήμητρα1988 είπε:

να κανεις τους κουραμπιεδες του ακη ειναι μπουκιτσες και ειναι τελοιοι πραγματικα!!!! εδω και 3 χρονια κανω μονο αυτους!!!! 

Ναι τους είδα και του Ακή.κοιτα θα κάνω μια δόση και άλλη μια κοντά στα Χριστούγεννα αλλά δυο συνταγές και οποία μου αρέσει πιο πολύ.αν είναι μεγάλες ποσότητες θα κάνω τις μισές!!καθε χρόνο εκανα μελομακάρονα αλλά βαρέθηκα θα αλλάξω φέτος σε κουραμπιέ.

πρίν από 5 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Το ξερω θα με περνατε για τρελη

Ε ναι προλαβαίνεις έχει ήδη ξεκίνησει η διαδικασια.θα έχει γίνει η σύλληψη.για να δούμε η γιαγιά πέφτει μέσα!!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 17 λεπτά , Antila είπε:

@linaa κι εγω σου ευχομαι να μεινεις συντομα για να μη βασανιζεσαι και να μην αγχωνεσαι ουτε εσυ, ουτε ο Λινος! Μετα την βιοχημικη τιποτα δεν αποκλειεται, αντιθετως!! :)

@Dimitr@17 και @Ungry girl κι εγω ειχα πολλα υγρα καποιες μερες πριν την καθυστερηση, κ θυμαμαι το ειχα αναφερει εδω, κ με ρωτησε καποια κοπελα αν τυχον παιζει να εκανα τοτε ωορρηξια. Αλλα δεν επαιζε! Ηταν απο την εγκυμοσυνη! Ηταν μπολικα, πιο ασπρα (οχι διαφανα σαν ασπραδι οπως της ωορρηξιας) κ φορουσα σερβιετακι θυμαμαι. Παντως εγω απο στηθος λιγα πραγματα ακομη.. Το εχω και μικρο! :-P Να δω σε ποια εβδομαδα θα χρειαστει να αγορασω επιτελους μπαλκονε σουτιεν που το εχω απωθημενο!

Χαχαχχαα ελα μωρε σιγα...εγω τα υγρα ηταν ασπρα ασπρα.οχι διαφανες σαν τις  Ωορρηξίας! Οσο για το στηθος μου ενω πονουσε και ηταμ και πριζμενο αλλα ειχα και ειχα εντονες φλεβες και αυτο που με εκανε να την ψολιαστω ηταν οτι ειχα γυρο απο τις θηλές και ηταν μπλε οχι πράσινες χαχααχα δεν εχεις φλεβες?? Δεν ποναει το στηθος σου???

πρίν από 10 λεπτά , Nati85 είπε:

Ναι τους είδα και του Ακή.κοιτα θα κάνω μια δόση και άλλη μια κοντά στα Χριστούγεννα αλλά δυο συνταγές και οποία μου αρέσει πιο πολύ.αν είναι μεγάλες ποσότητες θα κάνω τις μισές!!καθε χρόνο εκανα μελομακάρονα αλλά βαρέθηκα θα αλλάξω φέτος σε κουραμπιέ.

Ε ναι προλαβαίνεις έχει ήδη ξεκίνησει η διαδικασια.θα έχει γίνει η σύλληψη.για να δούμε η γιαγιά πέφτει μέσα!!

Ωορηξια ειχα αρχες του μηνα 3 4 εκει πρεπει να ηταν οποτε οτι ηταν να γινει εγινε..

Ωορηξια ειχα αρχες του μηνα 3 4 εκει πρεπει να ηταν οποτε οτι ηταν να γινει εγινε..

Ότι έγινε έγινε όπως το λες είναι. Άμα όμως έχει μιλήσει η γιαγιά που έχει προηγούμενο ρεκόρ επιτυχίας από ότι κατάλαβα, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα!! 

• Χαχα 1

πρίν από 2 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Άρα έχει γίνει η σύλληψη περιμενουμε εμφύτευση τωρα!!!

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...