Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 4 λεπτά , Nati85 είπε:

@ritaki13 τότε χαλάρωσε και βλέπεις πιο μετά.αν δεν έχεις ήδη μείνει.

@linaa τίποτα όλα μέσα στα φυσιολογικά επίπεδα οσο περνάνε οι μέρες νομίζω τίποτα δεν κάναμε.

@ritaki13 ποτε περιμενεις εσυ? Και εσυ νατι?

πρίν από 20 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Εγω τοτε ειχα για πολλες μερες πηχτα υγρα..αυτην την φορα ειναι 2μερες που εχω...ποσο βγηκε η χοριακη σ?

Κοντα 19  18,98

πρίν από 17 λεπτά , ada32 είπε:

δεν νομιζω οτι θα χρειαστεις να κανεις αλλη ... ηταν ηδη πολυ χαμηλη η χοριακη σου . εμενα   , η πρωτη μου ηταν  165 , η δευτερη 82  και η τριτη 28 ( η μερα που ειχα κανονικο αιμα) και δεν ξανα εκανα αλλη . οταν ειναι εξωμητριο , εκτος απο φοβερο πονο , εχεις και μεγαλη τιμη χοριακης .. οχι 18-50 . ετσι μου ειχε πει ο γιατρος. αλλα εγω ειχα κανονικο αιμα  , το μετρησα σαν περιοδο  τοτε

Τεσπα θα δουμε ετσι και αλλιώς δεν χανω κατι να κανω! Τα συμπτώματα εγκυμοσύνης ποτε αποχωρησαν εσενα????

πρίν από 24 λεπτά , andrianni είπε:

@linaa μακάρι να μείνεις κ πάλι σύντομα κ να μη χρειαστεί! Μα περίεργο όμως ε; δεν έχετε κάποιο πρόβλημα κ να φτασεις εκεί; βέβαια δεν τα βρίσκουμε κ πάντα αν έχουμε κάτι. Κ ενώ θα σου έλεγα οτι είναι νωρίς ακόμα , από την άλλη είναι κ πόσο αντεχεις να περιμένεις καλύτερα να έχεις εναλλακτικές για το ονειρο!

μακαρι το προβλημα το μεγαλο ειναι ο χρονος για μενα. αν ηξερα οτι εχω πολυ μεγαλο αποθεμα δεν θα το συζητουσα αλλα ξερω οτι δεν εχω κ το τελειο αποθεμα για την ηλικια μου. αυτο ειναι κ το μονο που με ανχωνει. 

Just now, linaa είπε:

μακαρι το προβλημα το μεγαλο ειναι ο χρονος για μενα. αν ηξερα οτι εχω πολυ μεγαλο αποθεμα δεν θα το συζητουσα αλλα ξερω οτι δεν εχω κ το τελειο αποθεμα για την ηλικια μου. αυτο ειναι κ το μονο που με ανχωνει. 

Το λες βάσει εξετάσεων αυτό η το υποθέτεις;;;

Διαφημίσεις

πρίν από 16 λεπτά , Nati85 είπε:

@ritaki13 τότε χαλάρωσε και βλέπεις πιο μετά.αν δεν έχεις ήδη μείνει.

@linaa τίποτα όλα μέσα στα φυσιολογικά επίπεδα οσο περνάνε οι μέρες νομίζω τίποτα δεν κάναμε.

ελα 4 μερες περασαν δεν νομιζω οτι θα ειχες κ κατι τρομερο ετσι για να εχουμε να λεμε ρωτησα χε χε!!! 

Just now, kido είπε:

Το λες βάσει εξετάσεων αυτό η το υποθέτεις;;;

το λεω βαση εξετασεων κ ηλικιας εννοειτε. κανεις δεν μου λεει οτι δε μπορω να μεινω εγκυος αλλα κανεις δεν μου λεει να οτι μπορω να το παω κ χαλαρα οποτε γιαυτο κ εγω θελω να το τρεξω λιγο γιατι οσο περναει ο καιρος το μονο που μενει ειναι περισσοτερο ανχος. 

πρίν από 3 λεπτά , linaa είπε:

ελα 4 μερες περασαν δεν νομιζω οτι θα ειχες κ κατι τρομερο ετσι για να εχουμε να λεμε ρωτησα χε χε!!! 

το λεω βαση εξετασεων κ ηλικιας εννοειτε. κανεις δεν μου λεει οτι δε μπορω να μεινω εγκυος αλλα κανεις δεν μου λεει να οτι μπορω να το παω κ χαλαρα οποτε γιαυτο κ εγω θελω να το τρεξω λιγο γιατι οσο περναει ο καιρος το μονο που μενει ειναι περισσοτερο ανχος. 

ΟΚ. Σου ευχομαι να συμβει πολύ γρήγορα! Δώστου να καταλάβει! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 46 λεπτά , linaa είπε:

καπου εκει ναι ειμαστε καλα τωρα που πετυχαμαι κ την βιοχημικη πηραν τα μυαλα του αερα οτι εχει δικιο που λεει να προσπαθησουμε κ αλλο φυσικα. 

χα χα ουτε κ εμενα μαρεσουν αυτα. καλα στο κομμωτηριο ποναω κιολας υπερβολικα στις ριζες κ στο λουσιμο υποφερει ο αυχενας ασε εφιαλτης!!!

λοιπον Λινα με ρωτησες για συμπτωματα πριν .. να ναι καλα το φορουμ κ διαβασα του προηγουμενου κυκλου τα συμπτωματα .. ειχα παλι νευρα κ εξαψεις .. ακριβψς οπως κ τωρα ! οποτε δεν υπαρχουν συμπτωματα για μενα . ειναι το ιδια! μονο αν με τσουζουν οι θηλες μου θα σας ενημερωσω κ θα υποψιαστω κατι ..

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 9 λεπτά , linaa είπε:

6μερες πέρασαν αν έκανα το Σάββατο ωορρηξια!!!χιχι!ψαχνω να βρω κανένα σύμπτωμα να χαρώ και να βασανιστώ λιγάκι αλλά τίποτα :P

προτείνω να δώσεις περιθώριο άλλο ένα εξάμηνο πιστευω θα ξαναμεινεις μέσα σε αυτό το διάστημα.

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Nati85 είπε:

6μερες πέρασαν αν έκανα το Σάββατο ωορρηξια!!!χιχι!ψαχνω να βρω κανένα σύμπτωμα να χαρώ και να βασανιστώ λιγάκι αλλά τίποτα :P

προτείνω να δώσεις περιθώριο άλλο ένα εξάμηνο πιστευω θα ξαναμεινεις μέσα σε αυτό το διάστημα.

μακαρι να μεινω κ να ηρεμησω απτο στομα σου κ στου θεου το αφτι!!! 

εξι μερες περασαν ε απο δευτερα πια βαλε μικροσκοπιο στο τι νιωθεις χα χα χα ! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

μακαρι να μεινω κ να ηρεμησω απτο στομα σου κ στου θεου το αφτι!!! 

εξι μερες περασαν ε απο δευτερα πια βαλε μικροσκοπιο στο τι νιωθεις χα χα χα ! 

Ναι δώσε λίγο χρόνο ακόμα και θα μείνεις!!!

καλα ναι από Δευτέρα θα αρχίσω να βασανίζομαι αν κατούρησω καμμία φορά παράπανω αν πονέσω από αριστερά προς τα δεξιά ενώ πάντα πονάω αντίστροφα και τέτοια κουλά που θα σκέφτομαι χαχαχαχαχχαχαα..τωρα δεν έχω πεδίο δράσης ήσυχα πράγματα 

πρίν από 45 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

@ritaki13 ποτε περιμενεις εσυ? Και εσυ νατι?

Εγω βαζω ένα 16με 20 Δεκεμβρίου να είμαι μέσα.αν και 20δεν νομίζω είναι παρά πολύ αλλά πάνω κάτω!

e6OVp3.pngExilp3.png

@linaa κι εγω σου ευχομαι να μεινεις συντομα για να μη βασανιζεσαι και να μην αγχωνεσαι ουτε εσυ, ουτε ο Λινος! Μετα την βιοχημικη τιποτα δεν αποκλειεται, αντιθετως!! :)

@Dimitr@17 και @Ungry girl κι εγω ειχα πολλα υγρα καποιες μερες πριν την καθυστερηση, κ θυμαμαι το ειχα αναφερει εδω, κ με ρωτησε καποια κοπελα αν τυχον παιζει να εκανα τοτε ωορρηξια. Αλλα δεν επαιζε! Ηταν απο την εγκυμοσυνη! Ηταν μπολικα, πιο ασπρα (οχι διαφανα σαν ασπραδι οπως της ωορρηξιας) κ φορουσα σερβιετακι θυμαμαι. Παντως εγω απο στηθος λιγα πραγματα ακομη.. Το εχω και μικρο! :-P Να δω σε ποια εβδομαδα θα χρειαστει να αγορασω επιτελους μπαλκονε σουτιεν που το εχω απωθημενο!

• Μου αρέσει 1

Grpbp2.png

πρίν από 23 λεπτά , Nati85 είπε:

Ναι δώσε λίγο χρόνο ακόμα και θα μείνεις!!!

καλα ναι από Δευτέρα θα αρχίσω να βασανίζομαι αν κατούρησω καμμία φορά παράπανω αν πονέσω από αριστερά προς τα δεξιά ενώ πάντα πονάω αντίστροφα και τέτοια κουλά που θα σκέφτομαι χαχαχαχαχχαχαα..τωρα δεν έχω πεδίο δράσης ήσυχα πράγματα 

Εγω βαζω ένα 16με 20 Δεκεμβρίου να είμαι μέσα.αν και 20δεν νομίζω είναι παρά πολύ αλλά πάνω κάτω!

Ααα μαζι ειμαστε περιπου κ εγω 18 με 20 περιμενω..

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι εντελώς άσχετο ψάχνω να βρω συνταγή για κουραμπιέδες δεν έχω ξαναφτιάξει σε κάποιες συνταγές βάζουν αυγό σε άλλες όχι και δεν ξερω ποια να κάνω ξέρει κάποια κοπέλα να μου πει την γνώμη της!!

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 3 λεπτά , Antila είπε:

@linaa κι εγω σου ευχομαι να μεινεις συντομα για να μη βασανιζεσαι και να μην αγχωνεσαι ουτε εσυ, ουτε ο Λινος! Μετα την βιοχημικη τιποτα δεν αποκλειεται, αντιθετως!! :)

@Dimitr@17 και @Ungry girl κι εγω ειχα πολλα υγρα καποιες μερες πριν την καθυστερηση, κ θυμαμαι το ειχα αναφερει εδω, κ με ρωτησε καποια κοπελα αν τυχον παιζει να εκανα τοτε ωορρηξια. Αλλα δεν επαιζε! Ηταν απο την εγκυμοσυνη! Ηταν μπολικα, πιο ασπρα (οχι διαφανα σαν ασπραδι οπως της ωορρηξιας) κ φορουσα σερβιετακι θυμαμαι. Παντως εγω απο στηθος λιγα πραγματα ακομη.. Το εχω και μικρο! :-P Να δω σε ποια εβδομαδα θα χρειαστει να αγορασω επιτελους μπαλκονε σουτιεν που το εχω απωθημενο!

Ελα ντε κ εγω αυτο το αποθημενο εχω με το στηθος...παντως οταν ειχα μεινει εγκυος αυτα που ειχα με ενισχυση με στενευαν...οποτε θα μεγαλωσει στο λεω εγω..χαχαχ εγω δεν εχω υγρα σαν ασπραδι αυγου διαφανα εχω ασπρα κ πηχτα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...