Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Χρόνια πολλά κορίτσι μου, καλή χρονιά! Πυρετό δεν είχε το τελευταίο τρίμηνο όχι. Παρότι το dfi είχε βγει 3% μας είπαν πως επηρεάζεται από το e-coli και πως για μικρογονιμοποίηση ειναι «άριστο σπερμα», ενώ για φυσική σύλληψη μέτριο. Νομίζω πιο ουσιαστικές οδηγίες θα έχουμε μετά τον ανδρολόγο. 

Χρόνια πολλά καλή χρονιά με υγεία και γεμάτες αγκαλιές !! 
      το dfi μέχρι 15% είναι άριστο για γονιμοποίηση είτε φυσική είτε εξωσωματική !!! Είναι από εξειδικευμένο κέντρο ή διαγνωστικό ; Σοκαριστικά με το 3% για αυτό πίστευα δεν βγαίνουν τέτοια νούμερα..χαχα 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 6 λεπτά , kido είπε:

E τότε μήπως είσαι και τώρα κοριτσάκι μου!!!!

Μμμ δεν ξερω..δεν θελω να ξεσηκωνομαι...εν τω μεταξυ ειδα ενα ονειρο σημερα οτι μαγειρευα ενα φαγητο μαζι με μια φιλη μου κ μπηκα να δω τι σημαινει κ τι ελεγε βρε παιδια?οτι σημαινει εγκυμοσυνη...τι να πω...ασχετο...υπαρχει καμια κοπελα που να ξερει να εξηγει τα ονειρα?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , Dimitr@17 είπε:

Μμμ δεν ξερω..δεν θελω να ξεσηκωνομαι...εν τω μεταξυ ειδα ενα ονειρο σημερα οτι μαγειρευα ενα φαγητο μαζι με μια φιλη μου κ μπηκα να δω τι σημαινει κ τι ελεγε βρε παιδια?οτι σημαινει εγκυμοσυνη...τι να πω...ασχετο...υπαρχει καμια κοπελα που να ξερει να εξηγει τα ονειρα?

χαχα δεν ξέρω εγώ αλλά πες μας τι φαϊ είναι αυτό που σημαίνει εγκυμοσύνης, έτσι από περιέργεια μην δούμε το ίδιο! Ούτε εγώ θέλω να ξεσηκώνομαι αλλά κρατιέμαι!

πρίν από 3 λεπτά , kido είπε:

χαχα δεν ξέρω εγώ αλλά πες μας τι φαϊ είναι αυτό που σημαίνει εγκυμοσύνης, έτσι από περιέργεια μην δούμε το ίδιο! Ούτε εγώ θέλω να ξεσηκώνομαι αλλά κρατιέμαι!

Δεν ελεγε συγκεκριμενο φαγητο ελεγε αν δεις οτι μαγειρευεις μια καποια φιλη σου κ εισαι παντρεμενη η δεσμευμενη σημαινει εγκυμοσυνη...καλα οταν το ειδα λεω πλακα μου κανει...παρολα αυτα εγω μπριζολες ειδα οτι εφτιαχνα

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Just now, Dimitr@17 είπε:

Δεν ελεγε συγκεκριμενο φαγητο ελεγε αν δεις οτι μαγειρευεις μια καποια φιλη σου κ εισαι παντρεμενη η δεσμευμενη σημαινει εγκυμοσυνη...καλα οταν το ειδα λεω πλακα μου κανει...παρολα αυτα εγω μπριζολες ειδα οτι εφτιαχνα

Αμα βγει το όνειρο θα ονειρευόμαστε όλες μπριζόλες μετά χεχε!!!!

• Μου αρέσει 1

Just now, ntemiiiiii είπε:

Κορίτσια από χτες εγώ απίστευτη πείνα αλλά θέλω γλυκό με αλμυρό το οποίο το νιώθω πριν αδιαθετησω!Πολύ γουρουνιασμα μιλάμε!!!Χαχαχαχα 

χαχαχα το ιδιο παθαινω και εγω !  μπορει να φαω μερεντα κ μετα τυρι !!!! χαχαχαχα 1-2 μερες πριν και μετα αδιαθετω ομως.. 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Just now, ada32 είπε:

χαχαχα το ιδιο παθαινω και εγω !  μπορει να φαω μερεντα κ μετα τυρι !!!! χαχαχαχα 1-2 μερες πριν και μετα αδιαθετω ομως.. 

Μωρέ πολλές λένε ότι μοιάζουν τα συμπτώματα εγκυμοσύνης και αναμονής περιόδου. Μόνο η καθυστέρηση είναι σίγουρη κορίτσια όλα τ αλλα είναι για να μας παιδεύουν!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , kido είπε:

Αμα βγει το όνειρο θα ονειρευόμαστε όλες μπριζόλες μετά χεχε!!!!

Και που να βγει η γιαγια αληθινη...ουρα θα κανουμε εξω απο το φουρνο...χαχαχα..παντως την πρωτη φορα π μ ειχε δει το χερι μου ειχε πει οτι 3φορες θα μεινεις εγκυος αλλα 2παιδια θα κανεις...το ενα θα τοβχασεις...και οντως ειχα παλινδρομη

@Dimitr@17 εγω στη θεση σου θα ειχα αγχωθει απο τοσα σημαδια... Ονειρα, γιαγιαδες που προμηνυουν εγκυμοσυνη.... Δε ξερω ισως εγω εθελοτυφλω μερικες φορες γιατι δεν θελω να βλεπω τοσα σημαδια και τελικα να μη γινεται τιποτα... ΣΟυ ευχομαι ολα αυτα να βγουν αληθινα!

Διαφημίσεις

Just now, noni90 είπε:

@Dimitr@17 εγω στη θεση σου θα ειχα αγχωθει απο τοσα σημαδια... Ονειρα, γιαγιαδες που προμηνυουν εγκυμοσυνη.... Δε ξερω ισως εγω εθελοτυφλω μερικες φορες γιατι δεν θελω να βλεπω τοσα σημαδια και τελικα να μη γινεται τιποτα... ΣΟυ ευχομαι ολα αυτα να βγουν αληθινα!

Ενταξει και να μην ειμαι το εχω σκεφτει κ θα το παρω χαλαρα...εχουμε ολοκληρο το 18 μπροστα μας

Just now, Dimitr@17 είπε:

Ενταξει και να μην ειμαι το εχω σκεφτει κ θα το παρω χαλαρα...εχουμε ολοκληρο το 18 μπροστα μας

Έτσι ακριβώς κι εγώ αυτό λέω. Το 18 θα είναι η χρονιά μου!

πρίν από 4 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Καλα σιγουρα αλλα πολλα σημαδια βρε κοριτσι! Ξερω κ εγω... Σου ευχομαι παντως να εισαι! 

πρίν από 43 λεπτά , ada32 είπε:

Αυτο ακριβως , εμεις τα περναμε κ αυτοι εχουν το θεμα.. σκεφτεσαι για σπερματεγχυση?

οποτε εσυ συντομα θα εχεις νεα! μακαρι να δεις ενα μεγαλοοοο ++++ την δευτερα

Αντε να δουμε .. τι καναμε αυτον τον μηνα! 

κοιτα θα εξαρτηθει απο το ποσο θα συνεργαστει ο αντρας μου σε ολο αυτο. αν συνεργαστει ευκολα θα παμε πρωτα για σπερματενχυνση αν συνεργαστει δυσκολα θα παμε απευθειας εξωσωματικη. δεν θελω να το ρισκαρω με σπερματενχυση αποτυχημενη κ μετα να μου λεει δεν ξαναπαω να δωσω δειγμα κ να περιμενω αλλο ενα χρονο μεχρι να το παρει αποφαση. 

πρίν από 5 λεπτά , noni90 είπε:

Καλα σιγουρα αλλα πολλα σημαδια βρε κοριτσι! Ξερω κ εγω... Σου ευχομαι παντως να εισαι! 

Ναι θα το ηθελα πολυ να ειμαι και μακαρι να ειναι αυτον τον μηνα...σε ευχαριστω πολυ κ σε σενα ευχομαι να γινει συντομα αυτο που θες

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...