Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 9 λεπτά , Ani ani είπε:

Καλωσηλθες  @marilia πως εισαι?

Ani Ani μου είμαι πολύ καλά αν και ο καιρός με χαλάει λίγο.Στην αναμονή και γω περίπου σε λιγότερο από 10 μέρες θα ξέρω.Το κουλό είναι ότι αυτή τη φορά οι γόνιμες κράτησαν 6 μέρες και μπερδεύομαι λίγο πότε τελικά ήταν ωορρηξία χαχαχα?Σου εύχομαι απ την καρδιά μου με μια θετική χοριακή!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 3 λεπτά , λουπιτα είπε:

Κορίτσια έδειξα το τεστ παντού.Όλοι που είπαν πως ειναι θετικό.Αλλά αρνητική χοριακη.τι να πω!!!!!!

Αγάπη μου και εγώ τον προηγούμενο μήνα αυτό έπαθα με σένα…. Κοίτα το τεστ βγενει αμέσως μου είπαν αν το αφήνουμε και φανεί γραμμή μετά από ώρα δεν είναι σωστό… πάμε για τον. Επόμενο μη μου στεναχωριέσαι!!! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , λουπιτα είπε:

Κορίτσια έδειξα το τεστ παντού.Όλοι που είπαν πως ειναι θετικό.Αλλά αρνητική χοριακη.τι να πω!!!!!!

Καλησπέρα λουπίτα!!Ποιά μέρα του κύκλου έκανες χοριακή και πιο προηγήθηκε?Εχεις εμπιστοσύνη στο μικροβιολογικό?

πρίν από 12 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Αγάπη μου και εγώ τον προηγούμενο μήνα αυτό έπαθα με σένα…. Κοίτα το τεστ βγενει αμέσως μου είπαν αν το αφήνουμε και φανεί γραμμή μετά από ώρα δεν είναι σωστό… πάμε για τον. Επόμενο μη μου στεναχωριέσαι!!! 

Αααααχχχχχ αυτό και αν ήταν απογοήτευση.σε 2 φίλες που το έδειξα και αυτές θετικο είπαν ότι είναι.Η γραμμουλα ήταν εκεί από το πρώτο λεπτό.τι να πω ....Ούτε χάπια παίρνω για να επηρεάσει.Η χοριακη να βγήκε λαθος αποκλείεται .δν πειράζει παμε για τον επόμενο!

πρίν από 30 λεπτά , Ani ani είπε:

Γεια σου κοριτσι μ ειμαι μια απο αυτες που περιμενουμε νεα...αυριο  θα σας ανακοινωσω τη χοριακη! Εσυ τι κανεις?? Ποτε περιμενεις την ακατανομαστη?

Καλωσηλθες  @marilia πως εισαι?

Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να μας πεις τα ευχαριστα....εγω δεν εχω καθολου σταθερο κυκλο...ωστοσο τελευταια περιοδος 5 Μαιου...εκανες τεστακι η πας κατευθειαν για χοριακη?

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , marillia είπε:

Καλησπέρα λουπίτα!!Ποιά μέρα του κύκλου έκανες χοριακή και πιο προηγήθηκε?Εχεις εμπιστοσύνη στο μικροβιολογικό?

10 μερες μετα την οωρηξια την έκανα.Και είναι μικρότερη από 1.20.Στο μικροβιολογικο πήγα πρώτη φορά!

πρίν από 23 λεπτά , λουπιτα είπε:

Κοριτσι μου μηπως αφησες το τεστ πολυ ωρα και μετα το διαβασες?μην σε παρει απο κατω...ειμαστε εδω ολες μαζι για να δινουμε δυναμη η μια στην αλλη...

• Μου αρέσει 1

Απ αύτα που ξέρω νομίζω ότι η χοριακή δείχνει 14 μέρες μετά την ωορρηξία.Μήπως να επαναλάβεις και την έκανεσ νωρίς?Και για το μικροβιολογικό σε ρωτάω γιατί είμαι καμμένη και ένα μήνα έψαχνα τι έχω γιατί δεν μπορούσε να μου βρεί ουρολοίμωξη όπου και τον άλλαξα(βέβαια άλλη περίπτωση).Δεν θέλω να σου δώσω ελπίδες άλλα κάνε άκομα μια να σιγουρευτείς!!

πρίν από 2 λεπτά , Wannabemommy 27 είπε:

Κοριτσι μου μηπως αφησες το τεστ πολυ ωρα και μετα το διαβασες?μην σε παρει απο κατω...ειμαστε εδω ολες μαζι για να δινουμε δυναμη η μια στην αλλη...

Κουράγιο δεν λες τίποτα.Στο 5 λεπτο το είδα.Όσο αναγράφουν οι οδηγίες.Μπορεί να ήταν ελατωματικο. Περιμένουμε το Σάββατο τιην κυρία περίοδο και βλέπουμε αγαπη

πρίν από 2 λεπτά , marillia είπε:

Απ αύτα που ξέρω νομίζω ότι η χοριακή δείχνει 14 μέρες μετά την ωορρηξία.Μήπως να επαναλάβεις και την έκανεσ νωρίς?Και για το μικροβιολογικό σε ρωτάω γιατί είμαι καμμένη και ένα μήνα έψαχνα τι έχω γιατί δεν μπορούσε να μου βρεί ουρολοίμωξη όπου και τον άλλαξα(βέβαια άλλη περίπτωση).Δεν θέλω να σου δώσω ελπίδες άλλα κάνε άκομα μια να σιγουρευτείς!!

Εγώ επειδή διάβασα ότι από 9 με 10 μερες μετα την οωρηξια η χοριακη στο αίμα δείχνει.Σήμερα είναι η 10 μου.περιοδο εχω 13 μερες μετα την οωρηξια.Τέλος πάντων αν δεν έρθει Σάββατο Κυριακή θα ξανακάνω !!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , λουπιτα είπε:

Κουράγιο δεν λες τίποτα.Στο 5 λεπτο το είδα.Όσο αναγράφουν οι οδηγίες.Μπορεί να ήταν ελατωματικο. Περιμένουμε το Σάββατο τιην κυρία περίοδο και βλέπουμε αγαπη

Εγώ επειδή διάβασα ότι από 9 με 10 μερες μετα την οωρηξια η χοριακη στο αίμα δείχνει.Σήμερα είναι η 10 μου.περιοδο εχω 13 μερες μετα την οωρηξια.Τέλος πάντων αν δεν έρθει Σάββατο Κυριακή θα ξανακάνω !!!

Πολυ πιθανο...ειναι λιγο δυσκολο να δειξει το τεστ και οχι η χοριακη....περιμενεις ωστοσο και βλεπεις...δεν τελειωσε τιποτα ακομα μεχρι την Κυριακη....ειμαι εδω και σου στελνω ολη τη θετικη μου ενεργεια....δεν μας παιρνει απο κατω κουκλα μου...

Διαφημίσεις

@λουπιτα λυπαμαι πολυ βρε κοριτσι μου! Μην τα παρατατε ομως!

@Wannabemommy 27 παμε δυναμικά λοιπον...ολες πέφτουμε αλλα ας προσπαθησουμε να επιγκεντρωθουμε στον στοχο! Εμείς καναμε εξετάσεις, βγηκαν πολυ καλυτερες.ξεκιναω υπερυχο την δευτερα!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Giota@ εμείς καλά είμαστε η κπουμπου μου μεγαλώνει και εγώ τρέχω να κανονισω βάπτιση... μακάρι η κοκκινομουρα να χασει το δρόμο της για πολλούς μηνες..

Δήμητρα πολύ καλά κοπελα μου με το καλό σου εύχομαι τελειομηνη και υγιεςμωρακι άντε να αυξάνονται οι φουσκωμενες κοιλιτσες

Μάρθα μου πολύ καλά τα νέα σου εχεις σκεφτεί τα τεστ ωορρηξιας ώστε να πάτε πιο στοχευμενα πιστεύω θα ερθει το μίνι μείωσε το άγχος αυτό είναι το πραγματικό εμπόδιο

Vila κοπέλα μου θετική σκέψη και πολλές τρελιτσες αυτό το μηνα

Τα υπολοιπα κορίτσια πως είστε πως περνάτε?

On 16/5/2017 at 0:11 ΜΜ, elenakii22 είπε:

@Ani ani πολυ ευχαριστα νεα!!!μακάρι να μην έρθει!!!

@sonia@ τι εννοείς μέρα παρά μέρα επαφή???δε πιστεύω να πηγαίνετε για 2ο???!!!!

@Antonia_GR ολα καλά θα πάνε να είσαι σίγουρη!ξεκούραση και όλα καλά!

Όχι καλέ δεν πάμε για δεύτερο εμείς καταρχήν λογο καισαρικής δεν κανει για ενα χρονο ξανά προσπαθειες μετα του χρονου το Σεπτέμβριο..αλλά γενικά αγχωνομαι πολυ μην μείνω παρόλο που περνούμε προφυλάξεις όλοι με έχουν φοβίσει οτι μένω πιο εύκολα το πρωτο χρονο έγκυος μετα απο γέννα και ηδη η μικρή ήρθε πολύ ευκολα και έρχομαι σε επαφη με προφυλάξεις μεν πολύ άγχος δε...εσείς που προσπαθειται όμως καλό είναι η επαφες να είναι μερα παρα μέρα για καλύτερη ποιότητα σπερματος

• Μου αρέσει 2

3yKGp2.png

5 hours ago, marillia said:

Nα καλησπερίσω όλα τα κορίτσια!!!!Είμαι και γω στην αναμονή της περιόδου μέχρι 26/5!!!Να σας ευχηθώ ότι επιθυμείτε να γίνει πραγματικότητα!!!

Μαζί περιμένουμε! Εγώ 25/5. Πότε σκέφτεσαι να κάνεις τεστ? Εν τω μεταξύ δεν ξερω αν είναι ιδέα μου αλλά από την ωορηξία  και μετά έχω φουσκώματα, αυπνία, δυσκοιλιότητα και τώρα νιώθω κάτι τσιμπηματάκια που με έχουν αγχώσει λίγο.. Προσπαθώ  να σκέφτομαι θετικά.

R2E1.png]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...