Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

3 ώρες πρίν, Μάντη είπε:

Στεναχωριέται γτ λεει μηοως δεν τον θελω τωρα.. Χαζομαρες... Μίλησα με ουρολογο και ειπε οτι πρεπει να τον δει.. Θα παμε αλλα σε κανενα δίμηνο γτ ειματσε απο επαρχια και ο αντρας μ δεν εχει άδεια τωρα... Ανα ml ειναι ο αριθμος σπερματοζωαρίων... 

Έτοιμοι είμαστε αν ηταν κοντα μας θα πηγαίναμε άμεσα...

καλημερα! ο μικροβιολογος δεν εχει δουλεια να βγαλει πορισμα.. αν ειναι ανα ml δεν  ειναι τοσο χαλια τα αποτελεσματα γτ εχετε πολυ καλη κινητικοτητα .. 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

2 ώρες πρίν, caramel_83 είπε:

Σημερα ειναι Παρασκευη εεε, μην ξεχασεις να της δωσεις να στο διαβασει :)

Ωχ οχι το ξεχασα ρε εσυ ειχαμε πολυ δουλεια σημερα πωωωωωω πρεπει να περιμενω αλλη μια βδομαδα τωρα

πρίν από 5 λεπτά , Χαρά Τριανταφυλλακι. είπε:

Όχι μην απογοητεύεσαι..  Και στην τελική εάν δεν μας κάτσει τώρα θα είναι την επόμενη φορά. Και εγώ ξύπνησα σήμερα και δεν ένιωθα και τέλεια. Γιατί σκεφτόμουν το λάθος που έκανα. Έκανα τεστ ωορρηξίας την προηγούμενη Πέμπτη και βγήκε θετικό. Εγώ ήρθα σε επαφή την προηγούμενη και την ίδια μέρα. Δεν ήξερα ότι πρέπει να έρθω σε επαφή και τις επόμενες δύο μέρες... Γενικά δεν ήξερα πότε κάνω ωορρηξία όποτε φαντάσου πόσο καιρό έχασα... οκ  τώρα κατάλαβα. Πότε δεν είναι αργά 

ουτε εγω εχω ιδεα. εχω παρει τα τεστ και θα τα ξεκινησω αυτο τον μηνα. τοσο καιρο καναμε περιπου στις γονιμες αλλα εχω και τοσες φιλες που μεινανε σε ακυρη φαση οποτε ολα ειναι θεμα τυχης νομιζω.

πρίν από 42 λεπτά , ritaki13 είπε:

ρωτησα τον γιατρο μου και μου ειπε οτι αν ημουν κορη του δε θα με εβαζε να κανω καμια εξεταση τωρα πριν καν περασει 9μηνο πχ. για αυτο δεν επεμεινα. ισως επρεπε τελικα για να μου φυγει η ιδεα. αυτο το μηνα θα τα δωσω ολα! χιχιχιχιχιχ κ μετα αν δεν.. θα ξαναπαω να του πω οτι εχω αρχισει κ αγχωνομαι κ να κανουμε εξετασεις.

που?? για πες καμια ιδεα!

Εγω μενω κεντρο σχετικα....εχω παει εδω στην γειτονια κ μου εκαναν δυο κοπελες κιολας η μια κανονικο μασαζ με κατι ζεστες πετρουλες κ η αλλη μου εκανε για κυτταριτιδα...αλλος ανθρωπος σηκωθηκα ...

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

καλημερα! ο μικροβιολογος δεν εχει δουλεια να βγαλει πορισμα.. αν ειναι ανα ml δεν  ειναι τοσο χαλια τα αποτελεσματα γτ εχετε πολυ καλη κινητικοτητα .. 

Ανα ml γραφει... Σιγουρα δεν εχει καμια δουλεια αλλα επειδή παω συχνα και με ξερουν στο μικροβιολογικο μου διαβασε απλα τα αποτελεσματα και μου ειπε οτι δεν υπαρχει φλεγμονη ή μικροβιο

jgJqp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Dimitr@17 είπε:

Εγω μενω κεντρο σχετικα....εχω παει εδω στην γειτονια κ μου εκαναν δυο κοπελες κιολας η μια κανονικο μασαζ με κατι ζεστες πετρουλες κ η αλλη μου εκανε για κυτταριτιδα...αλλος ανθρωπος σηκωθηκα ...

εγω λατρευω το μασαζ.. μπορω να κανω με τις ωρες!

2 ώρες πρίν, Χαρά Τριανταφυλλακι. είπε:

Ρώτησες τον γιατρό που σου έκανε τον υπέρηχο τι μπορεί να είναι αυτές οι ενοχλήσεις? Σήμερα εγώ πριν καλά καλά ξυπνήσω είχα πάλι ενοχλήσεις χαμηλά για λίγο και μετά μου έφυγαν. 6 μέρες σήμερα με ενοχλήσεις και 6 μέρες πριν την περίοδο.

δεν τον ειπα κατι  η αληθεια ειναι .. γτ πηγα την Δευτερα κ αυτες ξεκινησαν απο την Κυριακη . οποτε δεν εδωσα σημασια ..μπορει επειδη κρυωσε ο καιρος να νιωθω ετσι .. γτ σκ ειχα ωορηξια , οποτε δεν νομιζω να ειναι απο συμπτωμα εγκυμοσυνης!!!! αν το σκεφτομουν αυτο , θα πρεπει να εχω μεγαλη φαντασια..χαχαχαχαχαχα 

καλα μπορει να το προκαλω και εγω , αφου εχω στο νου το θεμα του μωρου, αν κ σε αυτον τον κυκλο ημουν πολυ πιο χαλαρη ..

εγω εχω 8 μερες ακομα μεχρι την περιοδο.. 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 3 λεπτά , Μάντη είπε:

Ναι καναμε καλλιεργεια και δεν έδειξε κατι...

Μεχρι ποσο πρεπει να ειναι το ph;;

οκ τοτε να παρει βιταμινες...θα σας τα πει κ ο γιατρος...το ph γραφει στο δικο μας μικροβιολογικο 7.2-7.8..επισης οτι αφορα σε ποσοτητα δειγματος την πρώτη που ηταν μηδενικο εδωσε 6.4 κ ολες τις αλλες φορες 2.5-3.5...οποτε κ λιγο να σου φανει δε σημαινει οτι ειναι κιολας!ακομα στο σπερμοδιαγραμμα μας εχει 3 μετρησεις σπερματοζωαρίων..η μια λεει αριθμός σπερμ, η αλλη λεει συνολικος αριθμος σπερ και η αλλη ολικος αριθμ κινητων σπερ την 1η ωρα...εσενα τι ακριβως γραφει διπλα?σου εχει κ εσενα αλλες μετρησεις η μονο μια?

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου τι κανετε?μολις γυρισα απο την δουλεια κ ειμαι πτωμα αλλα εχω ενα βομβαρδισμενο σπιτι να μαζεψω καθως ο καλος μου φευγει μετα απο μενα για δουλεια...αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι εχω παρα πολυ ασπρα. Πηχτα υγρα...τι λετε να ειναι?

πρίν από 2 λεπτά , Μάντη είπε:

Ανα ml γραφει... Σιγουρα δεν εχει καμια δουλεια αλλα επειδή παω συχνα και με ξερουν στο μικροβιολογικο μου διαβασε απλα τα αποτελεσματα και μου ειπε οτι δεν υπαρχει φλεγμονη ή μικροβιο

ωραια τοτε ! εμεις να φανταστεις ειχαμε 153 εκ. συνολο αλλα χαλια κινητικοτητα , 8% ζωηρα , 12 μετρια και 9 νωθρα κ 70% ακινητα .. κ ομως καταφερα κ εμεινα εγκυος .. οποτε μην αγχωνεσαι .. παρτε τις βιταμινες γτ ειναι πολυ καλες . εμενα ο δικος μου δεν θελει να παρει τιποτα ..

• Μου αρέσει 3

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

ωραια τοτε ! εμεις να φανταστεις ειχαμε 153 εκ. συνολο αλλα χαλια κινητικοτητα , 8% ζωηρα , 12 μετρια και 9 νωθρα κ 70% ακινητα .. κ ομως καταφερα κ εμεινα εγκυος .. οποτε μην αγχωνεσαι .. παρτε τις βιταμινες γτ ειναι πολυ καλες . εμενα ο δικος μου δεν θελει να παρει τιποτα ..

Πόσο μ αρέσει να διαβάζω ελπιδοφόρα μηνύματα!!! Μπράβο ρε κορίτσια δίνετε πολλή δύναμη σε όλες μας! Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο!!!

πρίν από 6 λεπτά , Μάντη είπε:

Θυροειδη εχει κανει τις απλες ηταν οκ... Τεστοστερονη οχι δεν εχουμε κανει...

Κινητικότητα ειχαμε καλη... 60% την 1η ωρα και 50% την 3η ωρα... Το καλι ειναι οτι φτιαχνουν και δεν ειναι κατι μονιμο..

αν εχει κανει φετος θυροειδη θα τις πατε να τις δει ο γιατρος. κ θα σας δωσει κ αλλες ορμονικες οπως λεει κ το elenaki22 fsh lh οπως κανουμε κ εμεις. η κυρσοκυλη νομιζω επιρεαζει αριθμο σπερματοζωαριων γιατι δεν αφηνει την περιοχη να αιματωθει καλα. υπαρχουν βαθμιδες στην κυρσοκυλη αν πχ ειναι μεγαλος βαθμος πολλες φορες δε διορθωνετε σε μεγαλες ηλικιες δηλαδη εχει κανει ζημια μη αναστρεψιμη σε μικρο βαθμο κιρσοκυλη διορθωνετε ευκολα. παντως σε θεματα ειδικα αντρικα παιδι ειτε με την βοηθεια της επιστημης ειτε φυσιολογικα κανεις αυτο να πεις στον αντρα σου ειτε ετσι ειτε αλλιως παιδακι θα κανετε αυτο ειναι το μονο σιγουρο γιαυτο να μην ανχωνετε καθολου.  

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...