Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 6 λεπτά , Alekagala είπε:

Καλημερα περα ως περα!  Ξερω χάθηκα αλλα σας διαβαζω καθε μερα και ανελλειπως για να μη χασω κανενα σας νεο. Σκεφτομαι και ας μην εχουμε τα ιδια "άγχη"! 

Εμείς εδω ολα καλα.  Λιγο μας τα μουσκεψε ο μικρος με το θηλασμό αλλα επειδη ειμαι βετεράνος στο βυζι αρμεγομαι και του δινω και με μπιμπερό το δικο μου γαλατάκι. Η αληθεια ειναι οτι εχω ρίξει το βαρος στα αλλα δυο και τον εχω λιγο παραμελημένο αλλα γενικα ειναι ενα ήσυχο χαμογελαστό μωρο σαν το μωρο στο όνειρο της αλινας!!!! 

Σας ευχομαι τα χριστουγεννα να γεμίσουμε μπαλοκοιλιτσες και θετικά τεστακια κατω απο το δεντρο!!!!  Φιλικια σε ολες σας

Καλημερα και σε εσενα ,να σου ζησουνε τα παιδακια σου,(καλο κουραγιο),σε ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες σου ,να εχεις και εσυ υπεροχες γιορτες!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

9 ώρες πρίν, ada32 είπε:

Η κινητικοτητα σας είναι πολύ καλή! Ο αριθμός είναι συνολικος; 

Κάποιο μικρόβιο βρέθηκε ;

Δεν ξερω αν ειναι συνολικος μου ειπε οτι ειχε πολυ σπερμα 5.8 ml και ισως για υτο ειναι ποιο αραιό...

9 ώρες πρίν, kido είπε:

Μ μάλλον το λέει γιατί θα θέλει να έχει και ο ίδιος εικόνα αλλά εγώ ίσως έκανα μια δοκιμή ένα πρώτο διάστημα μόνο με βιταμίνες να δω τι θα γίνονταν σε μια επόμενη μέτρηση και αν δεν...τότε τα πιο εξειδικευμένα. Ο άνδρας σου τι λέει? Μην αγχώνεστε θα φτιάξει! Η ψυχολογία να παραμένει δυνατή κορίτσια :-D

Ο αντρας μ στενοχωρήθηκε πολυυυ... Αλλα λεει οτι θα κανει οτι χρειαστεί... Ετσι και αλλιως τωρα δεν μπορουμε λογο δουλειας να παμε Αθήνα...οποτε λεμε να παρει τθς βιταμινες και να παμε σε κανενα δίμηνο που θα εχει αδεια...

8 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

Ναι οι προφερτιλ είναι πολύ καλές μόνο που είναι ακριβές.αυτο που λες για το εξειδικευμένο κέντρο το έχω ξανακούσει για αξιόπιστα αποτελέσματα.αλλα αν έχεις να πας και σε έναν άλλο ουρολόγο ανδρολόγο να δεις τι θα σας πει.προσπαθησε να ηρεμήσεις ισως να χρειαστεί μόνο μια αντιβίωση και να είναι μικρόβιο θα πάρει και τις βιταμίνες του .

Αν ηθελε αντιβίωση δεν θα μας το ελεγε στο μικροβιολογικο;;;

1 ώρα πρίν, Ungry girl είπε:

@Μάντη μου ακούγετε πως τα εξειδικευμένα κεντρα ειναι καλυτερα απλα ειναι πιο ακρυβα εκανες και καλλιέργεια μαζι??

Ναι εκανε και καλλιέργεια μας ειπε οτι δεν εχει εικονα φλεγμονής. ..

1 ώρα πρίν, alina80 είπε:

Καλημέρα κορες! 17 μέρες μέχρι τα Χριστούγεννα! 

@Μάντη ο αριθμός είναι πολύ χαμηλός. Πρέπει οπωσδήποτε να δείτε ουρολόγο και τι θα σας πει να το κάνετε. Και για τα εξειδικευμένα κέντρα έχει δίκιο, γιατί κάνουν παραπάνω μετρήσεις. Μας το είχε πει και ο γυναικολόγος μου. Οι profertil καλές είναι, αλλά αν υπάρχει κάποιο μικρόβιο ή κάποια φλεγμονή δεν θα βοηθήσουν. Πάτε, κάντε τον υπέρηχο και ότι άλλο σας πει. Αν βρεθει η αιτία θα βρεθεί και η λύση. 

Ο υπερηχος τι μπορει να μας δείξει;;;; ετσι πιστευω και εγω οτι αμα το παλεψουμε θα φτιάξει... Μονο το αντρακι μου εχει πεσει ψυχολογικα και σκέφτεται κατι χαζα αλλα θα το παλεψουμε και αυτοοο!

jgJqp3.png

πρίν από 3 λεπτά , Μάντη είπε:

Δεν ξερω αν ειναι συνολικος μου ειπε οτι ειχε πολυ σπερμα 5.8 ml και ισως για υτο ειναι ποιο αραιό...

Ο αντρας μ στενοχωρήθηκε πολυυυ... Αλλα λεει οτι θα κανει οτι χρειαστεί... Ετσι και αλλιως τωρα δεν μπορουμε λογο δουλειας να παμε Αθήνα...οποτε λεμε να παρει τθς βιταμινες και να παμε σε κανενα δίμηνο που θα εχει αδεια...

Αν ηθελε αντιβίωση δεν θα μας το ελεγε στο μικροβιολογικο;;;

Ναι εκανε και καλλιέργεια μας ειπε οτι δεν εχει εικονα φλεγμονής. ..

Ο υπερηχος τι μπορει να μας δείξει;;;; ετσι πιστευω και εγω οτι αμα το παλεψουμε θα φτιάξει... Μονο το αντρακι μου εχει πεσει ψυχολογικα και σκέφτεται κατι χαζα αλλα θα το παλεψουμε και αυτοοο!

Να μην στεναχωριεται πες του. Τα προβλήματα είναι για τους ανθρώπους. Και κάθε πρόβλημα έχει τη λύση του.

Αλλά επιμένω ότι πρέπει να μιλήσετε με ουρολόγο. Ο μικροβιολόγος δεν έχει καμία δουλεια για να σας πει οτιδήποτε ή να δώσει αντιβίωση. Δεν ξέρω τι μπορεί να δει στον υπέρηχο, αλλά για να σας το είπε ο γιατρός καλό είναι να γίνει. 

πρίν από 12 λεπτά , Alekagala είπε:

Καλημερα περα ως περα!  Ξερω χάθηκα αλλα σας διαβαζω καθε μερα και ανελλειπως για να μη χασω κανενα σας νεο. Σκεφτομαι και ας μην εχουμε τα ιδια "άγχη"! 

Εμείς εδω ολα καλα.  Λιγο μας τα μουσκεψε ο μικρος με το θηλασμό αλλα επειδη ειμαι βετεράνος στο βυζι αρμεγομαι και του δινω και με μπιμπερό το δικο μου γαλατάκι. Η αληθεια ειναι οτι εχω ρίξει το βαρος στα αλλα δυο και τον εχω λιγο παραμελημένο αλλα γενικα ειναι ενα ήσυχο χαμογελαστό μωρο σαν το μωρο στο όνειρο της αλινας!!!! 

Σας ευχομαι τα χριστουγεννα να γεμίσουμε μπαλοκοιλιτσες και θετικά τεστακια κατω απο το δεντρο!!!!  Φιλικια σε ολες σας

Να σου ζήσουν και τα τρία! Σε θαυμαζω απεριόριστα να ξέρεις. Τρια παιδιά! Και πολύ χαίρομαι που ακούω και για ήσυχα μωρά! 

Πολλές ευχές για τις γιορτές σε εσένα και στην οικογένειά σου!

Καλημερούδιαααα! τι μου κανετε γλυκα μου κοριτσια? Εγω ειμαι μια χαρα! Για αυτο το μηνα δεν εχω ελπιδες καθως ουτε χθες καναμε επαφες.. Αυτος ο γαμος μας εχει τσακισει αλλα στις επομενες γονιμες θα εχουμε κ οι 2 αδεια οποτε πονταρω εκει!

@alina80 ωραιο ονειρο! λες να εχει ενστικτο ο αλινος κ να το πιασατε?

@Μάντη κοριτσι σιγουρα ουρολογο... Οποτε νιωσετε ετοιμοι!

πρίν από 1 λεπτό , noni90 είπε:

Καλημερούδιαααα! τι μου κανετε γλυκα μου κοριτσια? Εγω ειμαι μια χαρα! Για αυτο το μηνα δεν εχω ελπιδες καθως ουτε χθες καναμε επαφες.. Αυτος ο γαμος μας εχει τσακισει αλλα στις επομενες γονιμες θα εχουμε κ οι 2 αδεια οποτε πονταρω εκει!

Σιγά μην εχει! Έτσι το πε... 

Εσείς κοίτα να απολαύσετε το γάμο σας και τα υπόλοιπα θα πάρουν τη σειρά τους. Μην ανησυχείς για τίποτα. 

Διαφημίσεις

πρίν από 38 λεπτά , alina80 είπε:

Να μην στεναχωριεται πες του. Τα προβλήματα είναι για τους ανθρώπους. Και κάθε πρόβλημα έχει τη λύση του.

Αλλά επιμένω ότι πρέπει να μιλήσετε με ουρολόγο. Ο μικροβιολόγος δεν έχει καμία δουλεια για να σας πει οτιδήποτε ή να δώσει αντιβίωση. Δεν ξέρω τι μπορεί να δει στον υπέρηχο, αλλά για να σας το είπε ο γιατρός καλό είναι να γίνει. 

Στεναχωριέται γτ λεει μηοως δεν τον θελω τωρα.. Χαζομαρες... Μίλησα με ουρολογο και ειπε οτι πρεπει να τον δει.. Θα παμε αλλα σε κανενα δίμηνο γτ ειματσε απο επαρχια και ο αντρας μ δεν εχει άδεια τωρα... Ανα ml ειναι ο αριθμος σπερματοζωαρίων... 

πρίν από 20 λεπτά , noni90 είπε:

Έτοιμοι είμαστε αν ηταν κοντα μας θα πηγαίναμε άμεσα...

jgJqp3.png

πρίν από 20 λεπτά , alina80 είπε:

Σιγά μην εχει! Έτσι το πε... 

Εσείς κοίτα να απολαύσετε το γάμο σας και τα υπόλοιπα θα πάρουν τη σειρά τους. Μην ανησυχείς για τίποτα. 

Καλε δεν αγχωνομαι για το παιδι κ αγχωνομαι για το γαμο! Δεν εχω χειροτερο απο ολες αυτες τις προετοιμασιες!

Μπορει κ να ειχε ενστικτοοοοοοοοοοοοοοοοο!

πρίν από 5 λεπτά , Μάντη είπε:

Στεναχωριέται γτ λεει μηοως δεν τον θελω τωρα.. Χαζομαρες... Μίλησα με ουρολογο και ειπε οτι πρεπει να τον δει.. Θα παμε αλλα σε κανενα δίμηνο γτ ειματσε απο επαρχια και ο αντρας μ δεν εχει άδεια τωρα... 

κ εμεις αυτο το θεμα εχουμε! Υπομονη να περασει ο καιρος

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , Μάντη είπε:

Στεναχωριέται γτ λεει μηοως δεν τον θελω τωρα.. Χαζομαρες... Μίλησα με ουρολογο και ειπε οτι πρεπει να τον δει.. Θα παμε αλλα σε κανενα δίμηνο γτ ειματσε απο επαρχια και ο αντρας μ δεν εχει άδεια τωρα... Ανα ml ειναι ο αριθμος σπερματοζωαρίων... 

Κορίτσι μου καλημέρα. Να τον στηρίξεις τον αντρούλη σου να το περάσετε μαζί και ενωμένοι αυτό το μικρό εμπόδιο και να το ξεπεράσετε γρήγορα και αποτελεσματικά!! 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 14 λεπτά , Μάντη είπε:

Τον καταλαβαίνω τον άντρα σου γιατί νιώθει έτσι. Κι εγώ πολλές φορές έτσι νιώθω απέναντι στον άντρα μου. Χρειάζεται στήριξη και επιβεβαίωση ότι είστε μαζί σε αυτό και μαζί θα το αντιμετωπίσετε. 

Διαφημίσεις

On 6/12/2017 at 3:32 ΜΜ, Dimitr@17 είπε:

Χαχαχα εννοειται αλλα ξερει κ διαβαζει κ το χερι το οποιο γινεται μονο παρασκευη αν το θυμηθω θα της πω να μου το πει...ετσι μ.ειχε πει κ.το καλοκαιρι οτι ιουλιο αυγουστο θα μεινω εγκυος κ εμεινα τον αυγουστο

Τι να σου πω?γενικα δεν εχω πονους στην περιοδο οποτς δεν καταλαβαινω ποτε εχω ωορηξια μονο χθες το βραδυ με επιασαν κατι πονοι δεξια κ χαμηλα καο σκεφτηκα οτι αν εκανα χθες δεν ειχαμε επαφη...

Σημερα ειναι Παρασκευη εεε, μην ξεχασεις να της δωσεις να στο διαβασει :)

10 ώρες πρίν, ada32 είπε:

Κ εγώ νιώθω τσιμπήματα κ τραβηγματα στην μητρα απο την Κυριακή. Κ δεν ξέρω τι μπορεί να είναι  Γτ είδα στον υπερηχο την Δευτέρα ότι όλα είναι καλά.

Ρώτησες τον γιατρό που σου έκανε τον υπέρηχο τι μπορεί να είναι αυτές οι ενοχλήσεις? Σήμερα εγώ πριν καλά καλά ξυπνήσω είχα πάλι ενοχλήσεις χαμηλά για λίγο και μετά μου έφυγαν. 6 μέρες σήμερα με ενοχλήσεις και 6 μέρες πριν την περίοδο.

XDAlp3.png

2 ώρες πρίν, alina80 είπε:

Για να έρθω θέλω να έχεις στολισμένο δέντρο. 

Λοιπόν κορίτσια χτες, πρώτη φορά είδα στον ύπνο μου ότι έχω μωρό. Είδα ότι το γέννησα και την άλλη μέρα βγήκα από το μαιευτήριο. Και έλεγα στη μαμά μου γιατί εμένα δεν ήρθε κανένας να μου δείξει πως να πλένω το μωρό, και πως να φροντίσω τον ομφάλιο λώρο και τέτοια και μου έλεγε η μαμά μου ότι για να συμβεί αυτό έπρεπε να πληρώσουμε πολλά λεφτά. Και μετά λέει ήμουν σπίτι και έπρεπε λέει να θηλάζω το μωρό κάθε δύο ώρες. Το μωρό εντωμεταξύ κοιμόταν συνέχεια. Και εγώ ξεχνιομουν στις δύο ώρες να το ταισω και στεναχωριόμουν μόλις το συνειδητοποιούσα και έτρεχα να το ξυπνήσω. Σε όλο το όνειρο το μωρό δεν έβγαλε κιχ! Χαχαχα. Το λέω στον άντρα μου τώρα το πρωί, "το πιάσαμε χτες το βράδυ μου λέει για αυτό είδες αυτό το ονειρο". Χαχαχα!

Μακάρι να το πιάσατε!!!

2 ώρες πρίν, ΓΙΩΤΑ78 είπε:

Καλημερα κοριτσι μου ,σε καλο δρομο εισαι και εγω τα ειχα και τα εχω ολα αυτα συν ρεψιματα(δηλαδη φευγει αερας απο παντου).Αντε μακαρι και σε εσενα να ειναι συμπτωμα εγκυμοσυνης!!

Μπραβοοοοοοοοοοοοοοοο κοριτσι μου ,συγχαρητηρια ετσι να συνεχισεις!!!Πολυ χαρηκα ,μπραβο!!

Πολυ γρηγορα στα βαζει τα ραντεβου καλε,εγω θυμαμαι επρεπε να περιμενω μηνα για το επομενο,εκει να δεις αγωνια  και σκεψεις αν ειναι ακομα μεσα ,αν ζει ......χαχαχ οτι να ναι ημουν!!

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια,εμενα ευτυχως σταματησαν τα καφε που εβγαζα ,νιωθω τραβηγματα κατω αριστερα ,το στηθος μου δεν ειναι πρησμενο οποτε μην το δενετε οτι το πρησμενο στηθος ειναι συμπτωμα παντα,(την προηγουμενη φορα ηταν τουμπανο παντωσ και ποναγε πολυ),και η κοιλια μου ειναι απιστευτα φουσκωμενη λες και ειμαι 3 μηνων χαχαχαχαχαχα και σκεφτομαι λες να ειναι δυο??????Τη Δευτερα παντωσ εχω να παω για επαναλληπτικη χοριακη,.....για να δουμε!!!

Μακάρι τι να πω!!! Θερμοκρασία πάντως κανονική έχω τώρα!!

πρίν από 22 λεπτά , caramel_83 είπε:

καλημερα κοριτσακια τι κανετε? εγω απο χθες ειμαι με πυρετο :-( παω να διαβασω τα νεακια σας

Τι έπαθες;Αρρώστησες;

EvgLp2.png

16 ώρες πρίν, alina80 είπε:

Ναι. Είμαστε στην ίδια μέρα. Πρώτη φορά με μπέρδεψαν τα τεστ. Είχα χτες δεύτερη γραμμή, όχι μπαμ τελείως. Αλλά.σημερα που θεωρούσα ότι θα δω το θετικό και τσουπ πήρα αρνητικό. Θα κάνω και αύριο και βλέπουμε. Και αν τελικά χτες ήταν το θετικό, θα εκνευριστω γιατί χτες δεν κάναμε τίποτα. 

Πείτε με τρελή, δεν μου αρέσει πολύ το μασάζ...δεν μου αρέσει να με πιάνουν.

Παρθενος ειπαμε εισαι?? :P κι εγω δεν μπορω ουτε να μου κανουν ουτε εγω να κανω σε αλλον 

13 ώρες πρίν, Antila είπε:

Καλε τι κους κους εχασα; Σας διαβαζω εδω και μιση ωρα, χαχα! Λοιποοον!

Γυρισα απο γιατρο! Ολα καλα τα νεα, κοριτσια μου! Το εμβρυακι μας εφτασε 1,9 εκ., εχει 157 παλμους, κεφαλακι, κατι εξογκωματακια για χερια-ποδια και βγηκε 8+3! Επισης ειμαι μειον 2 κιλα απο τους εμετους και τις ναυτιες αλλα δεν πειραζει, θα τα παρω αργοτερα, χαχα! Πηγε η καρδια μου στη θεση της, ανακουφιστηκα που αναπτυσσεται σωστα, και δε σας κρυβω οτι δακρυσα γιατι την προηγουμενη φορα δε φτασαμε σε αυτο το σταδιο, και δεν πιστευα στα ματια μου τωρα που το εβλεπα μεχρι και να κουνιεται ανεπαισθητα! Σας ευχαριστω για τις θετικες σκεψεις και τις ευχες, ολα καλα! Και ευχομαι σε καθεμια απο σας να το ζησει αυτο το πραγμα πολυ πολυ γρηγορα! :) 

Ασχετο, μπορει καποια να με βοηθησει γιατι προσπαθω να βαλω τικερακι; Εχω φτασει μεχρι κ το σημειο που αντιγραφω τον κωδικα (αυτη την επιλογη διαλεξα για να μου τον βγαλει: PseudoHTML, UBBCode kai BB Code). Μετα δεν ξερω που πρεπει να το επικολλησω το λινκ για να εμφανιστει!

αχ αντε ωραια κοριτσι μου για να ηρεμησεις και λιγο, τωρα ποτε εχεις παλι ραντεβου?

23 ώρες πρίν, kido είπε:

Δεν ξέρω, δεν θέλω να ξεμυαλίζομαι ακόμα, γιατί εμένα πάντα πρήζεται! Μόνο μετά το ΣΚ αν δεν έχει έρθει θα αρχίσω να ψάχνομαι! Εντάξει εννοείται ότι μακάρι να είμαι έγκυος, θα χαρώ πάρα πολύ!

Πες μας εσύ Γιωτάκι μιας και είχες πει να σε ρωτήσουμε. Σε ποια μέρα του κύκλου σου το έπιασες ξέρεις; Αν έχεις σημειωμένες επαφές. Παρακολούθαγες ωορρηξία να δεις πότε ακριβώς έγινε ή όχι;

Καλημερα κοριτσι ,εγω ειχα θετικο τεστ την 13 μερα και ειχα καθε μερα επαφες και πιο πριν το τεστ αρκετεσς μερεσ  αλλα και μετα για 2 μερες ,μετα τα εφτυσα!! :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...