Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 14 λεπτά , Μάντη είπε:

Εχουμε 10.5 εκατομμύρια αριθμο σπερματοζωαρίων 

Και 60 % κινητικότητα την 1 η ωρα..

η κινητικότητα καλη ειναι,ο αριθμος ειναι λιγο χαμηλος...να το δει ανδρολογος μηπως σας προτείνει βιταμινες..

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 48 λεπτά , Χαρά Τριανταφυλλακι. είπε:

Σίγουρα. Και σε κάθε εγκυμοσύνη πάλι διαφορετικά είναι αποτι έχω ακούσει. Εγώ νιώθω πόνους ωορρηξίας και πόνους στην μέση δύο μέρες μετά την ωορρηξία συνολο μέχρι και σήμερα 5μερες. Σε 7 μέρες περιμένω περίοδο... Δεν ξέρω τι μπορεί να είναι πάλι αυτό... 

Δεν ξέρουμε τι μπορεί να είναι. Είναι ένα πολύ γενικό σύμπτωμα και θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε. .μακάρι να είναι κάτι καλό. .

• Μου αρέσει 1

DBTcp3.png7Kksp3.png

1 ώρα πρίν, Τονι@ είπε:

Ναι είχα πολλά.  Ξεκίνησαν μια βδομάδα πριν την καθυστέρηση . Αλλάαυτό δεν είναι απαραίτητο για όλες τις κοπέλες 

Τι συμπτώματα είχες εσύ;

EvgLp2.png

πρίν από 31 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Κ εγω εχω πονο στο στηθος αρχιζει κ πρηζεται νομιζω και εχω πονους στην κοιλια χαμηλα λες κ ειναι να αδιαθετησω...τωρα απο αερια οπως λες σε καταλαβαινω αλλα εγω εχω θεμα με το φαγητο με πειραζουν πολλα κ πρηζομαι...αυριο ειναι να αδιαθετησεις εσυ?

Μπραβο @Antila μου τωρα μπορεις να ηρεμησεις και να απολαυσεις την στιγμη και να σου πω εχω την αισθηση οτι θα ειναι κοριτσι το μπεμπε σου...συγχαρητηρια και παλι...

Καλα τα σημαδια σου, Δημητρα!! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι μου, εχω παλι ραντεβου σε δυο Πεμπτες αλλα θα παω με λιγοτερο αγχος πιστευω! Πιο πολυ ελπιζω να παω με ανυπομονησια να δω τι καινουριο εχει να μας δειξει. Για να δουμε αν ειναι κοριτσι! Αν ναι, θα παρεις τη θεση της γιαγιας σου στις προβλεψεις, κανονισε, χαχα!

@Μάντη μου, λογικα σε κατι θα οφειλεται αυτος ο αριθμος και σιγουρα θα μπορει να ανεβει με διατροφη κ συμπληρωματα, το εχουμε ακουσει πολλες φορες! Η κινητικοτητα ειναι καλη νομιζω κι εγω!! Ενας καλος ανδρολογος θα σας κατευθυνει καταλληλα και θα βελτιωθει σιγουρα!

• Χαχα 1

Grpbp2.png

πρίν από 22 λεπτά , Τονι@ είπε:

Δεν ξέρουμε τι μπορεί να είναι. Είναι ένα πολύ γενικό σύμπτωμα και θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε. .μακάρι να είναι κάτι καλό. .

Θα δούμε.... πρεπει να έχω νιώσει ότι σύμπτωμα εγκυμοσύνης υπάρχει.... από τότε που ξεκινήσαμε.. θα μπει και αυτό στην λίστα τώρα ....

• Μου αρέσει 1

XDAlp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , Antila είπε:

Καλα τα σημαδια σου, Δημητρα!! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι μου, εχω παλι ραντεβου σε δυο Πεμπτες αλλα θα παω με λιγοτερο αγχος πιστευω! Πιο πολυ ελπιζω να παω με ανυπομονησια να δω τι καινουριο εχει να μας δειξει. Για να δουμε αν ειναι κοριτσι! Αν ναι, θα παρεις τη θεση της γιαγιας σου στις προβλεψεις, κανονισε, χαχα!

@Μάντη μου, λογικα σε κατι θα οφειλεται αυτος ο αριθμος και σιγουρα θα μπορει να ανεβει με διατροφη κ συμπληρωματα, το εχουμε ακουσει πολλες φορες! Η κινητικοτητα ειναι καλη νομιζω κι εγω!! Ενας καλος ανδρολογος θα σας κατευθυνει καταλληλα και θα βελτιωθει σιγουρα!

Να ξερεις οτι εχω πεσει μεσα οσες φορες εχω μιλησει για το φυλο του μωρου οταν εχω ενστικτο...ελπιζω να μην πεσω εξω στην δικη σ περιπτωση..χαχα και μ βγει το ονομα...ααα στα συμπτωματα να προσθεσω οτι εχω και ασπρα πηχτα υγρα..θα δειξει...εχουμε πολλες πολλες μερες μπροστα μου...

• Χαχα 1

πρίν από 1 λεπτό , Dimitr@17 είπε:

Να ξερεις οτι εχω πεσει μεσα οσες φορες εχω μιλησει για το φυλο του μωρου οταν εχω ενστικτο...ελπιζω να μην πεσω εξω στην δικη σ περιπτωση..χαχα και μ βγει το ονομα...ααα στα συμπτωματα να προσθεσω οτι εχω και ασπρα πηχτα υγρα..θα δειξει...εχουμε πολλες πολλες μερες μπροστα μου...

Σε 2-3 μέρες περιμένω αλλά νιώθω κι εγώ υγρά και όλο νομίζω ότι μου έρχεται! Ομως νευριάζω, πρώτη φορά τοσο και πριν χωρίς λόγο σε μια διαφωνία έβαλα τα κλάμματα. Η’ που είμαι έγκυος ή μου βγαίνει πίεση και έχω αυτά τα ξέσπασματα :shock:

πρίν από 7 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

@AntilaΑ εγώ έχω ποντάρει εδώ και μέρες ότι θα είναι αγόρι της Αντιγόνης!! Για να δούμε!

πρίν από 51 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Κ εγω εχω πονο στο στηθος αρχιζει κ πρηζεται νομιζω και εχω πονους στην κοιλια χαμηλα λες κ ειναι να αδιαθετησω...τωρα απο αερια οπως λες σε καταλαβαινω αλλα εγω εχω θεμα με το φαγητο με πειραζουν πολλα κ πρηζομαι...αυριο ειναι να αδιαθετησεις εσυ?

Μπραβο @Antila μου τωρα μπορεις να ηρεμησεις και να απολαυσεις την στιγμη και να σου πω εχω την αισθηση οτι θα ειναι κοριτσι το μπεμπε σου...συγχαρητηρια και παλι...

Αέρια έχω κάθε φορά που περιμένω πάντως ασχέτως φαγητού, δεν είναι εντερικά δηλαδή περισσότερο τυμπανισμός θα έλεγα...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 20 λεπτά , Antila είπε:

κοιταξε να δεις..εγω που γενικα δεν εχω αγχος οποτε πλησιαζε ραντεβου εναν κομπο τον ειχα...στην αρχη δε νιωθεις το μωρο ωστε να ξερεις πως ειναι καλα οποτε με το που πηγαινα ρωταγα ειναι καλα?!βαλε κ την αγωνία στην αυχενικη κ στην β επιπεδου...γενικα οταν ειναι να κανεις καποια εξεταση θα εχεις ετσι μια αγωνια...τωρα που εκανα την β επιπεδου κ την νιωθω που κουνιέται (αρα καταβαινω οτι ειμαι καλα)ειμαι πιο ήρεμη...δλδ μετα την β επιπεδου...ενταξει διαβαζω κ πολλες περιπτωσεις που δυστυχως δεν εξελιχθηκαν καλα σε προχωρημενες εβδομαδες,ομως τα προσπερναω κ απλα περιμενω να γεννηθει με το καλο!ποτε θα κανεις την αυχενικη τωρα?

• Μου αρέσει 2

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Γεια σας κορίτσια!! Εγω δεν νιώθω τίποτα κάτι ψιλά μόνο και έχω περισσότερα υγρά.Τον προηγούμενο μήνα είχα συνέχεια πονους από την ωορρηξια και μετα και είπα κάτι θα έγινε μετα και από αυτό νομιζω έχω νιώσει όλα τα συμπτώματα.

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 20 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Άρα έγινε ωορρηξία;

Just now, Nati85 είπε:

Γεια σας κορίτσια!! Εγω δεν νιώθω τίποτα κάτι ψιλά μόνο και έχω περισσότερα υγρά.Τον προηγούμενο μήνα είχα συνέχεια πονους από την ωορρηξια και μετα και είπα κάτι θα έγινε μετα και από αυτό νομιζω έχω νιώσει όλα τα συμπτώματα.

Πού να μην είχαμε και παιδιά εμείς!!Τι καλά που ήμασταν στην κοσμαρα μας τότε πριν την πρώτη εγκυμοσύνη!!!

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Nati85 είπε:

@Nati85 καλά ρε συ στον προηγούμενο κύκλο σου είμασταν όλες σίγουρη ότι ησουν! Μπορεί τώρα με μηδέν συμπτώματα να είσαι να μας κουφανεις χιχι!

• Χαχα 1

πρίν από 57 λεπτά , elenakii22 είπε:

η κινητικότητα καλη ειναι,ο αριθμος ειναι λιγο χαμηλος...να το δει ανδρολογος μηπως σας προτείνει βιταμινες..

Ειπα μηπως ξεκινήσουμε τις profertril... Διαβασα οτι ειναι πολυ καλες...

πρίν από 38 λεπτά , Antila είπε:

Πηρα τηλ εναν ανδροοογο αλλα ποιο πολυ μας αγχωσε μας ειπε οτι δεν ειναι και ποου αξιόπιστα τα αποτελεσματα γτ τα καναμε σε μικροβιολογικο θελει λεει να κανουμε υπέρηχο όρχεων να παμε σε εξειδικευμένο κεντρο για σπερμοδιαγραμμα και κατι εξετάσεις αιματος... Αγχώθηκα. ..

jgJqp3.png

2 ώρες πρίν, Antila είπε:

Καλε τι κους κους εχασα; Σας διαβαζω εδω και μιση ωρα, χαχα! Λοιποοον!

Γυρισα απο γιατρο! Ολα καλα τα νεα, κοριτσια μου! Το εμβρυακι μας εφτασε 1,9 εκ., εχει 157 παλμους, κεφαλακι, κατι εξογκωματακια για χερια-ποδια και βγηκε 8+3! Επισης ειμαι μειον 2 κιλα απο τους εμετους και τις ναυτιες αλλα δεν πειραζει, θα τα παρω αργοτερα, χαχα! Πηγε η καρδια μου στη θεση της, ανακουφιστηκα που αναπτυσσεται σωστα, και δε σας κρυβω οτι δακρυσα γιατι την προηγουμενη φορα δε φτασαμε σε αυτο το σταδιο, και δεν πιστευα στα ματια μου τωρα που το εβλεπα μεχρι και να κουνιεται ανεπαισθητα! Σας ευχαριστω για τις θετικες σκεψεις και τις ευχες, ολα καλα! Και ευχομαι σε καθεμια απο σας να το ζησει αυτο το πραγμα πολυ πολυ γρηγορα! :) 

Ασχετο, μπορει καποια να με βοηθησει γιατι προσπαθω να βαλω τικερακι; Εχω φτασει μεχρι κ το σημειο που αντιγραφω τον κωδικα (αυτη την επιλογη διαλεξα για να μου τον βγαλει: PseudoHTML, UBBCode kai BB Code). Μετα δεν ξερω που πρεπει να το επικολλησω το λινκ για να εμφανιστει!

Μπραβο !!Τώρα να ηρεμησεις κ να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου!!!

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 16 λεπτά , Μάντη είπε:

Ειπα μηπως ξεκινήσουμε τις profertril... Διαβασα οτι ειναι πολυ καλες...

Πηρα τηλ εναν ανδροοογο αλλα ποιο πολυ μας αγχωσε μας ειπε οτι δεν ειναι και ποου αξιόπιστα τα αποτελεσματα γτ τα καναμε σε μικροβιολογικο θελει λεει να κανουμε υπέρηχο όρχεων να παμε σε εξειδικευμένο κεντρο για σπερμοδιαγραμμα και κατι εξετάσεις αιματος... Αγχώθηκα. ..

Μ μάλλον το λέει γιατί θα θέλει να έχει και ο ίδιος εικόνα αλλά εγώ ίσως έκανα μια δοκιμή ένα πρώτο διάστημα μόνο με βιταμίνες να δω τι θα γίνονταν σε μια επόμενη μέτρηση και αν δεν...τότε τα πιο εξειδικευμένα. Ο άνδρας σου τι λέει? Μην αγχώνεστε θα φτιάξει! Η ψυχολογία να παραμένει δυνατή κορίτσια :-D

1 ώρα πρίν, Μάντη είπε:

Εχουμε 10.5 εκατομμύρια αριθμο σπερματοζωαρίων 

Και 60 % κινητικότητα την 1 η ωρα..

Η κινητικοτητα σας είναι πολύ καλή! Ο αριθμός είναι συνολικος; 

Κάποιο μικρόβιο βρέθηκε ;

πρίν από 51 λεπτά , kido είπε:

Σε 2-3 μέρες περιμένω αλλά νιώθω κι εγώ υγρά και όλο νομίζω ότι μου έρχεται! Ομως νευριάζω, πρώτη φορά τοσο και πριν χωρίς λόγο σε μια διαφωνία έβαλα τα κλάμματα. Η’ που είμαι έγκυος ή μου βγαίνει πίεση και έχω αυτά τα ξέσπασματα :shock:

@AntilaΑ εγώ έχω ποντάρει εδώ και μέρες ότι θα είναι αγόρι της Αντιγόνης!! Για να δούμε!

Αέρια έχω κάθε φορά που περιμένω πάντως ασχέτως φαγητού, δεν είναι εντερικά δηλαδή περισσότερο τυμπανισμός θα έλεγα...

Αχ εγώ περιμένω σε 8 μέρες αλλα Σήμερα από το πρωί έχω κατι νεύρα ,μέχρι τον ουρανό φτάνουν.. Κ ήθελα να μαλωσω με όλον τον κόσμο!!! Κ είναι νωρίς ακόμα για συμπτωματα περιόδου.. Μήπως φταίει το ζώδιο μας;;; Έχουμε τίποτα ανάδρομο? Χαχαχα

2 ώρες πρίν, Χαρά Τριανταφυλλακι. είπε:

Σίγουρα. Και σε κάθε εγκυμοσύνη πάλι διαφορετικά είναι αποτι έχω ακούσει. Εγώ νιώθω πόνους ωορρηξίας και πόνους στην μέση δύο μέρες μετά την ωορρηξία συνολο μέχρι και σήμερα 5μερες. Σε 7 μέρες περιμένω περίοδο... Δεν ξέρω τι μπορεί να είναι πάλι αυτό... 

Κ εγώ νιώθω τσιμπήματα κ τραβηγματα στην μητρα απο την Κυριακή. Κ δεν ξέρω τι μπορεί να είναι  Γτ είδα στον υπερηχο την Δευτέρα ότι όλα είναι καλά.

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...