Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 9 λεπτά , λουπιτα είπε:

Ζουζουνιες ζουζουνιες άφοβα χαχαχαχα!!!!! Εκτός από εμένα περιμένουμε αλλες 2 νομίζω για αποτελέσματα!!!!!άντε ελπίζω κ μας έφερε γούρι ο γιος μου που σας τον ποσταρα!Έχει και γενέθλια αυτόν τον μήνα!!!!

Και εγώ δεν θα το πω φυσικά.Δεν το ξέρει ότι πήγα για χοριακη.το απόγευμα του είπα ψέμματα οτι θα πάω στην λογιστρια και εγώ θα πάω κ παρω τα αποτελέσματα!!!! 

Ετσι ετσι ειναι ωραιο ψεματακι αυτο! Για λιγο βεβαια...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Κοριτσαρες μου δυστυχώς εγω παω για τον αλλο μηνα.. ξύπνησα με εντονο πονο και τσοοουπ εμφανίστηκε! :? 

@caramel_83 μου βαλε με στο πινακακι για 20 ιουνιου και βλεπουμε!

Λεω να μη με παρει απο κατω.. θα επισκευθω εναν ενδοκρινολογο να δω τι γινεται. Ξερετε αν πρεπει να παω αμμεσα για να κανω οσο εχω περιοδο εξετασεις? Επισης θα παραγγειλω σημερα παλι ενα πακετακι τεστακια γιατι μπορω να πω οτι με βοηθησαν τουλαχιστον να ξερω ποτε περιμενω να μου ερθει περιοδος αλλιώς θα με ειχε φαει το αγχος τοσες μερες! Ο γυναικολογος μου ειναι σε δημοσιο νοσοκομειο και δεν ξερω αν εκεί αναλαμβανουν παρακολουθηση ωορρηξιας με υπερηχο.. γνωριζει καμια??

Ελεγα να ρωτησω για τα γκλουκοφας που ξεκινησες εσυ @elenakii22 μηπως και μικρύνουν λιγο οι κυκλοι μου. Ευχομαι να δεις κ εσυ γρηγορα ωορρηξια και να γινει το θαυματακι!!!

@Ani ani και @λουπιτα ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!!!!! Θα παρουμε ολες μεγαλη χαρα!!

@giota@ μου παμε μαζι φιλη μου για τον αλλο μηνα εμεις!

• Μου αρέσει 1

XDXPp2.png

πρίν από 50 λεπτά , elenakii22 είπε:

@caramel_83 πολυ καλο αυτό! Κοιτα οι ορμονες μας είναι τρελαμενες αλλα οχι ολους τους μηνες! Που ξερεις μπορει να ειναι π τυχερος μας αυτος!!!

Μακαρι να ειναι ο τυχερος μας, σε λιγες μερες θα δουμε ;) θα επιδιωξω και αποψε επαφουλα :wub:

@Vila φυσικα και να μην σε παρει απο κατω κοριτσι μου, καλο θα ηταν αφου το εχεις σκοπο να πας αμεσα γιατι καποιες ορμονες τις κοιταμε στην αρχη του κυκλου ;) 

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. Antonia_GR  ΠΗΤ  ΤΕΛΟΣ ΜΑΙΟΥ  2 ΑΓΟΡΑΚΙΑ 1 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

2.baia5582 ΠΗΤ 1/7/2017  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

3. mammylicious ΠΗΤ  29/7/2017 - 1/8/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

4. leta87 ΠΗΤ  10/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

5. Zouzoumama ΠΗΤ 20/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

6. Garifalia1 ΠΗΤ 19-24/9/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

7. Alekagala ΠΗΤ  18/10/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!!

8. Melitoula ΠΗΤ  23/11/2017!!!

9. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. gianna81 14/3/2017!!!

2. maria dimitris 23/3/2017!!!

3. Olivia3 12/4/2017!!!

4. NikolitsaVe87 26/4/2017!!!

5. stalitsa82 30/4/2017!!!

6. Μαρθα Κ 8/5/2017!!!

7. λουπιτα 23/5/2017!!!

8. Kalfeli 25/5/2017!!!

9. aggeliki_l 29/5/2017!!!

10. caramel_83  1/6/2017!!!

11. KarMar84 10-11/6/2017!!!

12. elenaki22 11/6/2017!!!

13. giota@ 14/6/2017!!!

14. Vila 20/6/2017!!!

15. Wannabemommy....

16. andrianni....

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 42 λεπτά , Vila είπε:

Κοριτσαρες μου δυστυχώς εγω παω για τον αλλο μηνα.. ξύπνησα με εντονο πονο και τσοοουπ εμφανίστηκε! :? 

@caramel_83 μου βαλε με στο πινακακι για 20 ιουνιου και βλεπουμε!

Λεω να μη με παρει απο κατω.. θα επισκευθω εναν ενδοκρινολογο να δω τι γινεται. Ξερετε αν πρεπει να παω αμμεσα για να κανω οσο εχω περιοδο εξετασεις? Επισης θα παραγγειλω σημερα παλι ενα πακετακι τεστακια γιατι μπορω να πω οτι με βοηθησαν τουλαχιστον να ξερω ποτε περιμενω να μου ερθει περιοδος αλλιώς θα με ειχε φαει το αγχος τοσες μερες! Ο γυναικολογος μου ειναι σε δημοσιο νοσοκομειο και δεν ξερω αν εκεί αναλαμβανουν παρακολουθηση ωορρηξιας με υπερηχο.. γνωριζει καμια??

Ελεγα να ρωτησω για τα γκλουκοφας που ξεκινησες εσυ @elenakii22 μηπως και μικρύνουν λιγο οι κυκλοι μου. Ευχομαι να δεις κ εσυ γρηγορα ωορρηξια και να γινει το θαυματακι!!!

@Ani ani και @λουπιτα ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!!!!! Θα παρουμε ολες μεγαλη χαρα!!

@giota@ μου παμε μαζι φιλη μου για τον αλλο μηνα εμεις!

:):oops: ευχαριστω  ειμαι ηδη σε αναμενα καρβουναααα

Λοιπόν πήγα στον γιατρό με είδε όλα καλά μου είπε οτι χάπια δεν μου δίνει. Ακόμα να κοιτάξω να μου φύγει το άνχος  μας αφήνει ως τέλος Αυγούστου μόνους μας όπου θα έχουμε. Όπως δήποτε τρεις επαφές την εβδομάδα…. Από σεμπτεβρι αν δεν έχω μείνει έγκυος θα πάω να με παρακολουθεί για δύο κύκλους όπου θα μου λέει αυτος ποτέ να έρθω σε επαφή και αν δεν πετύχουμε κάτι το. Επόμενο βήμα θα είναι να κάνω εξέταση για της σάλπιγγες ελπίζω να μην φτάσω ως εδώ….. Η καθυστερήσει γίνετε λόγο τον ψευτο πολυκυστικών που πρέπει όπως δήποτε να χάσω κιλά μου είπε για να ρυθμιστούν. Όλα μετά αλλά οχτώ κιλα μου έχουν. Μείνει άντε να φύγουν κάι αυτά….. 

• Μου αρέσει 4

Κοριτσια μου γλυκα τι κανετε?περιμενουμε νεα απο καποια απο τα κοριτσια μας να παρουμε δυναμη και οι αλλες....σας διαβαζω καθε μερα....περιμενω πως και πως να ακουσω απο ολες τα νεα σας...βαλτε με κι εμενα στη συζητηση ...προσπαθω να μην σας χανω αλλα δεν το πετυχαινω παντα....σας στελνω ολη τη θετικη μου ενεργεια σε οσες περιμενουν τις απαντησεις τους με μια μεγαλη χοριακη η ενα μεγαλο +++++++++ 

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

7 ώρες πρίν, Alekagala είπε:

Κανε αγαπη μου για να σιγουρευτείς!!! 

Κανω δουλειες και σας διαβαζω στο ποδι

Γεια σου Αλέκα!!Να σε ρωτήσω...Επειδή είσαι και εσύ Τρίτη καισαρική σαν και εμένα σου είπε ο γιατρός σου στις πόσες εβδομάδες θα κάνεις τη καισαρική??

• Μου αρέσει 1

πρίν από 15 λεπτά , elenakii22 είπε:

@Μαρθα Κ κοπελα μου πολυ καλα νεα!ελπιζω μεχρι τον αυγουστο να τα εχετε καταφερει!!βαλε στοχο να χασεις τα κιλακια!!!

@Wannabemommy 27 τι κανεις???σε τι φαση βρισκεσαι??

Ναι αγάπη μου αυτό πρέπει να γίνει να διώξω τα κιλάκια από πάνω μου για να ρυθμιστούν οι πολιτιστικές…. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 23 λεπτά , elenakii22 είπε:

@Μαρθα Κ κοπελα μου πολυ καλα νεα!ελπιζω μεχρι τον αυγουστο να τα εχετε καταφερει!!βαλε στοχο να χασεις τα κιλακια!!!

@Wannabemommy 27 τι κανεις???σε τι φαση βρισκεσαι??

Επαφη μερα παρα μερα αλλα η ψυχολογια μου και η πιεση στην δουλεια δεν με βοηθαει τοσο στο να ειμαι εκει 100%...εσεις πως πατε?κανατε εξετασεις?

πρίν από 50 λεπτά , Wannabemommy 27 είπε:

Κοριτσια μου γλυκα τι κανετε?περιμενουμε νεα απο καποια απο τα κοριτσια μας να παρουμε δυναμη και οι αλλες....σας διαβαζω καθε μερα....περιμενω πως και πως να ακουσω απο ολες τα νεα σας...βαλτε με κι εμενα στη συζητηση ...προσπαθω να μην σας χανω αλλα δεν το πετυχαινω παντα....σας στελνω ολη τη θετικη μου ενεργεια σε οσες περιμενουν τις απαντησεις τους με μια μεγαλη χοριακη η ενα μεγαλο +++++++++ 

Γεια σου κοριτσι μ ειμαι μια απο αυτες που περιμενουμε νεα...αυριο  θα σας ανακοινωσω τη χοριακη! Εσυ τι κανεις?? Ποτε περιμενεις την ακατανομαστη?

1 ώρα πρίν, marillia είπε:

Nα καλησπερίσω όλα τα κορίτσια!!!!Είμαι και γω στην αναμονή της περιόδου μέχρι 26/5!!!Να σας ευχηθώ ότι επιθυμείτε να γίνει πραγματικότητα!!!

Καλωσηλθες  @marilia πως εισαι?

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...