Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 6 λεπτά , giota@ είπε:

Καλημέρα....... τι μου κάνετε;;;;;;;; βλέπω ότι περιμένουμε φανταστικά νέα και πολλά....... εύχομαι να γίνουν όλα μαζί με το καλό........

Εγώ θα περιμένω την καραμελίτσα να με αλλάξει στο πινακάκι:mad::oops: για 14/06/2017. Η κυρία ήταν τυπικότατη και αυτή τη φορά.....

@elenakii22 άντε με το καλό να ξεκινήσεις και εσύ και είμαι σίγουρη ότι θα έχεις σύντομα αποτελέσματα......... όλα φτιάχνουν σιγά σιγά......:-D

@giota@ Αντε τωρα θα περιμενουμε τα δικα σου ευχαριστα νεα τον επομενο μηνα ! :)

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , Ani ani είπε:

@giota@ Αντε τωρα θα περιμενουμε τα δικα σου ευχαριστα νεα τον επομενο μηνα ! :)

Ναι.......... οκ η αλήθεια είναι πως αυτή τη στιγμή δεν με διακρίνει και τόσο πολύ αισιοδοξία.........:? αλλά ωστόσο ευχαριστώ πολύ.....

Εύχομαι να κάνετε εσείς την αρχή............:-P και βλέπουμε και εμείς........:roll:

8JPrp3.png

@giota@ αχ βρε Γιωτακι!!!μακαρι να ειναι η τελευταια αλλαγη για ολες μας κ μετα να παμε προς τα πανω!οσο αισιοδοξες και αν ειμαστε καποιες στιγμες πεφτουμε!το σημαντικο ειναι οτι σηκωνομαστε ξανα!!!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 6 λεπτά , giota@ είπε:

Ναι.......... οκ η αλήθεια είναι πως αυτή τη στιγμή δεν με διακρίνει και τόσο πολύ αισιοδοξία.........:? αλλά ωστόσο ευχαριστώ πολύ.....

Εύχομαι να κάνετε εσείς την αρχή............:-P και βλέπουμε και εμείς........:roll:

Ενταξει λογικο ειναι....ομως εγω τα λεω και που θα παει θα πιασει καποια στιγμη η ευχη μου και για εσας:):)

Γεια σας κοριτσια μου, πως ειστε?

εγω να σας πω τα δικα μου, ειμαι "χαρουμενη" γιατι αυτη την φορα κρατησε αυτο το ελαχιστο αιμα της περιοδου 5 μερες απο εκει και περα μεχρι και σημερα ειμαι πεντακαθαρη(αν θυμαστε σας ειχα πει οτι αναμεσα στις περιοδους ειχα παντα ή λιγο καφε ή αραιο αιμα) και πριν 3-4 μερες που ειχα τα πονακια και τα υγρα βγαζω συμπερασμα οτι ηταν ωορηξια, εχω μεχρι στογμης μερα παρα μερα επαφη, ας ελπισουμε να εγινε κατι αν και δεν μου δινω πολλες πιθανοτητες λογω οτι θεωρω οτι οι ορμονες μου κανουν παρτι, αλλα σκεφτομαστε θετικα ;) 

@λουπιτα ΜΑΚΑΡΙ να ειναι θετικηηηηη :D:D 

@Ani ani γιατι δεν κανεις ενα τεστακι να μαθουμε αφου εισαι ηδη 2 μερες καθυστερηση, θες να μας σκασεις? :P

@Μαρθα Κ όλα καλα να πανε κοπελα μου, θα περιμενουμε νεακια σου ;) 

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , elenakii22 είπε:

@giota@ αχ βρε Γιωτακι!!!μακαρι να ειναι η τελευταια αλλαγη για ολες μας κ μετα να παμε προς τα πανω!οσο αισιοδοξες και αν ειμαστε καποιες στιγμες πεφτουμε!το σημαντικο ειναι οτι σηκωνομαστε ξανα!!!

Ναι......... το ξέρω........ άσε από το σκύψε σήκω η μέση μας θα μας πιάσει........... χα χα χα (ας το ελαφρύνουμε και λίγο......εεεεεε.

πρίν από 12 λεπτά , Ani ani είπε:

Ενταξει εγω τα λεω και που θα παει θα πιασει καποια στιγμη η εθχη μου και για εσας:):)

Ναι καλέ εσύ καλά κάνεις........... ε και που θα πάει.......... κάποια στιγμή..........:)

8JPrp3.png

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. Antonia_GR  ΠΗΤ  ΤΕΛΟΣ ΜΑΙΟΥ  2 ΑΓΟΡΑΚΙΑ 1 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

2.baia5582 ΠΗΤ 1/7/2017  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

3. mammylicious ΠΗΤ  29/7/2017 - 1/8/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

4. leta87 ΠΗΤ  10/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

5. Zouzoumama ΠΗΤ 20/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

6. Garifalia1 ΠΗΤ 19-24/9/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

7. Alekagala ΠΗΤ  18/10/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!!

8. Melitoula ΠΗΤ  23/11/2017!!!

9. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. gianna81 14/3/2017!!!

2. maria dimitris 23/3/2017!!!

3. Olivia3 12/4/2017!!!

4. NikolitsaVe87 26/4/2017!!!

5. stalitsa82 30/4/2017!!!

6. Μαρθα Κ 8/5/2017!!!

7. Vila 16/5/2017!!!

8. λουπιτα 23/5/2017!!!

9. Kalfeli 25/5/2017!!!

10. aggeliki_l 29/5/2017!!!

11. caramel_83  1/6/2017!!!

12. KarMar84 10-11/6/2017!!!

13. elenaki22 11/6/2017!!!

14. giota@ 14/6/2017!!!

15. Wannabemommy....

16. andrianni....

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

απο την @Vila εχουμε καποιο νεακι??

Διαφημίσεις

πρίν από 19 λεπτά , caramel_83 είπε:

εγω να σας πω τα δικα μου, ειμαι "χαρουμενη" γιατι αυτη την φορα κρατησε αυτο το ελαχιστο αιμα της περιοδου 5 μερες απο εκει και περα μεχρι και σημερα ειμαι πεντακαθαρη(αν θυμαστε σας ειχα πει οτι αναμεσα στις περιοδους ειχα παντα ή λιγο καφε ή αραιο αιμα) και πριν 3-4 μερες που ειχα τα πονακια και τα υγρα βγαζω συμπερασμα οτι ηταν ωορηξια, εχω μεχρι στογμης μερα παρα μερα επαφη, ας ελπισουμε να εγινε κατι αν και δεν μου δινω πολλες πιθανοτητες λογω οτι θεωρω οτι οι ορμονες μου κανουν παρτι, αλλα σκεφτομαστε θετικα ;) 

@Ani ani γιατι δεν κανεις ενα τεστακι να μαθουμε αφου εισαι ηδη 2 μερες καθυστερηση, θες να μας σκασεις? :P

Ειχα κανει τεστ προχθες κ ηταν αρνητικο με αραια ουρα βεβαια μεσα στο απογευμα....οποτε αυριο πρωι παω για χοριακη εκλεισα ραντεβου!:mad:

Just now, Ani ani είπε:

Ειχα κανει τεστ προχθες κ ηταν αρνητικο με αραια ουρα βεβαια μεσα στο απογευμα....οποτε αυριο πρωι παω για χοριακη εκλεισα ραντεβου!:mad:

ααα οκ, πριν την καθυστερηση θελει μονο πρωινα ουρα, αχ ρε κοριτσια μακαρι τον Μαη να γεμισουμε με εγκυουλες:wub:

πρίν από 2 λεπτά , caramel_83 είπε:

ααα οκ, πριν την καθυστερηση θελει μονο πρωινα ουρα, αχ ρε κοριτσια μακαρι τον Μαη να γεμισουμε με εγκυουλες:wub:

Απο το στομα σου καραμελιτσα...αφηστε που δεν το λεω στον αντρα μ ωστε να του κανω εκπληξη αν ειναι..κ εχει ξενερωσει νομιζει οτι εχω περιοδο...χιχιχιχιχι :)

πρίν από 33 λεπτά , caramel_83 είπε:

Ζουζουνιες ζουζουνιες άφοβα χαχαχαχα!!!!! Εκτός από εμένα περιμένουμε αλλες 2 νομίζω για αποτελέσματα!!!!!άντε ελπίζω κ μας έφερε γούρι ο γιος μου που σας τον ποσταρα!Έχει και γενέθλια αυτόν τον μήνα!!!!

πρίν από 15 λεπτά , Ani ani είπε:

Απο το στομα σου καραμελιτσα...αφηστε που δεν το λεω στον αντρα μ ωστε να του κανω εκπληξη αν ειναι..κ εχει ξενερωσει νομιζει οτι εχω περιοδο...χιχιχιχιχι :)

Και εγώ δεν θα το πω φυσικά.Δεν το ξέρει ότι πήγα για χοριακη.το απόγευμα του είπα ψέμματα οτι θα πάω στην λογιστρια και εγώ θα πάω κ παρω τα αποτελέσματα!!!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...