Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

καλημερα!! @λουπιτα πρεπει να τραβηξεις με χαμηλη αναλυση γτ υπαρχει οριο στις φωτογραφιες!πηγαινε στις ρυθμισεις της φωτογραφικης κ πατα την χαμηλοτερη αναλυση!

κοριτσακια μην κανετε τεστ πριν την καθυστερηση!αγχώνεστε αδικα!!!! 

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 7 λεπτά , elenakii22 είπε:

καλημερα!! @λουπιτα πρεπει να τραβηξεις με χαμηλη αναλυση γτ υπαρχει οριο στις φωτογραφιες!πηγαινε στις ρυθμισεις της φωτογραφικης κ πατα την χαμηλοτερη αναλυση!

Καλημερα κοριτσι! Εδω στην αμαμονη οπως ολες! Εσυ?

πρίν από 38 λεπτά , Alekagala είπε:

Κανε αγαπη μου για να σιγουρευτείς!!! 

Κανω δουλειες και σας διαβαζω στο ποδι

@Ani ani και @Alekagala επειδη μπορεί να έκαναν πουλάκια τα μάτια μου και επειδή δεν το κόβω να ξημέρωνε από αγωνία καθώς πήγα τώρα στην λογιστρια απέναντι έγραφε μικροβιολογικο.πήγα έδωσα αίμα.εεεε θα έσκαγα.το απόγευμα η απάντηση. Κάθομαι και βγάζω τα μάτια μου με τα τεστ. Εν τω μεταξύ χθες Έρικ και ένα ματς με τον αντρα μου.σχολαδε απο την δουλειά και μου έφερε ενα τριαντάφυλλο Γιατί λέει είναι έγκυος.4 μήνες που προσπαθούμε Αχνα δεν έβγαλε. Τωρα τι τον επιασε .τοσο σιγουρος πια που πηγε να μου πεταξει τα τεστ στα σκουπιδια .εισαι εγκυος πεταξε τα.και τα πηρα λιγακι γιατι μου δινει ελπιδες ενω δεν υπαρχουν και πηγε να πεταξει και τα τεστ.ο αλητης.μετα καναμε αγκαλιτσες ομως!!!!χαχαχχα

πρίν από 25 λεπτά , elenakii22 είπε:

Δεν φταιει η φωτο.παταω εκει που λεει επισπροσθετο υλικο και μου βγαζει να ανεβασω διευθυνση url.τιποτε αλλο.αντε το απογευμα θα ξερω.

πρίν από 19 λεπτά , Ani ani είπε:

Καλημερα κοριτσι! Εδω στην αμαμονη οπως ολες! Εσυ?

εγω ειμαι στην 5ημερα!την δευτερα παω για υπερυχο!καλα αποτελεσματαα!!

@λουπιτα μακαρι να εχει πεσα ο ανδρουλης σ!!καλα αποτελεσματα!τι ωρα σου ειπαν θα ξερεις?πατα το πανω που λεει επισυναψει αρχειο που ηδη υπαρχει..δεν σου βγαζει δυο επιλογες?

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , elenakii22 είπε:

@λουπιτα μακαρι να εχει πεσα ο ανδρουλης σ!!καλα αποτελεσματα!τι ωρα σου ειπαν θα ξερεις?πατα το πανω που λεει επισυναψει αρχειο που ηδη υπαρχει..δεν σου βγαζει δυο επιλογες?

Στην αλλη εχει μια κενη ασπρη οθονη! 6 η ωρα μου ειπε να παω αγαπη!!!

πρίν από 6 λεπτά , elenakii22 είπε:

@λουπιτα μακαρι να εχει πεσα ο ανδρουλης σ!!καλα αποτελεσματα!τι ωρα σου ειπαν θα ξερεις?πατα το πανω που λεει

@λουπιτα καλα εκανες! Να μαθεις και γρηγορα και αμεσα...αφου το εχεις τοσο αγχος ! Ασε που σ  βγηκαν κ τα ματια πρωινιατικα με το τεστακι χαχα!!

πρίν από 6 λεπτά , elenakii22 είπε:

Τι ωραια νεα ειναι αυτα!!! Μπραβο ολα καλα να σου πανε!! @elenakii22

• Μου αρέσει 1

@Ani ani για να δουμε γτ εχω κουραστει λιγακι η αληθεια ειναι!ειναι πολυ ψυχοφθορο ολο αυτο..ευχομαι πραγματικα το προβλημα να ηταν σπερμα κ τωρα που εφτιαξε να μην προκυψει αλλο(εκτος βεβαια απο την χαμενη ωορρηξια μου που ελπιζω να φτιαξει ευκολα,ετσι μ ειπαν τουλαχιστον)!

@λουπιτα μου, δεν παίζει ρόλο το τι έγινε στην πρώτη εγκυμοσίνη! Μπορεί να έγινε πιο μετά η σύλληψη αυτή τη φορά. Η κάθε εγκυμοσίνη είναι ξεχωριστή και διαφορετική από την άλλη, όχι μόνο από γυναίκα σε γυναίκα αλλά και στην ίδια την εγκυμονούσα. Ίσως είναι πολύ νωρίς για να ανιχνευτεί κάτι.. Κατά τη γνώμη μου, πολύ κακώς απογοητεύεσαι! Χαλάρωσε και όταν με το καλό έχεις καθυστέρηση, κάνε το δεύτερο και βλέπεις. Μη σε παίρνει από κάτω :wink:

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 16 λεπτά , ΧρυσαΜ είπε:

@λουπιτα μου, δεν παίζει ρόλο το τι έγινε στην πρώτη εγκυμοσίνη! Μπορεί να έγινε πιο μετά η σύλληψη αυτή τη φορά. Η κάθε εγκυμοσίνη είναι ξεχωριστή και διαφορετική από την άλλη, όχι μόνο από γυναίκα σε γυναίκα αλλά και στην ίδια την εγκυμονούσα. Ίσως είναι πολύ νωρίς για να ανιχνευτεί κάτι.. Κατά τη γνώμη μου, πολύ κακώς απογοητεύεσαι! Χαλάρωσε και όταν με το καλό έχεις καθυστέρηση, κάνε το δεύτερο και βλέπεις. Μη σε παίρνει από κάτω :wink:

Χρυσακι μου πήγα για χοριακη Γιατί κάτι είδα όταν εβγαλα το τζαμακι του τεστ.το απόγευμα θα ξερω!!!!!θα ενημερώσω φυσικα !μουατς

πρίν από 17 λεπτά , elenakii22 είπε:

@Ani ani για να δουμε γτ εχω κουραστει λιγακι η αληθεια ειναι!ειναι πολυ ψυχοφθορο ολο αυτο..ευχομαι πραγματικα το προβλημα να ηταν σπερμα κ τωρα που εφτιαξε να μην προκυψει αλλο(εκτος βεβαια απο την χαμενη ωορρηξια μου που ελπιζω να φτιαξει ευκολα,ετσι μ ειπαν τουλαχιστον)!

Για να πω την αλληθεια ποτε μ δεν ειχα τετοια προβληματακια και δεν εχω κ επιγνωση..απο εσας τα μαθαινω τωρα..Ομως βαση λογικης και εγω πιστευω οτι ολα θα φτιαξουν..ειναι απλα ζητημα χρονου..και υπομονης που θα εχεις κρατησει λιγη ακομα:?

πρίν από 20 λεπτά , Ani ani είπε:

Για να πω την αλληθεια ποτε μ δεν ειχα τετοια προβληματακια και δεν εχω κ επιγνωση..απο εσας τα μαθαινω τωρα..Ομως βαση λογικης και εγω πιστευω οτι ολα θα φτιαξουν..ειναι απλα ζητημα χρονου..και υπομονης που θα εχεις κρατησει λιγη ακομα:?

ασε υπαρχουν χιλιαδες προβληματα και δυστυχως και να μην εχεις καποιο απο το αγχος και μονο καθυστερεις χωρος λογο!

Καλημέρα....... τι μου κάνετε;;;;;;;; βλέπω ότι περιμένουμε φανταστικά νέα και πολλά....... εύχομαι να γίνουν όλα μαζί με το καλό........

Εγώ θα περιμένω την καραμελίτσα να με αλλάξει στο πινακάκι:mad::oops: για 14/06/2017. Η κυρία ήταν τυπικότατη και αυτή τη φορά.....

@elenakii22 άντε με το καλό να ξεκινήσεις και εσύ και είμαι σίγουρη ότι θα έχεις σύντομα αποτελέσματα......... όλα φτιάχνουν σιγά σιγά......:-D

• Μου αρέσει 2

8JPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...