Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 19 λεπτά , Antila είπε:

Καλυτερα αρνητικη για τη δικη σου ψυχολογια, ναι, το καταλαβαινω απολυτα.. Αλλα απεδειξε κατι πολυ σημαντικο με το να ειναι εστω και χαμηλη θετικη, εκει που ειχες λιγοτερες ελπιδες! Ερχεταιιιι!

Λοιπον ναι, μετα απο οποιαδηποτε εγκυμοσυνη οπως κ αν καταληξει, ξερω οτι εισαι πιο γονιμη. Ο οργανισμος μπαινει σε μια διαδικασια την οποια μετα θυμαται και ορμονικα! Οσο για τα χαπια, τι χαπια ειναι; Αυτο το σημειο το εχασα! Καλο ειναι να κανεις χοριακη για να βεβαιωθεις οτι μηδενιστηκε. Αυτο ειναι σημαντικος ελεγχος για σενα. Δε θελουμε να παραμεινει στασιμη. Μονο οταν μηδενισει θα ξανακανεις ωορρηξια και θα ερθει περιοδος! Οποτε αντι να εισαι στα τυφλα, κανε αλλη μια να δεις οτι μηδενιστηκε. Τα χαπια για ποσο θα τα παρεις; Θα μπορουσες να ξεκινησεις ελευθερα και μολις τελειωσουν ή σου ειπε οτι πρεπει πρωτα να δεις περιοδο και μετα να ξεκινησεις;

Βασικα μου ειχε πει αν ειναι η χοριακη κατω απο 50 να παρω αυτα τα χαπια..τα οποια μαλλον για να μου ερθςι περιοδο του εστειλα τωρα μήνυμα και μου ειπαι 1 πρωι 1 βραδυ για 10 μερες αλλα μεσα το κουτι εχει 14 οπωτε για 7 ημερες αυτος μου ειπαι μολις μου έρθει περιοδος ξανα μιλάμε

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 5 λεπτά , Ungry girl είπε:

Βασικα μου ειχε πει αν ειναι η χοριακη κατω απο 50 να παρω αυτα τα χαπια..τα οποια μαλλον για να μου ερθςι περιοδο του εστειλα τωρα μήνυμα και μου ειπαι 1 πρωι 1 βραδυ για 10 μερες αλλα μεσα το κουτι εχει 14 οπωτε για 7 ημερες αυτος μου ειπαι μολις μου έρθει περιοδος ξανα μιλάμε

Για πες μας αν θες τι χαπια ειναι! Γιατι δε νομιζω να ειναι κατι περιεργο, συνηθως στις βιοχημικες δε δινουν χαπια για να καθαρισεις γιατι καθαριζεις απο μονη σου. Μηπως ειναι καμια ορμονη;

Grpbp2.png

πρίν από 24 λεπτά , linaa είπε:

@ΓΙΩΤΑ78 μπραβο τελικα ηταν εμφυτευση οπως ειχαμε πει στην αρχη!!! η χοριακη σου ειναι τελεια ολα θα πανε αψογα!!!

@Ungry girl μην ανχωνεσε η χοριακη μπορει να πεσει κ μονη της απλα πρεπει να επαναλαβεις σε δυο μερες να δεις αν εχει παει κοντα στο 10 θα σου ερθει περιοδος! ειδες αυτο το πεισμα σου να μην θες να κανεις εξετασεις κ να μιλας με ενα γιατρο.. τελος παντων πρεπει να βρεις ενα γιατρο που να εμπιστευεσε κ να του μιλας για οτι σε απασχολει χωρις να σε τρελενει. 

Λινακι μου το γιατρο τον βρήκα επιτελους!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , Antila είπε:

Για πες μας αν θες τι χαπια ειναι! Γιατι δε νομιζω να ειναι κατι περιεργο, συνηθως στις βιοχημικες δε δινουν χαπια για να καθαρισεις γιατι καθαριζεις απο μονη σου. Μηπως ειναι καμια ορμονη;

μηπως ειναι κανενα primolut nor? Ισως της εδωσε γτ εχει κοντα 15 μερες καφε κ ακομα θετικη χοριακη. 

Γιατρος θα γινω εδω περα χαχαχα

• Μου αρέσει 2

πρίν από 3 λεπτά , Antila είπε:

Η kido δεν ειπε παραπανω κατι με Τοξοτη και οτι ερχεται απογονος γυρω στις 20/12;! Βαλε και τη γιαγια σου, βαλε και το ενστικτο σου... Το συμπαν συνομωτει!

Δεν το είπα εγώ αλλά το διάβασα από κάποια άλλη που το εγραψε εδώ μέσα! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , andrianni είπε:

Νομίζω πως δεν είναι κακό να της το πεις κ ούτε θα αγχωθεί. Δηλαδή όταν μείνεις τι θα της πεις; καλύτερα να μιλάτε αφού είστε κ στην ίδια φαση. 

Ε μπορει ν στεναχωρηθει λιγο.αν κανω πρωτη..σιγουρα θα χαρει βεβαια αλλα θα σκεφτει κ οτι αυτη ακομα να κανει...δεν την ρωταω τι προσπαθειες κανει για να μην.αγχωνεται..ξερεις ειναι παντρεμενη ενα χρονο κ ολοι αυτο την ρωτανε

πρίν από 5 λεπτά , noni90 είπε:

Αχ τι να σε κανω που εισαι ξεροκεφαλη... Για καλο σου το λεω... Ολες σου το λεμε..... Συζητησε το με το γιατρο σου ανοιχτα βασικα κ για τη χοριακη κ για ολες τις αλλες αποριες που μπορει να εχεις...... Εγω ξερεις τι κανω? Τις γραφω σε χαρτι για οταν παω στο γιατρο.... 

Καλα καλα θα κάνω ειμαι έτοιμη για την επομενη τελειωμηνη εγκυμοσύνη κοριτσια τωρα που πηγα στο φαρμακειο παράγγειλα και τα prwgne care γιατι μου τελειωσαν ειμαι ετοιμη!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , Antila είπε:

Η kido δεν ειπε παραπανω κατι με Τοξοτη και οτι ερχεται απογονος γυρω στις 20/12;! Βαλε και τη γιαγια σου, βαλε και το ενστικτο σου... Το συμπαν συνομωτει!

Μα εγω δεν ειμαι τοξοτης...ειμαι ζυγος με αιγωκερο κ ο συντροφος μου ειναι υδροχοος με καρκινο

πρίν από 1 λεπτό , Antila είπε:

@Ungry girl Πχ εμενα η περιοδος αργουσε πολυ μετα την αποξεση και μου εδωσε 5 μερες Duphaston που ειναι προγεστερονη, για να ερθει.

duphaston ηθελα να πω κ ειπα primolut... ειναι μια ωρα δυσκολη κοριτσια!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Antila είπε:

@Ungry girl Πχ εμενα η περιοδος αργουσε πολυ μετα την αποξεση και μου εδωσε 5 μερες Duphaston που ειναι προγεστερονη, για να ερθει.

Αυτα μου εδωσεεεεεεεεεεε τι εείναι για να έρθει η περίοδος????

πρίν από 43 λεπτά , Ungry girl είπε:

Ναι ελενακι ευχαριστώ...θα κεκινησω τα χαπια αυριο και να μου έρθει περιοδος και ξεκιναω φουλ

Εχεις σε ολα ολα δικιο καλυτερα να ηταν αρνητική!

Ισχύει αραγε πως μετα απο βιοχημική εισαι πιο γόνιμη??? Ξερεις? Ξέρει καποια..? Επαναληπτική χοριακη δεν χριαζεται να κανω φανταζομα αν παρω τα χαπια θα πεσει η χοριακη!

Συγχαρητηρια @ΓΙΩΤΑ78 ευχομαι να εχεις μια ευκολη τελειομηνη κυηση :) 

Μπραβο και σε σενα @Ungry girl ειναι πολυ σημαντικο που πετυχε η συλληψη και τωρα ειμαι σιγουρη θα μεινεις πολυ ευκολα εγκυος! ευχομαι να μας πεις συντομα για πολλα θετικα τεστ και να μεινει το σπορακι.... 

Just now, Dimitr@17 είπε:

Ε μπορει ν στεναχωρηθει λιγο.αν κανω πρωτη..σιγουρα θα χαρει βεβαια αλλα θα σκεφτει κ οτι αυτη ακομα να κανει...δεν την ρωταω τι προσπαθειες κανει για να μην.αγχωνεται..ξερεις ειναι παντρεμενη ενα χρονο κ ολοι αυτο την ρωτανε

βρε ισως ομως θελει σε καποιον να μιλησει δικο της για το οτι ισως δυσκολευετε νομιζω οτι πρεπει να της μιλησεις αποκλειετε να στεναχωρηθει αν μεινεις πρωτη. καλο ειναι να την συμβουλευεις κ με αυτα που διαβαζεις εδω μεσα. 

πρίν από 9 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Πωπω, αυτο το πραγμα που παντρευεσαι και σε πρηζει το συμπαν ποτε θα κανεις παιδι.. Που ξερεις ανθρωπε μου αν δεν προσπαθω ηδη και δεν μου καθεται;! Πραγματικα ειναι ακομψο! Απλως αλλο οι ξενοι και αλλοι οι πολυ στενοι κι αγαπημενοι μας ανθρωποι, οπως τα αδελφια μας! Ειναι πραγματι ασχημο παντως να σε ρωταει ολος ο κοσμος κατι τοσο προσωπικο στην τελικη, ουτε και παντρευονται ολοι οι ανθρωποι με σκοπο να κανουν παιδια!

Α ναι, απλως ειπες "ολο και καποιο πλανητη θα εχω στον Τοξοτη" και εγω νομιζα οτι εισαι εσυ ή ο αντρας σου! Χαχαχα μπερδεμα!

Grpbp2.png

πρίν από 2 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Μπορεις να της πεις για σενα κ να ανοιχτεί. Ενας χρόνος δεν ειναι τίποτα φοβερό. Ασε που μπορεί να μην προσπαθεί καν. Δε σημαινει οτι επειδη παντρευτηκε... Ότι θες παντως. Εγω το ειπα γιατι ειστε αδερφες κ αν δεν συζητατε για αυτα τότε τι να συζητάτε. Κ μου φαινεται πιο ασχημο να της πεις μια μερα ειμαι εγκυος. Κ όση διαφορά κ να εχετε δεν συναγωνίζεστε ποια θα μεινει πρωτα.

πρίν από 4 λεπτά , Ungry girl είπε:

Αυτα μου εδωσεεεεεεεεεεε τι εείναι για να έρθει η περίοδος????

Ναι! Δεν είναι τίποτα σοβαρό. Κ εγω αυτα παιρνω οταν δε μου ερχεται.απλή ορμόνη. Καλύτερα όμως να παρεις κ 2ο κουτι για να πάρεις για 10 μέρες όπως σου ειπε

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...