Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 6 λεπτά , Ungry girl είπε:

Ναι ήμουν εγκυος μου τοκαι ειπε

Θα δω θα τον πάρω τηλ προς το παρον δεν το σηκωνει

Τον πηρα αλλα δεν το σηκωνειιιιι

Ναι αλλα δεν έγινε!!!! Μου ειπαι αν ειναι πανω απο 50 αλλα μου ειπε πως θα ειναι αενητικη 1000% επεσε εξω

Εννοώ ότι ξεκίνησε αυτό που δεν περίμενες με τίποτα! άρα είσαι πολύ κοντά στο να τα καταφέρεις! Το πιστεύω! Βρήκες και αυτόν τον καλό γιατρό! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 6 λεπτά , Ungry girl είπε:

Ναι ήμουν εγκυος μου τοκαι ειπε

Θα δω θα τον πάρω τηλ προς το παρον δεν το σηκωνει

Τον πηρα αλλα δεν το σηκωνειιιιι

Ναι αλλα δεν έγινε!!!! Μου ειπαι αν ειναι πανω απο 50 αλλα μου ειπε πως θα ειναι αενητικη 1000% επεσε εξω

Όντως σύλληψη υπήρχε..όποτε εφόσον έμεινες,θα ξανά μείνεις!!κ την άλλη φορά που θα δεις αχνη γραμμή. Κατευθείαν για χοριακη. Γτ Μπορεί να χρειαστει να παρεις προγεστερόνη.

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

@Ungry girl πρεπει να μλησεις με τον γιατρο κ σιγουρα να την επαναλαβεις...το θετικο στην υποθεση ειναι ότι καταφερες να συλλαβεις πραγμα που σημαινει οτι μπορεις να μείνεις εγκυος!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 8 λεπτά , andrianni είπε:

Εννοώ ότι ξεκίνησε αυτό που δεν περίμενες με τίποτα! άρα είσαι πολύ κοντά στο να τα καταφέρεις! Το πιστεύω! Βρήκες και αυτόν τον καλό γιατρό! 

Μακαρι η επομενη να ειναι τυχερή! Αρα τα τεστ καλα έδειχναν!!!

πρίν από 7 λεπτά , ada32 είπε:

Όντως σύλληψη υπήρχε..όποτε εφόσον έμεινες,θα ξανά μείνεις!!κ την άλλη φορά που θα δεις αχνη γραμμή. Κατευθείαν για χοριακη. Γτ Μπορεί να χρειαστει να παρεις προγεστερόνη.

Ναι μπορεί!!!

πρίν από 7 λεπτά , elenakii22 είπε:

@Ungry girl πρεπει να μλησεις με τον γιατρο κ σιγουρα να την επαναλαβεις...το θετικο στην υποθεση ειναι ότι καταφερες να συλλαβεις πραγμα που σημαινει οτι μπορεις να μείνεις εγκυος!

Αχ ρε ελενακι μπορει.να τα καταφερω ξανα ο γιατρος δεν το σηκωνει του εστειλα κ μνμ και δεν απάντησε

Διαφημίσεις

6 minutes ago, Ungry girl said:

Μακαρι η επομενη να ειναι τυχερή! Αρα τα τεστ καλα έδειχναν!!!

Ναι μπορεί!!!

Αχ ρε ελενακι μπορει.να τα καταφερω ξανα ο γιατρος δεν το σηκωνει του εστειλα κ μνμ και δεν απάντησε

θα σε παρει μην ανησυχεις!τελικα τα τεστ υα θετικα ηταν σωστα κοριτσι μου !!!

πρίν από 1 λεπτό , elenakii22 είπε:

@Ungry girl θα τα καταφερετε σιγουρα!!θα απαντησει που θα παει!

Αχαχαχ απαντησε μου ειπαι ηταν λογικο να ειχα χαμηλη και ηταν.βιοχημική κύηση τώρα του ξανα εστειλα μνμ αν πρέπει να παρω τα χαπια.που μ εγραψε? Περιμενω απαντηση τωρα δεν παιζει ολη μερα σεξ καθε μερα χαχαχα τα συμπτωματα νομιζω συνεχίζονται και το αιμα σταματισε what the fack?????

πρίν από 4 λεπτά , ellilaw είπε:

θα σε παρει μην ανησυχεις!τελικα τα τεστ υα θετικα ηταν σωστα κοριτσι μου !!!

Θετικα ηταν κριμα καλύτερα να ηταν αρνητικά στεναχωρήθηκα πιο πολυ

Γιωτα συγχαρητηρια κοριτσι! Καλη εγκυμοσυνη να εχεις!

@Ungry girl κοριτσακι μου γλυκο!! Να βλέπεις τα θετικά καταφερες μετα απο τοσο καιρο να εχεις συλληψη... Την εκανε τη δουλεια της η σαλπιγγογραφια μου φαινεται! Εισαι πολυ κοντα, μην τα παρατησεις συνεχισε να προσπαθεις.....  Την επομενη φορα αν δεις παρομοια συμπτωματα κατευθειαν στο γιατρο για προγεστερονη.....! 

Κοριτσια ειχα παει στην αδερφη μου πριν κ της ελεγα για την μερα που εκανα εμετους κ.μου λεει μηπως εισαι εγκυος και δεν το ξερεις?ολη αυτη την ερωτηση μου κανουν γτ?

Διαφημίσεις

Just now, Dimitr@17 είπε:

Κοριτσια ειχα παει στην αδερφη μου πριν κ της ελεγα για την μερα που εκανα εμετους κ.μου λεει μηπως εισαι εγκυος και δεν το ξερεις?ολη αυτη την ερωτηση μου κανουν γτ?

Μπορει κ να το νιωθουν οτι θα μεινεις! Μερικές φορές οι άλλοι διαβαζουν τις ανεπαισθητες αλλαγες πανω μας. Ισως παλι αν ξερει οτι προσπαθεις να το εχει στο μυαλο της. Ποτε δε ξερεις!

πρίν από 17 λεπτά , elenakii22 είπε:

@Ungry girl να σκεφτεστε οτι μπορειτε να συλλάβετε κ να ξεκινησετε προσπαθειες με μεγαλυτερη αισιοδοξια!

Ναι σιγουρα τωρα θα το παρω πιο ζεστα το θεμα μου ειπαι να τα.παρω τα χαπια και να.ξανα μιλήσουμε αφου μου έρθει περίοδος! Φφφφφ δεν ξερω αν θελω.να τα παρω χαχαχα

πρίν από 2 λεπτά , noni90 είπε:

Γιωτα συγχαρητηρια κοριτσι! Καλη εγκυμοσυνη να εχεις!

@Ungry girl κοριτσακι μου γλυκο!! Να βλέπεις τα θετικά καταφερες μετα απο τοσο καιρο να εχεις συλληψη... Την εκανε τη δουλεια της η σαλπιγγογραφια μου φαινεται! Εισαι πολυ κοντα, μην τα παρατησεις συνεχισε να προσπαθεις.....  Την επομενη φορα αν δεις παρομοια συμπτωματα κατευθειαν στο γιατρο για προγεστερονη.....! 

Χαχαχα ακομα εχω συσυμπτώματα χαχαχα το στηθος μου ειναι ολο φλέβες

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

Ναι σιγουρα τωρα θα το παρω πιο ζεστα το θεμα μου ειπαι να τα.παρω τα χαπια και να.ξανα μιλήσουμε αφου μου έρθει περίοδος! Φφφφφ δεν ξερω αν θελω.να τα παρω χαχαχα

Χαχαχα ακομα εχω συσυμπτώματα χαχαχα το στηθος μου ειναι ολο φλέβες

Κοριτσακι να τα παρεις τα χαπια... Στη βιοχημικη δε μπορεις να κανεις κατι να σωσεις την κατασταση... 

@Ungry girl δε ξερω τι να σου πω...ισως καποια κοπελα με βιομηχανικη να μπορει να σου πει..σιγουρα ομως να την επαναλαβεις!να το πάρετε ζεστα γτ αφου τα καταφερατς μια φορα θα τα ξανακαταφερετε ...

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 7 λεπτά , noni90 είπε:

Μπορει κ να το νιωθουν οτι θα μεινεις! Μερικές φορές οι άλλοι διαβαζουν τις ανεπαισθητες αλλαγες πανω μας. Ισως παλι αν ξερει οτι προσπαθεις να το εχει στο μυαλο της. Ποτε δε ξερεις!

Μου λεει καπως εισαι στο προσωπο οχι της λεω δεν ειμαι...κ αν.εισαι κ δεν το ξερεις μου λεει?μην ειμαι απο τους τελευταιους μου λεει που θα το μαθω....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...