Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 25 λεπτά , alina80 είπε:

Αχ και μένα με κουράζει εγώ από πάνω. Και τώρα έχω βρει και καλή δικαιολογία. Λέω ότι δεν ευνοεί τη σύλληψη! Χαχαχα

Καλό! Θα το λέω κι εγώ γιατί του αρέσει και την έχει καταβολευτεί!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 19 λεπτά , Ungry girl είπε:

Και εσυ ιχθυ διαλεξες χαχαχα ρε τι εχουμε παθει!!!

υποχωρει κ ο δικος σ σε ολα?καλα εμενα ανεκαθεν εκανε πισω βεβαια οταν μου περασει ο εκνευρισμός συζηταμε κ βρισκουμε λυση παντα(καλα μη φανταστείτε οτι τσακωνόμαστε συχνα)..με εχει μαθει κ ειδικα οταν ηταν να αδιαθετησω ημασταν πεταει ο γαιδαρος,πεταει...να μην πω για τωρα στην εγκυμοσυνη...τα ιδια..δε μπορω να πω με προσεχει..δε ξερω αν παιζει ρολο κ η ηλικία (καλα σιγουρα ειναι κ στον ανθρωπο αλλα οσο να πεις αλλο 25 αλλο 35)..

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 53 λεπτά , ΓΙΩΤΑ78 είπε:

Κορίτσια μου τελικά είμαι έγκυος ,χοριακή  129.8 γράφω από το κινητό για να σας ενημερώσω ,τα καφέ τελικά που είχα δεν ήταν περιόδου ,στον υπέρηχο δεν είδαμε και πολλά μια κουκίδα μόνο ,μου είπε δα ξανά πάω για χοριακή τη Δευτέρα  και υπέρηχο ξανά στις 29. 

Όλα μπορούν να συμβούν κορίτσια πιστέψτε το!!

Υγ τα υπόλοιπα και λεπτομέριες αύριο το πρωί ,φιλιά σε όλες

Συγχαρητήρια κοπέλα μου! !!Όλα καλά να σου πάνε! !!

DBTcp3.png7Kksp3.png

πρίν από 7 λεπτά , elenakii22 είπε:

υποχωρει κ ο δικος σ σε ολα?καλα εμενα ανεκαθεν εκανε πισω βεβαια οταν μου περασει ο εκνευρισμός συζηταμε κ βρισκουμε λυση παντα(καλα μη φανταστείτε οτι τσακωνόμαστε συχνα)..με εχει μαθει κ ειδικα οταν ηταν να αδιαθετησω ημασταν πεταει ο γαιδαρος,πεταει...να μην πω για τωρα στην εγκυμοσυνη...τα ιδια..δε μπορω να πω με προσεχει..δε ξερω αν παιζει ρολο κ η ηλικία (καλα σιγουρα ειναι κ στον ανθρωπο αλλα οσο να πεις αλλο 25 αλλο 35)..

Ποιος να υποχωρησει? Ουτε καν εχει παντα δικιο και εχει ενα θεμα με τα ρουχα και την ταυτοποίηση που θελω να τον χτυπήσω! Χααχχαα

Κοριτσια Δυστυχώς 18.93

• Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 2 λεπτά , Ungry girl είπε:

Ποιος να υποχωρησει? Ουτε καν εχει παντα δικιο και εχει ενα θεμα με τα ρουχα και την ταυτοποίηση που θελω να τον χτυπήσω! Χααχχαα

Κοριτσια Δυστυχώς 18.93

Τι σημαίνει αυτό; Με κλίμακα έως 5 αρνητικό ή έως 50;

Διαφημίσεις

πρίν από 59 λεπτά , ΓΙΩΤΑ78 είπε:

Κορίτσια μου τελικά είμαι έγκυος ,χοριακή  129.8 γράφω από το κινητό για να σας ενημερώσω ,τα καφέ τελικά που είχα δεν ήταν περιόδου ,στον υπέρηχο δεν είδαμε και πολλά μια κουκίδα μόνο ,μου είπε δα ξανά πάω για χοριακή τη Δευτέρα  και υπέρηχο ξανά στις 29. 

Όλα μπορούν να συμβούν κορίτσια πιστέψτε το!!

Υγ τα υπόλοιπα και λεπτομέριες αύριο το πρωί ,φιλιά σε όλες

Μπραβο!!!!!τελικα είχες διαισθηση!!

Συγχαρητηριαααα.περιμένουμε νέα σου αύριο

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 9 λεπτά , Ungry girl είπε:

Κοριτσια Δυστυχώς 18.93

Ήταν παραπάνω κείμενο έπεσε? 

Just now, kido είπε:

Ήταν παραπάνω και έπεσε? 

1 hour ago, kido said:

Οι τοξοτες λέγεται ότι ειναι  αιώνια παιδιά και έχουν την τύχη με το μέρος τους. Σε αρέσει η διασκέδαση, πιστεύεις τον εαυτό σου και θες να γίνονται τα πράγματα με τον τρόπο σου. Είσαι εξωστρεφης και η χαρά της ζωής αλλα λόγω του ωροσκοπου έχεις και τις σκοτεινές πλευρές σου.. μπορείς να γίνεις κυκλοθυμικη λόγω αυτης της αντίθεσης. Χρεώνω θετικη ενεργεια και μωροευχή σε 4-5 μέρες περιμενω να μην δω αιμα!!!

Αντε 1 ώρα έμεινε ☺

πεσμου και λιγο για τον καρκινο !!!με ωροσκοπο κρυο που ειναι ο δικος μου!

Just now, kido είπε:

Σορρυ είμαι από κινητό και γράφει ότι να ναι μόνο του! Μιλα με το γιατρό σου. Μάλλον θα σου πει σε 2 μέρες να ξανακανεις. 

πρίν από 11 λεπτά , Ungry girl είπε:

Κοριτσια Δυστυχώς 18.93

κ εμενα το εχει αυτο με τα ρουχα!!μεχρι κ παπουτσι με καλτσα ταιριαζει κ ας μην φαινεται!!!δε θα βγει απο το σπίτι αν δεν τα εχει ταιριαξει ολα...

αυτο δειχνει οτι κατι πηγε να γίνει...να ξανακανεις σε δυο μερες να δεις πως παει...

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , andrianni είπε:

Τι σημαίνει αυτό; Με κλίμακα έως 5 αρνητικό ή έως 50;

Εως 5 αρνητικο ο μικροβιολόγος μου ειπαι ειναι θετικη

πρίν από 5 λεπτά , kido είπε:

Δεν το ξερουμε αυτος καθος ειναι η πρώτη που εκανα

πρίν από 4 λεπτά , Ungry girl είπε:

Πάρε το γιατρό μην πανικοβαλεσαι!

πρίν από 5 λεπτά , Ungry girl είπε:

Σου είπε ο γιατρός να τον πάρεις τηλ.; Είδες τελικά που είσαι πολύ κοντά και το θαύμα που έλεγες γίνεται; 

πρίν από 3 λεπτά , elenakii22 είπε:

κ εμενα το εχει αυτο με τα ρουχα!!μεχρι κ παπουτσι με καλτσα ταιριαζει κ ας μην φαινεται!!!δε θα βγει απο το σπίτι αν δεν τα εχει ταιριαξει ολα...

αυτο δειχνει οτι κατι πηγε να γίνει...να ξανακανεις σε δυο μερες να δεις πως παει...

Ναι ήμουν εγκυος μου τοκαι ειπε

πρίν από 3 λεπτά , ellilaw είπε:

κανε ξανα σε δυο μερες κοριτσι μου ! 

Θα δω θα τον πάρω τηλ προς το παρον δεν το σηκωνει

πρίν από 3 λεπτά , kido είπε:

Πάρε το γιατρό μην πανικοβαλεσαι!

Τον πηρα αλλα δεν το σηκωνειιιιι

πρίν από 2 λεπτά , andrianni είπε:

Σου είπε ο γιατρός να τον πάρεις τηλ.; Είδες τελικά που είσαι πολύ κοντά και το θαύμα που έλεγες γίνεται; 

Ναι αλλα δεν έγινε!!!! Μου ειπαι αν ειναι πανω απο 50 αλλα μου ειπε πως θα ειναι αενητικη 1000% επεσε εξω

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...