Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 7 λεπτά , kido είπε:

Οι τοξοτες λέγεται ότι ειναι  αιώνια παιδιά και έχουν την τύχη με το μέρος τους. Σε αρέσει η διασκέδαση, πιστεύεις τον εαυτό σου και θες να γίνονται τα πράγματα με τον τρόπο σου. Είσαι εξωστρεφης και η χαρά της ζωής αλλα λόγω του ωροσκοπου έχεις και τις σκοτεινές πλευρές σου.. μπορείς να γίνεις κυκλοθυμικη λόγω αυτης της αντίθεσης. Χρεώνω θετικη ενεργεια και μωροευχή σε 4-5 μέρες περιμενω να μην δω αιμα!!!

εγω μωροευχη θελω!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , andrianni είπε:

Πολύ θετική +++++ ενέργεια λοιπόν!!! Με ένα μωρό για δώρο χριστουγέννων!!! Μόνο θετικό τεστάκι να δεις και τίποτα άλλο. Εδώ που τα λέμε έχουμε καιρό να ακούσουμε θετικό. Για να ετοιμαζόμαστε!!!

Αυτό που δεν ισχύει από τα παραπάνω είναι οτι δεν πιστεύω και πολύ στον εαυτό μου (ίσως τώρα αρχίζω, μετά από όσα έμαθα από τον κρόνο) και δεν ισχύει οτι θέλω να γίνονται τα πράγματα με τον τρόπο μου! Είμαι πολύ ανοιχτή σε προτάσεις! χαχαχα. Νομίζω βέβαια! Είσαι αστέρι πάντως. Σε ευχαριστώ! Εσύ δε μου είπες ωροσκόπο, γιατί δε θυμάμαι από πριν...

Διδυμοι! 

πρίν από 3 λεπτά , noni90 είπε:

εγω μωροευχη θελω!

Κι εγώ! Μας το ευχομαι!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 14 λεπτά , kido είπε:

Οι τοξοτες λέγεται ότι ειναι  αιώνια παιδιά και έχουν την τύχη με το μέρος τους. Σε αρέσει η διασκέδαση, πιστεύεις τον εαυτό σου και θες να γίνονται τα πράγματα με τον τρόπο σου. Είσαι εξωστρεφης και η χαρά της ζωής αλλα λόγω του ωροσκοπου έχεις και τις σκοτεινές πλευρές σου.. μπορείς να γίνεις κυκλοθυμικη λόγω αυτης της αντίθεσης. Χρεώνω θετικη ενεργεια και μωροευχή σε 4-5 μέρες περιμενω να μην δω αιμα!!!

Αντε 1 ώρα έμεινε ☺

Ουτε μια ωρα!!

πρίν από 36 λεπτά , kido είπε:

Ελενακι εχειςι πολύ ερωτικο συνδυασμό έχεις αυτοπεποιθηση και ξέρεις τι θέλεις για να περάσεις καλά. Ο άντρας σου περνάει καλά μαζί σου σίγουρα και δε θα ξεκολλήσει! Υποχώρησε καμία φορά να γίνει και το δικό του! Τι ωροσκοπο έχει?  Κοριτσια θα σας χρεώνω! 

γτ καλε να υποχωρησω αφου εχω παντα δικιο κ το δεχεται?!!χαχαχα...θα μαθω ωροσκόπο κ θα σου πω!ωραια κ η μπεμπα μια χαρα θα βγει λοιπον!σου στελνουμε θετικη ενεργεια να ξερεις!!!!

• Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Κορίτσια μου τελικά είμαι έγκυος ,χοριακή  129.8 γράφω από το κινητό για να σας ενημερώσω ,τα καφέ τελικά που είχα δεν ήταν περιόδου ,στον υπέρηχο δεν είδαμε και πολλά μια κουκίδα μόνο ,μου είπε δα ξανά πάω για χοριακή τη Δευτέρα  και υπέρηχο ξανά στις 29. 

Όλα μπορούν να συμβούν κορίτσια πιστέψτε το!!

Υγ τα υπόλοιπα και λεπτομέριες αύριο το πρωί ,φιλιά σε όλες

• Μου αρέσει 9

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , ΓΙΩΤΑ78 είπε:

Κορίτσια μου τελικά είμαι έγκυος ,χοριακή  129.8 γράφω από το κινητό για να σας ενημερώσω ,τα καφέ τελικά που είχα δεν ήταν περιόδου ,στον υπέρηχο δεν είδαμε και πολλά μια κουκίδα μόνο ,μου είπε δα ξανά πάω για χοριακή τη Δευτέρα  και υπέρηχο ξανά στις 29. 

τέλεια!!! Συγχαρητήρια! Περιμένουμε τα νέα σου! Είχες δίκιο για τα καφέ!!!

πρίν από 13 λεπτά , andrianni είπε:

Πολύ θετική +++++ ενέργεια λοιπόν!!! Με ένα μωρό για δώρο χριστουγέννων!!! Μόνο θετικό τεστάκι να δεις και τίποτα άλλο. Εδώ που τα λέμε έχουμε καιρό να ακούσουμε θετικό. Για να ετοιμαζόμαστε!!!

Αυτό που δεν ισχύει από τα παραπάνω είναι οτι δεν πιστεύω και πολύ στον εαυτό μου (ίσως τώρα αρχίζω, μετά από όσα έμαθα από τον κρόνο) και δεν ισχύει οτι θέλω να γίνονται τα πράγματα με τον τρόπο μου! Είμαι πολύ ανοιχτή σε προτάσεις! χαχαχα. Νομίζω βέβαια! Είσαι αστέρι πάντως. Σε ευχαριστώ! Εσύ δε μου είπες ωροσκόπο, γιατί δε θυμάμαι από πριν...

Όντως καιρό έχουμε, αντε να έχουμε πολλά μαζεμένα καλά. Σε ευχαριστώ για τη θετική σου ενέργεια,  εδώ θα είμαστε να τα λέμε. Και εννοείται η προσωπικότητα της κάθε μιας είναι μοναδική και δεν μπορεί να ομαδοποιηθει σε ζώδια. Ίσως μόνο κάποια βασικα χαρακτηριστικα αλλά και πάλι αυτο δεν ειναι απολυτο. Ολα συνδιαμορφωνται από τις εμπειρίες της ζωής μας! 

πρίν από 1 λεπτό , ΓΙΩΤΑ78 είπε:

τελειααααααα!!!!!!συγχαρητήρια!!!!!!να μπεις αυριο να τα πουμε καλυτερα!!!!κατσε σμρ να το γιορτασεις με τους δικους σου!!!

@kido μαλλον Ιχθύς με ωροσκοπο τοξοτη ειναι...εγω σκορπιος με ωροσκοπο τοξοτη...ιδιο ωροσκοπο εχουμε!χαχα

@ΓΙΩΤΑ78 προγεστερονη να ξεκινησεις!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 2 λεπτά , ΓΙΩΤΑ78 είπε:

Μπραβοοοοοοο επιτέλους! Κάνε την αρχή! Τέλεια νέα! Χάρηκα για σενα! 

πρίν από 3 λεπτά , kido είπε:

πρίν από 3 λεπτά , kido είπε:

ναι! έγινε η αρχή που λέγαμε! πάμε!!!

Διαφημίσεις

πρίν από 31 λεπτά , andrianni είπε:

Εγώ ούτε προαίσθημα έχω, ούτε συμπτώματα και θα ξέρω σε 8 μέρες! αχαχαχ

Εμενα ειναι 15 εχω παρα πολλες μερες ακομα...

πρίν από 9 λεπτά , ΓΙΩΤΑ78 είπε:

Μπραβο γλυκουλα μου ημουν σιγουρη οτι θα ησουν εγκυος...αρα πρεπει να εισαι 4 εβδομαδων?

3 ώρες πρίν, Antila είπε:

Λογικα ημουν στη 10η μερα, με μικρο κυκλο βεβαια! Υπολογιζα ως μερα ωορρηξιας καποια αναμεσα σε 9η και 11η, οποτε γινοταν καθημερινα εκεινες τις μερες. Ξεκινησαμε κατευθειαν την 9η γιατι πριν ειχαμε τη μαμα μου σπιτι! Ετσι ετσι, να την τιματε, χεχεχε, ειναι κι ευχαριστη κατ' εμε, εγω απο πανω με κουραζει παααρα πολυ!

Αχ και μένα με κουράζει εγώ από πάνω. Και τώρα έχω βρει και καλή δικαιολογία. Λέω ότι δεν ευνοεί τη σύλληψη! Χαχαχα

• Χαχα 1

πρίν από 21 λεπτά , elenakii22 είπε:

τελειααααααα!!!!!!συγχαρητήρια!!!!!!να μπεις αυριο να τα πουμε καλυτερα!!!!κατσε σμρ να το γιορτασεις με τους δικους σου!!!

@kido μαλλον Ιχθύς με ωροσκοπο τοξοτη ειναι...εγω σκορπιος με ωροσκοπο τοξοτη...ιδιο ωροσκοπο εχουμε!χαχα

@ΓΙΩΤΑ78 προγεστερονη να ξεκινησεις!

Και εσυ ιχθυ διαλεξες χαχαχα ρε τι εχουμε παθει!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 25 λεπτά , ΓΙΩΤΑ78 είπε:

Συγχαρητήρια! Τι ωραία νέα. Έλα το πρώτο σπίτι των γιορτών το έχουμε. Πάμε για τα επόμενα!

πρίν από 8 λεπτά , alina80 είπε:

Αχ και μένα με κουράζει εγώ από πάνω. Και τώρα έχω βρει και καλή δικαιολογία. Λέω ότι δεν ευνοεί τη σύλληψη! Χαχαχα

Αχαχχαχαα ρε τι εχουμε παθει οι γυναικες!!! Πιο ξεκουραστα πρέπει να τη βγαζουμε δεν ειναι πραγμα αυτο!

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...