Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 10 λεπτά , Ungry girl είπε:

Ναι κατευθείαν δεν το ξανα ρισκάρω δεν ξερω αν φτεω εγω σε κατι και έγινε!

οχι...δε φταις εσυ...αλλα την επομενη φορα να κανεις απο την αρχη!!

πρίν από 2 λεπτά , andrianni είπε:

34! 

τελεια!!!ευχομαι να εχεις κ ευχαριστα αποτελεσματα!

• Ευχαριστώ 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 14 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Εμενα ας πουμε μου αρεσουν οι βολτες τα ταξιδια να βλεπω και να μιλαω με τις φιλες μου και για αυτο το λογο ειμαι σπαταλη(αυτο το λεει ο συντροφος μου )  ενω η αδ μου που χανεις που την βρισκεις σπιτι δεν το κουναει.μονο δουλεια σπιτι ειναι και της αρεσει πολυ η αποταμιευση που αγγιζει το οριο της τσιγουνιας(βεβαια σε αυτο φταιει ο αντρας της) ιχθυς αυτος

Αχαχχα πλακα κανεις και ο δικος μου Ιχθύς!! Αλλα εμεις και εμεις ειμαστε πολυ σπαταλοι και οι 2 μας αρεσουν πολυ τα ταξιδια αν.και δεν.μενουν λευτα λογο τις σπαταλης χαχαχαχα..δεν μου αρεσουν οι δουλειες και γενικά απο τα χαρακτηριστικά του ζυγου που εχω διαβάσει το μονο που εχω σε υπερθετικό βαθμο ειναι η αναποφασιστικότητα παρα πολυ το εχω!

πρίν από 7 λεπτά , elenakii22 είπε:

οχι...δε φταις εσυ...αλλα την επομενη φορα να κανεις απο την αρχη!!

τελεια!!!ευχομαι να εχεις κ ευχαριστα αποτελεσματα!

Μακαρι ελπιζω το.περπάτημα να μην το επηρέασε ναι απο την αρχη μακαρι.να υπαρξει δεύτερη φορα και κατευθειαν!

3 ώρες πρίν, kido είπε:

Καλά δεν είμαι ειδική, από χόμπι λίγο έχω μελετήσει τα χαρακτηριστικά των ζωδίων, δεν ξέρω να βλέπω χάρτες και πιο προχωρημένα. Εσύ είναι πρακτική, αναλυτική, λεπτολόγα και ικανή ως παρθένος αλλά έρχεται ο ιχθύς και σε κάνει αφηρημένη, ρομαντική και κάποιες φορές ευάλωτη. Είναι απέναντι τα ζώδια αυτά και είναι αντίθετα. Πρόσεξε γιατί ενώ κάνεις κριτική ως παρθένος και μάλιστα είσαι πολύ απαιτητική, ως ιχθύς ίσως είσαι αδύναμη στα να δεκτείς την κριτική πάνω σου. Έχεις όμως δυνατό ένστικτο ως ψαράκι και καλό είναι να ακούς κι αυτό, όχι μόνη την λογική του παρθένου. Ο άντρας σου είναι δυνατός, κυριαρχικός και εγωιστής, αλλά με επικοινωνία μπορείς να τον χειρίζεσαι εσύ. Πολλές φορές μπορεί να λειτουργεί παρορμητικά, αλλά έτσι είναι τα κριάρια και συνήθως τους βγαίνει.

To λιοντάρι έχει ισχυρή θέληση, θέλει τα καλύτερα και δίνει έμφαση στις πράξεις. Δεν υπολογίζει τα λόγια αλλά τα έργα. Θέλει να τον προσέχουν και να τον περιποιούνται αλλά να παίρνει τις αποφάσεις για τον εαυτό του. Μην τον βλέπεις σε σχέση με άλλους τον δυναμισμό σου, εσύ τον κρύβεις μέσα σου, δεν τον εκδηλώνεις φανερά αλλά πάντα νοιάζεσαι για σένα και σε βάζεις ψηλά. Θα γίνεις καλή μαμά αλλά πρόσεχε μην καταπιέζεις τα παιδιά σου να είναι πάντα πρώτα, μόνο τα καλύτερα κλπ. Ο άντρας σου ως ταύρος είναι πεισματάρης, παραδοσιακός και σταθερός. Έχει στόχους και του αρέσει το μέτρο. Σαν συνδυασμός είναι καλός γιατί εσύ τον ξεσηκώνεις και αυτός σε καλύπτει με πρακτικό τρόπο και σε παροτρύνει στις ιδέες σου. 

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΣΣΩ TIPS ΖΩΔΙΩΝ KAI ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕ TIPS ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ!!! ΧΑΧΑ

ευχαριστουμε για τις πληροφοριες! οντως ετσι ειναι !! αφου πολλες φορες θελω να τον δειρω τον αντρα μου!!! αν μπορουσα φυσικα!!! :P  οσο για τιπς εγκυμοσυνης , μακαρι να υπηρχε μια συνταγη , να την καναμε κ να μεναμε εγκυες ετσι απλα!

3 ώρες πρίν, Ζαχαρωτο είπε:

Ακριβώς έτσι είμαι έπεσες σε όλα μέσα.

Ωχ Ωχ ωχ πρέπει να προσέχω την μικρή.ελπίζω να βγει δυναμική σαν το μπαμπά της.Ιχθύς είναι αυτός και από ενέργεια και δυναμισμό φουλλλλλ.δεν γίνεται κάποιες φορές ψάχνω να βρω που έχει διακόπτη.

Χαχαχαχα εσύ απλά απολαμβάνεις το πρωί.Άμα είναι έτσι είναι ωραία.αλλά εγώ που ξυπνάω στις 5 Για να είμαι 6 πάρε στην δουλειά είναι λίγο βάρβαρο.Όχι δεν επιανα εύκολα.με Πολύ μεγάλη δυσκολία. 

ναι ναι γτ παινω δουλεια στις 10!  εσυ που να προλαβεις βρε στισ 5 το πρωι!! αππαπα με τιποτα . 

2 ώρες πρίν, Antila είπε:

Λογικα ημουν στη 10η μερα, με μικρο κυκλο βεβαια! Υπολογιζα ως μερα ωορρηξιας καποια αναμεσα σε 9η και 11η, οποτε γινοταν καθημερινα εκεινες τις μερες. Ξεκινησαμε κατευθειαν την 9η γιατι πριν ειχαμε τη μαμα μου σπιτι! Ετσι ετσι, να την τιματε, χεχεχε, ειναι κι ευχαριστη κατ' εμε, εγω απο πανω με κουραζει παααρα πολυ!

καλα εννοειται απο πανω ειναι κουραστικο ! αλλα αυτη η σταση τελικα οντως βοηθαει .

1 hour ago, Ungry girl είπε:

Χαχαχα αστα ρε ελενακι τι να κανω καποιες μερες κλείνει 2:30 σημερα έκλεινε 1:30 έπρεπε να παω 20 χλμ με μπαντιλικια πηγενα και εγω θα σκασω!!

Ααα κοριτσια οσο για τις στασεις και εγω 4 αλλα μετα που γυρνάω ανασκελα μεχρι να γυρίσω σταζουν αρκετα!

πεσ τους να σου τα στειλουν με mail βρε ! να μην πηγαινεις τζαμπα εως εκει .

πρίν από 27 λεπτά , noni90 είπε:

μα ολες στα 4 μεινατε? Μου φαινεται θα αλλαξω σταση σημερα!

εισαι κ σε μερα ωορηξιας ! εννοειται να την αλλαξεις .  

εγω κοριτσια στα 4 τεσσερα , δεν σταζει τιποτα αν ειμαι ξαπλωμενη . αντιθετως εχω παραπανω διαρροες στην ιερα ποστολικη σταση .. 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

1 ώρα πρίν, elenakii22 είπε:

@kidoααα κοριτσι να σου πω κ τα δικα μας!εγω σκορπιος με ωροσκοπο τοξοτη κ ο ανδρας μου ιχθεις!τωρα η μπεμπα ειναι να γεννηθει 22μαρτη...θα ειναι η ιχθείς η κριος...δε ξερω τι να διαλεξω χαχα...

@Ungry girl αχ θα σκασουμε με αυτα τα αποτελέσματα!!!

Ελενακι εχειςι πολύ ερωτικο συνδυασμό έχεις αυτοπεποιθηση και ξέρεις τι θέλεις για να περάσεις καλά. Ο άντρας σου περνάει καλά μαζί σου σίγουρα και δε θα ξεκολλήσει! Υποχώρησε καμία φορά να γίνει και το δικό του! Τι ωροσκοπο έχει?  Κοριτσια θα σας χρεώνω! 

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

πρίν από 25 λεπτά , ada32 είπε:

ευχαριστουμε για τις πληροφοριες! οντως ετσι ειναι !! αφου πολλες φορες θελω να τον δειρω τον αντρα μου!!! αν μπορουσα φυσικα!!! :P  οσο για τιπς εγκυμοσυνης , μακαρι να υπηρχε μια συνταγη , να την καναμε κ να μεναμε εγκυες ετσι απλα!

ναι ναι γτ παινω δουλεια στις 10!  εσυ που να προλαβεις βρε στισ 5 το πρωι!! αππαπα με τιποτα . 

καλα εννοειται απο πανω ειναι κουραστικο ! αλλα αυτη η σταση τελικα οντως βοηθαει .

πεσ τους να σου τα στειλουν με mail βρε ! να μην πηγαινεις τζαμπα εως εκει .

εισαι κ σε μερα ωορηξιας ! εννοειται να την αλλαξεις .  

εγω κοριτσια στα 4 τεσσερα , δεν σταζει τιποτα αν ειμαι ξαπλωμενη . αντιθετως εχω παραπανω διαρροες στην ιερα ποστολικη σταση .. 

Τώρα βρε δεν ειναι μακρια 2 χιλιομετρα με το αμαξι θα πεταχτω μια.στα μπαμ

πρίν από 3 λεπτά , kido είπε:

Ελενακι εχειςι πολύ ερωτικο συνδυασμό έχεις αυτοπεποιθηση και ξέρεις τι θέλεις για να περάσεις καλά. Ο άντρας σου περνάει καλά μαζί σου σίγουρα και δε θα ξεκολλήσει! Υποχώρησε καμία φορά να γίνει και το δικό του! Τι ωροσκοπο έχει?  Κοριτσια θα σας χρεώνω! 

Όσο για τη μπεμπα αν παρει τα θετικα και των δύο ζωδιων όπως όλοι οσόι είναι στην αλλαγή θα είναι μια γυναικαρα η οποία θα πρεπει να ισορροπησει ανάμεσα στο δυναμισμο, τον αυθορμητισμο και την ευαισθησία γιατί είναι τα αντίθετα της φωτιάς και του νερού τα στοιχεία αυτών των 2 ζωδιων! Ανάλογα και με τον οροσκοπό της θα προσεγγίζει περισσότερο το ένα η το άλλο. Με το καλό να τη δεχτείς την κόρη σου και ως σκορπινα πιό πολύ στον κυριαρχο κριό θα πάει το παιδι, είμαι σίγουρη! 

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, andrianni είπε:

34! 

Εχεις κάτι από τοξότη κ περιμένεις θετικό κάπου στις 20 με 21; λοιπόν διάβαζα το ζώδιο. Στον τοξότη έλεγε 21/12 ερχεται απόγονος!

Λογικα ολο και καποιο πλανητη θα εχω τοξοτη δεν ξερω...ναι στις 20 περιμενω...τι να σου πω ετσι πιστευω και εγω οτι θα ερθει αυτο τον μηνα αλλα σπο την αλλη δεν εχω κανενα συμπτωμα...

πρίν από 9 λεπτά , kido είπε:

Να μας χρεώνεις! Μα με βάζεις σε πειρασμό τώρα! Εγώ που έχω τον αντίθετο συνδυασμό τι είμαι; (Τοξοτίνα με ωροσκόπο σκορπιό!) Εσύ παρθένος με τι ωροσκόπο;

Διαφημίσεις

Just now, Dimitr@17 είπε:

Λογικα ολο και καποιο πλανητη θα εχω τοξοτη δεν ξερω...ναι στις 20 περιμενω...τι να σου πω ετσι πιστευω και εγω οτι θα ερθει αυτο τον μηνα αλλα σπο την αλλη δεν εχω κανενα συμπτωμα...

Από τώρα; Τι σύμπτωμα να έχεις; Μα τώρα είναι οι γόνιμες! Με το καλό!!! θα έρθει σύντομα!

πρίν από 1 λεπτό , andrianni είπε:

Από τώρα; Τι σύμπτωμα να έχεις; Μα τώρα είναι οι γόνιμες! Με το καλό!!! θα έρθει σύντομα!

Ε επειδη την προη φορα ειχα προαισθημα κ ειχα κ καποια συμπτωματα...τωρα δεν ξερω εχουμε κανει πολλες επαφες κ πριν τις γονιμες κ τωτα π ειναι γονινες

πρίν από 2 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Ε επειδη την προη φορα ειχα προαισθημα κ ειχα κ καποια συμπτωματα...τωρα δεν ξερω εχουμε κανει πολλες επαφες κ πριν τις γονιμες κ τωτα π ειναι γονινες

Εγώ ούτε προαίσθημα έχω, ούτε συμπτώματα και θα ξέρω σε 8 μέρες! αχαχαχ

πρίν από 1 λεπτό , andrianni είπε:

Να μας χρεώνεις! Μα με βάζεις σε πειρασμό τώρα! Εγώ που έχω τον αντίθετο συνδυασμό τι είμαι; (Τοξοτίνα με ωροσκόπο σκορπιό!) Εσύ παρθένος με τι ωροσκόπο;

Οι τοξοτες λέγεται ότι ειναι  αιώνια παιδιά και έχουν την τύχη με το μέρος τους. Σε αρέσει η διασκέδαση, πιστεύεις τον εαυτό σου και θες να γίνονται τα πράγματα με τον τρόπο σου. Είσαι εξωστρεφης και η χαρά της ζωής αλλα λόγω του ωροσκοπου έχεις και τις σκοτεινές πλευρές σου.. μπορείς να γίνεις κυκλοθυμικη λόγω αυτης της αντίθεσης. Χρεώνω θετικη ενεργεια και μωροευχή σε 4-5 μέρες περιμενω να μην δω αιμα!!!

πρίν από 14 λεπτά , Ungry girl είπε:

Τώρα βρε δεν ειναι μακρια 2 χιλιομετρα με το αμαξι θα πεταχτω μια.στα μπαμ

Αντε 1 ώρα έμεινε ☺

πρίν από 1 λεπτό , kido είπε:

Οι τοξοτες λέγεται ότι ειναι  αιώνια παιδιά και έχουν την τύχη με το μέρος τους. Σε αρέσει η διασκέδαση, πιστεύεις τον εαυτό σου και θες να γίνονται τα πράγματα με τον τρόπο σου. Είσαι εξωστρεφης και η χαρά της ζωής αλλα λόγω του ωροσκοπου έχεις και τις σκοτεινές πλευρές σου.. μπορείς να γίνεις κυκλοθυμικη λόγω αυτης της αντίθεσης. Χρεώνω θετικη ενεργεια και μωροευχή σε 4-5 μέρες περιμενω να μην δω αιμα!!!

Πολύ θετική +++++ ενέργεια λοιπόν!!! Με ένα μωρό για δώρο χριστουγέννων!!! Μόνο θετικό τεστάκι να δεις και τίποτα άλλο. Εδώ που τα λέμε έχουμε καιρό να ακούσουμε θετικό. Για να ετοιμαζόμαστε!!!

Αυτό που δεν ισχύει από τα παραπάνω είναι οτι δεν πιστεύω και πολύ στον εαυτό μου (ίσως τώρα αρχίζω, μετά από όσα έμαθα από τον κρόνο) και δεν ισχύει οτι θέλω να γίνονται τα πράγματα με τον τρόπο μου! Είμαι πολύ ανοιχτή σε προτάσεις! χαχαχα. Νομίζω βέβαια! Είσαι αστέρι πάντως. Σε ευχαριστώ! Εσύ δε μου είπες ωροσκόπο, γιατί δε θυμάμαι από πριν...

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...