Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 27 λεπτά , Ungry girl είπε:

Ξερω εγω εισαι το καλυτερο χαχαχαχαχα και εγω ζυγος αλλα με τοξοτη χεχεχε

Κοριτσια δεν το πιστεύω! Έκλεισε το μικροβιολογικο και δεν το προλαβα χαχαχαχα το απογετμα τωρα τα αποτέλεσματα!

Ε βεβαια ειναι το καλυτερο ζωδιο ο ζυγος...η αδερφη μου ειναι ζυγος με.τοξοτη...βεβαια ειμαστε η μερα με την νυχτα σε συμπεριφορα

πρίν από 25 λεπτά , Antila είπε:

Σ ευχαριστω @kidoκοριτσι μου! Ο αντρας μου ειναι οντως σταθερος και πεισματαρης, κυριως αν βαλει ενα στοχο ή αν του ζητησεις να λυσει ενα προβλημα θα σκασει αν δεν το λυσει, χαχα. Αυτο ειναι καλο γιατι φτιαχνει και τα χαλασμενα πραγματα στο σπιτι! Εχουμε παρει αποφαση να μεγαλωσουμε ελευθερα παιδακια, να γινουν ευτυχισμενα και να γινουν αυτο που θελουν κι οχι αυτο που θελουμε εμεις, απλως εμεις θα ειμαστε κοντα τους και θα τα υποστηριζουμε! Γι αυτο θα θυμαμαι τη συμβουλη σου να μην τα καταπιεζω και να μην ζηταω την πρωτια! Τη ζητουσε η μανα μου απο μενα και θα φροντισω να μην κανω το ιδιο λαθος :-P !! Τα παιδια μας ειναι αλλα ατομα απο εμας, αλλοι ανθρωποι, και εχουν φτερα τα οποια πρεπει απλως να βοηθησουμε να ανοιξουν για να πεταξουν <3

ΠΕΣ ΤΙ ΤΙΡS ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΛΟΧΕΡΑ! Xαχαχα! Εγω συνελαβα στα τεσσερα, να ενα τιπ :oops:

Και εγω στα 4 ειχα μεινει εγκυος ασχετως την.καταληξη...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 59 λεπτά , kido είπε:

Πάρε τηλέφωνο μήπως κάποιος είναι μέσα ακόμα να σου πει!!

Πηραε δεν ειναι!!!:oops:

1 hour ago, andrianni είπε:

Ωχ όχι! Τι να κανουμε! Αναμονή πάλι! Βρε κορίτσια εμεις που έχουμε κάτι σε τοξότη λέτε ο κρόνος να μας εμποδιζε τα 2 τελευταια χρόνια που ειναι στον τοξότη; τώρα φευγει, για να δουμε μηπως δουμε μια ασπρη μέρα στο θέμα που μας καιει!

Χαχαχα λες δςν ξερω μακάρι να φύγει να φυγει!!

@kidoααα κοριτσι να σου πω κ τα δικα μας!εγω σκορπιος με ωροσκοπο τοξοτη κ ο ανδρας μου ιχθεις!τωρα η μπεμπα ειναι να γεννηθει 22μαρτη...θα ειναι η ιχθείς η κριος...δε ξερω τι να διαλεξω χαχα...

@Ungry girl αχ θα σκασουμε με αυτα τα αποτελέσματα!!!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 55 λεπτά , Antila είπε:

@Ungry girl θα μας σκασεις :-P, περιμενα πριν φυγω για δουλεια να διαβασω νεα σου και τωρα θα τα δω μετα τις 18:30 που επιστρεφω! Xαχα! Κανονιστε να εχετε γραψει δεκα σελιδες και να μη βρισκω τα νεα της Ungry! Υπομονη λιγες ωριτσες ακομηηη! <3 Φιλακια!

Δεν πειραζει βρε, γραφονται τοσα πολλα που κι εγω ολο ξεχναω ποια ειπε τι!! Και εμεις παντα την τιμουσαμε τη σταση, συνεχιστε λοιπον και μακαρι αυτη να ειναι η τυχερη σας!! :-D

Αχχααχχαα καλη δουλίτσα 6:30 θα εχω νεα χαχαχα ελα θα τα δεις οσα και να γράψουμε!:shock:

πρίν από 45 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Ε βεβαια ειναι το καλυτερο ζωδιο ο ζυγος...η αδερφη μου ειναι ζυγος με.τοξοτη...βεβαια ειμαστε η μερα με την νυχτα σε συμπεριφορα

Και εγω στα 4 ειχα μεινει εγκυος ασχετως την.καταληξη...

Εεε αναλογος ποσο την επηρεάζει ο ωροσκόπος εγω δεν εχω παρα πολλα απο τον τοξοτη μισα μισα!!

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , elenakii22 είπε:

@kidoααα κοριτσι να σου πω κ τα δικα μας!εγω σκορπιος με ωροσκοπο τοξοτη κ ο ανδρας μου ιχθεις!τωρα η μπεμπα ειναι να γεννηθει 22μαρτη...θα ειναι η ιχθείς η κριος...δε ξερω τι να διαλεξω χαχα...

Ελενάκι!!! Είμαι το αντίθετο από σενα αλλά μάλλον μοιάζουμε!

πρίν από 2 λεπτά , elenakii22 είπε:

Χαχαχα αστα ρε ελενακι τι να κανω καποιες μερες κλείνει 2:30 σημερα έκλεινε 1:30 έπρεπε να παω 20 χλμ με μπαντιλικια πηγενα και εγω θα σκασω!!

Ααα κοριτσια οσο για τις στασεις και εγω 4 αλλα μετα που γυρνάω ανασκελα μεχρι να γυρίσω σταζουν αρκετα!

πρίν από 10 λεπτά , Ungry girl είπε:

Χαχαχα αστα ρε ελενακι τι να κανω καποιες μερες κλείνει 2:30 σημερα έκλεινε 1:30 έπρεπε να παω 20 χλμ με μπαντιλικια πηγενα και εγω θα σκασω!!

Ααα κοριτσια οσο για τις στασεις και εγω 4 αλλα μετα που γυρνάω ανασκελα μεχρι να γυρίσω σταζουν αρκετα!

Κανε επιτόπου αναστροφή βαρελακι.  Μην σηκωθεις στα γόνατα. Χάχα χα.  Πάντως πέρα από την πλάκα αυτό που χρειάζεται έχει ήδη εισχωρήσει.  Επίσης όσο και να κάτσεις όταν τελικά σηκωθείςθα τρέξουν.  Εγώ τη μέρα που έμεινα έγκυος είχα κάτσει κανένα 10λεπτο ξαπλωμένη κυρίως γιατί κάναμε αγκαλιές όχι επί τούτου.  Όταν σηκώθηκα έτρεχαν σαν νερό τόσο που νόμιζα ότι κατουρηθηκα.

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

DBTcp3.png7Kksp3.png

πρίν από 20 λεπτά , andrianni είπε:

Ελενάκι!!! Είμαι το αντίθετο από σενα αλλά μάλλον μοιάζουμε!

αληθεια???χαχα...αρα πλησιάζουν τα γενεθλια σου ε??εγω ειμαι ακριβως 22 στην αλλαγη οποτε μηπως επηρεαζομαι πιο πολυ απο τοξοτη δε ξερω!!

πρίν από 20 λεπτά , Ungry girl είπε:

υπομονή λοιπον...τι να κανουμε!!

πρίν από 8 λεπτά , Τονι@ είπε:

Κανε επιτόπου αναστροφή βαρελακι.  Μην σηκωθεις στα γόνατα. Χάχα χα.  Πάντως πέρα από την πλάκα αυτό που χρειάζεται έχει ήδη εισχωρήσει.  Επίσης όσο και να κάτσεις όταν τελικά σηκωθείςθα τρέξουν.  Εγώ τη μέρα που έμεινα έγκυος είχα κάτσει κανένα 10λεπτο ξαπλωμένη κυρίως γιατί κάναμε αγκαλιές όχι επί τούτου.  Όταν σηκώθηκα έτρεχαν σαν νερό τόσο που νόμιζα ότι κατουρηθηκα.

Χαχαχα βαρελακι δεν το χα σκευτει χεχεχεε! Καλα ναι ότι ειναι και χρειάζεται εχει φύγει εγω βαζω λιγο χαρτί σαν ταπα χαχχα και μόλις σηκωθώ για τουαλετα το βγαζω

πρίν από 1 λεπτό , elenakii22 είπε:

αληθεια???χαχα...αρα πλησιάζουν τα γενεθλια σου ε??εγω ειμαι ακριβως 22 στην αλλαγη οποτε μηπως επηρεαζομαι πιο πολυ απο τοξοτη δε ξερω!!

Υπομονή τιποτα αλλο! Τέτοια άγνοια ουτε να ημουν εγκυος και να περιμενα μεγαλο νουμερο αχαχα!

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , elenakii22 είπε:

Μπορεί να εχεις πιο πολλά του τοξότη. Αν κ μου έχουν πει οτι παιζουν πολύ ρόλο οι πλανήτες στο χάρτη!Εγώ 19! Κοντεύω!

πρίν από 1 λεπτό , andrianni είπε:

Μπορεί να εχεις πιο πολλά του τοξότη. Αν κ μου έχουν πει οτι παιζουν πολύ ρόλο οι πλανήτες στο χάρτη!Εγώ 19! Κοντεύω!

πλησιάζεις!!!!!ποσα κλεινεις???

@Ungry girl δε ξερω κ τι να ευχηθω βρε κοριτσι...αλλα φορα ομως αν εχεις θετικο τεστ αμεσως χοριακη...μη ψαχνομαστε μετα!

πρίν από 2 λεπτά , elenakii22 είπε:

@Ungry girl δε ξερω κ τι να ευχηθω βρε κοριτσι...αλλα φορα ομως αν εχεις θετικο τεστ αμεσως χοριακη...μη ψαχνομαστε μετα!

Ναι κατευθείαν δεν το ξανα ρισκάρω δεν ξερω αν φτεω εγω σε κατι και έγινε!

πρίν από 38 λεπτά , Ungry girl είπε:

Αχχααχχαα καλη δουλίτσα 6:30 θα εχω νεα χαχαχα ελα θα τα δεις οσα και να γράψουμε!:shock:

Εεε αναλογος ποσο την επηρεάζει ο ωροσκόπος εγω δεν εχω παρα πολλα απο τον τοξοτη μισα μισα!!

Εμενα ας πουμε μου αρεσουν οι βολτες τα ταξιδια να βλεπω και να μιλαω με τις φιλες μου και για αυτο το λογο ειμαι σπαταλη(αυτο το λεει ο συντροφος μου )  ενω η αδ μου που χανεις που την βρισκεις σπιτι δεν το κουναει.μονο δουλεια σπιτι ειναι και της αρεσει πολυ η αποταμιευση που αγγιζει το οριο της τσιγουνιας(βεβαια σε αυτο φταιει ο αντρας της) ιχθυς αυτος

πρίν από 14 λεπτά , elenakii22 είπε:

34! 

πρίν από 10 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Εμενα ας πουμε μου αρεσουν οι βολτες τα ταξιδια να βλεπω και να μιλαω με τις φιλες μου και για αυτο το λογο ειμαι σπαταλη(αυτο το λεει ο συντροφος μου )  ενω η αδ μου που χανεις που την βρισκεις σπιτι δεν το κουναει.μονο δουλεια σπιτι ειναι και της αρεσει πολυ η αποταμιευση που αγγιζει το οριο της τσιγουνιας(βεβαια σε αυτο φταιει ο αντρας της) ιχθυς αυτος

Εχεις κάτι από τοξότη κ περιμένεις θετικό κάπου στις 20 με 21; λοιπόν διάβαζα το ζώδιο. Στον τοξότη έλεγε 21/12 ερχεται απόγονος!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...