Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , Ani ani είπε:

Αγαπη @λουπιτα περιμενε την καθυστερηση και βλεπουμε...το ξερω οτι αποθαρρυνεσαι αλλα εχε υπομονη θα δινουμε κουραγιο η μια στην αλλη καλε! 

Ρε συ να ρωτήσω κάτι?έβγαλα το ήλιοι τζαμακι μου γυάλιζε από μπροστά.έβγαλα ολο το στικακι δλδ.Και ......βλέπω κάτι πολύ πολύ πολύ πολύ αχνό.Μήπως είναι το πλαίσιακι που θα εμφανιζόταν κατι???? Παιζει να βλεπω αυτο χαχαχχα.ενα μικροσκοπιο ρε παιδια θελω .χαχαχχα ουτε καφε δν εχω πιει.ουφφφ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Καλημέρα κορίτσια μου έφτασε η μέρα σήμερα τεσσερις έχω γιατρό μακάρι να τα βρει όλα καλά από κάτω…. Με το που βγω απο τον γιατρό θα σας ενημερώσω αμέσως…. Φιλάκια να έχετε μία όμορφη μέρα !!! @λουπιτα το έκανες νωρίς πρώτα έχουμε καθυστερήσει και μετά δειχνει οπότε έχεις ακομα ελπίδες θεωρώ…. 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 1 λεπτό , Μαρθα Κ είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου έφτασε η μέρα σήμερα τεσσερις έχω γιατρό μακάρι να τα βρει όλα καλά από κάτω…. Με το που βγω απο τον γιατρό θα σας ενημερώσω αμέσως…. Φιλάκια να έχετε μία όμορφη μέρα !!! @λουπιτα το έκανες νωρίς πρώτα έχουμε καθυστερήσει και μετά δειχνει οπότε έχεις ακομα ελπίδες θεωρώ…. 

Μαρθακι περιμένουμε νέα !!!!πμ Καλά κ πάμε!!!!! Όσο για μένα νωρίς το εκανα το ξερωωωωωω.Αλλά πήρα πολυ ευαίσθητο.τι να πω .ίδωμεν!!!

πρίν από 12 λεπτά , λουπιτα είπε:

Ρε συ να ρωτήσω κάτι?έβγαλα το ήλιοι τζαμακι μου γυάλιζε από μπροστά.έβγαλα ολο το στικακι δλδ.Και ......βλέπω κάτι πολύ πολύ πολύ πολύ αχνό.Μήπως είναι το πλαίσιακι που θα εμφανιζόταν κατι???? Παιζει να βλεπω αυτο χαχαχχα.ενα μικροσκοπιο ρε παιδια θελω .χαχαχχα ουτε καφε δν εχω πιει.ουφφφ

Φτιαξε καφε..πιες τον κ μετα ξανακοιτα το! Αν μπορεις στειλτο μας και φωτο...εναλλακτικα κανε αυριο το αλλο!

πρίν από 1 λεπτό , Ani ani είπε:

Φτιαξε καφε..πιες τον κ μετα ξανακοιτα το! Αν μπορεις στειλτο μας και φωτο...εναλλακτικα κανε αυριο το αλλο!

Χαχαχα εδώ με το ζόρι κατι διακρίνω εγω καλέ θες και φωτο???χαχαχ καλα Ε ετσι κ βλέπω το αντιδραστηριο αυτό σημαίνει ότι έχω σουπερ ορατότητα.θα με έχετε Ν διαβάζω τα δικά σας Άχνα τεστ.χαχαχαχχαχαχαχαχα

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , λουπιτα είπε:

Χαχαχα εδώ με το ζόρι κατι διακρίνω εγω καλέ θες και φωτο???χαχαχ καλα Ε ετσι κ βλέπω το αντιδραστηριο αυτό σημαίνει ότι έχω σουπερ ορατότητα.θα με έχετε Ν διαβάζω τα δικά σας Άχνα τεστ.χαχαχαχχαχαχαχαχα

Χαχαχαχ οκ τοτε φτιαξε το καφεδακι σου μονο και περιμενε.... τι αγχος καλε!

πρίν από 20 λεπτά , Ani ani είπε:

Χαχαχαχ οκ τοτε φτιαξε το καφεδακι σου μονο και περιμενε.... τι αγχος καλε!

Κορίτσια στέγνωσε το τεστ και βλέπω ξεκάθαρα μια δεύτερη γραμμή.Δεν είμαι τρελη ε

Πώς ανεβάζουμε φωτο κορίτσια?την έκανα επεξεργασία και πιο σκοτεινή και φαινεται

• Μου αρέσει 2

πρίν από 5 λεπτά , λουπιτα είπε:

Κορίτσια στέγνωσε το τεστ και βλέπω ξεκάθαρα μια δεύτερη γραμμή.Δεν είμαι τρελη ε

Μιλας σοβαρααααααα????? Θα τρελαθω!!!! Να βιαστω να πω συγχατητηρια?????:eek::eek::eek:

πρίν από 1 λεπτό , Ani ani είπε:

Μιλας σοβαρααααααα????? Θα τρελαθω!!!! Να βιαστω να πω συγχατητηρια?????:eek::eek::eek:

Θέλω να στείλω φωτο .Πώς γίνεται?την σκουρινα με ένα πρόγραμμα για φωτογραφίες κ φαινεται.Πώς ανεβάζω??????

πρίν από 5 λεπτά , λουπιτα είπε:

Θέλω να στείλω φωτο .Πώς γίνεται?την σκουρινα με ένα πρόγραμμα για φωτογραφίες κ φαινεται.Πώς ανεβάζω??????

Αχ ειμαι καινουργια κ δεν ξερω...ισως με αντιγραφη επικολληση?

Διαφημίσεις

Αχ δεν μπορώ .Δεν πειράζει σας επριξα.θα κάνω αύριο το πρωι και θα σας πω.Δεν ενθουσιάζομαι ακόμα !!!!!! Πάω κ κανω τις δουλειές μου αγάπες μου!!!!! Περιμένουμε και αύριο μια θετική χοριακη.μακάρι να είναι 2 καλά νέα αύριο!!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 8 λεπτά , λουπιτα είπε:

Αχ δεν μπορώ .Δεν πειράζει σας επριξα.θα κάνω αύριο το πρωι και θα σας πω.Δεν ενθουσιάζομαι ακόμα !!!!!! Πάω κ κανω τις δουλειές μου αγάπες μου!!!!! Περιμένουμε και αύριο μια θετική χοριακη.μακάρι να είναι 2 καλά νέα αύριο!!!

Παντως αν τα καταφερεις στειλτη καπως..καθολου δεν μας επρηξες! 

@Alekagala μαλλον για τη δικη μ χοριακη θα λεει αυριο θα παω! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...