Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Just now, Ζαχαρωτο είπε:

Δεν το πιστεύαμε ούτε εγώ ούτε ο άντρας μου.

Ξέρεις απόζωδια; θέλω και γω.εγώ είμαι ταύρος με ωροσκόπο Αιγόκερω και η μικρή καρκίνος με Αιγόκερω

Πριν πας για δουλειά; δεν σου κόβονται τα πόδια; Εγώ δεν έχω συγκεκριμένη ώρα απλά μετά δεν θέλω να κοιμηθώ είμαι στην τσίτα.Άμα δεν βαλεις πρόγραμμα στο ποτέ θα το κάνετε και πως θα δεις πόσο γρήγορα θα μείνεις έγκυος.

οχιιιιιιι!!!! μου αρεσει το πρωι , δεν κανω κ πολλα εγω , αλλος κουνιεται!!! χαχαχαχα

αχ ζαχαρωτο , τους πρωτους 3 μηνες το καναμε οταν θελαμε αλλα σχεδον μερα παρα μερα η ανα 3 μερες αλλα τυχαινε 2 φορες την μερα.  κ οταν ειδα το ημερολογιο , δεν καναμε την μερα της ωορηξ  η πριν .. καναμε μετα ! 2 -3 κυκλους με τα τεστ ωορηξιας, εμαθα οτι κανω 15 -16 ωοηρξια κ οχι 14 σε κυκλο 28 μερων !! οποτε ειπα στοχευμενα για να το πετυχουμε . κ ετσι με 1 επαφη 15η μερα ειχα την βιοχημικη . για να δουμε τωρα  ξανα .. 

πρίν από 2 λεπτά , Ζαχαρωτο είπε:

Όταν το είχα βάλει στόχο να μείνω έγκυος και ερχομασταν σε επαφή μόνο γι αυτό το πράγμα δεν τα κατάφερα ποτέ είχα και 2 αποβολές ευτυχώς πριν ακούσω καρδιά. μου είχε γίνει εμμονή.ώσπου μια μέρα ξύπνησα και το άφησα στην τύχη  απολαμβανα την κάθε στιγμή.

α ναι ?  εμενες σχετικα ευκολα ομως? 

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Ταύρος με αιγόκερω είσαι κι εσύ σταθερή και προσγειωμένη,  εργατική και δεν σου αρέσουν οι αλλαγές, λάτρης του φαγητού και του σπιτιού και ίσως σε κάποια θέματα είσαι πολύ κάθετη ή να διακατέχεσαι από ανασφάλειες.

Η μικρή σου θα είναι ευαισθητη ως καρκίνος. Είναι ζώδιο που δένεται και αφωσιόνεται, αλλά μεγαλώνοντας θα γίνει πιο δυναμική, λόγω του ωροσκόπου της! Ίσως να  την προσέχεις να μην επηρεάζεται από άλλους, να μην έχει ενοχές για τις επιλογές της και να τονώνεις την αυτοπεποίθησή της όσο μπορείς, ως καρκινάκι που είναι θα χρειάζεται την επιβεβαίωση. 

@Ζαχαρωτο ταύρος με ωροσκόπο Αιγόκερω και η μικρή καρκίνος με Αιγόκερω

πρίν από 7 λεπτά , Ζαχαρωτο είπε:

Όταν το είχα βάλει στόχο να μείνω έγκυος και ερχομασταν σε επαφή μόνο γι αυτό το πράγμα δεν τα κατάφερα ποτέ είχα και 2 αποβολές ευτυχώς πριν ακούσω καρδιά. μου είχε γίνει εμμονή.ώσπου μια μέρα ξύπνησα και το άφησα στην τύχη  απολαμβανα την κάθε στιγμή.

Ίσως αυτό είναι το μυστικό κορίτσια. Μην μας γίνεται εμμονή το θέμα παιδί. Αλλά άντε πέτυχέ το!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 1 λεπτό , kido είπε:

Ταύρος με αιγόκερω είσαι κι εσύ σταθερή και προσγειωμένη,  εργατική και δεν σου αρέσουν οι αλλαγές, λάτρης του φαγητού και του σπιτιού και ίσως σε κάποια θέματα είσαι πολύ κάθετη ή να διακατέχεσαι από ανασφάλειες.

Η μικρή σου θα είναι ευαισθητη ως καρκίνος. Είναι ζώδιο που δένεται και αφωσιόνεται, αλλά μεγαλώνοντας θα γίνει πιο δυναμική, λόγω του ωροσκόπου της! Ίσως να  την προσέχεις να μην επηρεάζεται από άλλους, να μην έχει ενοχές για τις επιλογές της και να τονώνεις την αυτοπεποίθησή της όσο μπορείς, ως καρκινάκι που είναι θα χρειάζεται την επιβεβαίωση. 

θελω κ εγω πληροφοριες !!! εγω  ειμαι παρθενος μαλλον με ιχθυ ! κ ο αντρας μου κριος! 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 2 λεπτά , kido είπε:

Ακριβώς έτσι είμαι έπεσες σε όλα μέσα.

Ωχ Ωχ ωχ πρέπει να προσέχω την μικρή.ελπίζω να βγει δυναμική σαν το μπαμπά της.Ιχθύς είναι αυτός και από ενέργεια και δυναμισμό φουλλλλλ.δεν γίνεται κάποιες φορές ψάχνω να βρω που έχει διακόπτη.

πρίν από 7 λεπτά , ada32 είπε:

οχιιιιιιι!!!! μου αρεσει το πρωι , δεν κανω κ πολλα εγω , αλλος κουνιεται!!! χαχαχαχα

αχ ζαχαρωτο , τους πρωτους 3 μηνες το καναμε οταν θελαμε αλλα σχεδον μερα παρα μερα η ανα 3 μερες αλλα τυχαινε 2 φορες την μερα.  κ οταν ειδα το ημερολογιο , δεν καναμε την μερα της ωορηξ  η πριν .. καναμε μετα ! 2 -3 κυκλους με τα τεστ ωορηξιας, εμαθα οτι κανω 15 -16 ωοηρξια κ οχι 14 σε κυκλο 28 μερων !! οποτε ειπα στοχευμενα για να το πετυχουμε . κ ετσι με 1 επαφη 15η μερα ειχα την βιοχημικη . για να δουμε τωρα  ξανα .. 

α ναι ?  εμενες σχετικα ευκολα ομως? 

Χαχαχαχα εσύ απλά απολαμβάνεις το πρωί.Άμα είναι έτσι είναι ωραία.αλλά εγώ που ξυπνάω στις 5 Για να είμαι 6 πάρε στην δουλειά είναι λίγο βάρβαρο.Όχι δεν επιανα εύκολα.με Πολύ μεγάλη δυσκολία. 

Ajd6p3.pngmsRrp2.png

Eπ, λέτε για ζώδια;;! Θα σε πρήξω κι εγώ @kido μου, ειμαι Λεων με Λεοντα, και ο συντροφος μου Ταυρος! Δεν ξερω ωροσκοπο του! Αυτο που ξερω για μενα ειναι οτι ολοι μου λενε οτι δεν μοιαζω καθολου με λιονταρι (δεν ειμαι δυναμικη, ηγετικη κτλ) και υποψιαζομαι οτι ειναι επειδη αλληλοεξουδετερωνονται το ζωδιο κι ο ωροσκοπος μου μεταξυ τους, χαχα :-P. Εσυ που τα ξερεις, τι λες;

Grpbp2.png

Διαφημίσεις

Just now, ada32 είπε:

θελω κ εγω πληροφοριες !!! εγω  ειμαι παρθενος μαλλον με ιχθυ ! κ ο αντρας μου κριος! 

Καλά δεν είμαι ειδική, από χόμπι λίγο έχω μελετήσει τα χαρακτηριστικά των ζωδίων, δεν ξέρω να βλέπω χάρτες και πιο προχωρημένα. Εσύ είναι πρακτική, αναλυτική, λεπτολόγα και ικανή ως παρθένος αλλά έρχεται ο ιχθύς και σε κάνει αφηρημένη, ρομαντική και κάποιες φορές ευάλωτη. Είναι απέναντι τα ζώδια αυτά και είναι αντίθετα. Πρόσεξε γιατί ενώ κάνεις κριτική ως παρθένος και μάλιστα είσαι πολύ απαιτητική, ως ιχθύς ίσως είσαι αδύναμη στα να δεκτείς την κριτική πάνω σου. Έχεις όμως δυνατό ένστικτο ως ψαράκι και καλό είναι να ακούς κι αυτό, όχι μόνη την λογική του παρθένου. Ο άντρας σου είναι δυνατός, κυριαρχικός και εγωιστής, αλλά με επικοινωνία μπορείς να τον χειρίζεσαι εσύ. Πολλές φορές μπορεί να λειτουργεί παρορμητικά, αλλά έτσι είναι τα κριάρια και συνήθως τους βγαίνει.

πρίν από 2 λεπτά , Antila είπε:

Eπ, λέτε για ζώδια;;! Θα σε πρήξω κι εγώ @kido μου, ειμαι Λεων με Λεοντα, και ο συντροφος μου Ταυρος! Δεν ξερω ωροσκοπο του! Αυτο που ξερω για μενα ειναι οτι ολοι μου λενε οτι δεν μοιαζω καθολου με λιονταρι (δεν ειμαι δυναμικη, ηγετικη κτλ) και υποψιαζομαι οτι ειναι επειδη αλληλοεξουδετερωνονται το ζωδιο κι ο ωροσκοπος μου μεταξυ τους, χαχα :-P. Εσυ που τα ξερεις, τι λες;

To λιοντάρι έχει ισχυρή θέληση, θέλει τα καλύτερα και δίνει έμφαση στις πράξεις. Δεν υπολογίζει τα λόγια αλλά τα έργα. Θέλει να τον προσέχουν και να τον περιποιούνται αλλά να παίρνει τις αποφάσεις για τον εαυτό του. Μην τον βλέπεις σε σχέση με άλλους τον δυναμισμό σου, εσύ τον κρύβεις μέσα σου, δεν τον εκδηλώνεις φανερά αλλά πάντα νοιάζεσαι για σένα και σε βάζεις ψηλά. Θα γίνεις καλή μαμά αλλά πρόσεχε μην καταπιέζεις τα παιδιά σου να είναι πάντα πρώτα, μόνο τα καλύτερα κλπ. Ο άντρας σου ως ταύρος είναι πεισματάρης, παραδοσιακός και σταθερός. Έχει στόχους και του αρέσει το μέτρο. Σαν συνδυασμός είναι καλός γιατί εσύ τον ξεσηκώνεις και αυτός σε καλύπτει με πρακτικό τρόπο και σε παροτρύνει στις ιδέες σου. 

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΣΣΩ TIPS ΖΩΔΙΩΝ KAI ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕ TIPS ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ!!! ΧΑΧΑ

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 4

πρίν από 52 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Εγω ειμαι ζυγος με αιγωκερο..δεν ξερω αν ξερει καποια για ζωδια να μου πει

Ξερω εγω εισαι το καλυτερο χαχαχαχαχα και εγω ζυγος αλλα με τοξοτη χεχεχε

Κοριτσια δεν το πιστεύω! Έκλεισε το μικροβιολογικο και δεν το προλαβα χαχαχαχα το απογετμα τωρα τα αποτέλεσματα!

Σ ευχαριστω @kidoκοριτσι μου! Ο αντρας μου ειναι οντως σταθερος και πεισματαρης, κυριως αν βαλει ενα στοχο ή αν του ζητησεις να λυσει ενα προβλημα θα σκασει αν δεν το λυσει, χαχα. Αυτο ειναι καλο γιατι φτιαχνει και τα χαλασμενα πραγματα στο σπιτι! Εχουμε παρει αποφαση να μεγαλωσουμε ελευθερα παιδακια, να γινουν ευτυχισμενα και να γινουν αυτο που θελουν κι οχι αυτο που θελουμε εμεις, απλως εμεις θα ειμαστε κοντα τους και θα τα υποστηριζουμε! Γι αυτο θα θυμαμαι τη συμβουλη σου να μην τα καταπιεζω και να μην ζηταω την πρωτια! Τη ζητουσε η μανα μου απο μενα και θα φροντισω να μην κανω το ιδιο λαθος :-P !! Τα παιδια μας ειναι αλλα ατομα απο εμας, αλλοι ανθρωποι, και εχουν φτερα τα οποια πρεπει απλως να βοηθησουμε να ανοιξουν για να πεταξουν <3

ΠΕΣ ΤΙ ΤΙΡS ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΛΟΧΕΡΑ! Xαχαχα! Εγω συνελαβα στα τεσσερα, να ενα τιπ :oops:

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 2

Grpbp2.png

πρίν από 5 λεπτά , Ungry girl είπε:

Κοριτσια δεν το πιστεύω! Έκλεισε το μικροβιολογικο και δεν το προλαβα χαχαχαχα το απογετμα τωρα τα αποτέλεσματα!

Πάρε τηλέφωνο μήπως κάποιος είναι μέσα ακόμα να σου πει!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , Ungry girl είπε:

Ωχ όχι! Τι να κανουμε! Αναμονή πάλι! Βρε κορίτσια εμεις που έχουμε κάτι σε τοξότη λέτε ο κρόνος να μας εμποδιζε τα 2 τελευταια χρόνια που ειναι στον τοξότη; τώρα φευγει, για να δουμε μηπως δουμε μια ασπρη μέρα στο θέμα που μας καιει!

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Antila είπε:

Σ ευχαριστω @kidoκοριτσι μου! Ο αντρας μου ειναι οντως σταθερος και πεισματαρης, κυριως αν βαλει ενα στοχο ή αν του ζητησεις να λυσει ενα προβλημα θα σκασει αν δεν το λυσει, χαχα. Αυτο ειναι καλο γιατι φτιαχνει και τα χαλασμενα πραγματα στο σπιτι! Εχουμε παρει αποφαση να μεγαλωσουμε ελευθερα παιδακια, να γινουν ευτυχισμενα και να γινουν αυτο που θελουν κι οχι αυτο που θελουμε εμεις, απλως εμεις θα ειμαστε κοντα τους και θα τα υποστηριζουμε! Γι αυτο θα θυμαμαι τη συμβουλη σου να μην τα καταπιεζω και να μην ζηταω την πρωτια! Τη ζητουσε η μανα μου απο μενα και θα φροντισω να μην κανω το ιδιο λαθος :-P !! Τα παιδια μας ειναι αλλα ατομα απο εμας, αλλοι ανθρωποι, και εχουν φτερα τα οποια πρεπει απλως να βοηθησουμε να ανοιξουν για να πεταξουν <3

ΠΕΣ ΤΙ ΤΙΡS ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΛΟΧΕΡΑ! Xαχαχα! Εγω συνελαβα στα τεσσερα, να ενα τιπ :oops:

Τέλεια συμβουλή την έχω πάρει και από άλλες εγκυμονούσες και την τιμάμε τη στάση! :oops::oops: Σε ποια μέρα του κύκλου σου ήσουν;

καλησπερα κοριτσια ομορφα!!! ειχα να μπω 3 μερες και εκανα 3 ωρες να διαβασω τα νεα σας!!! χααχαχαχχαχααχ

απο οτι ειδα δεν ειχαμε ευχαριστες εξελιξεις αυτο σημαινει οτι θα πρεπει να αρχισουν να ερχονται σιγα σιγα....!!! 

κοριτσια που μπηκατε στισ γονιμες ξεκινηστε δυνατα!!! και @caramel_83 πες τον αντρουλη σου να αποφασσει τι θελει!!!!! 

@Ungry girl ελπιζω τα ευχαριστα να ξεκινησουν απο σενα καθως το απογευνμα οπως ειδα περιμενουμε χοριακη! 

@kido πες κατι και για μας τα ψαρακια ντε...  ψαρακι με οροσκοπο κριο εγω και αντρας μου τοξοτης! 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 5 λεπτά , kido είπε:

Τέλεια συμβουλή την έχω πάρει και από άλλες εγκυμονούσες και την τιμάμε τη στάση! :oops::oops: Σε ποια μέρα του κύκλου σου ήσουν;

Λογικα ημουν στη 10η μερα, με μικρο κυκλο βεβαια! Υπολογιζα ως μερα ωορρηξιας καποια αναμεσα σε 9η και 11η, οποτε γινοταν καθημερινα εκεινες τις μερες. Ξεκινησαμε κατευθειαν την 9η γιατι πριν ειχαμε τη μαμα μου σπιτι! Ετσι ετσι, να την τιματε, χεχεχε, ειναι κι ευχαριστη κατ' εμε, εγω απο πανω με κουραζει παααρα πολυ!

• Μου αρέσει 1

Grpbp2.png

Just now, Antila είπε:

Λογικα ημουν στη 10η μερα, με μικρο κυκλο βεβαια! Υπολογιζα ως μερα ωορρηξιας καποια αναμεσα σε 9η και 11η, οποτε γινοταν καθημερινα εκεινες τις μερες. Ξεκινησαμε κατευθειαν την 9η γιατι πριν ειχαμε τη μαμα μου σπιτι! Ετσι ετσι, να την τιματε, χεχεχε, ειναι κι ευχαριστη κατ' εμε, εγω απο πανω με κουραζει παααρα πολυ!

Αχ ναι το είχες πει, συγγνώμη που σε κάνω να επαναλαμβάνεσαι! Οπότε έκανες επαφές στο πιο σωστό timing! well done λιονταρίνα!! Κι εμείς τη στάση αυτή την είχαμε στο ρεπερτόριο μας και προ προσπάθειας για παιδί. Τι λέμε  μεσημεριάτικα χαχαχα!

@Ungry girl θα μας σκασεις :-P, περιμενα πριν φυγω για δουλεια να διαβασω νεα σου και τωρα θα τα δω μετα τις 18:30 που επιστρεφω! Xαχα! Κανονιστε να εχετε γραψει δεκα σελιδες και να μη βρισκω τα νεα της Ungry! Υπομονη λιγες ωριτσες ακομηηη! <3 Φιλακια!

πρίν από 5 λεπτά , kido είπε:

Αχ ναι το είχες πει, συγγνώμη που σε κάνω να επαναλαμβάνεσαι! Οπότε έκανες επαφές στο πιο σωστό timing! well done λιονταρίνα!! Κι εμείς τη στάση αυτή την είχαμε στο ρεπερτόριο μας και προ προσπάθειας για παιδί. Τι λέμε  μεσημεριάτικα χαχαχα!

Δεν πειραζει βρε, γραφονται τοσα πολλα που κι εγω ολο ξεχναω ποια ειπε τι!! Και εμεις παντα την τιμουσαμε τη σταση, συνεχιστε λοιπον και μακαρι αυτη να ειναι η τυχερη σας!! :-D

Grpbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...