Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , noni90 είπε:

Καλε ότι ηταν να παει εχει παει... Μην αγχωνεσαι.... Εδώ εγω από κατω είμαι κ μολις βγει εχουμε διαρροες. Άλλες μενουν με επαφη 3 μερες πριν... στη σταση θα κολλησουμε?

αχαχαχαχα λες ε? αντε να δουμε .. το αλλο σκ θα μαθουμε ! 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 9 λεπτά , ada32 είπε:

εισαι απο τις τυχερουλες !!! 

Κοριτσια ,σας εχω ζαλισει με τις αποριες μου!!! αλλα εχω κ αλλη απορια!!!!! δυστυχως αυτο το σκ που ειχαμε επαφες , οι στασεις που τελειωνε ηταν στο ΄πλαι κ 1 φορα απο πανω εγω ομως ημουν ξαπλωμενη ( κ γυρισα κατευθειαν να ξαπλωσω στο κρεβατι ) .  την προηγουμενη φορα στην βιοχημικη ,ηταν απο πισω κ απο πανω αυτος.. :oops::oops:

Λετε να μην πηγε βαθια το σπερμα ?:-(:-( παντως παρατηρησα οτι δεν ετρεξε τιποτα εξω .. εκτος απο λιγο σημερα το πρωι που σηκωθηκα στο 10λεπτο..

εχουν μεγαλη κινητηκοτητα καλε αυτα ,θα τον βρουν τον δρομο τους ασε που εκτοξευονται κιολας με την εκσπερματιση,μην το σκεφτεσαι ,μια σταγονα μονο και περιεχει εκατομμυρια απο δαυτα :)  

• Μου αρέσει 1

πρίν από 11 λεπτά , ada32 είπε:

εισαι απο τις τυχερουλες !!! 

Κοριτσια ,σας εχω ζαλισει με τις αποριες μου!!! αλλα εχω κ αλλη απορια!!!!! δυστυχως αυτο το σκ που ειχαμε επαφες , οι στασεις που τελειωνε ηταν στο ΄πλαι κ 1 φορα απο πανω εγω ομως ημουν ξαπλωμενη ( κ γυρισα κατευθειαν να ξαπλωσω στο κρεβατι ) .  την προηγουμενη φορα στην βιοχημικη ,ηταν απο πισω κ απο πανω αυτος.. :oops::oops:

Λετε να μην πηγε βαθια το σπερμα ?:-(:-( παντως παρατηρησα οτι δεν ετρεξε τιποτα εξω .. εκτος απο λιγο σημερα το πρωι που σηκωθηκα στο 10λεπτο..

Έκλαψα λίγο με τις περιγραφές.μην φοβάσαι Ότι είναι να πάει μέσα θα πάει όπως και να είσαι. Εγώ πχ έπιασα την μπέμπα μια φορά και ήταν στα όρθια και μετά κατευθείαν μπάνιο.ήμουν και 2 μέρες μετά την περίοδο δηλ στην 7-8μερα.εάν είναι να έρθει θα έρθει το μόνο που σου εύχομαι είναι να έρθει σύντομα και γέρο

• Χαχα 1

Ajd6p3.pngmsRrp2.png

πρίν από 1 λεπτό , ΓΙΩΤΑ78 είπε:

εχουν μεγαλη κινητηκοτητα καλε αυτα ,θα τον βρουν τον δρομο τους ασε που εκτοξευονται κιολας με την εκσπερματιση,μην το σκεφτεσαι ,μια σταγονα μονο και περιεχει εκατομμυρια απο δαυτα :)  

αχ ετσι ειναι αλλα εμεις εχουμε ενα θεματακι με την κινητικοτητα .. δεν εχουμε πολυ καλη , ειναι λιγο τεμπελικα!!! :P  κ θελουν μαλον λιγο σπρωξιμο , τι να πω!! xaxaxaxax

hBuvp3.png    n8xOp2.png

2 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

Ο Παρθένος είναι τελειομανής τελικά??τι ωροσκόπο έχεις?δεν ξερω πολλά από ζώδια αλλά είμαι Τοξότης με Ταύρο είναι εντελώς αντίθετα μου είχε πει μια φίλη μου καμμία σχέση ο Ταύρος με τον Τοξότη.

Εγω ειμαι ζυγος με αιγωκερο..δεν ξερω αν ξερει καποια για ζωδια να μου πει

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Ζαχαρωτο είπε:

Έκλαψα λίγο με τις περιγραφές.μην φοβάσαι Ότι είναι να πάει μέσα θα πάει όπως και να είσαι. Εγώ πχ έπιασα την μπέμπα μια φορά και ήταν στα όρθια και μετά κατευθείαν μπάνιο.

χαχαχαχαχα !! κ εγω οταν το εγραφα!!! αλλα πως να το περιγραψω λιγο κοσμια !! :P:P  οποτε εχουμε πιθανοτητες! 

• Χαχα 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 2 λεπτά , Ζαχαρωτο είπε:

Έκλαψα λίγο με τις περιγραφές.μην φοβάσαι Ότι είναι να πάει μέσα θα πάει όπως και να είσαι. Εγώ πχ έπιασα την μπέμπα μια φορά και ήταν στα όρθια και μετά κατευθείαν μπάνιο.

Αυτά είναι!!! Εσύ είσαι αυτό που λέμε το έπιασες στον αέρα!! Τέλεια!!! 

πρίν από 1 λεπτό , Dimitr@17 είπε:

Εγω ειμαι ζυγος με αιγωκερο..δεν ξερω αν ξερει καποια για ζωδια να μου πει

Εγώ εγώ! Είσαι δίκαιη, κοινωνική, οικονόμα και εργατική (έως εργασιομανής). Σου αρέσει το ωραίο, η πολυτέλεια και οι ισορροπίες στη ζωή σου. Κάποιες φορές όμως δυσκολεύεσαι να πάρεις αποφάσεις που είναι δυσάρεστες, κυρίως για άλλους. Πες μου αν έπεσα μέσα;

πρίν από 3 λεπτά , ada32 είπε:

χαχαχαχαχα !! κ εγω οταν το εγραφα!!! αλλα πως να το περιγραψω λιγο κοσμια !! :P:P  οποτε εχουμε πιθανοτητες! 

Δεν πειράζει καλέ! Μίλα ελεύθερα δεν παρεξηγούμε εδώ!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , kido είπε:

Εγώ εγώ! Είσαι δίκαιη, κοινωνική, οικονόμα και εργατική (έως εργασιομανής). Σου αρέσει το ωραίο, η πολυτέλεια και οι ισορροπίες στη ζωή σου. Κάποιες φορές όμως δυσκολεύεσαι να πάρεις αποφάσεις που είναι δυσάρεστες, κυρίως για άλλους. Πες μου αν έπεσα μέσα;

Επεσες.σε ολα μεσα..ειδικα με την.δουλεια δν εχω προβλημα ολη μερα να δουλευω...λατρευω την πολυτελεια κ.δεν μ.αρεσουν οι εντασεις...ο συντροφος μ ειναι υδροχοος με.καρκινο ταιριαζουμε?

πρίν από 5 λεπτά , kido είπε:

Απ΄όσο ξέρω στα τέσσερα και στην ιεραποστολική γίνεται πιο βαθιά η εκσπερμάτωση πράγματι, αλλά προς θεού δεν σημαίνει ότι δεν κάνεις τίποτα και με τις άλλες! Ό,τι είναι να μείνει και να κολυμπήσει θα το κάνει και θα βρει το δρόμο του από τη φύση!

Ναι αυτο το εμπεδωσα κ εγω , γτ στην βιοχημικη με μια επαφη σε εκεινη την σταση , εμεινα  !! καλα αν κατσω κ το αναλυσω αθ βρω αλλα τοσα να ρωτησω. οτι επαφες επρεπε να γινουν , εγιναν .. τωρα ερχεται η σειρα των επαφων για ευχαριστηση κ μονο !!! :P   εγω ειμαι γενικα κ πρωινος τυπος , μου αρεσει το σεξ το πρωι πριν παω για δουλεια κ το απογευμα ( κ μετα να βγω βολτα)  ...Αλλα θελω να το αποφευγω τις γονιμες μερες , για να μπορω να καθομαι λιγο ξαπλωμενη ! 

Οποτε απο δω κ περα δεν θα εχω περιορισμο εως το σκ!!! 

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Dimitr@17 είπε:

Επεσες.σε ολα μεσα..ειδικα με την.δουλεια δν εχω προβλημα ολη μερα να δουλευω...λατρευω την πολυτελεια κ.δεν μ.αρεσουν οι εντασεις...ο συντροφος μ ειναι υδροχοος με.καρκινο ταιριαζουμε?

Χαίρομαι! Με υδροχόο τα βρίσκεται στις συζητήσεις τις πιο φιλοσοφικές και την κοινωνικότητα. Είναι εξωστρεφής και αυτό σας κάνει να ταιριάζετε. Πρόσεξε όμως είναι πιο ευαίσθητος από εσένα, καμιά φορά μπορεί η δική σου προσέγγιση να είναι σκληρή για εκείνον που είναι πιο συναισθηματικός. Καρκίνος έχει πολλά καλά στοιχεία για πατέρας και οικογένεια γιατί είναι ένα γλυκό ζώδιο που προστατεύει.

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , Ζαχαρωτο είπε:

Έκλαψα λίγο με τις περιγραφές.μην φοβάσαι Ότι είναι να πάει μέσα θα πάει όπως και να είσαι. Εγώ πχ έπιασα την μπέμπα μια φορά και ήταν στα όρθια και μετά κατευθείαν μπάνιο.ήμουν και 2 μέρες μετά την περίοδο δηλ στην 7-8μερα.εάν είναι να έρθει θα έρθει το μόνο που σου εύχομαι είναι να έρθει σύντομα και γέρο

ευχαριστω πολυ! αχ ναι τοσο ευκολα το πιασατε??  μακαρι ολες μας να ειμασταν σαν κ εσενα κ να μην ταλαιπωριομαστε με τεστ ωορ.. κτλ.  κ εγω να πω την αληθεια , δεν περιμενα οτι πρεπει να κανεις τεστ, να βλεπεις την ωορηξια σου , να καθεσαι λιγο ξαπλωμενη μετα... Νομιζα οτι σε καποιους μηνες θα ερθει , εφοσον κανεις ελευθερα! 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 8 λεπτά , kido είπε:

Δεν πειράζει καλέ! Μίλα ελεύθερα δεν παρεξηγούμε εδώ!!!

Δεν το πιστεύαμε ούτε εγώ ούτε ο άντρας μου.

Ξέρεις απόζωδια; θέλω και γω.εγώ είμαι ταύρος με ωροσκόπο Αιγόκερω και η μικρή καρκίνος με Αιγόκερω

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

Ναι αυτο το εμπεδωσα κ εγω , γτ στην βιοχημικη με μια επαφη σε εκεινη την σταση , εμεινα  !! καλα αν κατσω κ το αναλυσω αθ βρω αλλα τοσα να ρωτησω. οτι επαφες επρεπε να γινουν , εγιναν .. τωρα ερχεται η σειρα των επαφων για ευχαριστηση κ μονο !!! :P   εγω ειμαι γενικα κ πρωινος τυπος , μου αρεσει το σεξ το πρωι πριν παω για δουλεια κ το απογευμα ( κ μετα να βγω βολτα)  ...Αλλα θελω να το αποφευγω τις γονιμες μερες , για να μπορω να καθομαι λιγο ξαπλωμενη ! 

Οποτε απο δω κ περα δεν θα εχω περιορισμο εως το σκ!!! 

Πριν πας για δουλειά; δεν σου κόβονται τα πόδια; Εγώ δεν έχω συγκεκριμένη ώρα απλά μετά δεν θέλω να κοιμηθώ είμαι στην τσίτα.Άμα δεν βαλεις πρόγραμμα στο ποτέ θα το κάνετε και πως θα δεις πόσο γρήγορα θα μείνεις έγκυος.

Ajd6p3.pngmsRrp2.png

πρίν από 1 λεπτό , kido είπε:

Χαίρομαι! Με υδροχόο τα βρίσκεται στις συζητήσεις τις πιο φιλοσοφικές και την κοινωνικότητα. Είναι εξωστρεφής και αυτό σας κάνει να ταιριάζετε. Πρόσεξε όμως είναι πιο ευαίσθητος από εσένα, καμιά φορά μπορεί η δική σου προσέγγιση να είναι σκληρή για εκείνον που είναι πιο συναισθηματικός. Καρκίνος έχει πολλά καλά στοιχεία για πατέρας και οικογένεια γιατί είναι ένα γλυκό ζώδιο που προστατεύει.

Η αληθεια ειναι οτι οταν τον γνωρισα καταλαβα οτι ειναι πολυ ευαισθητος(ετσι μ εριξε) και στεναχωριεται παρα πολυ οταν γινει κατι μεταξυ μας τουλαχιστον αυτο γινοταν πριν.μεινουμε μαζι γτωτωρα εχει παρει αερα μου φαινεται..ναι του αρεσουν πολυ τα παιδια να δω αν.θα τα προσεχει ομως οταν κανει

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

ευχαριστω πολυ! αχ ναι τοσο ευκολα το πιασατε??  μακαρι ολες μας να ειμασταν σαν κ εσενα κ να μην ταλαιπωριομαστε με τεστ ωορ.. κτλ.  κ εγω να πω την αληθεια , δεν περιμενα οτι πρεπει να κανεις τεστ, να βλεπεις την ωορηξια σου , να καθεσαι λιγο ξαπλωμενη μετα... Νομιζα οτι σε καποιους μηνες θα ερθει , εφοσον κανεις ελευθερα! 

Όταν το είχα βάλει στόχο να μείνω έγκυος και ερχομασταν σε επαφή μόνο γι αυτό το πράγμα δεν τα κατάφερα ποτέ είχα και 2 αποβολές ευτυχώς πριν ακούσω καρδιά. μου είχε γίνει εμμονή.ώσπου μια μέρα ξύπνησα και το άφησα στην τύχη  απολαμβανα την κάθε στιγμή.

Ajd6p3.pngmsRrp2.png

πρίν από 3 λεπτά , ada32 είπε:

κ εγω το ιδιο.. Και ακομα καπου μεσα μου πιστευω πως αμα είναι να γινει θα γινει against all odds που λεμε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...