Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 10 λεπτά , caramel_83 είπε:

χαχαχαχα μετα θα του δεσεις το πουλι φιογκο για να εισαι σιγουρη :P:P 

ναι τελειομανης, στην ταξη ολα και ολα βαση προγραμματος:D

εμενα τωρα ξεκινανε οι γονιμες, αλλα δεν ασχολουμαι πλεον, ουτε του λεω οτι ειμαι στις γονιμες

εγω μαλλον εχω ηδη κανει ωορρηξια η θα κανω σημερα.. και χθες δεν είχαμε επαφη.. οποτε καταλαβαίνεις ότι ψιλοτσαντιστηκα με τον εαυτο μου το πρωι που με πηρε ο υπνος αλλα μου περασε κατευθείαν. επομενο αυγο 1-2/1! Θα είναι πρωτοχρονιατικο μωρο το δικο μου μαλλον χαχαχα

• Χαχα 1

πρίν από 34 λεπτά , caramel_83 είπε:

βρε αγαπη μου δεν μπορω να παω σε γιατρο, αφου δεν εχουμε προσπαθησει , να πω στον γιατρο τι? οτι η ωορηξια ειναι Δευτερα και εμεις θα το κανουμε την προηγουμενη Παρασκευη και την επομενη Τεταρτη (εννοω με τελειωμα μεσα) ο ανθρωπος θα με ρωτησει τοτε τι ηρθες να κοιταξουμε?αφου δεν κανετε αυτο που πρεπει.Φυσικα και μπορει στο μελλον να αλλαξω γνωμη και να ειναι και αργα μαλιστα, αλλα δεν μπορω και να τον κυνηγαω και να λεω συνεχεια τα ιδια και τα ιδια 1,5 χρονο τωρα (γιατι και πριν τις ελευθερες επαφες το συζηταγαμε πολυ το θεμα παιδιου)

κοριτσι μου δεν καταλαβες σου λεω να του πεις οτι αν δεν προσπαθησετε σοβαρα για ενα εξαμηνο τουλαχιστον τοτε να πατε απευθειας σε γιατρο να πατε τεχνιτα απευθειας αν θελει παιδι κ δεν θελει να προσπαθησει σοβαρα δηλαδη να κηνηγατε ωορηξιες κ να τελειωνει μεσα ας πατε απευθειας για μια σπερματενχυση.

αν δεν θελει παιδι  ειναι μια αλλη κουβεντα. αλλα εγω πιστευω οτι θελει απλα φοβαται την προσπαθεια την σοβαρη

πρίν από 10 λεπτά , alina80 είπε:

Και μία εγώ 4!

Μιλάμε έχουμε κατακτήσει την πλειοψηφία στο θέμα οι παρθένοι. Κάτι δείχνει αυτό για τις ανησυχίες μας ε; Ή να κάνω ότι δεν σημαίνει τίποτα;! Χεχε 

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, Ungry girl είπε:

Αααα πουλάκι μου! Αντε ξεκινά οχι ένταξη με εχει παρει απο κατω 1ο γιατι αμα το πιασαμε και δεν προχώρησε στεναχωριέμαι και 2ο αν τωρα ο κυκλος μου γινει μπαχαλο δεν ια ξςρω ποτε θα εχω ωορρηξία και ετσι θα προσπαθώ καθε 2η μερα και οτι βγει και 3ο βαση μαθηματικών αν στα 2 χρονια καμια η μια αποτυχημένη σύλληψη καταλαβενεις πως οι πιθανότητες να μηνω στο 6μηνο ειναι απειροελάχιστες αλλα θα προσπαθησω να ανεβω! Λιγο! Γιατι εμειναν και 19 μερες για τα Χριστούγεννα ψαχαχαχαχα!

μη το λες αυτο . εφοσον βρηκες γιατρο που σε καταλαβαινει κ εξηγει τα παντα αυτο ειναι πολυ καλο .Δευτερον , εφοσον υπηρχε συλληψη , σιγουρα θα ξανα συμβει ! Κ εγω χθες τον ζαλισα τον γιατρο κ τον ελεγα γτ δεν μενω .. κ μου ειπε , ηρεμησε !! εφοσον εμεινες μια φορα κ δεν εχει αλλο θεμα , σιγουρα θα ξανα μεινεις! οποτε εντατικες προσπαθειες με τεστ ωορηξιας η κ υπερηχο αν μπορεις και θα ερθει σιγουρα το μπεμπε! 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

@caramel_83 εδώ είμαστε κυρίως για τα δύσκολα. Εγώ λέω να κάνεις αυτό που είναι καλύτερο για εσένα. Και για όσο καιρό εσύ πιστεύεις. Μετά ανάλογα κρίνεις και αποφασίζεις. 

Just now, kido είπε:

Μιλάμε έχουμε κατακτήσει την πλειοψηφία στο θέμα οι παρθένοι. Κάτι δείχνει αυτό για τις ανησυχίες μας ε; Ή να κάνω ότι δεν σημαίνει τίποτα;! Χεχε 

Εγώ όμως δεν είμαι τελειομανής. Ούτε πολύ της τάξης. Μου αρέσει, αλλά βαριέμαι κιόλας. Λες να φταίει ο Τοξότης στον ωροσκόπο μου;

Δεν σημαίνει τίποτα. Παρά μόνο ότι είμαστε παιδιά των γιορτών! Για αυτό λέω τώρα θα τα πιάσουμε κι εμείς τα σποράκια μας!

• Ευχαριστώ 1

4 ώρες πρίν, noni90 είπε:

καλημέρα κορίτσια μου!!! Εμείς χθες 16η μερα δε καταφέραμε να εχουμε επαφη κ στεναχωρηθηκα..... Ειχαμε παρα πολύ φορτωμενο πρόγραμμα και γυρισαμε σπιτι κ πεσαμε ξεροι! Μας πήρε ο υπνος χωρις να το καταλάβουμε...

Καλημερα! Δεν πειραζει ! σημερα επιδιωξε το ! κ εμεις χθες δεν μπορεσαμε να κανουμε κατι γτ ημουν πτωμα , αλλα εκμεταλλευτηκα το πρωινο σημερα!! :P  .. Τεστακι ωορ. εκανες? εχει βγει θετικο ? 

4 ώρες πρίν, alina80 είπε:

Άσε τα δύο χρόνια. Που μεταξύ μας με στοχευμένες προσπαθειες νομίζω είναι λιγότερο τελικά. Και αυτή τη φορά κάτι πήγε να γίνει. Που σημαίνει ότι είναι εφικτό. Εγώ είμαι σίγουρη ότι θα συμβεί πολύ σύντομα. Αισιοδοξία θέλει και επαφές με σύστημα - όχι όποτε τύχει και αν! Και έρχονται και Χριστούγεννα. Δέντρο στολισες; 

Κοριτσι ξεκινας  κ εσυ εντατικες προσπαθειες!!

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 2 λεπτά , ada32 είπε:

Καλημερα! Δεν πειραζει ! σημερα επιδιωξε το ! κ εμεις χθες δεν μπορεσαμε να κανουμε κατι γτ ημουν πτωμα , αλλα εκμεταλλευτηκα το πρωινο σημερα!! :P  .. Τεστακι ωορ. εκανες? εχει βγει θετικο ? 

εκανα ένα χθες σε καποια φαση και ειχε βγει καραμπαμ θετικο πιο εντονο κ απ τη γραμμη ελεγχου. Πρωτη φορα!!!!!!!!!!!!!

Ε σημερα θα παμε σπιτι κατά τις 7 ελπιζω να καταφέρουμε να το εκμεταλλευτούμε καταλληλως

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , alina80 είπε:

@caramel_83 εδώ είμαστε κυρίως για τα δύσκολα. Εγώ λέω να κάνεις αυτό που είναι καλύτερο για εσένα. Και για όσο καιρό εσύ πιστεύεις. Μετά ανάλογα κρίνεις και αποφασίζεις. 

Εγώ όμως δεν είμαι τελειομανής. Ούτε πολύ της τάξης. Μου αρέσει, αλλά βαριέμαι κιόλας. Λες να φταίει ο Τοξότης στον ωροσκόπο μου;

Δεν σημαίνει τίποτα. Παρά μόνο ότι είμαστε παιδιά των γιορτών! Για αυτό λέω τώρα θα τα πιάσουμε κι εμείς τα σποράκια μας!

Ε ναι σε χαλαρώνει ο ωροσκόπος σου. Οπότε είμαστε παρθένοι και τοξότες μαζεμένοι!

Άντε να έρθει μέσα στις γιορτές μακάρι! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , noni90 είπε:

εκανα ένα χθες σε καποια φαση και ειχε βγει καραμπαμ θετικο πιο εντονο κ απ τη γραμμη ελεγχου. Πρωτη φορα!!!!!!!!!!!!!

Ε σημερα θα παμε σπιτι κατά τις 7 ελπιζω να καταφέρουμε να το εκμεταλλευτούμε καταλληλως

ελα προλαβαινεις κ σημερα!!!! 

πρίν από 3 λεπτά , noni90 είπε:

Βουρ στο ψητό λοιπόν σήμερα και αύριο! 

1 ώρα πρίν, noni90 είπε:

Όχι απλα εχουμε κοινο πρόγραμμα σχεδόν.. Πιανουμε δουλεια στις 8, εγω σχολαω 4 εκεινος γυρω στις 5.30... και μετα τρεχουμε αλλα πραγματα. Πχ τωρα εχουμε το γαμο, κανω ένα σεμιναριο εγω, εκεινος ετοιμαζει διαδικασιες για μια μικρη επιχειρηση που εχουμε το καλοκαιρι, και αλλα πολλα που προκυπτουν οποτε γενικα το βραδυ που πέφτουμε στο κρεβατι ειμαστε κομματια. Συνηθως απ τη λυσσα δε μπορω να κοιμηθώ οποτε δε τη γλιτωνει χαχαχα

χαχαχαχα ! καλα θα κανεις να μην τον αφησεις ησυχο!! 

1 hour ago, caramel_83 είπε:

καλημερα κοριτσια, κι εγω ειμαι Παρθενακι :D 

Καλημερα κουκλα! κ εσυ στο κλαμπ!!  μηπως ο αντρας σου ειναι Κριος?  ο δικος μου ειναι κ απο συνεννοηση , μπουζουκι ειμαστε

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 1 λεπτό , kido είπε:

Βουρ στο ψητό λοιπόν σήμερα και αύριο! 

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

χαχαχαχα ! καλα θα κανεις να μην τον αφησεις ησυχο!! 

Ελπιζω να τα καταφέρουμε γιατι το πρόγραμμα δε βγαινει μανα μου χαχαχα

πρίν από 3 λεπτά , linaa είπε:

ελα προλαβαινεις κ σημερα!!!! 

και ξερεις μολις φτασουμε σπιτι εγω θα εχω αρχισει να βγαζω ρουχα κ μπουφαν απ τις σκαλες χαχαχαχαχα

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

πρίν από 5 λεπτά , kido είπε:

Ε ναι σε χαλαρώνει ο ωροσκόπος σου. Οπότε είμαστε παρθένοι και τοξότες μαζεμένοι!

Άντε να έρθει μέσα στις γιορτές μακάρι! 

Α! Κ εγώ τοξότης!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...