Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , Nati85 είπε:

Τις αντιθεσεις μου τις λέω τρέλα μεγάλη χαχαχαχα. Α ξερεις πολλα για πες μου για Σκορπιό με υδροχοο και Κριό με Κριό???γιος και άντρας αντιστοιχα

Σκορπιός με υδροχόο πολύ γοητευτικός συνδυασμός. Μυστηριώδης, περιπετειώδης, καλλιτεχνική φύση, του αρέσει η ελευθερία αλλά πρέπει να είναι και  αρκετά ζηλιάρης και εγωιστής. Σε άντρα μ' αρέσει γιατί είναι δυναμικός, σε γυναίκα θα ήταν λίγο εκδικητική φύση. Ο γιος σου πρέπει να είναι έντονη προσωπικότητα, αρχηγικές τάσεις επίσης είναι παρορμητικός και εγωιστής, αλλά ό,τι στοχεύει το κατακτά! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

18 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Καραμέλα τον άντρα σου κάτι τον φοβίζει στο θέμα παιδί... για να τραβιέται σημαίνει αμφιθυμία.  Ρωτά τον ευθέως. Πες του θες παιδί ή οχι; κι αν ναι,  τότε γιατί τραβιεσαι;  ευθύς ερώτηση ευθύς απάντηση. 

Μεγάλο ρόλο στον άντρα παίζει και η μεταξύ του σχέση με τη σύζυγο.  Δεν ξέρω αν διανυετε περίοδο με καβγάδες ή ψυχρότητα και ούτε ρωτάω για να μας πεις. Τα εν οίκω  μην εν δήμω.  Αλλά αυτό που έχω καταλάβει είναι πως πολλοί  άντρες  είναι πιο ευαίσθητοι  σε τέτοια από μια γυναίκα. Επίσης συμφωνώ με μια κοπέλα  (δεν θυμάμαι ποια το ειπε) νομίζω η Ανδριανή, μην του μιλάς για ωορρηξία συμπτώματα κτλ.  Απαπα μακριά!! Ας τους αφήσουμε στην άγνοια τους πάνω σε αυτό.  Είναι  ξενερωτικο  για τον άντρα  τόσες λεπτομέρειες,  μπορεί και να αγχώνονται όμως και αυτοί. 

γενικα εμεις δεν τσακωνομαστε, δεν εχουμε εντασεις στην σχεση μας, τον εχω ρωτησει και θελει, γιατι εκεινη την στιγμη ετσι του ερχεται, δεν θελει σονι και καλα να τελειωνει μεσα παντα ετσι λεει, βεβαια και οταν τελειωνει δεν τελειωνει βαθια

• Μου αρέσει 1

Just now, kido είπε:

Σκορπιός με υδροχόο πολύ γοητευτικός συνδυασμός. Μυστηριώδης, περιπετειώδης, καλλιτεχνική φύση, του αρέσει η ελευθερία αλλά πρέπει να είναι και  αρκετά ζηλιάρης και εγωιστής. Σε άντρα μ' αρέσει γιατί είναι δυναμικός, σε γυναίκα θα ήταν λίγο εκδικητική φύση. Ο γιος σου πρέπει να είναι έντονη προσωπικότητα, αρχηγικές τάσεις επίσης είναι παρορμητικός και εγωιστής, αλλά ό,τι στοχεύει το κατακτά! 

Ανάποδα πρέπει να στα είπα. Κατάλαβα κριο με κριό για το γιο ενώ είναι για άντρα σου!

πρίν από 2 λεπτά , caramel_83 είπε:

γενικα εμεις δεν τσακωνομαστε, δεν εχουμε εντασεις στην σχεση μας, τον εχω ρωτησει και θελει, γιατι εκεινη την στιγμη ετσι του ερχεται, δεν θελει σονι και καλα να τελειωνει μεσα παντα ετσι λεει, βεβαια και οταν τελειωνει δεν τελειωνει βαθια

Καραμέλα μιας που πιάσαμε τα ζώδια. Μήπως να το πιάσεις με χιούμορ το τοξοτάκι σου; Το ξέρω ότι σαν παρθένος θέλεις να υπεραναλύεις τα πάντα αλλά εκείνους τους φοβίζει και δεν ακούνε λόγια. Προσέγγισέ τον έτσι για πλάκα αλλιώς τόσο χρόνια είστε μαζί αν θυμάμαι καλά. Μην θυμώνεις και μην του τα βάζεις κάτω μόνο με τη λογική. Έτσι έκανα κι εγώ και έχανα το δίκιο μου ενώ είχα δίκιο! Κάνε πλάκα γι αυτό το θέμα, όσο και να σε εκνευρίζει, δες το σαν ρόλο. Χαλάρωσέ τον, οι τοξότες δεν θέλουν πολλές σκοτούρες γενικά, θέλουν αισιοδοξία, κοπλιμέντα και γέλιο. Ανάλαφρα πράγματα δηλαδή. Οπότε και τα σοβαρά προσπάθησε να του τα περνάς έτσι και όχι με κουβέντα αναλυτική με επιχειρήματα γιατί δεν πρόκειται να ακούσει! Φιλοσόφησέ το λίγο, τους ξέρω τους τοξότες καλά και τους παρθένους. Αν το αποφασίσεις με μεθοδικότητα ξέρω ότι μπορείς να το κάνεις αρκεί να μην σπάσεις όσο και αν βράζεις μέσα σου!!!! Το θέμα είναι και να γίνει η δουλειά και να μην χαλάσετε τη σχέση σας :-P

• Μου αρέσει 1

17 ώρες πρίν, linaa είπε:

@caramel_83 εγω πιστευω οτι απλα ο αντρας σου το φανταζοταν οτι ενα παιδι θα ερχοταν πολυ ευκολα χωρις πολλες προσπαθειες απογοητευσεις κ χωρις γιατρους. 

νομιζω οτι απλα εχει φοβηθει για ενα ακομα αποτυχημενο μηνα. πιστευω οτι ετσι χωρις να προσπαθει ξερει οτι δεν εχει να περιμενει κατι κ οτι δεν θα απογοητευθει στο τελος του μηνα.

στην παρουσα φαση εγω θα σε συμβουλευα να του μιλησεις σοβαρα οτι το παιδι που τοσο θελει ισως χρειαστει πολυ μεγαλητερη προσπαθεια κ οτι απλα αν δεν προσπαθησετε σοβαρα για ενα εξαμηνο το πιο πιθανο ειναι να πατε με τεχνητα μεσα. αν δεν θελει να το παλεψετε λιγο ακομα ας το πει να πατε απευθειας σε ενα γιατρο. σε καμια περιπτωση μην αφησεις τον καιρο να περναει  τωρα μπορει να λες οτι δεν εισαι των παιδιων μετα ομως το πιο πιθανο ειναι να αλλαξεις γνωμη κ ισως πιο μετα να ειναι 10 φορες πιο δυσκολο αποτι τωρα.

σε καμια περιπτωση μην του λες τωρα ειναι γονιμες ξεκινησε πολυ πιο πριν επαφες χαλαρα κ ετσι συνεχιστε αλλα παντα να τελειωνει μεσα μονο αυτο να εχεις ως απαιτηση. 

βρε αγαπη μου δεν μπορω να παω σε γιατρο, αφου δεν εχουμε προσπαθησει , να πω στον γιατρο τι? οτι η ωορηξια ειναι Δευτερα και εμεις θα το κανουμε την προηγουμενη Παρασκευη και την επομενη Τεταρτη (εννοω με τελειωμα μεσα) ο ανθρωπος θα με ρωτησει τοτε τι ηρθες να κοιταξουμε?αφου δεν κανετε αυτο που πρεπει.Φυσικα και μπορει στο μελλον να αλλαξω γνωμη και να ειναι και αργα μαλιστα, αλλα δεν μπορω και να τον κυνηγαω και να λεω συνεχεια τα ιδια και τα ιδια 1,5 χρονο τωρα (γιατι και πριν τις ελευθερες επαφες το συζηταγαμε πολυ το θεμα παιδιου)

@caramel_83 στα δύσκολα προβλήματα δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις.παντως ένα πράγμα ξερω αν είναι να κάνουμε ένα παιδί και να σκεφτόμαστε όλες τις λεπτομέρειες της ανατροφής του πριν την γέννηση δεν θα κάναμε κανένας.ολα έρχονται σιγά σιγά και φυσικά..η εγκυμοσυνη θα σας προετοιμάσει να δεχτείτε το μωράκι σας και η γεννά θα σας δώσει την ανακούφιση πως όλα πήγαν καλά και θα θέλετε να προστατεύετε το παιδάκι σας γι αυτό και θα κάνετε τα πάντα και έτσι όλα έρχονται ομαλά αρκεί να υπάρχει αγάπη μεταξύ σας και κατανόηση στις δύσκολες στιγμες.οχι ότι δεν θα τσακωθείτε αλλά ξερεις τι εννοώ.πες του ότι πιστεύεις ότι είναι έτοιμος για το μεγάλο βήμα και ίσως του δώσει ώθηση αυτό.

@kidoκατάλαβα έχω μπλέξει!!χαχχαχαχαχα 

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, ΓΙΩΤΑ78 είπε:

καλημερα κοριτσια και απο μενα,

@Ungry girl πολυ ευχαριστα τα νεα σου,χαιρομαι που ελυσες καποιες απο τις αποριες σου ,καλα αποτελεσματα με τη χοριακη σου και να ξερεις οτι αν εγινε μια φορα κατι εστω και αν δεν προχωρησε εισαι πολυ κοντα στον στοχο σου την επομενη φορα ;)

@alina80  καλη διασκεδαση κοριτσι μου  με το αθλημα ......χαχαχαχα ακομα δεν ξεκινησες τα τεστ????γιατι???

Εγω κοριτσια πηγα σημερα το πρωι για χοριακη ,το απογευμα εχω ραντεβου με τον γυναικολογο για να δω μπας και βγαλω ακρη,η περιοδος δεν μου εχει ερθει και μονο στο σκουπισμα εχω πολυ λιγες καφε βλενες ,κατα τα αλλα ποναει η κοιλια και η μεση σα να εχω περιοδο

@noni90 Καλημερα κοριτσι, δεν πειραζει για εχθες μην στεναχωριεσαι και σημερα μερα ειναι!!

μακαρι να ειναι θετικη, να μπεις να μας πεις τι εγινε με την χοριακη και με τον γιατρο ε??

πρίν από 2 λεπτά , caramel_83 είπε:

βρε αγαπη μου δεν μπορω να παω σε γιατρο, αφου δεν εχουμε προσπαθησει , να πω στον γιατρο τι? οτι η ωορηξια ειναι Δευτερα και εμεις θα το κανουμε την προηγουμενη Παρασκευη και την επομενη Τεταρτη (εννοω με τελειωμα μεσα) ο ανθρωπος θα με ρωτησει τοτε τι ηρθες να κοιταξουμε?αφου δεν κανετε αυτο που πρεπει.Φυσικα και μπορει στο μελλον να αλλαξω γνωμη και να ειναι και αργα μαλιστα, αλλα δεν μπορω και να τον κυνηγαω και να λεω συνεχεια τα ιδια και τα ιδια 1,5 χρονο τωρα (γιατι και πριν τις ελευθερες επαφες το συζηταγαμε πολυ το θεμα παιδιου)

Γιατρό μην πας, συμφωνώ ότι δεν έχεις λόγο, μόνο μετά από 1 χρόνο στοχευμένων και ολοκληρωμένων προσπαθειών. Εμένα που ρώτησα γυναικολόγο στο εξάμηνο για εξετάσεις μου είπε πως είναι νωρίς και ότι όταν αρχίζεις να μπαίνεις στο τριπάκι εξετάσεων χωρίς ενδείξεις τόσο νωρις κάνει κακό στην ψυχολογία του ζευγαριού. Μόνο φιλικο ηταν θετική να αρχίσω για ένα τριμηνο.

πρίν από 53 λεπτά , Nati85 είπε:

Μαζί δουλεύετε με τον άντρα σου? Αν έχεις και λύσσα βουρ μην χάσεις ευκαιρία!!! δυσκολευόμαστε πολύ με το παιδί νομίζω αν κάνουμε το δεύτερο παιδάκι μετά από χρόνια θα ξανακάνουμε σεξ!!χαχαχχαχχα 

χαχαχαχα μετα θα του δεσεις το πουλι φιογκο για να εισαι σιγουρη :P:P 

πρίν από 37 λεπτά , Nati85 είπε:

Ο Παρθένος είναι τελειομανής τελικά??τι ωροσκόπο έχεις?δεν ξερω πολλά από ζώδια αλλά είμαι Τοξότης με Ταύρο είναι εντελώς αντίθετα μου είχε πει μια φίλη μου καμμία σχέση ο Ταύρος με τον Τοξότη.

ναι τελειομανης, στην ταξη ολα και ολα βαση προγραμματος:D

πρίν από 18 λεπτά , noni90 είπε:

Σε καταλαβαίνω παρα πολύ κ γω είμαι καθετη σαν ανθρωπος.... Αρα λοιπον η απαντηση είναι ότι φοβαται ότι δεν θα καταφέρετε να ανταπεξέλθετε μετα τη γεννηση... Οποτε ο φοβος είναι αυτό που τον κανει να φερεται έτσι. Το θεμα είναι θελεις εσυ να μπεις στη διαδικασια να τον υποστηριξεις στο να φυγουν αυτοι οι φοβοι? Με ρίσκο βεβαια να μη φυγουν κ ποτε... Αυτό θα πρεπει να το δουλεψει με τον εαυτο του γιατι είναι αδικο να σε βαζει σε μια διαδικασια όταν δεν είναι σιγουρος ότι μπορει να ανταπεξελθει ο ιδιος. Ισως το παιδι ειναι κατι που θεωρητικα το θελει κ δε μπορει να φανταστει τη ζωη του χωρις αυτο γιατι κοινωνικά είναι ένα "πρεπει" η τεκνοποίηση αλλά επί του πρακτέου δεν νιωθει καθολου ετοιμος για αυτο.

Παντως μη σκας κ εγω εχασα αυτό το μηνα, δεν εκανα σωστες προσπάθειες.... Θα παμε για τον επομενο με ελπιδα για το καλυτερο.

εμενα τωρα ξεκινανε οι γονιμες, αλλα δεν ασχολουμαι πλεον, ουτε του λεω οτι ειμαι στις γονιμες

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

πρίν από 37 λεπτά , noni90 είπε:

γλυκουλα αν συμβαινει κατι κ δεν προχωρησε λογικα θα αδιαθετήσεις.... Οποτε μετα την περιοδο ισως να χρησιμοποιούσες τεστ ωορρηξίας... Πολύ οικονομικα είναι κ τα one step και έρχονται σε κουτι καφε κ δε καταλαβαινει κανενας τιποτα. Καλημέρα κιολας!

Τωρα λεω να παρω ωορρηξίας τον αλλο μηνα θα τα δω αυτα που λες ευχαριστώ!!!

πρίν από 7 λεπτά , caramel_83 είπε:

χαχαχαχα μετα θα του δεσεις το πουλι φιογκο για να εισαι σιγουρη :P:P 

χαχαχαχ @caramel_83  εχεις πολυ πλακα!!!!

Οταν εχω νεοτερα θα σας γραψω :)

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

πρίν από 39 λεπτά , Nati85 είπε:

Έχω Ταύρο λένε είναι εντελώς αντίθετο από τον τοξοτη

Εννοώ ότι δεν ήταν περιοδος όπως δεν έχει συμβεί σύλληψη μπορει ν προσπάθησε ο οργανισμός να κράτησει την εμφύτευση και τελικά να μην έγινε πολλές φορές στην εγκυμοσυνη έχουν καφέ τα κορίτσια και παίρνουν προγεστερονη να κρατηθεί καλά από την μήτρα το γονιμοποιημένο ωάριο.παντως είναι καλό που υπήρχε σύλληψη άρα μπορείτε να κάνετε παιδάκι!!!

Ναι καταλαβα καλα το μονο σίγουρο ειναι οτι δεν θα τον αφησω τον αντρουλη μου να παρει ανασα για το επομενο 6 μηνο χαχαχαχ

• Μου αρέσει 1

κοριτσια μου σας ευχαριστω ολες πραγματικα για τον χρονο που διαθεσατε να ασχοληθειται με το θεμα μου,  προσωπικα θα το αφησω στην ακρη και ας κανει οτι νοομιζει γιατι βαρεθηκα και δεν εχω και υπομονη για να το παιζω θεατρο και χαλαρα... αν ειναι να ερθει ας ερθει

ΜΑΝΟΥΛΕΣ

Alekagala 7/10/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ!!!!

oneira_glyka 11/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ!!!!

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ 

1. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

2. dimitroula30  ΠΗΤ  17/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

3. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

4. Ani ani   ΠΗΤ  21/3/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

5. elenakii22 ΠΗΤ  22/3/2018  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

6. maria1988  ΠΗΤ  2/4/2018!!!

7. stalitsa82  ΠΗΤ  25/4/2018!!!

8. Vana87 ΠΗΤ  27/5/2018!!!  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

9. Farmakotriftena ΠΗΤ  8/6/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

10. orianna  ΠΗΤ  21/6/2018!!!

11. t1t1n4k1  15/7/2018!!!

12. Antila   ΠΗΤ  21/7/2018!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. Papaki@  8-10/11/2017!!!

2. Ασία  12/11/2017!!!

3. Ungry girl 17/11/2017!!!

4. Elma86  30/11/2017!!!

5. Vila  2/12/2017!!!

6. ritaki13  4/12/2017!!!

7. vvrd  5/12/2017!!!

8. ΓΙΩΤΑ78  9/12/2017!!!

9. kido  10/12/2017!!!

10. KalStyl  12/12/2017!!!

11. andrianni  13/12/2017!!!

12. Μαρθα Κ 14-17/12/2017!!!

13. MelinaFo  15/12/2017!!!

14. ada32 16/12/2017!!!

15. noni90 18/12/2017!!!

16. ntemiiiiii  19/12/2017!!!

17. Dimitr@17 20/12/2017!!!

18. Nati85 20/12/2017!!!

19. caramel_83  20-25/12/2017!!!

20. alina80 24/12/2017!!!

21. Μάντη  25/12/2017!!!

22. Δήμητρα1988 26-28/12/2017!!!

23. ElektraGr  28-29/12/2017!!!

24. WannaBeMother  29/12/2017!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

• Μου αρέσει 2

πρίν από 4 λεπτά , Ungry girl είπε:

Τωρα λεω να παρω ωορρηξίας τον αλλο μηνα θα τα δω αυτα που λες ευχαριστώ!!!

αυτά είναι τα πιο ευαίσθητα κ δε χρειαζεσαι πολλα μη φορτωθείς!

πρίν από 34 λεπτά , kido είπε:

Έχεις αντιθέσεις όντως! Ο παρθένος είναι άρρωστα τελειομανής!!!! Θέλει να είναι το καλό παιδί, που τα κάνει όλα σωστά και εξυπηρετεί και τους άλλους. Είναι πρακτικός και γρήγορος και φυσικά ισχυρογνώμων! Εσύ ως τοξότης είσαι φύσει αισιόδοξη και προσαρμοστική ενώ ο ταύρος είναι πιο ξεροκέφαλος και σταθερός!!!

Λέγεται ψευτοπερίοδος. Δεν είναι κανονικη ροή δηλαδή αλλά αιμοραγία που δηλώνη εμφύτευση γονιμοποιημένο ωαρίου. Πότε θα πάρεις το αποτέλεσμα της χοριακής;

Ααα μαλιστα! Μηπως φτεει που περπαταω παρα πολυ καθε μερα και σηκωνω βαρος???

12:30 μου ειπε αλλα επιδη σχολαω1:30 θα παω κατα τις 2 παρα να τα παρω!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...