Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Just now, Nati85 είπε:

Μαζί δουλεύετε με τον άντρα σου? Αν έχεις και λύσσα βουρ μην χάσεις ευκαιρία!!! δυσκολευόμαστε πολύ με το παιδί νομίζω αν κάνουμε το δεύτερο παιδάκι μετά από χρόνια θα ξανακάνουμε σεξ!!χαχαχχαχχα 

Όχι απλα εχουμε κοινο πρόγραμμα σχεδόν.. Πιανουμε δουλεια στις 8, εγω σχολαω 4 εκεινος γυρω στις 5.30... και μετα τρεχουμε αλλα πραγματα. Πχ τωρα εχουμε το γαμο, κανω ένα σεμιναριο εγω, εκεινος ετοιμαζει διαδικασιες για μια μικρη επιχειρηση που εχουμε το καλοκαιρι, και αλλα πολλα που προκυπτουν οποτε γενικα το βραδυ που πέφτουμε στο κρεβατι ειμαστε κομματια. Συνηθως απ τη λυσσα δε μπορω να κοιμηθώ οποτε δε τη γλιτωνει χαχαχα

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 8 λεπτά , Ungry girl είπε:

Καλημεραααα ναι αστα.αλλα θα εκανα χοριακη αν δεν μου ερχοταν περιοδο αφου μου ηρθε φανταστικα πως δεν συνεβει τιποτα! Ευχαριστωωω!!!

Πιστευω δεν ήταν περιοδος τα καφέ και το λίγο αίμα που είχες μια μέρα.ποτε θα βγει η χοριακη??

e6OVp3.pngExilp3.png

Just now, Nati85 είπε:

Πιστευω δεν ήταν περιοδος τα καφέ και το λίγο αίμα που είχες μια μέρα.ποτε θα βγει η χοριακη??

Έχω ακούσει κι εγώ από εγκύους να έχεις λίγο αιμορραγία τη μέρα που περιμένεις περίοδο και να είναι από την εμφύτευση.

20 ώρες πρίν, kido είπε:

Τι ζώδιο είσαι εσύ καμάρι μου; Παρθένος ταλαίπωρος και τελειομανής σαν του λόγου μου;

καλημερα κοριτσια, κι εγω ειμαι Παρθενακι :D 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , kido είπε:

Έχω ακούσει κι εγώ από εγκύους να έχεις λίγο αιμορραγία τη μέρα που περιμένεις περίοδο και να είναι από την εμφύτευση.

Ναι  σωστά η λίγο πριν την αναμενόμενη περίοδο.εγω είχα λίγες σταγόνες ροζ λίγες μέρες πριν. Στην @Ungry girlκάτι πήγε να γίνει παντως και είναι καλό αυτό ευχομαι να βγει αρνητική η χοριακη και μέσα στο εξάμηνο να ξανάμεινει εγκυουλα.

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , caramel_83 είπε:

καλημερα κοριτσια, κι εγω ειμαι Παρθενακι :D 

Ο Παρθένος είναι τελειομανής τελικά??τι ωροσκόπο έχεις?δεν ξερω πολλά από ζώδια αλλά είμαι Τοξότης με Ταύρο είναι εντελώς αντίθετα μου είχε πει μια φίλη μου καμμία σχέση ο Ταύρος με τον Τοξότη.

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 3 λεπτά , Nati85 είπε:

Ναι  σωστά η λίγο πριν την αναμενόμενη περίοδο.εγω είχα λίγες σταγόνες ροζ λίγες μέρες πριν. Στην @Ungry girlκάτι πήγε να γίνει παντως και είναι καλό αυτό ευχομαι να βγει αρνητική η χοριακη και μέσα στο εξάμηνο να ξανάμεινει εγκυουλα.

Αχχχ ρε παιδι μου μακαρι και για τα 2 και να ειναι αρνητικη η χοριακη.και να ξανα μηνω συντομα αλλα τωρα δεν θα ξερω ποτε κανω ωορρηξία δεν ξερω τι θα γινεται με τους κυκλους μου! Αλλα θα προσπαθησω να εχω επαφες ανα 2 ημερες τι εννοείς δεν ηταν περιοδος??

20 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

Όχι είμαι Τοξότης καμμία σχέση είμαι λίγο φλου αλλά αν βάλω στόχο κάτι το θέλω οπωσδήποτε  αλλιώς με πιάνει μεγάλη τρέλα!!!

εσυ να ερθεις να βρεις τον αντρα μου να κανετε παρεα :P τοξοτης κ αυτος

20 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

Με πιάνει κάποιες φορές αυτό που λες αλλά όχι πάντα αλλά σε καταλαβαίνω γιατί όταν το νιώθω αυτό είναι δύσκολο το συναίσθημα όταν κάτι δεν γίνεται όπως το θέλω.Περνας δύσκολα αν το νιώθεις συχνά.παλεύουμε καθημερινά μέσα μας να λύσουμε διαφορα θέματα για να μπορέσουμε τελικά να ευχαριστηθούμε τις ωραίες στιγμές που έρχονται.το θέμα είναι να περνουμε πιο χαλαρά τις καταστάσεις γιατί περνάνε οι στιγμές και εμεις μόνο άγχος είμαστε.βλέπω ποσό ωραία περνάνε οι άνθρωποι που είναι χαλαροί και τους χαίρομαι και θέλω να γίνω και εγω έτσι.

καλα ρε ανθρωπε εσυ σαν τοξοτης δεν μπορεις? φημιζεστε για αυτη την χαλαροτητα... τι ωροσκοπο εχεις??

Just now, Ungry girl είπε:

Αχχχ ρε παιδι μου μακαρι και για τα 2 και να ειναι αρνητικη η χοριακη.και να ξανα μηνω συντομα αλλα τωρα δεν θα ξερω ποτε κανω ωορρηξία δεν ξερω τι θα γινεται με τους κυκλους μου! Αλλα θα προσπαθησω να εχω επαφες ανα 2 ημερες τι εννοείς δεν ηταν περιοδος??

γλυκουλα αν συμβαινει κατι κ δεν προχωρησε λογικα θα αδιαθετήσεις.... Οποτε μετα την περιοδο ισως να χρησιμοποιούσες τεστ ωορρηξίας... Πολύ οικονομικα είναι κ τα one step και έρχονται σε κουτι καφε κ δε καταλαβαινει κανενας τιποτα. Καλημέρα κιολας!

Διαφημίσεις

εσυ να ερθεις να βρεις τον αντρα μου να κανετε παρεα :P τοξοτης κ αυτος

καλα ρε ανθρωπε εσυ σαν τοξοτης δεν μπορεις? φημιζεστε για αυτη την χαλαροτητα... τι ωροσκοπο εχεις??

Έχω Ταύρο λένε είναι εντελώς αντίθετο από τον τοξοτη

πρίν από 3 λεπτά , Ungry girl είπε:

Εννοώ ότι δεν ήταν περιοδος όπως δεν έχει συμβεί σύλληψη μπορει ν προσπάθησε ο οργανισμός να κράτησει την εμφύτευση και τελικά να μην έγινε πολλές φορές στην εγκυμοσυνη έχουν καφέ τα κορίτσια και παίρνουν προγεστερονη να κρατηθεί καλά από την μήτρα το γονιμοποιημένο ωάριο.παντως είναι καλό που υπήρχε σύλληψη άρα μπορείτε να κάνετε παιδάκι!!!

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 4 λεπτά , Nati85 είπε:

Έχω Ταύρο λένε είναι εντελώς αντίθετο από τον τοξοτη

Έχεις αντιθέσεις όντως! Ο παρθένος είναι άρρωστα τελειομανής!!!! Θέλει να είναι το καλό παιδί, που τα κάνει όλα σωστά και εξυπηρετεί και τους άλλους. Είναι πρακτικός και γρήγορος και φυσικά ισχυρογνώμων! Εσύ ως τοξότης είσαι φύσει αισιόδοξη και προσαρμοστική ενώ ο ταύρος είναι πιο ξεροκέφαλος και σταθερός!!!

πρίν από 9 λεπτά , Ungry girl είπε:

Λέγεται ψευτοπερίοδος. Δεν είναι κανονικη ροή δηλαδή αλλά αιμοραγία που δηλώνη εμφύτευση γονιμοποιημένο ωαρίου. Πότε θα πάρεις το αποτέλεσμα της χοριακής;

20 ώρες πρίν, noni90 είπε:

@caramel_83 απο οτι βλεπω εχεις δοκιμασει ολους τους πιθανους τροπους κ συνεχιζει το ιδιο τροπαρι ο καραμελακος... Γνωμη μου ειναι να τον αφησεις τελειως... Αν κ εγω θα εριχνα ενα καυγα τρικουβερτο κ θα τραβιομουν εγω μετα... Καλυτερα ομως να πας τα πραγματα ηπια για να καταφερεις αυτο που θελεις. Οι απαντησεις που δινει δε σου το κρυβω δε μου αρεσουν.. Οταν εχεις αποφασισει για παιδακι δε τραβιεσαι για να το πας χαλαρα, θεωρω οτι ισως δεν το εχει σπουδαιολογησει η κατι κρυβει σχετικα με τις επιθυμιες του και δε το μοιραζεται μαζι σου... Εκτος κ αν νομιζει οτι θα μεινεις εγκυος με το φυσημα του ανεμου οποτε πρεπει να του κανεις μαθηματα σεξουαλικης αγωγης.. Οπως κ να εχει σου ευχομαι να ερθει γρηγορα κ ευκολα! <3 

μοι διχνει οτι απο την μια θελει να κανουμε παιδι , δεν μπορει να σκεφτει το μελλον του χωρις παιδακι (σε αντιθεση με εμενα που δεν με πειραζει) απο την αλλη φοβαται μηπως δεν τα καταφερουμε να ανταπεξελθουμε μετα την γεννηση..εμενα το προβλημα μου ειναι οτι πολυ απλα σας το λεω ειλικρινα παυω να του λεω οτιδηποτε βαρεθηκα να συζηταω και να εξηγω, απο σημερα μαλλον ξεκινουν οι γονιμες εχω αρχισει τις ενοχλησεις και τα υγρα, δεν του λεω τιποτα, θα με προσελκυσει να το κανουμε ας το κανουμε, δεν θα κανει κινηση?ας μην το κανουμε, ειλικρινα εν μερει τσαντιζομαι γιατι δουλευω ασχημες ωρες απο 4:30 μεχρι 12-1 το βραδυ τωρα και ζοριζομαι για να ερθω σε επαφη οταν γυρναω ψοφια αλλα το κανω αφου εχουμε πει οτι να κανουμε παιδι. Πλεον δεν αχολουμαι και κακως τον εβαλα να παραγγειλει απο εξωτερικο τα τεστ ωορηξιας πριν λιγες μερες γιατι δεν υπαρχει λογος να μπω στην διαδικασια να τα κανω, να τα κανω γιατι? για να ξερω οτι αυριο μεθαυριο ειναι η ωορηξια μου και αυτος η να τελειωνει εξω εξω και οχι βαθια ή τελειως εξω? Απλα μην γυρισει μετα απο λιγα χρονια και πει οτι δεν καταφεραμε να κανουμε παιδακι και να ειναι στεναχωρημενος γι αυτο γιατι θα του προσθεσω αλλη μια στεναχωρια να μην εχει ουτε γυναικα. Ειμαι γενικα πολυ καθετη στην ζωη μου και εχω ψυχρη λογικη.

20 ώρες πρίν, alina80 είπε:

@caramel_83 Καραμελιτσα δεν μας τα λέει καλά ο άντρας σου. Εγώ πιστεύω ότι ενώ θέλει να κάνει παιδί, κάτι μέσα του, ασυνείδητα τον κρατάει. Για αυτό και την κρίσιμη στιγμή τραβιέται. 

Επίσης, μήπως πιστευει ότι εσύ δεν θέλεις, δεν καίγεσαι όπως λες και νομίζει ότι έτσι δεν σε πιέζει; Ή το παίρνει εγωιστικά, τύπου "αφού δεν το θέλεις"... 

Εγώ -επειδη η αλήθεια είναι αν δεν συζητήσω αυτό που με απασχολεί κάθε φορά θα σκασω- θα έκανα μια τελευταία κουβέντα. Θα του έλεγα ότι ο τρόπος που ενεργεί με κάνει να πιστεύω ότι δεν είναι έτοιμος για παιδί (όχι ότι δεν θέλει) και θα ρωτούσα αν στην προοπτική του παιδιού κάτι τον ανησυχεί ή τον προβληματίζει. 

Εγώ μέχρι πρόσφατα ήμουν κάπως έτσι. Δηλαδή ήθελα, αλλά κάθε φορά που σκεφτόμουν ότι θα συμβεί αγχώνουν έως και πανικοβαλλομουν- πως θα είναι, πως θα το φροντίζουμε, αν θα τα βγάλουμε πέρα στα πρακτικά και στο οικονομικό, πως θα αλλάξει η ζωή μας... Έλεγαν οι φίλες μου ας πούμε κάτι για τα παιδιά τους -πχ. μία μέρα που έκαναν εμετό στο σαλόνι- και τους έλεγα "μη λέτε τέτοια, δεν θα κάνω παιδί αν τα σκέφτομαι". Ήταν να αδιαθετήσω και ενώ σαν τρελή περίμενα να ΜΗΝ, ταυτόχρονα το μυαλό μου έλεγε "κι αν τελικά είσαι έγκυος;" σχεδόν με τρόμο. 

Μόλις το συνειδητοποίησα αυτό, κατάλαβα ότι με αυτό τον τρόπο μπορεί ακόμα και να μπλοκάρω τον εαυτό μου. Το δούλεψα λοιπόν και πλέον (δύο μήνες τώρα) τα έχω ξεπεράσει. Τώρα όταν σκέφτομαι την προοπτική να έχω παιδί σχηματίζεται ένα χαμόγελο στο πρόσωπο μου και δεν αγχώνομαι. 

Μήπως κάτι τέτοιο του συμβαίνει; Δεν τον ρωτάς πώς φαντάζεται τη ζωή του με παιδί, και αν υπάρχει κάτι που τον ανησυχεί ή τον προβληματίζει; Να έχεις μάτια και αυτιά ανοιχτά να διαβάσεις και πίσω από τις λέξεις!

αγαπη μου τα εχουμε χιλιοσυζητησει, ναι φυσικα και τον προβληματιζει το μετα αλλα δεν θελει να φανταστει οτι θα ειναι 50 ας πουμε και δεν θα εχει ενα παιδακι. Βεβαια η αληθεια ειναι οτι αν ειμασταν 28 ας πουμε δεν θα ξεκινουσαμε για παιδι, μας πιεζει λιγο και το θεμα της ηλικιας ειμαστε 34 και οι 2 (εχουμε το μειονεκτημα οτι ειμαστε συνομηλικοι) 

πρίν από 3 λεπτά , kido είπε:

Έχεις αντιθέσεις όντως! Ο παρθένος είναι άρρωστα τελειομανής!!!! Θέλει να είναι το καλό παιδί, που τα κάνει όλα σωστά και εξυπηρετεί και τους άλλους. Είναι πρακτικός και γρήγορος και φυσικά ισχυρογνώμων! Εσύ ως τοξότης είσαι φύσει αισιόδοξη και προσαρμοστική ενώ ο ταύρος είναι πιο ξεροκέφαλος και σταθερός!!!

Λέγεται ψευτοπερίοδος. Δεν είναι κανονικη ροή δηλαδή αλλά αιμοραγία που δηλώνη εμφύτευση γονιμοποιημένο ωαρίου. Πότε θα πάρεις το αποτέλεσμα της χοριακής;

Τις αντιθεσεις μου τις λέω τρέλα μεγάλη χαχαχαχα. Α ξερεις πολλα για πες μου για Σκορπιό με υδροχοο και Κριό με Κριό???γιος και άντρας αντιστοιχα

e6OVp3.pngExilp3.png

μοι διχνει οτι απο την μια θελει να κανουμε παιδι , δεν μπορει να σκεφτει το μελλον του χωρις παιδακι (σε αντιθεση με εμενα που δεν με πειραζει) απο την αλλη φοβαται μηπως δεν τα καταφερουμε να ανταπεξελθουμε μετα την γεννηση..εμενα το προβλημα μου ειναι οτι πολυ απλα σας το λεω ειλικρινα παυω να του λεω οτιδηποτε βαρεθηκα να συζηταω και να εξηγω, απο σημερα μαλλον ξεκινουν οι γονιμες εχω αρχισει τις ενοχλησεις και τα υγρα, δεν του λεω τιποτα, θα με προσελκυσει να το κανουμε ας το κανουμε, δεν θα κανει κινηση?ας μην το κανουμε, ειλικρινα εν μερει τσαντιζομαι γιατι δουλευω ασχημες ωρες απο 4:30 μεχρι 12-1 το βραδυ τωρα και ζοριζομαι για να ερθω σε επαφη οταν γυρναω ψοφια αλλα το κανω αφου εχουμε πει οτι να κανουμε παιδι. Πλεον δεν αχολουμαι και κακως τον εβαλα να παραγγειλει απο εξωτερικο τα τεστ ωορηξιας πριν λιγες μερες γιατι δεν υπαρχει λογος να μπω στην διαδικασια να τα κανω, να τα κανω γιατι? για να ξερω οτι αυριο μεθαυριο ειναι η ωορηξια μου και αυτος η να τελειωνει εξω εξω και οχι βαθια ή τελειως εξω? Απλα μην γυρισει μετα απο λιγα χρονια και πει οτι δεν καταφεραμε να κανουμε παιδακι και να ειναι στεναχωρημενος γι αυτο γιατι θα του προσθεσω αλλη μια στεναχωρια να μην εχει ουτε γυναικα. Ειμαι γενικα πολυ καθετη στην ζωη μου και εχω ψυχρη λογικη.

αγαπη μου τα εχουμε χιλιοσυζητησει, ναι φυσικα και τον προβληματιζει το μετα αλλα δεν θελει να φανταστει οτι θα ειναι 50 ας πουμε και δεν θα εχει ενα παιδακι. Βεβαια η αληθεια ειναι οτι αν ειμασταν 28 ας πουμε δεν θα ξεκινουσαμε για παιδι, μας πιεζει λιγο και το θεμα της ηλικιας ειμαστε 34 και οι 2 (εχουμε το μειονεκτημα οτι ειμαστε συνομηλικοι) 

Σε καταλαβαίνω παρα πολύ κ γω είμαι καθετη σαν ανθρωπος.... Αρα λοιπον η απαντηση είναι ότι φοβαται ότι δεν θα καταφέρετε να ανταπεξέλθετε μετα τη γεννηση... Οποτε ο φοβος είναι αυτό που τον κανει να φερεται έτσι. Το θεμα είναι θελεις εσυ να μπεις στη διαδικασια να τον υποστηριξεις στο να φυγουν αυτοι οι φοβοι? Με ρίσκο βεβαια να μη φυγουν κ ποτε... Αυτό θα πρεπει να το δουλεψει με τον εαυτο του γιατι είναι αδικο να σε βαζει σε μια διαδικασια όταν δεν είναι σιγουρος ότι μπορει να ανταπεξελθει ο ιδιος. Ισως το παιδι ειναι κατι που θεωρητικα το θελει κ δε μπορει να φανταστει τη ζωη του χωρις αυτο γιατι κοινωνικά είναι ένα "πρεπει" η τεκνοποίηση αλλά επί του πρακτέου δεν νιωθει καθολου ετοιμος για αυτο.

Παντως μη σκας κ εγω εχασα αυτό το μηνα, δεν εκανα σωστες προσπάθειες.... Θα παμε για τον επομενο με ελπιδα για το καλυτερο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...