Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , noni90 είπε:

Κοριτσι καλημέρα! Εσυ ειχες αναφέρει ότι είχες κάνει κ 2 τεστ αρνητικά ή εχω μπερδευτεί?

οχι εγω ,μπερδευτηκες!!!

Εγω περιμενα περιοδο στις 9 του μηνα συμφωνα με τους υπολογισμους μου ,αλλα στις 3/12 ειδα λιγο αιμα και τωρα τιποτα οποτε ειπα να παω για χοριακη και γιατρο να δω τι γινεται,αν βγαλω ακρη δηλαδη!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 4 λεπτά , ΓΙΩΤΑ78 είπε:

οχι εγω ,μπερδευτηκες!!!

Εγω περιμενα περιοδο στις 9 του μηνα συμφωνα με τους υπολογισμους μου ,αλλα στις 3/12 ειδα λιγο αιμα και τωρα τιποτα οποτε ειπα να παω για χοριακη και γιατρο να δω τι γινεται,αν βγαλω ακρη δηλαδη!!

Χαίρομαι που μπερδεύτηκα και σου εύχομαι μια μεγάααααααλη χοριακή!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 24 λεπτά , ΓΙΩΤΑ78 είπε:

οχι εγω ,μπερδευτηκες!!!

Η χοριακη θα βγει αμέσως. Υπομονή λίγες ώρες και θα ξέρεις! 

πρίν από 5 λεπτά , kido είπε:

Η χοριακη θα βγει αμέσως. Υπομονή λίγες ώρες και θα ξέρεις! 

Μπα   ,αργει να τη βγαλει αυτο το μικροβιολογικο που παω ,μετα τις 6 το απογευμα οποτε εχω να περιμενω ,ελπιζω μονο να την εχω πριν το ραντεβου μου με τον γιατρο γιατι μπορει το αποτελεσμα της να βοηθησει στη λυση του μυστηριου μου ;)

Σε ευχαριστω πολυ παντως για το ενδιαφερον σου !!

πρίν από 14 λεπτά , ΓΙΩΤΑ78 είπε:

Μπα   ,αργει να τη βγαλει αυτο το μικροβιολογικο που παω ,μετα τις 6 το απογευμα οποτε εχω να περιμενω ,ελπιζω μονο να την εχω πριν το ραντεβου μου με τον γιατρο γιατι μπορει το αποτελεσμα της να βοηθησει στη λυση του μυστηριου μου ;)

Σε ευχαριστω πολυ παντως για το ενδιαφερον σου !!

Αλήθεια; Συνήθως 2-3 ώρες θέλουν τα περισσότερα. Ειδικά όταν πας έτσι νωρίς το πρωί. Ας αργήσει κι ας δείξει αυτό που επιθυμείς! 

2 ώρες πρίν, Ungry girl είπε:

Καλημερα και σου ευχομαι το 7& σημερα να γινει9 μηνο!!

Δεν ειναι θεμα επιτήδειων μονο ειναι πως δεν τους νοιάζει αν σε λειτουργήσουν οτι πρέπει να το κανω ειναι γεγονός απλα αυτος που δινει παράταση αυτος μου ειπαι ειναι ότι πιο ευκολο να σε βαλω για χειρουργείο αλλα γιατι να κανεις ενα χειρουργείο αν μπορεις να.μηνεις ετσι βεβαια δεν νομιζω πως θα.μηνω αφου δεν εμεινα.μεχρι τωρα η τωρα μπορει κ να.έμεινα θα δείξουν τα αποτελέσματα!

Καλημερα κοριτσαρες!!!! @alina80 πες μας ρς παιδι μου ποσες μέρες εμειναν για τα Χριστούγεννα!!?!?

Ηρθα για χοριακη πρωτη δορα στη ζωη μου παρακαλαω να ειναι αρνητική!

Παρακαλάς να είναι αρνητική; ΟΚ κάτι έχω χάσει. Πάντως είτε αρνητική είτε θετική, αφού είχες αχνά θετικά τεστ δείχνουν ότι συλλαμβάνεις και αυτό είναι καλό. Άσχετα με την έκβαση. Θα σου ξανασυμβεί! 

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, alina80 είπε:

Άσε τα δύο χρόνια. Που μεταξύ μας με στοχευμένες προσπαθειες νομίζω είναι λιγότερο τελικά. Και αυτή τη φορά κάτι πήγε να γίνει. Που σημαίνει ότι είναι εφικτό. Εγώ είμαι σίγουρη ότι θα συμβεί πολύ σύντομα. Αισιοδοξία θέλει και επαφές με σύστημα - όχι όποτε τύχει και αν! Και έρχονται και Χριστούγεννα. Δέντρο στολισες; 

Μακαρι ναι στοχευμενες μπορει να είναι τον τελευταιο χρονο περισσότερο οχι δεν στόλισα:cool:

1 hour ago, ΓΙΩΤΑ78 είπε:

καλημερα κοριτσια και απο μενα,

@Ungry girl πολυ ευχαριστα τα νεα σου,χαιρομαι που ελυσες καποιες απο τις αποριες σου ,καλα αποτελεσματα με τη χοριακη σου και να ξερεις οτι αν εγινε μια φορα κατι εστω και αν δεν προχωρησε εισαι πολυ κοντα στον στοχο σου την επομενη φορα ;)

@alina80  καλη διασκεδαση κοριτσι μου  με το αθλημα ......χαχαχαχα ακομα δεν ξεκινησες τα τεστ????γιατι???

Εγω κοριτσια πηγα σημερα το πρωι για χοριακη ,το απογευμα εχω ραντεβου με τον γυναικολογο για να δω μπας και βγαλω ακρη,η περιοδος δεν μου εχει ερθει και μονο στο σκουπισμα εχω πολυ λιγες καφε βλενες ,κατα τα αλλα ποναει η κοιλια και η μεση σα να εχω περιοδο

@noni90 Καλημερα κοριτσι, δεν πειραζει για εχθες μην στεναχωριεσαι και σημερα μερα ειναι!!

Μακαρι κοριτσι μου μακαρι!!

πρίν από 8 λεπτά , kido είπε:

Αλήθεια; Συνήθως 2-3 ώρες θέλουν τα περισσότερα. Ειδικά όταν πας έτσι νωρίς το πρωί. Ας αργήσει κι ας δείξει αυτό που επιθυμείς! 

Παρακαλάς να είναι αρνητική; ΟΚ κάτι έχω χάσει. Πάντως είτε αρνητική είτε θετική, αφού είχες αχνά θετικά τεστ δείχνουν ότι συλλαμβάνεις και αυτό είναι καλό. Άσχετα με την έκβαση. Θα σου ξανασυμβεί! 

Ναι παρακαλαω να ειναι αρνητικη γιατι αν ειναι μικρι εξ μητριω πχ δεν ξερω τι με περιμένει!! Δεν ξερω τι να παρακαλεσω!

• Μπερδεμένη/-ος 2

Καλημέρα παρεούλα!!

νομιζω σήμερα με έδερναν στον ύπνο μου πάλι η κουράζομαι πολύ με το παιδί και το σπιτι αν και δεν δουλεύω άλλες κοπέλες που δουλεύουν τι να πουν η δεν ξερω είναι ψυχολογικό?εβλεπα κάτι περίεργα όνειρα ότι μας έκαναν παρατηρήση οι γείτονες γιατί κάναμε θόρυβο πολύ και αγχώθηκα στον ύπνο μου!!!

• Μου αρέσει 2

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 17 λεπτά , Nati85 είπε:

Καλημέρα παρεούλα!!

νομιζω σήμερα με έδερναν στον ύπνο μου πάλι η κουράζομαι πολύ με το παιδί και το σπιτι αν και δεν δουλεύω άλλες κοπέλες που δουλεύουν τι να πουν η δεν ξερω είναι ψυχολογικό?εβλεπα κάτι περίεργα όνειρα ότι μας έκαναν παρατηρήση οι γείτονες γιατί κάναμε θόρυβο πολύ και αγχώθηκα στον ύπνο μου!!!

Καλημερα ,αγχος κοριτσι ειναι αυτο  επειδη ειχατε μαλωσει προχθες με τον αντρα σου ,χχχαχαχαχα (μπορει να φοβηθηκες οτι σας ακουσαν οι γειτονες )!!

5 ώρες πρίν, Ungry girl είπε:

Ναι θα παω κ.μου έβαλε χερι γιατι έπρεπε να είχα κάνει χοριακη με το που ειδα το τεστ! Αυτος.πιστεύει πως θα ειναι αρνητική θα εχει πέσει

Kαλημερα, κοριτσουδια! Πως ειστε ολες;

Αχα, στα λογια μας ηρθε ο γιατρος σου μου φαινεται! :-P Πριν σου βαλει αυτος χερι για τη χοριακη, στο ειχαμε βαλει ολες εδω μεσα αλλα δεν ακουγες, χαχαχα! Καλα αποτελεσματα κοριτσι μου, ο,τι βγει να ειναι για καλο! Και σκεψου οτι οντως αν κατι πηγε να γινει και δεν προχωρησε, σημαινει οτι μπορεις να συλλαβεις και ΘΑ ξανασυλλαβεις!

Καλα αποτελεσματα και στη @ΓΙΩΤΑ78 μας! Θυμισε μου ποσες μερες πριν την καθυστερηση κανεις τη χοριακη;

• Μου αρέσει 1

Grpbp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Antila είπε:

Αχα, στα λογια μας ηρθε ο γιατρος σου μου φαινεται! :-P Πριν σου βαλει αυτος χερι για τη χοριακη, στο ειχαμε βαλει ολες εδω μεσα αλλα δεν ακουγες, χαχαχα! Καλα αποτελεσματα κοριτσι μου, ο,τι βγει να ειναι για καλο! Και σκεψου οτι οντως αν κατι πηγε να γινει και δεν προχωρησε, σημαινει οτι μπορεις να συλλαβεις και ΘΑ ξανασυλλαβεις!

Καλα αποτελεσματα και στη @ΓΙΩΤΑ78 μας! Θυμισε μου ποσες μερες πριν την καθυστερηση κανεις τη χοριακη;

Σε ευχαριστω πολυ κοριτσι μου,δεν μπορω να σου απαντησω με βεβαιοτητα στο ερωτημα σου ,εγω πιστευα οτι στις 9/12 θα ειχα περιοδο οποτε σημερα που πηγα ειναι 4 μερες πριν ,αν ομως μετρησω αλλιως ειναι 12-13 μερες μετα το θετικο τεστ ωορρηξιας ,οποτε διαλεξε και παρε χαχαχαχ :)

πρίν από 2 λεπτά , ΓΙΩΤΑ78 είπε:

Καλημερα ,αγχος κοριτσι ειναι αυτο  επειδη ειχατε μαλωσει προχθες με τον αντρα σου ,χχχαχαχαχα (μπορει να φοβηθηκες οτι σας ακουσαν οι γειτονες )!!

Χαχαχαχα μπορει να είναι αυτό έχεις δίκιο!!!Καλά αποτελέσματα για σήμερα ευχομαι μια θετική χοριακη!!!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 3 λεπτά , Antila είπε:

Καλημεραααα ναι αστα.αλλα θα εκανα χοριακη αν δεν μου ερχοταν περιοδο αφου μου ηρθε φανταστικα πως δεν συνεβει τιποτα! Ευχαριστωωω!!!

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

@noni90 ναι μωρε μερικές φορές είναι πολύ η κούραση και δεν μας βγαινει!να κάνετε σήμερα έχετε καλύτερο ωράριο?

μπα χειροτερο σημερα αλλα γυρω στις 6 7 υποτίθεται θα εχουμε λιγο λασκα ένα μισαωρο να χαλαρώσουμε οποτε πιστευω θα το πετυχουμε σημερα.... Όχι τιποτα άλλο αλλα στις γονιμες με πιανει λυσσα. και χθες ηθελα παρα πολύ αλλα γενικα το πρόγραμμα μας είναι λιγο δυσκολο. Απορω με τα ζευγάρια που εχετε κ παιδι! 

πρίν από 1 λεπτό , noni90 είπε:

μπα χειροτερο σημερα αλλα γυρω στις 6 7 υποτίθεται θα εχουμε λιγο λασκα ένα μισαωρο να χαλαρώσουμε οποτε πιστευω θα το πετυχουμε σημερα.... Όχι τιποτα άλλο αλλα στις γονιμες με πιανει λυσσα. και χθες ηθελα παρα πολύ αλλα γενικα το πρόγραμμα μας είναι λιγο δυσκολο. Απορω με τα ζευγάρια που εχετε κ παιδι! 

Μαζί δουλεύετε με τον άντρα σου? Αν έχεις και λύσσα βουρ μην χάσεις ευκαιρία!!! δυσκολευόμαστε πολύ με το παιδί νομίζω αν κάνουμε το δεύτερο παιδάκι μετά από χρόνια θα ξανακάνουμε σεξ!!χαχαχχαχχα 

• Χαχα 2

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...