Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

5 ώρες πρίν, kido είπε:

Πότε δεν ξέρεις!  Μπορει να έρχονταν αμέσως το δεύτερο! Έχω πολλές περιπτώσεις που εγινε αυτό και τα βρηκαν όντως σκούρα! Θα έρθει που θα πάει μην απελπιζεσαι!

Συμφωνώ! καλύτερα να έχουν μια διαφορά για να τα μεγαλώσεις και σωστά! @Nati85 4χρόνια διαφορά είναι το ιδανικό! εγώ τι να πω που πάω για 6; Δε σου κρύβω οτι με φοβίζει πώς θα το διαχειριστώ! Αλλά τι να κάνω αφού μου έτυχε; Κ εγώ κατηγορώ τον εαυτό  μου μερικές φορές γιατί στην αρχή ήμουν πολύ χαλαρή και δεν αγχωνόμουν που δεν ερχόταν...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 53 λεπτά , Ungry girl είπε:

Επιτέλους ειναι σημαντικό ο γιατρος να σου συμπεριφέρεται καλα και επιτελους τον βρήκα!!!!

Να ρωτήσω και κατι ακομα δεν θυμαμαι αν τον ρώτησα αν ειχα εχω εξωμητριο θα φαινόταν στον υπέρηχο???

Μονο η βιοχημική δεν φαίνεται???

Αναλογα με την χοριακη παει.. Αν ειναι πανω απο 1500 ,κατι βλεπουν. Αν ειναι  Πιο κάτω δεν μπορουν να δουν κατι.. Να σε ρωτησω ,εχεις κυστη; δεν εχει φυγει ακομα;

hBuvp3.png    n8xOp2.png

13 ώρες πρίν, Antila είπε:

Και βεβαια να εισαι αισιοδοξη μεχρι αποδειξεως του εναντιου!! :) Να θυμασαι οτι ειναι νωρις για να βγαλεις συμπερασμα, ειναι παιχνιδια του μυαλου σου ολες οι σκεψεις τωρα, και προϊον αγχους! Ευχομαι να μην σου ερθει, κανε λιγη υπομονη και θα δουμε σε λιγες μερες! Εγω ειμαι καλα, αν και 2 μερες τωρα εχω 24 ωρες το 24ωρο ναυτια, συνεχη ταση για εμετο και ανορεξια. Και εμετο αν κανω, δεν ανακουφιζομαι, μονο οταν κοιμαμαι μου περναει καθε δυσαρεστη αισθηση. Το σπορακι θα το δουμε την Πεμπτη, θα ειμαι 8+1 περιπου, εχω αγωνια να μαθω οτι συνεχιζει να αναπτυσσεται σωστα και να παρω μια ανασα... Εχω πολυ αγχος αλλα προσπαθω να μην το σκεφτομαι! Σ ευχαριστω!

Καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολα τα κοριτσια!

Σε ευχαριστω πολυ και παλι. Δεν μπορεις να κανεις κατι για τις ναυτιες και τον εμετο? ρωτησες τον γιατρο σου??    ολα θα πανε μια χαρα με το σπορακι σου, να μην ανχωνεσαι!!!! ανυπομονουμε να μαθουμε νεα σου μετα τον γιατρο....φιλακια

11 ώρες πρίν, WannaBeMother είπε:

Σχεδον στο δευτερο χρονο ειμαι αλλα ας μην το σκεφτομαι αλλο... Οπως ειπαν πολλες κοπελες μαλλον πρεπει να το ψαξω λιγο παραπανω και ισως να παω και σε ενα αλλο γιατρο.... αυτο τον μηνα θα κοιταξω να ηρεμησω και απο την νεα χρονια θα ασχοληθω ξανα!!!

και πολυ καλα θα κανεις!!! ξεκινα με το νεο ετος με νεο γιατρο να παρεις και μια δευτερη γνωμη.  Χαρουμενη και αισιοδοξη μα ολα θα πανε καλα συντομα!!!  <3 <3

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια τ μάθημα ζωγραφικής ήταν λίγο περίεργο ο δάσκαλος καθόταν συνέχεια στο κινητό και δεν ασχολιόταν ιδιαίτερα βεβαια το κάνει έτσι χωρίς λεφτά αλλά αν είναι να κανεις κάτι κανε το σωστά.ειχαν κάνει 3 μαθήματα πριν αλλά την άλλη βδομαδα θέλει να ξεκινήσουμε με χρώματα λαδιού μου φαίνεται υπερβολικό από τόσο νωρις.θα δείξει.

@noni90ναι ο γιατρός μου είπε ότι όλα είναι πολύ καλυτερα από αρχές του χρόνου ρυθμίζω και την Tsh και είμαι αρκετά γόνιμη.θα δουμε!!

@andrianni εσένα θα σε βοηθάει κιόλας με το μωρό μια χαρά θα είναι!!και εγω δεν ήθελα Το 16 γιατί δεν έχω βοήθεια καθόλου και είναι δύσκολο παιδάκι ο μικρός.μέσα στο 17 θα ήταν το ιδανικό αλλά ας μείνω και δεν με νοιάζει ποτε θα είναι.

@ada32οποτε είναι οι κύστες.τελεια τα νέα σου όλα μια χαρά σε βλέπω για θετικό τεστ αυτό τον μήνα!!!!ευχομαι τα καλυτερα!!!

@Ungry girl μπράβο βρήκες ένα γιατρό που φαίνεται καλός!!!γραψε σε χαρτάκι ότι απορία έχεις όπως αυτό με την κύστη αν μεγαλώσει να του τα πεις την άλλη φορά γιατί τα ξεχνάμε εκείνη την στιγμή.αυριο πας για χοριακη?

• Μου αρέσει 2

e6OVp3.pngExilp3.png

@Ungry girl, κοριτσι μου λυπαμαι για το βλακα τον γιατρο που πηγες, ειναι κριμα μερικοι γιατριοι να παιζουν με τον χρόνο, το χρημα μας, την υγεια μας και τα συναισθηματα μας.!! ειναι άδικο. Χαιρομαι ομως που βρηκες αμεσως αλλον και σου φαινεται ενταξει.  να μην φοβηθεις και να μην νιωσεις ασχημα να του κανεις πολλες ερωτησεις για ολα την επομενη φορα που να καλυψεις οτι τυχον απορια εχεις. δεν πρεπει να φευγουμε απο τον γιατρο μας αφουν πριν δεν εχουμε καλυψει ολα τα κενα.  Ελπιζω ότι ολα θα πανε καλα με τον νεο γιατρο, απλα μην τον αφηνεις "λασκα."  τα φιλια μου!! 

Διαφημίσεις

7 ώρες πρίν, alina80 είπε:

Με τη βιοχημική πέφτει αμέσως η ορμόνη. Επειδή είδες το αχνό και μετα που αδιαθετησες νομίζω σου ζήτησε να κάνεις χοριακή. Για να είναι σίγουρος. Κάνε τη χοριακή αύριο και θα σου πει. Αναρωτιέμαι, ο πρωινός για πιο λόγο ήθελε να πάρεις αντιβίωση; 

Δεν εχω ιδεα παιδι μου δεν τον ειδα βγήκα απο τον υπέρηχο κ.μου εστειλε τη μαια έγινε λουις!

6 ώρες πρίν, ada32 είπε:

Αναλογα με την χοριακη παει.. Αν ειναι πανω απο 1500 ,κατι βλεπουν. Αν ειναι  Πιο κάτω δεν μπορουν να δουν κατι.. Να σε ρωτησω ,εχεις κυστη; δεν εχει φυγει ακομα;

Ααα καταλαβα αυτος οχι δεν εχει φύγει κ εχει μεγαλώσει κ λιγο!!

5 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

Κορίτσια τ μάθημα ζωγραφικής ήταν λίγο περίεργο ο δάσκαλος καθόταν συνέχεια στο κινητό και δεν ασχολιόταν ιδιαίτερα βεβαια το κάνει έτσι χωρίς λεφτά αλλά αν είναι να κανεις κάτι κανε το σωστά.ειχαν κάνει 3 μαθήματα πριν αλλά την άλλη βδομαδα θέλει να ξεκινήσουμε με χρώματα λαδιού μου φαίνεται υπερβολικό από τόσο νωρις.θα δείξει.

@noni90ναι ο γιατρός μου είπε ότι όλα είναι πολύ καλυτερα από αρχές του χρόνου ρυθμίζω και την Tsh και είμαι αρκετά γόνιμη.θα δουμε!!

@andrianni εσένα θα σε βοηθάει κιόλας με το μωρό μια χαρά θα είναι!!και εγω δεν ήθελα Το 16 γιατί δεν έχω βοήθεια καθόλου και είναι δύσκολο παιδάκι ο μικρός.μέσα στο 17 θα ήταν το ιδανικό αλλά ας μείνω και δεν με νοιάζει ποτε θα είναι.

@ada32οποτε είναι οι κύστες.τελεια τα νέα σου όλα μια χαρά σε βλέπω για θετικό τεστ αυτό τον μήνα!!!!ευχομαι τα καλυτερα!!!

@Ungry girl μπράβο βρήκες ένα γιατρό που φαίνεται καλός!!!γραψε σε χαρτάκι ότι απορία έχεις όπως αυτό με την κύστη αν μεγαλώσει να του τα πεις την άλλη φορά γιατί τα ξεχνάμε εκείνη την στιγμή.αυριο πας για χοριακη?

Του το ειπα και μ ειπε δεν εχει θεμα γενικα χθες σττο τελος μ λεει ερωτησεις κ κόλλησα χαχαχα!!!!

Ναι θα παω κ.μου έβαλε χερι γιατι έπρεπε να είχα κάνει χοριακη με το που ειδα το τεστ! Αυτος.πιστεύει πως θα ειναι αρνητική θα εχει πέσει

5 ώρες πρίν, KalStyl είπε:

@Ungry girl, κοριτσι μου λυπαμαι για το βλακα τον γιατρο που πηγες, ειναι κριμα μερικοι γιατριοι να παιζουν με τον χρόνο, το χρημα μας, την υγεια μας και τα συναισθηματα μας.!! ειναι άδικο. Χαιρομαι ομως που βρηκες αμεσως αλλον και σου φαινεται ενταξει.  να μην φοβηθεις και να μην νιωσεις ασχημα να του κανεις πολλες ερωτησεις για ολα την επομενη φορα που να καλυψεις οτι τυχον απορια εχεις. δεν πρεπει να φευγουμε απο τον γιατρο μας αφουν πριν δεν εχουμε καλυψει ολα τα κενα.  Ελπιζω ότι ολα θα πανε καλα με τον νεο γιατρο, απλα μην τον αφηνεις "λασκα."  τα φιλια μου!! 

Μαναρακι σε ευχαριστώ ειναι γεγονος αυρη η αναισθησία δεν το ηξερα δεν ειχα ποτε νταραβερια και δεν ήξερα σκεψου οτι στον βλακα.με πηγε η κολλητή μου και τοσο καιρο μδεν ελεγε δεν τον.αλλάζω είναι καταπληκτικός και τετοια και για χθες τι αλλο να κανε?! Αυτα μεχρι να.παμε στον κενουριο μου.λεει κ εγω εδώ θα έρχομαι χαχαχαχα σου λεω πολυ καλος αναλυτικός να σου εξιγησει δεν.ξερω αν γινεται εξω ηταν 7/8 ραντεβου και παρολα αυτα ασχοληθικε μαζι μου 1 ωρα 50 λεπτα για ακρίβειά! 

πρίν από 37 λεπτά , Ungry girl είπε:

Μαναρακι σε ευχαριστώ ειναι γεγονος αυρη η αναισθησία δεν το ηξερα δεν ειχα ποτε νταραβερια και δεν ήξερα σκεψου οτι στον βλακα.με πηγε η κολλητή μου και τοσο καιρο μδεν ελεγε δεν τον.αλλάζω είναι καταπληκτικός και τετοια και για χθες τι αλλο να κανε?! Αυτα μεχρι να.παμε στον κενουριο μου.λεει κ εγω εδώ θα έρχομαι χαχαχαχα σου λεω πολυ καλος αναλυτικός να σου εξιγησει δεν.ξερω αν γινεται εξω ηταν 7/8 ραντεβου και παρολα αυτα ασχοληθικε μαζι μου 1 ωρα 50 λεπτα για ακρίβειά! 

Αντε μπραβο...!! ποσο χαιρομαι ρε κοριτσακι!!! Να λυσεις οτι απορια εχεις γενικα με οτι θεμα σε απασχολει!!! βημα-βημα !!! Ανυπομονουμε να μαθουμε νεακια σου ευχαριστα!!!!Υ.Γ.Εμενα πριν χρονια που ηθελα να κανω τεστ παπ ετσι προληπτικα..πρεπει να ημουν γυρα στα 23 η μανα μου με εστειλε σε εναν παρα πολυ καλο "γιατρο" απο τους καλυτερους ετσι ειχε ακουσει και εκεινη γιατι η μητερα μου εργαζοταν στο νοσοκομειο σαν μαγειρισα και ετσι κατι ηξερε και αυτος ο γιατρος ειχε ανοιξει και δικο του ιατρειο, να μην σε κουραζω μου ειπε οτι ειχα πολυποδες και επρεπε να εγχειρηστω και ηθελε γυρω στα 450 ερουλακια, αλλα επειδη ειμαι ατομο που θα ρωτησω και θα ξαναρωτησω πηγα σε αλλους 2 γιατρους  και οι ανθρωποι μου ειπαν καλε πηγαινε σπιτι σου εισαι μια χαρα δεν βλεπουμε τιποτα. και εγω επεμενα και ζητουσα να με δουν καλυτερα. Αλλα πολυ απλα ηθελε να παρει μονο τα λεφτα ο αλλος και φυσικα δενθα μου εκανε καμια επεμβαση!!! Γι αυτο να προσεχουμε και τους επιτιδιους!!!

Τα φιλια μου κοριτσακι!!! <3

Κοριτσακια Καλημερα!!!  7 & σημερα...και φυσικα συνεχιζω να εχω πονακια περιοδου...αλλα κανω οτι δεν υπαρχουν ...!! Τωρα μου εχουν δωσει και περισοτερες ωρες εργασιες και ετσι δεν εχω το χρονο να σκεφτομαι πολλα πολλα.   ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ!! <3

1 hour ago, KalStyl είπε:

Αντε μπραβο...!! ποσο χαιρομαι ρε κοριτσακι!!! Να λυσεις οτι απορια εχεις γενικα με οτι θεμα σε απασχολει!!! βημα-βημα !!! Ανυπομονουμε να μαθουμε νεακια σου ευχαριστα!!!!Υ.Γ.Εμενα πριν χρονια που ηθελα να κανω τεστ παπ ετσι προληπτικα..πρεπει να ημουν γυρα στα 23 η μανα μου με εστειλε σε εναν παρα πολυ καλο "γιατρο" απο τους καλυτερους ετσι ειχε ακουσει και εκεινη γιατι η μητερα μου εργαζοταν στο νοσοκομειο σαν μαγειρισα και ετσι κατι ηξερε και αυτος ο γιατρος ειχε ανοιξει και δικο του ιατρειο, να μην σε κουραζω μου ειπε οτι ειχα πολυποδες και επρεπε να εγχειρηστω και ηθελε γυρω στα 450 ερουλακια, αλλα επειδη ειμαι ατομο που θα ρωτησω και θα ξαναρωτησω πηγα σε αλλους 2 γιατρους  και οι ανθρωποι μου ειπαν καλε πηγαινε σπιτι σου εισαι μια χαρα δεν βλεπουμε τιποτα. και εγω επεμενα και ζητουσα να με δουν καλυτερα. Αλλα πολυ απλα ηθελε να παρει μονο τα λεφτα ο αλλος και φυσικα δενθα μου εκανε καμια επεμβαση!!! Γι αυτο να προσεχουμε και τους επιτιδιους!!!

Τα φιλια μου κοριτσακι!!! <3

Κοριτσακια Καλημερα!!!  7 & σημερα...και φυσικα συνεχιζω να εχω πονακια περιοδου...αλλα κανω οτι δεν υπαρχουν ...!! Τωρα μου εχουν δωσει και περισοτερες ωρες εργασιες και ετσι δεν εχω το χρονο να σκεφτομαι πολλα πολλα.   ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ!! <3

Καλημερα και σου ευχομαι το 7& σημερα να γινει9 μηνο!!

Δεν ειναι θεμα επιτήδειων μονο ειναι πως δεν τους νοιάζει αν σε λειτουργήσουν οτι πρέπει να το κανω ειναι γεγονός απλα αυτος που δινει παράταση αυτος μου ειπαι ειναι ότι πιο ευκολο να σε βαλω για χειρουργείο αλλα γιατι να κανεις ενα χειρουργείο αν μπορεις να.μηνεις ετσι βεβαια δεν νομιζω πως θα.μηνω αφου δεν εμεινα.μεχρι τωρα η τωρα μπορει κ να.έμεινα θα δείξουν τα αποτελέσματα!

Καλημερα κοριτσαρες!!!! @alina80 πες μας ρς παιδι μου ποσες μέρες εμειναν για τα Χριστούγεννα!!?!?

Ηρθα για χοριακη πρωτη δορα στη ζωη μου παρακαλαω να ειναι αρνητική!

Καλημέρα όμορφες! 

19 μέρες μέχρι τα Χριστούγεννα @Ungry girl μου. Αρνητικότατη θα είναι η χοριακή. Εσύ γιατί είσαι αρνητική δεν καταλαβαίνω. Αφού σου είπε και ο γιατρός να προσπαθήσεις έξι μήνες και βλεπετε μετά. Άλλαξε στάση γιατί θα αρχίσω να σε μαλώνω πάλι. 

Τα υπόλοιπα κορίτσια τι κάνετε; 

Εγω έχω μπει στις γόνιμες. Θα αρχίσω και τεστακια και άντε να δούμε...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Καλημέρα όμορφες! 

19 μέρες μέχρι τα Χριστούγεννα @Ungry girl μου. Αρνητικότατη θα είναι η χοριακή. Εσύ γιατί είσαι αρνητική δεν καταλαβαίνω. Αφού σου είπε και ο γιατρός να προσπαθήσεις έξι μήνες και βλεπετε μετά. Άλλαξε στάση γιατί θα αρχίσω να σε μαλώνω πάλι. 

Τα υπόλοιπα κορίτσια τι κάνετε; 

Εγω έχω μπει στις γόνιμες. Θα αρχίσω και τεστακια και άντε να δούμε...

Αααα πουλάκι μου! Αντε ξεκινά οχι ένταξη με εχει παρει απο κατω 1ο γιατι αμα το πιασαμε και δεν προχώρησε στεναχωριέμαι και 2ο αν τωρα ο κυκλος μου γινει μπαχαλο δεν ια ξςρω ποτε θα εχω ωορρηξία και ετσι θα προσπαθώ καθε 2η μερα και οτι βγει και 3ο βαση μαθηματικών αν στα 2 χρονια καμια η μια αποτυχημένη σύλληψη καταλαβενεις πως οι πιθανότητες να μηνω στο 6μηνο ειναι απειροελάχιστες αλλα θα προσπαθησω να ανεβω! Λιγο! Γιατι εμειναν και 19 μερες για τα Χριστούγεννα ψαχαχαχαχα!

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

Αααα πουλάκι μου! Αντε ξεκινά οχι ένταξη με εχει παρει απο κατω 1ο γιατι αμα το πιασαμε και δεν προχώρησε στεναχωριέμαι και 2ο αν τωρα ο κυκλος μου γινει μπαχαλο δεν ια ξςρω ποτε θα εχω ωορρηξία και ετσι θα προσπαθώ καθε 2η μερα και οτι βγει και 3ο βαση μαθηματικών αν στα 2 χρονια καμια η μια αποτυχημένη σύλληψη καταλαβενεις πως οι πιθανότητες να μηνω στο 6μηνο ειναι απειροελάχιστες αλλα θα προσπαθησω να ανεβω! Λιγο! Γιατι εμειναν και 19 μερες για τα Χριστούγεννα ψαχαχαχαχα!

Άσε τα δύο χρόνια. Που μεταξύ μας με στοχευμένες προσπαθειες νομίζω είναι λιγότερο τελικά. Και αυτή τη φορά κάτι πήγε να γίνει. Που σημαίνει ότι είναι εφικτό. Εγώ είμαι σίγουρη ότι θα συμβεί πολύ σύντομα. Αισιοδοξία θέλει και επαφές με σύστημα - όχι όποτε τύχει και αν! Και έρχονται και Χριστούγεννα. Δέντρο στολισες; 

καλημέρα κορίτσια μου!!! Εμείς χθες 16η μερα δε καταφέραμε να εχουμε επαφη κ στεναχωρηθηκα..... Ειχαμε παρα πολύ φορτωμενο πρόγραμμα και γυρισαμε σπιτι κ πεσαμε ξεροι! Μας πήρε ο υπνος χωρις να το καταλάβουμε...

καλημερα κοριτσια και απο μενα,

@Ungry girl πολυ ευχαριστα τα νεα σου,χαιρομαι που ελυσες καποιες απο τις αποριες σου ,καλα αποτελεσματα με τη χοριακη σου και να ξερεις οτι αν εγινε μια φορα κατι εστω και αν δεν προχωρησε εισαι πολυ κοντα στον στοχο σου την επομενη φορα ;)

@alina80  καλη διασκεδαση κοριτσι μου  με το αθλημα ......χαχαχαχα ακομα δεν ξεκινησες τα τεστ????γιατι???

Εγω κοριτσια πηγα σημερα το πρωι για χοριακη ,το απογευμα εχω ραντεβου με τον γυναικολογο για να δω μπας και βγαλω ακρη,η περιοδος δεν μου εχει ερθει και μονο στο σκουπισμα εχω πολυ λιγες καφε βλενες ,κατα τα αλλα ποναει η κοιλια και η μεση σα να εχω περιοδο

@noni90 Καλημερα κοριτσι, δεν πειραζει για εχθες μην στεναχωριεσαι και σημερα μερα ειναι!!

πρίν από 11 λεπτά , ΓΙΩΤΑ78 είπε:

@Ungry girl πολυ ευχαριστα τα νεα σου,χαιρομαι που ελυσες καποιες απο τις αποριες σου ,καλα αποτελεσματα με τη χοριακη σου και να ξερεις οτι αν εγινε μια φορα κατι εστω και αν δεν προχωρησε εισαι πολυ κοντα στον στοχο σου την επομενη φορα ;)

@alina80  καλη διασκεδαση κοριτσι μου  με το αθλημα ......χαχαχαχα ακομα δεν ξεκινησες τα τεστ????γιατι???

Καλημέρα κορίτσι. Τώρα θα τα αρχίσω, 9η μέρα είμαι. Το σπορ εννοείται το έχω αρχίσει... 

Καλά αποτελέσματα να έχεις! 

πρίν από 14 λεπτά , ΓΙΩΤΑ78 είπε:

Εγω κοριτσια πηγα σημερα το πρωι για χοριακη ,το απογευμα εχω ραντεβου με τον γυναικολογο για να δω μπας και βγαλω ακρη,η περιοδος δεν μου εχει ερθει και μονο στο σκουπισμα εχω πολυ λιγες καφε βλενες ,κατα τα αλλα ποναει η κοιλια και η μεση σα να εχω περιοδο

Κοριτσι καλημέρα! Εσυ ειχες αναφέρει ότι είχες κάνει κ 2 τεστ αρνητικά ή εχω μπερδευτεί?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...