Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

@caramel_83 εγω πιστευω οτι απλα ο αντρας σου το φανταζοταν οτι ενα παιδι θα ερχοταν πολυ ευκολα χωρις πολλες προσπαθειες απογοητευσεις κ χωρις γιατρους. 

νομιζω οτι απλα εχει φοβηθει για ενα ακομα αποτυχημενο μηνα. πιστευω οτι ετσι χωρις να προσπαθει ξερει οτι δεν εχει να περιμενει κατι κ οτι δεν θα απογοητευθει στο τελος του μηνα.

στην παρουσα φαση εγω θα σε συμβουλευα να του μιλησεις σοβαρα οτι το παιδι που τοσο θελει ισως χρειαστει πολυ μεγαλητερη προσπαθεια κ οτι απλα αν δεν προσπαθησετε σοβαρα για ενα εξαμηνο το πιο πιθανο ειναι να πατε με τεχνητα μεσα. αν δεν θελει να το παλεψετε λιγο ακομα ας το πει να πατε απευθειας σε ενα γιατρο. σε καμια περιπτωση μην αφησεις τον καιρο να περναει  τωρα μπορει να λες οτι δεν εισαι των παιδιων μετα ομως το πιο πιθανο ειναι να αλλαξεις γνωμη κ ισως πιο μετα να ειναι 10 φορες πιο δυσκολο αποτι τωρα.

σε καμια περιπτωση μην του λες τωρα ειναι γονιμες ξεκινησε πολυ πιο πριν επαφες χαλαρα κ ετσι συνεχιστε αλλα παντα να τελειωνει μεσα μονο αυτο να εχεις ως απαιτηση. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Λοιπόν κοριτσάκια μου όμορφα,είμαι πολύ χαρούμενη!! Οι Κύστες που είχα την προηγουμενη φορά δεν υπάρχουν!!έτυχε  Απλα σε 1 κυκλο να εμφανησω. Επίσης Μου είπε ο γιατρός ότι μου έβγαινε σχεδόν θετικο το τεστ ωορηξιας κ Πριν την περίοδο λόγω των κυστων γτ στην ουσία είναι ωοθήλακια που δεν έχουν σπάσει κ κουβαλούν την ορμόνη lh Ακόμα @Nati85 .  

Μου είπε ότι έχω "αφράτο " ενδομητριο ,Δεξιά ωοθηκη φυσιολογικη κ στην αριστερή βρήκαμε ωοθυλακιο 15 χιλ. Επειδή είμαι 17η μερα του κύκλου ,κ με το θετικό τεστ ωορηξ. Σάββατο μαλλον εγινε η ωορηξια! Γτ τον ρώτησα Μήπως αυτό το ωοθηλακιο γίνει ωαριο κ μου είπε Όχι γτ έχεις θετικό τεστ κ δεύτερον έχω κύκλο συνήθως 28-29 οπότε αν είναι να σπάσει αυτό  θα γινόταν ωορηξια 21 μερα  κ θα πήγαινα για κύκλο 34-36 μερών που δεν έχω συνήθως. Άντε μια φορά το χρόνο να κάνω 32 .

Αυτά με μένα .. Εγω βέβαια σαν ανησυχο πνεύμα ,θα επιδιώξω επαφές σήμερα κ πεμπτη Παρασκευή Σάββατο μη τυχόν κ Έχουμε κατι απρόοπτο..

Εσείς τι λέτε;

• Μου αρέσει 5

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 33 λεπτά , ada32 είπε:

Λοιπόν κοριτσάκια μου όμορφα,είμαι πολύ χαρούμενη!! Οι Κύστες που είχα την προηγουμενη φορά δεν υπάρχουν!!έτυχε  Απλα σε 1 κυκλο να εμφανησω. Επίσης Μου είπε ο γιατρός ότι μου έβγαινε σχεδόν θετικο το τεστ ωορηξιας κ Πριν την περίοδο λόγω των κυστων γτ στην ουσία είναι ωοθήλακια που δεν έχουν σπάσει κ κουβαλούν την ορμόνη lh Ακόμα @Nati85 .  

Μου είπε ότι έχω "αφράτο " ενδομητριο ,Δεξιά ωοθηκη φυσιολογικη κ στην αριστερή βρήκαμε ωοθυλακιο 15 χιλ. Επειδή είμαι 17η μερα του κύκλου ,κ με το θετικό τεστ ωορηξ. Σάββατο μαλλον εγινε η ωορηξια! Γτ τον ρώτησα Μήπως αυτό το ωοθηλακιο γίνει ωαριο κ μου είπε Όχι γτ έχεις θετικό τεστ κ δεύτερον έχω κύκλο συνήθως 28-29 οπότε αν είναι να σπάσει αυτό  θα γινόταν ωορηξια 21 μερα  κ θα πήγαινα για κύκλο 34-36 μερών που δεν έχω συνήθως. Άντε μια φορά το χρόνο να κάνω 32 .

Αυτά με μένα .. Εγω βέβαια σαν ανησυχο πνεύμα ,θα επιδιώξω επαφές σήμερα κ πεμπτη Παρασκευή Σάββατο μη τυχόν κ Έχουμε κατι απρόοπτο..

Εσείς τι λέτε;

ναι ναι λεω να επιδιωξεις κ τοτε που λες επαφες κ κανε κ κανενα τεστ ωορηξιας πεμπτη παλι!!! παντως τελεια τα νεα!!!! 

3 ώρες πρίν, Dimitr@17 είπε:

Ααααα τι ωραια..εχεις δει σακο?την επομενη φορα λογικα θα ακουσεις καρδια!!εχεις αλλα παιδακια?

Ειδαμε σακο και σπορακι 4 χιλιοστα κι ακουσαμε και καρδουλα στο πρωτο ραντεβου την 6η εβδομαδα, ευτυχως!! Μια κι εξω! :) Τωρα παμε για επιβεβαιωση την 8η οτι συνεχιζουμε καλα! Δεν εχω αλλα παιδακια, οχι, γι αυτο εχω παρει κι απο φοβο την παλινδρομη και ανυπομονω να μαθω οτι αυτη τη φορα ολα συνεχιζουν να βαινουν καλως... Σ ευχαριστω!!

Κοριτσια καλησπερα, τωρα γυρισα απο δουλεια και σας διαβαζω! Μπραβο @ada32 για τα αποτελεσματα, μια χαρα σε βρισκω κι εσενα με το αφρατο ενδομητριο οπως η Νατι, χαχα!

Ωστε λοιπον οι κυστουλες μπορει να εξηγουν αυτα τα τεστ.. Χρησιμη πληροφορια. Συνεχισε λοιπον τις επαφες εννοειται!

• Μου αρέσει 3

Grpbp2.png

Καλησπερα κοριτσιαααα καλα έχετε γραψει παρααα πολλλααα και ειμαι τεζα εχει γίνει τιποτα σοβαρο που εχασα?????

Λοιπών μετα το μαπα το γιατρο το πρωι ανταμηφθικα καλος συζητισημος πρόθυμος!! Καναμε.Υπέρηχο δεν ειδε κατι ενδομητιο η 7 η 9 δεν θυμαμαι οχι παχυ μου είπε... μ ειπε να.κανω χοριακη κ αν ειναι θετικη να τον παρω γιατι θα πρεπει να μου δωσειπει φαρμακα γιατι θα υπαρχει πιθανότητα για εξωμητριο..και οσο για τηννα ενδομητρίωση μου ειπαι να προσπαθήσω ενα εξαμηνο ακομα και μετα τι λετε???

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

Καλησπερα κοριτσιαααα καλα έχετε γραψει παρααα πολλλααα και ειμαι τεζα εχει γίνει τιποτα σοβαρο που εχασα?????

Λοιπών μετα το μαπα το γιατρο το πρωι ανταμηφθικα καλος συζητισημος πρόθυμος!! Καναμε.Υπέρηχο δεν ειδε κατι ενδομητιο η 7 η 9 δεν θυμαμαι οχι παχυ μου είπε... μ ειπε να.κανω χοριακη κ αν ειναι θετικη να τον παρω γιατι θα πρεπει να μου δωσειπει φαρμακα γιατι θα υπαρχει πιθανότητα για εξωμητριο..και οσο για τηννα ενδομητρίωση μου ειπαι να προσπαθήσω ενα εξαμηνο ακομα και μετα τι λετε???

εμενα καλα μ φαινονται για αρχη!κανε την χοριακη σου κ ξεκινηστε μετα τις προσπαθειες παλι!!

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 10 λεπτά , Ungry girl είπε:

Μία χαρά μου φαίνεται. Αύριο χοριακή λοιπόν. Και μετά ένα εξάμηνο φουλ προσπάθειες! Και κρατά τον τελευταίο γιατρό!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , elenakii22 είπε:

εμενα καλα μ φαινονται για αρχη!κανε την χοριακη σου κ ξεκινηστε μετα τις προσπαθειες παλι!!

Ναι αλλα αν είναι ανεβασμένη η χοριακη αλλα κ χαμηλή!?!?

Just now, alina80 είπε:

Μία χαρά μου φαίνεται. Αύριο χοριακή λοιπόν. Και μετά ένα εξάμηνο φουλ προσπάθειες! Και κρατά τον τελευταίο γιατρό!

Ναι δεν ξανα αλλαζω το μονο που φοβάμαι ειναι μήπως μεγαλωσει η κυστη μεσα στο εξαμηνο!

πρίν από 5 λεπτά , Ungry girl είπε:

Ναι αλλα αν είναι ανεβασμένη η χοριακη αλλα κ χαμηλή!?!?

Δεν θα κανεις αρνητικα σεναρια προκαταβολικα!! Εγω δεν πιστευω να ειναι εξωμητριο! Κατσε να δουμε, κανε την χοριακη πρωτα, να παρεις αποτελεσματα και πιθανοτατα θα δεις η ιδια οτι αδικα θα ειχες χασει τον υπνο σου κανοντας σεναρια-ιστοριες για αγριους!

Τι εννοουσε με την ενδομητριωση "να προσπαθησετε ακομη ενα εξαμηνο και μετα"; Προτεινε κατι για μετα το εξαμηνο δηλαδη; Καπου το εχασα! Μου φανηκε παντως καλος απο αυτα που λες!! Χαιρομαι που βγηκε ακρη με αυτον! Τον ρωτησες ολες τις αποριες σου;

Grpbp2.png

πρίν από 4 λεπτά , Antila είπε:

Δεν θα κανεις αρνητικα σεναρια προκαταβολικα!! Εγω δεν πιστευω να ειναι εξωμητριο! Κατσε να δουμε, κανε την χοριακη πρωτα, να παρεις αποτελεσματα και πιθανοτατα θα δεις η ιδια οτι αδικα θα ειχες χασει τον υπνο σου κανοντας σεναρια-ιστοριες για αγριους!

Τι εννοουσε με την ενδομητριωση "να προσπαθησετε ακομη ενα εξαμηνο και μετα"; Προτεινε κατι για μετα το εξαμηνο δηλαδη; Καπου το εχασα! Μου φανηκε παντως καλος απο αυτα που λες!! Χαιρομαι που βγηκε ακρη με αυτον! Τον ρωτησες ολες τις αποριες σου;

Ναι ειδε και αυτος οτι εχω ενδομητρίωση και μου ειπαι δεν ειναι απαρςτητο πως δεν μπορω να.μηνω εγκυος αφου ολα τα αλλα ειναι καλα και πως επειδή ειμαι μονο 26 χρόνων να.προσπαθήσω πολυ εντατικά ενα 6μηνο και αν δεν μηνω να μπουμε μετα για το χειρουργείο!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 17 λεπτά , Ungry girl είπε:

Ναι ειδε και αυτος οτι εχω ενδομητρίωση και μου ειπαι δεν ειναι απαρςτητο πως δεν μπορω να.μηνω εγκυος αφου ολα τα αλλα ειναι καλα και πως επειδή ειμαι μονο 26 χρόνων να.προσπαθήσω πολυ εντατικά ενα 6μηνο και αν δεν μηνω να μπουμε μετα για το χειρουργείο!

Επιτέλους βρήκες και ένα γιατρό που δεν θέλει να σε βάλει ντε και καλά στο χειρουργείο! Και ένα βήμα τη φορά. Κάνε αύριο χοριακή. Όσο για την κύστη, ακόμα και να μεγαλώσει λίγο στο εξάμηνο δεν αλλάζει τίποτα. Μην το σκέφτεσαι. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , alina80 είπε:

Επιτέλους βρήκες και ένα γιατρό που δεν θέλει να σε βάλει ντε και καλά στο χειρουργείο! Και ένα βήμα τη φορά. Κάνε αύριο χοριακή. Όσο για την κύστη, ακόμα και να μεγαλώσει λίγο στο εξάμηνο δεν αλλάζει τίποτα. Μην το σκέφτεσαι. 

Επιτέλους ειναι σημαντικό ο γιατρος να σου συμπεριφέρεται καλα και επιτελους τον βρήκα!!!!

Να ρωτήσω και κατι ακομα δεν θυμαμαι αν τον ρώτησα αν ειχα εχω εξωμητριο θα φαινόταν στον υπέρηχο???

Μονο η βιοχημική δεν φαίνεται???

πρίν από 13 λεπτά , Ungry girl είπε:

Επιτέλους ειναι σημαντικό ο γιατρος να σου συμπεριφέρεται καλα και επιτελους τον βρήκα!!!!

Να ρωτήσω και κατι ακομα δεν θυμαμαι αν τον ρώτησα αν ειχα εχω εξωμητριο θα φαινόταν στον υπέρηχο???

Μονο η βιοχημική δεν φαίνεται???

Με τη βιοχημική πέφτει αμέσως η ορμόνη. Επειδή είδες το αχνό και μετα που αδιαθετησες νομίζω σου ζήτησε να κάνεις χοριακή. Για να είναι σίγουρος. Κάνε τη χοριακή αύριο και θα σου πει. Αναρωτιέμαι, ο πρωινός για πιο λόγο ήθελε να πάρεις αντιβίωση; 

@Ungry girl καλες εξετασεις αυριο μακαρι να δεις καλή χοριακη και να ειναι εγκυμοσυνη! Κορίτσια να ρωτήσω κάτι που μου κανει εντυπωση και σορρυ αλλα ειμαι 5 μέρες πριν αδιαθετησω και εχω έντονα αερια. Είχε καμια σας τέτοιο συμπτωμα εγκυμοσυνης? Δεν εχω τιποτα αλλο περιεργο. Ρωτησα γυναικολογο για την tsh και μου είπε καλο είναι να την έχουμε κάτω από 2,5 και να πάρω φιλλικο προκαταβολικα αφού προσπαθω για μωρό.  Επίσης επαφές από 12-18η μέρα πάρα μέρα για κύκλο 29 ημερών.  Αυτα ενημερωτικά μηπως κάποια βοηθηθει. Καλό βράδυ σε όλες! 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

ναι ναι λεω να επιδιωξεις κ τοτε που λες επαφες κ κανε κ κανενα τεστ ωορηξιας πεμπτη παλι!!! παντως τελεια τα νεα!!!! 

Ναι επιτελους !για να δούμε. Πριν μια ωρα εκανα ενα τεστ ωορηξιας .φαίνεται κ πάλι η δεύτερη γραμμή αλλά δεν είναι τόσο έντονη όσο χθες,αρα μάλλον είναι αρνητικο εντωμεταξύ τόσο καιρό νομίζω ότι εβλεπα κ ερμηνευα λαθος τα τεστ ωορηξιας!! Τα δικά μου γράφουν ότι το πολυ στο 10 λεπτο πρεπει να το βλέπεις.μετα το μισαωρο  Μπορεί να δώσει λαθος Αποτελέσματα! Το μονο που ειδα οτι βγηκε κατευθείαν η γραμμή ήταν του Σαββάτου .το χθεσινό κ το σημερινό εμφάνισαν γραμμή μετά από ώρα.

2 ώρες πρίν, Antila είπε:

Ειδαμε σακο και σπορακι 4 χιλιοστα κι ακουσαμε και καρδουλα στο πρωτο ραντεβου την 6η εβδομαδα, ευτυχως!! Μια κι εξω! :) Τωρα παμε για επιβεβαιωση την 8η οτι συνεχιζουμε καλα! Δεν εχω αλλα παιδακια, οχι, γι αυτο εχω παρει κι απο φοβο την παλινδρομη και ανυπομονω να μαθω οτι αυτη τη φορα ολα συνεχιζουν να βαινουν καλως... Σ ευχαριστω!!

Κοριτσια καλησπερα, τωρα γυρισα απο δουλεια και σας διαβαζω! Μπραβο @ada32 για τα αποτελεσματα, μια χαρα σε βρισκω κι εσενα με το αφρατο ενδομητριο οπως η Νατι, χαχα!

Ωστε λοιπον οι κυστουλες μπορει να εξηγουν αυτα τα τεστ.. Χρησιμη πληροφορια. Συνεχισε λοιπον τις επαφες εννοειται!

Ναι ναι Ευχαριστώ πολύ!

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...