Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Just now, kido είπε:

Όταν εμείς κάνουμε σχέδια ο θεός γελάει!!! Όταν είναι η ώρα της κάθε μίας θα έρθει κορίτσια! Τι να κάνουμε δεν μπορούμε να τα ελέγχουμε όλα!

Ετσι ακριβως! Καποια πραγματα δε μπορεις ν τα ελεγξεις.... Οποτε συνεχιζουμε τις προσπαθειες με το κεφαλι ψηλα, και οτι ειναι να γινει θα γινει!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 34 λεπτά , Nati85 είπε:

Κορίτσια πριν από λίγο έμαθα μια γνωστή μας είναι εγκυος στο δεύτερο παιδάκι της 1 έτους το πρώτο ζουζουνακι της.επεσα ψυχολογικά το ξερω δεν θα επρεπε αλλά επεσαααααα φιλενάδες!!!

Καλέ εδώ πεσαμε εμείς που δεν την ξέρουμε καν! Λογικό είναι, ανθρώπινο είναι, αλλά θα σου περάσει. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 5 λεπτά , noni90 είπε:

εγω δε ξερω καν να κραταω θερμοδιαγραμμα! χαχαχαχα

Τουλαχιστον εσυ ξερεις οτι εκανες ωορρηξια εγω μαντευω οτι θα κανω αυριο η μεθαυριο.... 

Ολες απελπιζομαστε ετσι ειναι αυτη η διαδρομη πεφτουμε κ ξανασηκωνομαστε. Στον αντρα μου λεω γιατι να μην ειμαστε απ τα ζευγαρια που ερχεται ευκολα? Η καταλαθος ρε παιδι μου! Οχι που φυλαγομασταν κιολας μεχρι να γινει η προσληψη μου κ να βρουμε σπιτι να μετακομισουμε! Μη τυχον κ επιανα κ δεν ηταν η καταλληλη στιγμη χαχαχαχαχα

Καλά και εγω δεν το κάνω σωστά αλλά το κάνω τακτικά και την εμαθα την θερμοκρασία μου.σημερα είχα 36.8 άρα σίγουρα έγινε.

Πιστευω παντως ότι δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα δεν ξερω γιατί έτσι από ένστικτο νομίζω ότι απλώς χρειάζεσαι λίγο χρόνο ακόμα...για μένα στο μυαλό μου εύκολο είναι μεσα στο εξάμηνο.απο εκεί και πέρα ενταξει αντε την παλεύουμε λίγο ακόμα και όταν πλησιάζουμε χρόνο αναστάτωση!!!χαχαχχα φυσικά ο καθένας τα έχει αλλιώς στο μυαλό του πλασμένα.εμεις προσέχαμε αλλά όχι με προφυλακτικό και σκέφτομαι τι βλακείες δεν κάναμε ελεύθερα τόσο καιρό σιγά μην εμενα γρήγορα αλλά ακουγα τα πρόσεχε τωρα που γέννησες και θηλάζεις είσαι πολύ γόνιμη και τέτοια.και εγω πέρυσι που μετακομίσαμε έλεγα στον άντρα μου κανόνισε δεν θέλω να μείνω εγκυος έχω το παιδί και ένα σωρό κουβάλημα θα τρελαθώ να είμαι και εγκυος και τωρα το θέλω τόσο πολύ και δεν έρχεται.

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

Καλά και εγω δεν το κάνω σωστά αλλά το κάνω τακτικά και την εμαθα την θερμοκρασία μου.σημερα είχα 36.8 άρα σίγουρα έγινε.

Πιστευω παντως ότι δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα δεν ξερω γιατί έτσι από ένστικτο νομίζω ότι απλώς χρειάζεσαι λίγο χρόνο ακόμα...για μένα στο μυαλό μου εύκολο είναι μεσα στο εξάμηνο.απο εκεί και πέρα ενταξει αντε την παλεύουμε λίγο ακόμα και όταν πλησιάζουμε χρόνο αναστάτωση!!!χαχαχχα φυσικά ο καθένας τα έχει αλλιώς στο μυαλό του πλασμένα.εμεις προσέχαμε αλλά όχι με προφυλακτικό και σκέφτομαι τι βλακείες δεν κάναμε ελεύθερα τόσο καιρό σιγά μην εμενα γρήγορα αλλά ακουγα τα πρόσεχε τωρα που γέννησες και θηλάζεις είσαι πολύ γόνιμη και τέτοια.και εγω πέρυσι που μετακομίσαμε έλεγα στον άντρα μου κανόνισε δεν θέλω να μείνω εγκυος έχω το παιδί και ένα σωρό κουβάλημα θα τρελαθώ να είμαι και εγκυος και τωρα το θέλω τόσο πολύ και δεν έρχεται.

Ε ναι μεσα στο 6μηνο θεωρειται ευκολη συλληψη.. Αν φτάσω στο χρόνο δε θα την παλεψω... Σε ευχαριστω για το ενστικτό σου, ελπίζω να βγεί αληθινο!

Ομως να σου πω κατι... Εσυ εχεις κ ενα παιδακι... σημαινει πως αργα η γρηγορα θα ερθει κ το αδερφακι... Τι πριν 3 χρονια ησουν γονιμη κ τωρα ξαφνικα κατεβασες διακοπτες? Δε παιζει.... Αρα μηπως θελεις κ εσυ λιγο χρονο παραπανω?

πρίν από 11 λεπτά , alina80 είπε:

Καλέ εδώ πεσαμε εμείς που δεν την ξέρουμε καν! Λογικό είναι, ανθρώπινο είναι, αλλά θα σου περάσει. 

Γίνεται να σταματήσουν για 6 μήνες να κάνουν οι γύρω μας παιδιά??ετσι μωρε ένα διάλειμμα να κάνουν μας έχουν τρελάνει πια!!!θα μου περάσει αύριο θα νιώθω καλυτερα!!σημερα θα πάω σε μάθημα ζωγραφικής!!εχουμε ένα σύλλογο εδώ κοντά και κάνει μαθήματα τέτοια και πηρα μπλοκ χάρακα και καρβουνάκια ζωγραφικής!!!θα ξεχάστωωω για μια ωριτσα!!

• Μου αρέσει 2

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Nati85 είπε:

Πότε δεν ξέρεις!  Μπορει να έρχονταν αμέσως το δεύτερο! Έχω πολλές περιπτώσεις που εγινε αυτό και τα βρηκαν όντως σκούρα! Θα έρθει που θα πάει μην απελπιζεσαι!

πρίν από 2 λεπτά , Nati85 είπε:

Γίνεται να σταματήσουν για 6 μήνες να κάνουν οι γύρω μας παιδιά??ετσι μωρε ένα διάλειμμα να κάνουν μας έχουν τρελάνει πια!!!θα μου περάσει αύριο θα νιώθω καλυτερα!!σημερα θα πάω σε μάθημα ζωγραφικής!!εχουμε ένα σύλλογο εδώ κοντά και κάνει μαθήματα τέτοια και πηρα μπλοκ χάρακα και καρβουνάκια ζωγραφικής!!!θα ξεχάστωωω για μια ωριτσα!!

Ωραια τα μαθηματα ζωγραφικης!!!! αμα πιανει κ το χερι σου κ εισαι καλλιτεχνικη φυση ειναι πολυ ωραια απασχοληση!

πρίν από 1 λεπτό , noni90 είπε:

Ε ναι μεσα στο 6μηνο θεωρειται ευκολη συλληψη.. Αν φτάσω στο χρόνο δε θα την παλεψω... Σε ευχαριστω για το ενστικτό σου, ελπίζω να βγεί αληθινο!

Ομως να σου πω κατι... Εσυ εχεις κ ενα παιδακι... σημαινει πως αργα η γρηγορα θα ερθει κ το αδερφακι... Τι πριν 3 χρονια ησουν γονιμη κ τωρα ξαφνικα κατεβασες διακοπτες? Δε παιζει.... Αρα μηπως θελεις κ εσυ λιγο χρονο παραπανω?

Θα δεις ότι έτσι θα γίνει και θα είναι και εκεί κοντά που θα πας στον γιατρό!!!Πίστεψε με και να έχεις ένα παιδάκι αν δεν έρχεται το επόμενο βάζεις διαφορα στο μυαλό σου και το πρώτο και κυριότερο μηπως τελικά ήταν εντελώς τυχαίο το πρώτο  και κάτι συμβαίνει???απ την άλλη σκέφτομαι για να νιώσω καλυτερα..τι στο καλό εχω ένα παιδάκι θα κάνω και άλλο ένα αλλά είμαι μπερδεμένη γενικα.

e6OVp3.pngExilp3.png

7 ώρες πρίν, ada32 είπε:

Εγώ νόμιζα ότι μένουν οι αχνές γραμμές κ έτσι είσαι σίγουρη για εγκυμοσύνη!

Οχι Άντα μου. Άμα βγει η γραμμή είναι θετικό κι ας εξαφανιστεί μετά από ώρα. 

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

Just now, Nati85 είπε:

Θα δεις ότι έτσι θα γίνει και θα είναι και εκεί κοντά που θα πας στον γιατρό!!!Πίστεψε με και να έχεις ένα παιδάκι αν δεν έρχεται το επόμενο βάζεις διαφορα στο μυαλό σου και το πρώτο και κυριότερο μηπως τελικά ήταν εντελώς τυχαίο το πρώτο  και κάτι συμβαίνει???απ την άλλη σκέφτομαι για να νιώσω καλυτερα..τι στο καλό εχω ένα παιδάκι θα κάνω και άλλο ένα αλλά είμαι μπερδεμένη γενικα.

Το ελπίζω γιατι γενικά δεν ειμαι της υπομονης.... και εχω μια εμφυτη ταση απαισιοδοξιας που δε μ εγκαταλειπει ποτε! Τουλαχιστον το ενστικτο σου με ανεβαζει ψυχολογικα!!

και τυχαιο να ηταν το πρωτο... δε θα ξανατυχει? Για να εγινε συλληψη εμφυτευση κτλ ποιος σου λεει οτι δε θα ξαναγινει? οοοοοσο τυχαιο κ αν ηταν το πρωτο..... 

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , noni90 είπε:

Ωραια τα μαθηματα ζωγραφικης!!!! αμα πιανει κ το χερι σου κ εισαι καλλιτεχνικη φυση ειναι πολυ ωραια απασχοληση!

Ναι πιάνει το χέρι μου και μου αρέσει πολύ αν φτιάξουμε κάτι σήμερα θα σας στείλω το έργο μου χαχαχαχα

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

Ναι πιάνει το χέρι μου και μου αρέσει πολύ αν φτιάξουμε κάτι σήμερα θα σας στείλω το έργο μου χαχαχαχα

Οπωςδηποτε! Εγω τα θαυμαζω πολυ αυτα γιατι η ατσουμπαλοσυνη μου δεν εχει ορια!!!!!

πρίν από 1 λεπτό , noni90 είπε:

Το ελπίζω γιατι γενικά δεν ειμαι της υπομονης.... και εχω μια εμφυτη ταση απαισιοδοξιας που δε μ εγκαταλειπει ποτε! Τουλαχιστον το ενστικτο σου με ανεβαζει ψυχολογικα!!

και τυχαιο να ηταν το πρωτο... δε θα ξανατυχει? Για να εγινε συλληψη εμφυτευση κτλ ποιος σου λεει οτι δε θα ξαναγινει? οοοοοσο τυχαιο κ αν ηταν το πρωτο..... 

Ναι ελπιζω ότι θα ξαναγίνει πιστευω μέσα στο 18 θα είμαι εγκυος!!όταν ξεκίνησα αρχές του 17 κάτι μου έλεγε ότι θα δυσκολευτώ και πήγα αμέσως στον γιατρό και όντως είχα δίκιο οι ορμόνες μου εκαναν πάρτυ!αρχίζω και κουράζομαι με τις προσπάθειες για επαφές γιατί δυσκολευόμαστε αλλά θα το παλέψω. 

e6OVp3.pngExilp3.png

2 ώρες πρίν, caramel_83 είπε:

κοιτα δεν καθομαι να ξανασυζητησω τουλαχιστον οχι αμεσα το γιατι δεν τελειωνεις μεσα θα αφησω τον καιρο.... αλλα μην μου πει για παιδι γιατι θα φαει χαστουκα 

Καραμέλα τον άντρα σου κάτι τον φοβίζει στο θέμα παιδί... για να τραβιέται σημαίνει αμφιθυμία.  Ρωτά τον ευθέως. Πες του θες παιδί ή οχι; κι αν ναι,  τότε γιατί τραβιεσαι;  ευθύς ερώτηση ευθύς απάντηση. 

Μεγάλο ρόλο στον άντρα παίζει και η μεταξύ του σχέση με τη σύζυγο.  Δεν ξέρω αν διανυετε περίοδο με καβγάδες ή ψυχρότητα και ούτε ρωτάω για να μας πεις. Τα εν οίκω  μην εν δήμω.  Αλλά αυτό που έχω καταλάβει είναι πως πολλοί  άντρες  είναι πιο ευαίσθητοι  σε τέτοια από μια γυναίκα. Επίσης συμφωνώ με μια κοπέλα  (δεν θυμάμαι ποια το ειπε) νομίζω η Ανδριανή, μην του μιλάς για ωορρηξία συμπτώματα κτλ.  Απαπα μακριά!! Ας τους αφήσουμε στην άγνοια τους πάνω σε αυτό.  Είναι  ξενερωτικο  για τον άντρα  τόσες λεπτομέρειες,  μπορεί και να αγχώνονται όμως και αυτοί. 

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

πρίν από 6 λεπτά , Nati85 είπε:

Ναι ελπιζω ότι θα ξαναγίνει πιστευω μέσα στο 18 θα είμαι εγκυος!!όταν ξεκίνησα αρχές του 17 κάτι μου έλεγε ότι θα δυσκολευτώ και πήγα αμέσως στον γιατρό και όντως είχα δίκιο οι ορμόνες μου εκαναν πάρτυ!αρχίζω και κουράζομαι με τις προσπάθειες για επαφές γιατί δυσκολευόμαστε αλλά θα το παλέψω. 

κ τωρα δε πηγες γιατρο? κ δεν ειπε οτι ειναι ολα οκ? η κανω λαθος? βεβαια κ κουραζεσαι κ λογικο ειναι.... 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...