Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Vila είπε:

Εγω ειχα θετικο τεστ ωορρηξιας στις 2 Μαιου και σκεφτομαι οτι αν η περιοδος ερχεται 14 μερες μετα την ωορρηξια θα επρεπε σημερα να εχω αδιαθετησει αλλα αν ειναι 15 οι μερες τοτε περιμενω αυριο..

οσο για τις μερες σημερα ειμαι 44η ημερα του κυκλου μου.. ασε!!!

Αγάπη μου εγώ έκανα ουρηξια στις 31 ΜΕΡΑ ΤΟΥ Κυκλου μου οπότε θα φτάσω πάλι κοντά 50 μέρες για να έρθει…. Άστα να πάνε πολύ σπαστικό αυτό… 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Γεια σας και από εμένα........ τι κάνετε κορίτσια μου;;;;;;;;;;

@Vila και @λουπιτα και @Ani ani με το καλό κορίτσια μου να μας πείτε τα καλύτερα νέα......... εύχομαι ένα μεγάλο+++++++++++

@Antonia_GR κορίτσι μου είσαι υπέροχη.........με το καλό γλυκιά μου εύχομαι και είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά και τα μωράκια σου και εσύ.........:-D να είστε υγιέστατοι........

Εγώ είναι η αλήθεια δεν είμαι και στα καλύτερα μου αλλά τέλος πάντων............νομίζω πως από ώρα σε ώρα θα συναντηθώ με την ακατονόμαστη την κυρία............ ουφφφφφφφφ.........

• Μου αρέσει 3

8JPrp3.png

πρίν από 39 λεπτά , giota@ είπε:

@Vila και @λουπιτα και @Ani ani με το καλό κορίτσια μου να μας πείτε τα καλύτερα νέα......... εύχομαι ένα μεγάλο+++++++++++

@Antonia_GR κορίτσι μου είσαι υπέροχη.........με το καλό γλυκιά μου εύχομαι και είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά και τα μωράκια σου και εσύ.........:-D να είστε υγιέστατοι........

Εγώ είναι η αλήθεια δεν είμαι και στα καλύτερα μου αλλά τέλος πάντων............νομίζω πως από ώρα σε ώρα θα συναντηθώ με την ακατονόμαστη την κυρία............ ουφφφφφφφφ.........

Ποτε δεν ξερεις ολες μας αυτο νομιζουμε και τρεχουμε στη τουαλετα 100 φορες τη μερα! Μεχρι να την δεις ηλπιζε!. Καληνυχταααα

• Μου αρέσει 1

πρίν από 39 λεπτά , giota@ είπε:

Μην απογοητεύεσαι φίλη!!! Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται :wink:

1 hour ago, giota@ είπε:

Βρε κορίτσια εγω θέλω να είστε αλλά θα πω κάτι άλλο. Εσυ @giota@ όπως σου είπε κ ο γιατρός μπορείς να μείνεις εύκολα.αυτό σκέψου. Μην κολλάς οτι θα είναι αυτό το μήνα ή τον άλλο. Σκέψου οτι θα γινει μέσα στο τρίμηνο. Το λέω αυτό γιατί νομίζω οτι σε κάνει να είσαι πιο δυνατή κ να τα καταφέρεις.το λέω εγω που δεν το κάνω αλλά προσπαθώ.πάντως πιστεύω οτι θα είσαι η επόμενη.μη σου πω οτι θα κάνεις 2 παιδάκια ακόμη...chear up. Love you all!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Κορίτσια εύχομαι καλά αποτελέσματα σε όσες περιμένουν τώρα! Κι εμένα με έχει πιάσει τώρα μια αγωνία και σκέφτομαι από ποια μέρα μπορώ να κάνω το τεστ.. Πιθανότατα από βδομάδα το κόβω.

• Μου αρέσει 1

R2E1.png]

6 ώρες πρίν, Alekagala είπε:

Λουπιτα μου καντο δε χάνεις τιποτα.... Και αρνητικό να βγαινει θα περιμενεις μεχρι να ερθει....  Μπορει και να μην ερθει καθολου και να κανεις μια ωραιότατη χοριακη! 

Αχ κοριτσάκι μου μακάρι.ειναι ο 4 ος μήνας! Ότι και αν νιώθω το προσπερναω δν δίνω σημασία πια.Γιατί σπίτι μου είπε ο γιατρός εχω προεμηνοριακο σύνδρομο .Που σημαίνει ότι έχω και κράμπες και πονακια και ζαλάδα και διαροια μια εβδομάδα πριν την περιοδο.αυτόν τον μήνα δεν έκανα διάρροια.Ούτε ζαλάδες ειχα .μονο πονακια και κράμπες .άστα να βρίσκονται χαχαχαχ

6 ώρες πρίν, Ani ani είπε:

Αφου πηρες 2 δεν χανεις τπτ κανε το ενα τωρα κ το αλλο μετα τη καθυστερηση με το καλο. Τι συμπτωματα ειπαμε οτι εχεις? Να δω αν εχουμε κοινα @λουπιτα μ.

Χμμμ.λοιπόν. το στήθος μου δεν πρίστηκε πολύ οπως πριν την περιοδο.αλλα πονανε οι θηλες μου και εχουν ανοιξει σε μεγεθος οι το κύκλοι γύρω από την θηλή.Έχει ανοίξει η όρεξή μου αλλά αυτό συμβαινει και πριν την περιοδο.Και επεισής νιώθω κουρασμένη χωρίς λόγο πραγμα που μου συμβαινει πριν την περιοδο λογω του οτι μας ανεβαινει η προγεστερονη.εχω πονακια περιοδου που και που και κατι σουβλιτσες.αυτα ολα δεν μου κανουν εντυπωση.εντυπωση μου κανει που εχει ανοιξει η λεκανη μου.το αγαπημενο μου στενο μου τζιν δεν κουμπωνει.εσυ????

5 ώρες πρίν, ΧρυσαΜ είπε:

@λουπιτα αν δεν έχεις ακόμα καθυστέρηση καλύτερα να το κάνεις το πρωί... Γιατί η ορμόνη που ανιχνεύουν τα τεστ δεν είναι και πολύ στα ύψη της και ανιχνεύται κυρίως με τα πρωινά επειδή έχεις πολύ ώρα να πας να αδιάσεις την κύστη σου. Δεν είναι το ίδιο με το να κάτσεις πχ να πιεις πολύ νερό για να σου έρθει ή να το κάνεις όποτε να 'ναι. Αν αντέχεις να περιμένεις, εγώ θα σου πρότεινα να κάνεις αύριο. Εκτός αν δεν αντέξεις και κάνεις το ένα τώρα να σου φύγει και ένα το πρωί..

Εννοειται το πρωι θα το κανω χαχαχα.και αν ειμαι παιζει να βγει και πολυ αχνο.φαντασου να το εκανα απογευμα!!!!χαχαχ

4 ώρες πρίν, Vila είπε:

Λοιπον κοριτσια μου, και σημερα αφαντη η ακατανομαστη! 

Να ρωτησω.. απο το θετικο τεστ ωορρηξιας ποσες μερες μετραμε μεχρι την καθηστερηση? 14 ή 15?   Απο συμπτωματα τιποτα παντως.. ενταξει στηθος πρησμένο και η ορεξη μου εχει ανοιξει πολυ αλλα αυτα ειναι τα τυπικα μου πριν αδιαθετησω ετσι κι αλλιως!

θα περιμενω μεχρι πεμπτη πρωι και αν δεν κανει την εμφανηση της θα κανω το τεστ! 

@Ani ani και @λουπιτα ευχομαι απο την καρδια μου να εχουμε θετικα νεα!!! ++++++++++

@Antonia_GR λαμπεις στη φωτο με την κοιλιτσα σου!!!! Υπομονη και με το καλο τα μπεμπακια σου κοπελα μου!!

Η περίοδος έρχεται πάντα 14 με 16 μερες μετα την οωρηξια !!!!συνήθως 14.οπότε υπολόγισε την 15 να κάνεις τεστακι!Εγώ είμαι βιαστική θα κάνω αύριο χαχαχ.θετικά Νέα ελπίζω και από τις δύο μας!

4 ώρες πρίν, Μαρθα Κ είπε:

@λουπιτα μου και @Ani ani  μακάρι να βγει θετικοοοοοοοοοοο… !!!!!

Εγώ αύριο έχω γιατρό επιτέλους να με δει πως πάω από κάτω και να μου δώσει τίποτα να μικρύνει ο κύκλος μου… ....να και φοβάμαι μη χρειαστώ αντιβίωση  γιατί εχθες έβγαλα από κάτω μία στάμπα λευκό πυχτο υγρό λες και ήταν ασβέστης όταν πήγα τουαλέτα και το είδα….. 

Αν δεν μύριζε άσχημα μην ανησυχείς αγάπη!

1 ώρα πρίν, giota@ είπε:

Καλά είμαστε και σφιζουμε απο αγωνία! Η ακατανομαστη μπορεί και να μην σου έρθει!!!! Πότε μην είσαι σίγουρη!!!! Θέλω θετικά Νέα κορίτσια.τον πρωηγουμενο αποτύχαμε όλες μαζί.αν θυμάμαι καλά καμία μας δεν έμεινε εκτός αν μου ξέφυγε καμία.....να κάνουμε ένα μπαμ και να φουσκώσουμε όλες μαζί!!!

18 ώρες πρίν, Antonia_GR είπε:

Γεια σας κοριτσια!! Τι κανετε??Κανενα νεο? Προστεθηκε καποια εγκυουλα στην παρεα ? Εριξα μια ματια και παει σχεδον 1 μηνας απ' οταν μπηκα τελευταια φορα, αλλα μια το ενα μια το αλλο  καταφερνει να πεσει η διαθεση μου. Πριν 3 εβδομαδες πηγα στο γιατρο και τη στιγμη που μου μετρησε το μηκος του τραχηλου, μ'επιασαν τα κλαματα. Μεσα σε 2 εβδομαδες, απο 4,2 πηγε 1,6. Ο γιατρος μου ειπε ''μονο το ραμμα της περιδεσης κραταει''. Απο τοτε, ειμαι ολη μερα ξαπλα για να αποφυγω τη διαστολη. Ελεγα οτι δε θα καταφερνα να καθυστερησω τη γεννα ουτε λιγες μερες, να ομως που περασαν ακριβως 3 εβδομαδες και παιρνουν βαρος τα μικρουλια μου!! Χαρη στην περιδεση δεν τα εχασα, μιας και απο πολυ νωρις (13η εβδομαδα) ο τραχηλος ειχε αρχισει να μετραει αντιστροφα. Τωρα βεβαια ειναι παρα πολυ το βαρος και επηρεαζει και η θεση του ενος που εχει το κεφαλακι του πανω απο τον τραχηλο και πιεζει. Οι συσπασεις που εχω ειναι απειρες  και ποναω παρα πολυ. Μουδιαζει η μεση μου απ'τον πονο των συσπασεων. Αυτο που θελουμε τωρα ειναι αυριο να παω για μια γενικη αιματος, γενικη ουρων και CRP και εχω το τελευταιο ραντεβου με το γιατρο τη Δευτερα 22 του μηνος,οπου θα κανονισουμε την ημερομηνια της καισαρικης. Ξεκουραση ως τοτε να μην ερθει νωριτερα και θα εχουμε πετυχει το στοχο! 48 ωρες (νομιζω) πριν την καισαρικη θα πρεπει να κανω την τελευταια ενεση κορτιζονης για να βοηθησω τα πρωορουλια μου. Ελπιζω να πανε ολα καλα!!

Ολα καλα να πανε κουκλα μου με το καλο τα μωρακια σου.αν καταλαβα καλα εχεις 2. Ξεκουραση πολυυυυυυ.και υπομονη .θα τα ξεχασεις ολα μετα μωρακια αγκαλιτσα!!!!

@Antonia_GR σε σκεφτόμουν κ χάρηκα που είστε καλά.πόσο ζυγίζουν περίπου τώρα τα μωρά; πάντως λάμπεις! Κ μη σου πω οτι φαίνεσαι τριπλά ευτυχισμένη! Γιατί άραγε; να είσαι καλά κ δυνατή!!! Με το καλό!

• Μου αρέσει 1

@λουπιτα άντε, άντε, περιμένουμε νέα!!!!! :wink: εγώ μια φορά είχα πάρει το predictor early για να το κάνω 6 μέρες πριν την καθυστέρηση και αντί να περιμένω 3 λεπτά που λέει για να βγει το αποτέλεσμα, το θεώρησα αρνητικό και το έβαλα στην τσάντα να το πετάξω. Μετά από καμιά ώρα μου λέει η φίλη μου "για βγάλ'το να το δω και εγώ", το βγάζω και εκεί που πήγα να της πω " να ορίστε, αρνητικό", είδα μια αχνή δεύτερη γραμμούλα να έχει κάνει εμφάνιση.. Ε-ΓΚΕ-ΦΑ-ΛΙ-ΚΟ!! Μόνο αυτό έχω να πω... Μετά από λίγο είχα και 2-3 σταγόνες αίμα και μετά από 4 μέρες έκανα άλλο ένα που βγήκε κατευθείαν θετικό. Σοκαρίστηκα πιο πολύ γιατί δεν περίμενα να είμαι (από συμπτώματα εκείνη την περίοδο είχα μόνο δυο φορές τάση για λυποθυμία) και πήρα τεστ ίσα ίσα να δω ότι δεν είμαι για να ηρεμήσω...

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!! 2 μερα καθυστερησης σημερα και αυριο πουρνο πουρνο παω για χοριακη...θα δειξει κατι ε?? Πρωτη φορα στη ζωη μ εχω καθυστερηση! ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ: Πονοι περιοδου εδω και 6 μερες αυξανομενης εντασης καποιες φορες, ελαφια τριμπηματα, ελαχιστα η μεση, πριν την καθυστερηση μονο πονος στις θηλες..απο σημερα αρχισε να πρηζεται το στηθος και μια ελαφρια ανακατωσουρα στο στομαχι.. Αχ και στις σκαλες ψιλολαχανιαζω...ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΠΑ @λουπιτα νομιζω εχουμε κοινα

Περιμενω και τα σημερινα σας νεα 

πρίν από 4 λεπτά , ΧρυσαΜ είπε:

@λουπιτα άντε, άντε, περιμένουμε νέα!!!!! :wink: εγώ μια φορά είχα πάρει το predictor early για να το κάνω 6 μέρες πριν την καθυστέρηση και αντί να περιμένω 3 λεπτά που λέει για να βγει το αποτέλεσμα, το θεώρησα αρνητικό και το έβαλα στην τσάντα να το πετάξω. Μετά από καμιά ώρα μου λέει η φίλη μου "για βγάλ'το να το δω και εγώ", το βγάζω και εκεί που πήγα να της πω " να ορίστε, αρνητικό", είδα μια αχνή δεύτερη γραμμούλα να έχει κάνει εμφάνιση.. Ε-ΓΚΕ-ΦΑ-ΛΙ-ΚΟ!! Μόνο αυτό έχω να πω... Μετά από λίγο είχα και 2-3 σταγόνες αίμα και μετά από 4 μέρες έκανα άλλο ένα που βγήκε κατευθείαν θετικό. Σοκαρίστηκα πιο πολύ γιατί δεν περίμενα να είμαι (από συμπτώματα εκείνη την περίοδο είχα μόνο δυο φορές τάση για λυποθυμία) και πήρα τεστ ίσα ίσα να δω ότι δεν είμαι για να ηρεμήσω...

Απιστευτο ομως! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 13 λεπτά , ΧρυσαΜ είπε:

Καλημερα κορίτσι!!!!Μόλις το εκανα.τι λάμπες εβαλα τι στροφές του κανα πιο άσπρο παράθυρο δεν εχω ξαναδεί!!!κλαψ κλαψ.Και οι πόνοι συνεχίζονται .παίζει να έρθει και πιο νωρίς το νιώθω ξανα κλαψ κλαψ. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , λουπιτα είπε:

Καλημερα κορίτσι!!!!Μόλις το εκανα.τι λάμπες εβαλα τι στροφές του κανα πιο άσπρο παράθυρο δεν εχω ξαναδεί!!!κλαψ κλαψ.Και οι πόνοι συνεχίζονται .παίζει να έρθει και πιο νωρίς το νιώθω ξανα κλαψ κλαψ. 

Οχι οχι περιμενε! Ποτε δε ξερεις!! Και μενα το πρωτο τεστ αρνητικο βγηκε προχθες και περιμενω ακομα!!

πρίν από 15 λεπτά , Ani ani είπε:

Καλημερα κοριτσια!!! 2 μερα καθυστερησης σημερα και αυριο πουρνο πουρνο παω για χοριακη...θα δειξει κατι ε?? Πρωτη φορα στη ζωη μ εχω καθυστερηση! ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ: Πονοι περιοδου εδω και 6 μερες αυξανομενης εντασης καποιες φορες, ελαφια τριμπηματα, ελαχιστα η μεση, πριν την καθυστερηση μονο πονος στις θηλες..απο σημερα αρχισε να πρηζεται το στηθος και μια ελαφρια ανακατωσουρα στο στομαχι.. Αχ και στις σκαλες ψιλολαχανιαζω...ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΠΑ @λουπιτα νομιζω εχουμε κοινα

Περιμενω και τα σημερινα σας νεα 

Απιστευτο ομως! 

Όλα τα έχω Εκτός από ανακατωσούρα. Μόλις ξύπνησα εκανα και ήταν αρνητικό .Δεν θα έδειχνε έστω και κατι αχνο βρε κορίτσια μου? Σε 3 μερες περιμενω...τελος δεν ξανακανω αν δεν έχω καθυστέρηση!Είναι πολύ αγχωτικό ολο αυτό .Εύχομαι αύριο να κάνεις την αρχή εσυ με μια χοριακη νααααααα!!!!!!  

πρίν από 1 λεπτό , Ani ani είπε:

Οχι οχι περιμενε! Ποτε δε ξερεις!! Και μενα το πρωτο τεστ αρνητικο βγηκε προχθες και περιμενω ακομα!!

Πότε περιμένεις περίοδο αγαπη?

πρίν από 1 λεπτό , λουπιτα είπε:

Όλα τα έχω Εκτός από ανακατωσούρα. Μόλις ξύπνησα εκανα και ήταν αρνητικό .Δεν θα έδειχνε έστω και κατι αχνο βρε κορίτσια μου? Σε 3 μερες περιμενω...τελος δεν ξανακανω αν δεν έχω καθυστέρηση!Είναι πολύ αγχωτικό ολο αυτό .Εύχομαι αύριο να κάνεις την αρχή εσυ με μια χοριακη νααααααα!!!!!!  

Όπα μπερδεύτηκα εχεις καθυστερηση εσυ χαχαχχαχα

Κοριτσια καλημερα!σημερα δεν εχουμε σχολειο και ειπα να κοιμηθω λιγακι παραπανω.εκανα τεστακι αρνητικοτατο.ποναω πολυ πολυ η κοιλια μου θα σκασει νομιζω!!!!!

Τώρα πήγα είδα την χοριακη μου στην πρώτη εγκυμοσύνη .Την ημέρα που περίμενα την έκανα.κ ηταν 726 .λογικά θα έδειχνε κάτι αχνό 3 μερες πριν Τώρα.  Άντε να δούμε πότε θα έρθει η χαζή.

πρίν από 7 λεπτά , λουπιτα είπε:

Όπα μπερδεύτηκα εχεις καθυστερηση εσυ χαχαχχαχα

Αγαπη @λουπιτα περιμενε την καθυστερηση και βλεπουμε...το ξερω οτι αποθαρρυνεσαι αλλα εχε υπομονη θα δινουμε κουραγιο η μια στην αλλη καλε! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...