Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 6 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Εμεις δεν το κανουμε μονο στις γονιμες..γενικα κανουμε καθε μερα εκτος απο σπανιες φορες που ειμαστε πολυ κουρασμενοι...αλλα στο περιπου επειδη ξερω ποτε ειναι οι γονιμες ειμαι δεν ειμαι κουρασμενη γινεται "δουλιτσα"αυτον τον μηνα ας πουμε αδιαθετησα στις 20/11 και ειχαμε επαφες 26 28 29 1 2 3

Χαχαχα...ετσι πιστευω και εγω για μα δουμε θα το πετυχω το σπορακι?εχω ενα προαισθημα πως θα εινα πολυ συντομα παντως...

Καλα κανετε που δεν το κανετε μονο στις γονιμες! Ειναι πιο ομορφη κι εχει πιο ωραιο νοημα η διαδικασια οταν γινεται για να την ευχαριστηθεις! Εχω κι εγω προαισθημα για σενα! Να θυμασαι οτι α) η γιαγια ειπε κατι σοφο!! και β) μετα την αποξεση (ειχες κανει αν θυμαμαι καλα;..) εισαι πολυ γονιμη! Ευχομαι να μην σου ερθει στις 20!

Grpbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Just now, Antila είπε:

Καλα κανετε που δεν το κανετε μονο στις γονιμες! Ειναι πιο ομορφη κι εχει πιο ωραιο νοημα η διαδικασια οταν γινεται για να την ευχαριστηθεις! Εχω κι εγω προαισθημα για σενα! Να θυμασαι οτι α) η γιαγια ειπε κατι σοφο!! και β) μετα την αποξεση (ειχες κανει αν θυμαμαι καλα;..) εισαι πολυ γονιμη! Ευχομαι να μην σου ερθει στις 20!

Δεν εκανα αποξεση...το απεβαλε ο οργανισμος μου απο μονος του ουτε χαπια ειχα παρει...ναι μακαρι θελω ενα μωρακι κ ο συντροφος μου επισης...

πρίν από 8 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Δεν εκανα αποξεση...το απεβαλε ο οργανισμος μου απο μονος του ουτε χαπια ειχα παρει...ναι μακαρι θελω ενα μωρακι κ ο συντροφος μου επισης...

Α λαθος θυμομουν, με συγχωρεις! Και παλι εισαι πολυ γονιμη γιατι το σωμα θυμαται την προσφατη εγκυμοσυνη :) και το μωρακι θα ερθει, απλως την προηγουμενη φορα εχασε το δρομο..! Μπορει αυτη τη στιγμη να ειναι καθ' οδον, χεχε! Σου ευχομαι τα καλυτερα <3

Grpbp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Antila είπε:

Α λαθος θυμομουν, με συγχωρεις! Και παλι εισαι πολυ γονιμη γιατι το σωμα θυμαται την προσφατη εγκυμοσυνη :) και το μωρακι θα ερθει, απλως την προηγουμενη φορα εχασε το δρομο..! Μπορει αυτη τη στιγμη να ειναι καθ' οδον, χεχε! Σου ευχομαι τα καλυτερα <3

Σε ευχαριστω πολυ για τα γλυκα σου λογια κ σε σενα ευχομαι τα καλυτερα...ποσο εισαι τωρα?

@caramel_83 απο οτι βλεπω εχεις δοκιμασει ολους τους πιθανους τροπους κ συνεχιζει το ιδιο τροπαρι ο καραμελακος... Γνωμη μου ειναι να τον αφησεις τελειως... Αν κ εγω θα εριχνα ενα καυγα τρικουβερτο κ θα τραβιομουν εγω μετα... Καλυτερα ομως να πας τα πραγματα ηπια για να καταφερεις αυτο που θελεις. Οι απαντησεις που δινει δε σου το κρυβω δε μου αρεσουν.. Οταν εχεις αποφασισει για παιδακι δε τραβιεσαι για να το πας χαλαρα, θεωρω οτι ισως δεν το εχει σπουδαιολογησει η κατι κρυβει σχετικα με τις επιθυμιες του και δε το μοιραζεται μαζι σου... Εκτος κ αν νομιζει οτι θα μεινεις εγκυος με το φυσημα του ανεμου οποτε πρεπει να του κανεις μαθηματα σεξουαλικης αγωγης.. Οπως κ να εχει σου ευχομαι να ερθει γρηγορα κ ευκολα! <3 

Διαφημίσεις

@caramel_83 Καραμελιτσα δεν μας τα λέει καλά ο άντρας σου. Εγώ πιστεύω ότι ενώ θέλει να κάνει παιδί, κάτι μέσα του, ασυνείδητα τον κρατάει. Για αυτό και την κρίσιμη στιγμή τραβιέται. 

Επίσης, μήπως πιστευει ότι εσύ δεν θέλεις, δεν καίγεσαι όπως λες και νομίζει ότι έτσι δεν σε πιέζει; Ή το παίρνει εγωιστικά, τύπου "αφού δεν το θέλεις"... 

Εγώ -επειδη η αλήθεια είναι αν δεν συζητήσω αυτό που με απασχολεί κάθε φορά θα σκασω- θα έκανα μια τελευταία κουβέντα. Θα του έλεγα ότι ο τρόπος που ενεργεί με κάνει να πιστεύω ότι δεν είναι έτοιμος για παιδί (όχι ότι δεν θέλει) και θα ρωτούσα αν στην προοπτική του παιδιού κάτι τον ανησυχεί ή τον προβληματίζει. 

Εγώ μέχρι πρόσφατα ήμουν κάπως έτσι. Δηλαδή ήθελα, αλλά κάθε φορά που σκεφτόμουν ότι θα συμβεί αγχώνουν έως και πανικοβαλλομουν- πως θα είναι, πως θα το φροντίζουμε, αν θα τα βγάλουμε πέρα στα πρακτικά και στο οικονομικό, πως θα αλλάξει η ζωή μας... Έλεγαν οι φίλες μου ας πούμε κάτι για τα παιδιά τους -πχ. μία μέρα που έκαναν εμετό στο σαλόνι- και τους έλεγα "μη λέτε τέτοια, δεν θα κάνω παιδί αν τα σκέφτομαι". Ήταν να αδιαθετήσω και ενώ σαν τρελή περίμενα να ΜΗΝ, ταυτόχρονα το μυαλό μου έλεγε "κι αν τελικά είσαι έγκυος;" σχεδόν με τρόμο. 

Μόλις το συνειδητοποίησα αυτό, κατάλαβα ότι με αυτό τον τρόπο μπορεί ακόμα και να μπλοκάρω τον εαυτό μου. Το δούλεψα λοιπόν και πλέον (δύο μήνες τώρα) τα έχω ξεπεράσει. Τώρα όταν σκέφτομαι την προοπτική να έχω παιδί σχηματίζεται ένα χαμόγελο στο πρόσωπο μου και δεν αγχώνομαι. 

Μήπως κάτι τέτοιο του συμβαίνει; Δεν τον ρωτάς πώς φαντάζεται τη ζωή του με παιδί, και αν υπάρχει κάτι που τον ανησυχεί ή τον προβληματίζει; Να έχεις μάτια και αυτιά ανοιχτά να διαβάσεις και πίσω από τις λέξεις!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 49 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Σε ευχαριστω πολυ για τα γλυκα σου λογια κ σε σενα ευχομαι τα καλυτερα...ποσο εισαι τωρα?

Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι μου! Ειμαι 7+5 ή 7+6 σήμερα, χανω το λογαριασμο, την Πεμπτη το επομενο ραντεβου με πολλη αγωνια!

Grpbp2.png

Κορίτσια πριν από λίγο έμαθα μια γνωστή μας είναι εγκυος στο δεύτερο παιδάκι της 1 έτους το πρώτο ζουζουνακι της.επεσα ψυχολογικά το ξερω δεν θα επρεπε αλλά επεσαααααα φιλενάδες!!!

e6OVp3.pngExilp3.png

Just now, Nati85 είπε:

Κορίτσια πριν από λίγο έμαθα μια γνωστή μας είναι εγκυος στο δεύτερο παιδάκι της 1 έτους το πρώτο ζουζουνακι της.επεσα ψυχολογικά το ξερω δεν θα επρεπε αλλά επεσαααααα φιλενάδες!!!

Συντομα κ εσυ κοριτσι! Πολυ συντομα!

Just now, noni90 είπε:

Συντομα κ εσυ κοριτσι! Πολυ συντομα!

ξερεις στην αρχή λες αντε έχω χρόνο ακόμα θα βρω το πρόβλημα θα το διορθώσω θελει και λίγη τύχη και προσδοκώ ότι θα γίνει και ο καιρός περνάει  και λες τι άλλο τωρα χρειάζεται να κάνω αντε ξανά πάλι.και νιώθω καλά τον τελευταίο καιρό αλλά τωρα με πείραξε που έμαθα αυτό.

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Nati85 είπε:

ξερεις στην αρχή λες αντε έχω χρόνο ακόμα θα βρω το πρόβλημα θα το διορθώσω θελει και λίγη τύχη και προσδοκώ ότι θα γίνει και ο καιρός περνάει  και λες τι άλλο τωρα χρειάζεται να κάνω αντε ξανά πάλι.και νιώθω καλά τον τελευταίο καιρό αλλά τωρα με πείραξε που έμαθα αυτό.

Δεν εισαι η μονη ολες μας πειραζει... Και ολες λεμε εχω χρονο ακομα κτλ... Και εν τελει περναει ο καιρος κ ειμαστε σε μια φαση που αναρωτιομαστε ποιο ειναι το επομενο βημα.... Εφοσον οι εξετασεις ειναι καλες δε μπορεις να κανεις κατι αλλο περα απ το να συνεχισεις να προσπαθεις... κ ισως κ μια παρακολουθηση ωορρηξιας με υπερηχο στο γιατρο... Και να σκεφτεσαι θετικα! :) 

@MelinaFo που εισαιιιιιιι???

Just now, noni90 είπε:

Δεν εισαι η μονη ολες μας πειραζει... Και ολες λεμε εχω χρονο ακομα κτλ... Και εν τελει περναει ο καιρος κ ειμαστε σε μια φαση που αναρωτιομαστε ποιο ειναι το επομενο βημα.... Εφοσον οι εξετασεις ειναι καλες δε μπορεις να κανεις κατι αλλο περα απ το να συνεχισεις να προσπαθεις... κ ισως κ μια παρακολουθηση ωορρηξιας με υπερηχο στο γιατρο... Και να σκεφτεσαι θετικα! :) 

Σκέφτομαι θετικά αλλά μερικές φορές απελπίζομαι.αντε να δούμε αν κάναμε τίποτα αυτή την φορά.ανεβηκε η θερμοκρασία μου οποτε έγινε η ωορρηξια.

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 7 λεπτά , Nati85 είπε:

@MelinaFo που εισαιιιιιιι???

Σκέφτομαι θετικά αλλά μερικές φορές απελπίζομαι.αντε να δούμε αν κάναμε τίποτα αυτή την φορά.ανεβηκε η θερμοκρασία μου οποτε έγινε η ωορρηξια.

εγω δε ξερω καν να κραταω θερμοδιαγραμμα! χαχαχαχα

Τουλαχιστον εσυ ξερεις οτι εκανες ωορρηξια εγω μαντευω οτι θα κανω αυριο η μεθαυριο.... 

Ολες απελπιζομαστε ετσι ειναι αυτη η διαδρομη πεφτουμε κ ξανασηκωνομαστε. Στον αντρα μου λεω γιατι να μην ειμαστε απ τα ζευγαρια που ερχεται ευκολα? Η καταλαθος ρε παιδι μου! Οχι που φυλαγομασταν κιολας μεχρι να γινει η προσληψη μου κ να βρουμε σπιτι να μετακομισουμε! Μη τυχον κ επιανα κ δεν ηταν η καταλληλη στιγμη χαχαχαχαχα

πρίν από 51 λεπτά , Antila είπε:

Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι μου! Ειμαι 7+5 ή 7+6 σήμερα, χανω το λογαριασμο, την Πεμπτη το επομενο ραντεβου με πολλη αγωνια!

Ααααα τι ωραια..εχεις δει σακο?την επομενη φορα λογικα θα ακουσεις καρδια!!εχεις αλλα παιδακια?

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , noni90 είπε:

εγω δε ξερω καν να κραταω θερμοδιαγραμμα! χαχαχαχα

Τουλαχιστον εσυ ξερεις οτι εκανες ωορρηξια εγω μαντευω οτι θα κανω αυριο η μεθαυριο.... 

Ολες απελπιζομαστε ετσι ειναι αυτη η διαδρομη πεφτουμε κ ξανασηκωνομαστε. Στον αντρα μου λεω γιατι να μην ειμαστε απ τα ζευγαρια που ερχεται ευκολα? Η καταλαθος ρε παιδι μου! Οχι που φυλαγομασταν κιολας μεχρι να γινει η προσληψη μου κ να βρουμε σπιτι να μετακομισουμε! Μη τυχον κ επιανα κ δεν ηταν η καταλληλη στιγμη χαχαχαχαχα

Όταν εμείς κάνουμε σχέδια ο θεός γελάει!!! Όταν είναι η ώρα της κάθε μίας θα έρθει κορίτσια! Τι να κάνουμε δεν μπορούμε να τα ελέγχουμε όλα!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...