Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , kido είπε:

Τι ζώδιο είσαι εσύ καμάρι μου; Παρθένος ταλαίπωρος και τελειομανής σαν του λόγου μου;

Όχι είμαι Τοξότης καμμία σχέση είμαι λίγο φλου αλλά αν βάλω στόχο κάτι το θέλω οπωσδήποτε  αλλιώς με πιάνει μεγάλη τρέλα!!!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Just now, melina92 είπε:

Βρε κοριτσια λυστε μου μια απορία.... εάν η ωορηξία γίνει την 17η μέρα κι εχεις ερθει σε επαφη μεχρι κ την 15η μερα, δεν γίνεται να μεινεις εγκυος??? αφου λενε οτι το σπερμα ζει απο 3 ως και 5 μερες.... εχω μπερδευτει παρα πολυ

Γίνεται αν έχει επιβιώσει και είναι δυνατό να γονιμοποιηθεί ωάριο από επαφή πριν 3-4 μέρες ακόμα και 5-6. Αλλά για να μεγιστοποιήσεις τις πιθανότητες καλό είναι να κάνεις και πάνω στην ωορρηξία.

• Μου αρέσει 1

Just now, melina92 είπε:

Βρε κοριτσια λυστε μου μια απορία.... εάν η ωορηξία γίνει την 17η μέρα κι εχεις ερθει σε επαφη μεχρι κ την 15η μερα, δεν γίνεται να μεινεις εγκυος??? αφου λενε οτι το σπερμα ζει απο 3 ως και 5 μερες.... εχω μπερδευτει παρα πολυ

εγω που εχω διαβασει απο ερευνες , εχουν βρει σπερμα εως κ 2 μερες μετα .. οχι παρα πανω .πρεπει να ειναι αριστο το σπερμα μαλλον για να ζησει 3-5 μερες.. τι να πω!

• Μπερδεμένη/-ος 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 24 λεπτά , MinnieC είπε:

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια για την ανταπόκριση. Δεν παρακολουθώ καθόλου την ωορρηξία μου να πω την αλήθεια. Όσο για τον κύκλο ε μήνα με μήνα παίζει μαι μέρα πάνω μια μέρα κάτω πάντα. Το θέμα είναι αισθάνομαι περίεργα και δεν θέλω να επηρεαστώ γι αυτο είπα δεν ξέρω αν έχω συμπτώματα. Εχετε δίκαιο για την Χοριακή πάντως αν συνεχιστεί να μην κάνει την εμφάνιση της η " Κυρία" στις δέκα μέρες και παίξει και εξέταση και επίσκεψη στον γιατρό. Είχα την ελπίδα ότι θα ακούγα ότι έχει συμβει σε κάποια και εκανε μωρακι. :)

Προσωπικα σε εμενα δεν εχει συμβει, γιατι ειχα παντα πολυ μικρους και σταθερους κυκλους. Αν παιζει παντα μονο μια μερα πανω/κατω κανονικα ο κυκλος σου, τοτε οι τοσες πολλες μερες καθυστερησης ειναι υποπτες για εγκυμοσυνη παντως! Γι αυτο μη δινεις τοση σημασια στα τεστ, εχω ακουσει τοσες πολλες φορες να βγαινουν λαθος, αλλα κανε μια χοριακη. Και αναλογα με το αποτελεσμα πας να σε δει ο γιατρος! Αν ειναι εγκυμοσυνη, θα κανεις παρτυ! Αν οχι, θα δειτε μηπως εγινε καποια διαταραχη στον κυκλο σου και που οφειλεται. Μην το αφησεις πολυ παντως γιατι ηδη ειναι αρκετες μερες! Προσπαθειτε καιρο για παιδακι; Να ξερεις οτι η ωορρηξια μας γινεται περιπου 12-16 μερες πριν την πρωτη μερα της επομενης περιοδου, με μεσο ορο τις 14. Δηλαδη σε ενα κυκλο 40 ημερων που εχεις εσυ, η ωορρηξια σου μαλλον γινεται γυρω στην 26η μερα του κυκλου σου, και γονιμες ειναι αρκετες μερες πριν και λιγο μετα την ωορρηξια!

Grpbp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

Όχι είμαι Τοξότης καμμία σχέση είμαι λίγο φλου αλλά αν βάλω στόχο κάτι το θέλω οπωσδήποτε  αλλιώς με πιάνει μεγάλη τρέλα!!!

Οκ, απλά αυτό το "να νιώθω ότι έχω κάνει εγώ ότι καλύτερο μπορώ" το είχα πολύ έντονα και για να μην ψυχαναγκάζομαι, ειδικά στο θέμα αυτό, προσπαθώ να χαλαρώσω. Ως παρθένος, κάνω μεγάλο αγώνα! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Να σας πω και εγω την απορια μου?υπιτιθεται οτι αυτες τις μερες ειμαι στις γονιμες αλλα δεν εχω δει καθολου ασπρα υγρα τι σημαινει αυτο?οτι δεν εχω ωορηξια αυτον τον μηνα?η μηπως φταιει οτι εχω ξεκινησει σαλοσπιρ?

πρίν από 1 λεπτό , Antila είπε:

Προσωπικα σε εμενα δεν εχει συμβει, γιατι ειχα παντα πολυ μικρους και σταθερους κυκλους. Αν παιζει παντα μονο μια μερα πανω/κατω κανονικα ο κυκλος σου, τοτε οι τοσες πολλες μερες καθυστερησης ειναι υποπτες για εγκυμοσυνη παντως! Γι αυτο μη δινεις τοση σημασια στα τεστ, εχω ακουσει τοσες πολλες φορες να βγαινουν λαθος, αλλα κανε μια χοριακη. Και αναλογα με το αποτελεσμα πας να σε δει ο γιατρος! Αν ειναι εγκυμοσυνη, θα κανεις παρτυ! Αν οχι, θα δειτε μηπως εγινε καποια διαταραχη στον κυκλο σου και που οφειλεται. Μην το αφησεις πολυ παντως γιατι ηδη ειναι αρκετες μερες! Προσπαθειτε καιρο για παιδακι; Να ξερεις οτι η ωορρηξια μας γινεται περιπου 12-16 μερες πριν την πρωτη μερα της επομενης περιοδου, με μεσο ορο τις 14. Δηλαδη σε ενα κυκλο 30 ημερων, η ωορρηξια σου μαλλον γινεται γυρω στην 16η μερα του κυκλου σου, και γονιμες ειναι αρκετες μερες πριν και λιγο μετα την ωορρηξια!

Αν είναι εγκυμοσύνη δεν θα σκάσουμε πυροτεχνήματα κανόνια θα φέρουμε χεχε 

Δεν προσπαθούμε καιρό για παιδάκι, δεν έχουμε παντρευτεί ακόμα είμαστε στην φάση της ετοιμασίας του αρραβώνα αλλά θέλουμε σύντομα να είμαστε στο σπιτάκι μας με ένα παιδάκι. Μακάρι να είναι μωράκι και όχι ανωμαλία θα κατά αγχωθώ μην έχω πάθει κάτι άλλο κακό. Πάντως με τέτοιο κύκλο ποπυ έχω ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω τις γόνιμες εκτός και αν είχα κάποια εξτριμ έντονα συμπτώματα που αυτό δεν συμβαίνει πάντα.

Εσείς προσπαθείτε καιρό για παιδάκι? Σε τι φάση είσαι?

πρίν από 5 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Να σας πω και εγω την απορια μου?υπιτιθεται οτι αυτες τις μερες ειμαι στις γονιμες αλλα δεν εχω δει καθολου ασπρα υγρα τι σημαινει αυτο?οτι δεν εχω ωορηξια αυτον τον μηνα?η μηπως φταιει οτι εχω ξεκινησει σαλοσπιρ?

Δε βλεπουμε παντα ασπρα υγρα! Εγω εχει τυχει να δω μονο διαφανα ή και καθολου, και απλως να νιωθω πιο υγρη κατα την επαφη, οποτε καταλαβαινω οτι ειναι μεγαλη η ποσοτητα τους. Δεν τα θεωρω πολυ αξιοπιστα τα υγρα ως ενδειξη ωορρηξιας, προσωπικα! Δεν ξερω πως και αν μπορει να σχετιζεται το σαλοσπιρ αλλα δε νομιζω... Παντως η μη εντονη υπαρξη υγρων δε σημαινει ντε και καλα οτι δεν κανουμε ωορρηξια :) τουλαχιστον απο οσα εχω διαβασει!

• Μου αρέσει 1

Grpbp2.png

πρίν από 2 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Αυτό έπαθα κι εγώ αυτό τον μήνα και γι'αυτό ίσως μπερδεύτηκα... σκέψου ότι ωορηξία έκανα την 17η μέρα με σταθερό κύκλο 28 ημερών... αργησε η ωορηξία μου αυτο τον μήνα..ισως κάνεις κι εσυ αργοτερα... σε ποια μερα του κυκλου εισαι?

πρίν από 2 λεπτά , kido είπε:

Οκ, απλά αυτό το "να νιώθω ότι έχω κάνει εγώ ότι καλύτερο μπορώ" το είχα πολύ έντονα και για να μην ψυχαναγκάζομαι, ειδικά στο θέμα αυτό, προσπαθώ να χαλαρώσω. Ως παρθένος, κάνω μεγάλο αγώνα! 

Με πιάνει κάποιες φορές αυτό που λες αλλά όχι πάντα αλλά σε καταλαβαίνω γιατί όταν το νιώθω αυτό είναι δύσκολο το συναίσθημα όταν κάτι δεν γίνεται όπως το θέλω.Περνας δύσκολα αν το νιώθεις συχνά.παλεύουμε καθημερινά μέσα μας να λύσουμε διαφορα θέματα για να μπορέσουμε τελικά να ευχαριστηθούμε τις ωραίες στιγμές που έρχονται.το θέμα είναι να περνουμε πιο χαλαρά τις καταστάσεις γιατί περνάνε οι στιγμές και εμεις μόνο άγχος είμαστε.βλέπω ποσό ωραία περνάνε οι άνθρωποι που είναι χαλαροί και τους χαίρομαι και θέλω να γίνω και εγω έτσι.

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Antila είπε:

Δε βλεπουμε παντα ασπρα υγρα! Εγω εχει τυχει να δω μονο διαφανα ή και καθολου, και απλως να νιωθω πιο υγρη κατα την επαφη, οποτε καταλαβαινω οτι ειναι μεγαλη η ποσοτητα τους. Δεν τα θεωρω πολυ αξιοπιστα τα υγρα ως ενδειξη ωορρηξιας, προσωπικα! Δεν ξερω πως και αν μπορει να σχετιζεται το σαλοσπιρ αλλα δε νομιζω... Παντως η μη εντονη υπαρξη υγρων δε σημαινει ντε και καλα οτι δεν κανουμε ωορρηξια :) τουλαχιστον απο οσα εχω διαβασει!

Ναι κα εγω νιωθω πιο υγρη ειδικα μια μερα που ημουν στην δουλεια ενιωσα λες κ θα αδιθετουσα  αλλα τελικα ηταμ διαφανα υγρα...τι να πω..εγω επαφες εχω τωρα αν θα γινει τπρ αυτον τον μηνα θα δειξει στις 20 που ειναι να αδιαθετησω..

πρίν από 3 λεπτά , melina92 είπε:

Αυτό έπαθα κι εγώ αυτό τον μήνα και γι'αυτό ίσως μπερδεύτηκα... σκέψου ότι ωορηξία έκανα την 17η μέρα με σταθερό κύκλο 28 ημερών... αργησε η ωορηξία μου αυτο τον μήνα..ισως κάνεις κι εσυ αργοτερα... σε ποια μερα του κυκλου εισαι?

Αν υπολογισα καλα αφου ειχα αδιαθετησει στις 20/11 πρεπει να ειμαι 14ημερα σημερα..και εχω κυκλο 28 μερες και καμια φορα 30

πρίν από 13 λεπτά , MinnieC είπε:

Αν είναι εγκυμοσύνη δεν θα σκάσουμε πυροτεχνήματα κανόνια θα φέρουμε χεχε 

Δεν προσπαθούμε καιρό για παιδάκι, δεν έχουμε παντρευτεί ακόμα είμαστε στην φάση της ετοιμασίας του αρραβώνα αλλά θέλουμε σύντομα να είμαστε στο σπιτάκι μας με ένα παιδάκι. Μακάρι να είναι μωράκι και όχι ανωμαλία θα κατά αγχωθώ μην έχω πάθει κάτι άλλο κακό. Πάντως με τέτοιο κύκλο ποπυ έχω ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω τις γόνιμες εκτός και αν είχα κάποια εξτριμ έντονα συμπτώματα που αυτό δεν συμβαίνει πάντα.

Εσείς προσπαθείτε καιρό για παιδάκι? Σε τι φάση είσαι?

Καλο ειναι να μιλησεις με το γιατρο σου να σε κατευθυνει, αφου τωρα μπαινετε στη φαση για παιδακι! Κι εμενα με ειχε κατευθυνει, μου ειπε να προσπαθω αμεσως μολις τελειωνει η περιοδος πχ, γιατι εκανα ωορρηξια απο 9η μεχρι 12η μερα! Την πρωτη φορα εμεινα εγκυος την Ανοιξη, χωρις παρακολουθηση απο γιατρο κτλ γιατι αποφασισαμε να ξεκινησουμε ελευθερα και ηρθε γρηγορα, αλλα παλινδρομησε δυστυχως... Εμεινα ξανα εγκυος προσφατα και ειμαι σχεδον 8 εβδομαδων! Πολλη αγωνια να παει αυτη τη φορα καλα...!

Μην αγχωνεσαι οτι ειναι κατι κακο! Εγω μετα την αποξεση ειχα πχ μια μικρη κυστουλα που μου καθυστερησε την πρωτη περιοδο, αλλα απορροφηθηκε μονη της φαντασου. Θελω να σου πω οτι δε συμβαινουν παντα κακα ή σοβαρα πραγματα οταν μας καθυστερει η περιοδος, και εσενα το μυαλο σου δεν εχει λογο να πηγαινει στο κακο αλλα σε εγκυμοσυνη! Δεν εχεις ενδειξη για κατι ασχημο!!! Απλως η συμβουλη του γιατρου σου θα σε βοηθησει στο να πετυχαινετε τις πιο γονιμες μερες, μιας και εχεις πολυ μεγαλο κυκλο :) . Καποια κοριτσια χρησιμοποιουν εδω και τεστ ωορρηξιας, εγω δεν εχω χρησιμοποιησει αλλα λενε οτι βοηθανε να εντοπισεις τι γινεται, ειδικα αν κανεις μεγαλους κυκλους. Μην ανησυχεις καθολου! Περιμενουμε αποτελεσματα χοριακηηηης!

Grpbp2.png

πρίν από 2 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Ναι κα εγω νιωθω πιο υγρη ειδικα μια μερα που ημουν στην δουλεια ενιωσα λες κ θα αδιθετουσα  αλλα τελικα ηταμ διαφανα υγρα...τι να πω..εγω επαφες εχω τωρα αν θα γινει τπρ αυτον τον μηνα θα δειξει στις 20 που ειναι να αδιαθετησω..

Αν υπολογισα καλα αφου ειχα αδιαθετησει στις 20/11 πρεπει να ειμαι 14ημερα σημερα..και εχω κυκλο 28 μερες και καμια φορα 30

είναι αυτό που σου λέω...ισως κανεις ωορηξία πιο μετά! μην αφηνεις τις προσπαθειες για μωράκι γιατι ετσι μαλλον την πατησα εγώ...εκανα μεχρι την 15 μερα...ενω επρεπε τουλαχιστον να κανω μεχρι και την 19η για να ειμαι μεσα!

Just now, melina92 είπε:

είναι αυτό που σου λέω...ισως κανεις ωορηξία πιο μετά! μην αφηνεις τις προσπαθειες για μωράκι γιατι ετσι μαλλον την πατησα εγώ...εκανα μεχρι την 15 μερα...ενω επρεπε τουλαχιστον να κανω μεχρι και την 19η για να ειμαι μεσα!

Εμεις δεν το κανουμε μονο στις γονιμες..γενικα κανουμε καθε μερα εκτος απο σπανιες φορες που ειμαστε πολυ κουρασμενοι...αλλα στο περιπου επειδη ξερω ποτε ειναι οι γονιμες ειμαι δεν ειμαι κουρασμενη γινεται "δουλιτσα"αυτον τον μηνα ας πουμε αδιαθετησα στις 20/11 και ειχαμε επαφες 26 28 29 1 2 3

πρίν από 1 λεπτό , Antila είπε:

Συνεχισε δυναμικα Δημητρα! Εισαι πανω στις γονιμες! :):):)

Χαχαχα...ετσι πιστευω και εγω για μα δουμε θα το πετυχω το σπορακι?εχω ενα προαισθημα πως θα εινα πολυ συντομα παντως...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...