Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Οι άντρες είναι σαν τα μωρά, θέλουν μια μόνιμη συνέχεια υπενθύμιση για τις δουλειές. Εμείς από την άλλη μας βγαίνει έντονα οι φροντίδα. Οπότε καθαρίζουμε πλένουμε μαγειρεύουμε για να φροντίζουμε. Οταν γυρίσεις δουλεια, έχει υποχρέωση να κάνει τα μισά. Αν δεν τα κάνει, είναι υποχρεωμένος να σου φέρει μια γυναίκα στο σπίτι. 
      χωρίς παρεξήγηση αλλά δεν γίνεται ενήλικας να ξέρει 10000 πράγματα να κάνει αλλά να μην ξέρεις να ακολουθήσεις 2 βήματα στο πως βράζουμε μακαρόνια. Βολεύονται, όπως εμείς βολευόμαστε σε άλλα πράγματα. Οι υπόλοιπες δεν είμαστε τυχερές, βάλαμε όρια και συνεχίζουμε και βάζουμε. Οσο ήμουν σε άδεια μητρότητας τα έκανα εγώ για να τον ξεκουράζω, γύρισα δουλειά 50-50 πάλι.  Αλλιώς γυναίκα για το σπίτι. Κόψε το τσιγάρο τους καφέδες και πλήρωσε την ❤️ αυτό του είπα 😂

Μωρέ αν πάει να κάνει μια δουλειά κάνει δέκα ώρες, εκνευρίζομαι παραπάνω. Έχει δικό του μαγαζί, μανούλα δεν έχει, οικιακή βοηθό δεν δυναμεθα οπότε καλή καρδιά και ας μείνουν πίσω οι δουλειές!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , Dimitr@17 είπε:

Πες του αλλες ημερομηνιες για γονιμες ν μπερδευτει κ να τον πιασεις στον υπνο...ειναι λιγο υποπτο αυτο π κανει...εμενα η προηγ σχεση μ.ηταν ετσι...και καλα ηθελε να κανει παιδι αλλα το καναμε 2φορες τον μηνα κα αυτο μς γκρινια ...

Πάντως και 1 επαφή αρκεί! Αν γίνει στο κατάλληλο χρονικό σημείο. Αν γκρινιάζει όμως και γι αυτή τότε αστο να πάει στο καλό μην το παιδεύεις! Εμείς κορίτσια δεν έχουμε πάντα χρόνο, διάθεση ή τις συνθήκες να κάνουμε μέρα παρά μέρα σεξ κάθε μήνα, οπότε κάνουμε 3 το πολύ 4 φορές ακριβώς πάνω στις γόνιμες μέρες και όποτε θέλει ας έρθει το μωρό αρκεί να είμαστε ήρεμοι & μονιασμένοι εμείς.

Συμφωνω με τα κοριτσια, @caramel_83 αφου εσυ δεν καιγεσαι απο βιασυνη, δεν εχεις πραγματικα να χασεις κατι για εναν δυο κυκλους ακομη, οποτε δειξε του στην πραξη ποσο χαλαρα το βλεπεις και οτι δε σε αφορα. Δηλαδη μην αναφερεις ουτε μια φορα γονιμες μερες, ουτε να τον πολυπροσεγγισεις με αυτο τον σκοπο, μονο αν εχεις οντως ερωτικη επιθυμια, που δε θα σε νοιαζει αν και που θα τελειωσει. Παω στοιχημα οτι θα θορυβηθει απο μονος του!! Απλως μην αλλαξεις συμπεριφορα, δηλαδη αν φανεις πιο ψυχρη δε θα εχεις καλο αποτελεσμα λογικα, φερσου χαλαρα και ηρεμα σαν να μην τρεχει τιποτα. Μολις δει οτι δεν τρελαινεσαι, δεν του αναφερεις γονιμες, δεν τον ρωτας γιατι τελειωσε εξω, πιθανον να σε ρωτησει απο μονος του ή να αρχισει να τελειωνει μεσα. Αν σου πει "Ποτε ειναι οι γονιμες;" μπορεις κ να του πεις με πολυ αθωο υφος "Α δεν τις υπολογισα γιατι ειπαμε να το παμε χαλαρα"!

• Μου αρέσει 1

Grpbp2.png

πρίν από 3 λεπτά , andrianni είπε:

αλλά να το πεις στον αντρούλη σου οτι τέλος οι προσπάθειες και θα πας μόνο για παπ, για να δεις τι θα κάνει!

μα το ξερει οτι για παπ θα παω και δεν εχω σκοπο να πω κατι για παιδι στο γιατρο.... να πω στον γιατρο τι? οτι ειμαι 34 κανουμε ενα χρονο ελευθερα αλλα οχι στις γονιμες και ουτε παντα εξπερματιση μεσα και δεν εχω μεινει εγκυος μηπς εχω καποιο θεμα?? θα πει ο ανθρωπος οτι εμπλεξε με βλημα:lol:

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , andrianni είπε:

μπορεί και να είναι κ αυτό αλλά με μεγάλο κύκλο πιθανόν να έγινε μεγαλύτερος. τίποτα δεν αποκλείεται βέβαια. παρακολούθησέ το και να αρχίσεις να κοιτάς και την ωορ. Να γίνεται σίγουρα!

Γενικότερα όμως έχει διάθεση για επαφή ή εσύ το ξεκινάς;

αυτος με κυνηγαει...

• Μπερδεμένη/-ος 1

Just now, caramel_83 είπε:

αυτος με κυνηγαει...

περίεργο! οπότε θέλει. Άρα το έχετε υπεραναλύσει το θέμα. Να τα λες εδώ μόνο για γόνιμες και συμπτώματα. Στον αντρούλη σου ΤΙΠΟΤΑ!!! Να αλλάζεις θέμα και να λες οτι δεν θες ακόμα παιδί. Οτι καλύτερα είστε έτσι. Οτι ζείτε τον έρωτά σας κ τότε θα δεις!

πρίν από 6 λεπτά , caramel_83 είπε:

κοπελα μου σε ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες, αυτος θελει πιο πολυ παιδι οχι εγω, αυτος με εβαλε στο τρυπακι για παιδι γι'αυτο νευριαζω, εγω δεν ειμαι και πολυ των παιδιων (μην το παρετε στραβα, απλα δεν ειμαι τοσο της οικογενειας, παιδια κτλ αυτος ομως ειναι). το εχουμε συζητησει και με τον γιατρο, δεν το ξανασυζηταω, θα μας περασει για καθυστερημενους.. εγω εχω κουραστει γιατι και τον προηγουμενο μηνα μιλησαμε γιάυτο το θεμα του ειπα ειναι οι γονιμες οποτε πρεπει να ειμαστε αυτες τις μερες σε ολοκληρωμενη προσπαθεια και παλι εκανε τα δικα του... ε δε θα κατσω και να χαλαω συνεχεια την ψυχοσυνθεση μου ..... ας κανει οτι νομιζει και αν κατσει εκατσε.... αλλα μην τον ακουω να λεει οτι "εγω θελω ενα παιδακι"

Αν αυτος θελει τοσο πολυ , τοτε παιξτο αδιαφορη  για να δεις .. μην επιδιωκεις για λιγο επαφες  εσυ , κ να οσυ πω την αληθεια οταν ειναι να τελειωσει κ το καταλαβεις , τραβηξου εσυ πρωτη .. κ δες αντιδρασεις ... γτ οντως ειναι υποπτο αυτο που κανει.. αλλα απο την αλλη διορθωσε εσυ θεματακια με τις ορμονες σου.. να εισαι οκ . 

κ αν μπορεις για καποιες μερες να μην κανετε σεξ , ακομα καλυτερα . Πιστευω πως θα  καταλαβεις  απο την συμπεριφορα του , τι ακριβως θελει .. αν συνεχισει να τελειωνει απ' εξω , μαλλον δεν θελει μωρο .. οποτε μη το ξανα αναφερεις για λιγο εσυ , μεχρι να σε ρωτησει ο ιδιος.  κ μην του αναφερεις τιποτα για γαιτρους , γυναικ. θεματα κ γονιμες μερες .. τιποταααααα

Ασε  να χαθει ενας μηνας  κ να μαθεις τι γινεται .. 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , andrianni είπε:

πες τα γιατί λέει οτι δεν είχε καλές προσπάθειες! Απο Τετάρτη μέχρι Σάββατο. τι άλλο να πώ;

Όχι ενταξει μην είμαι υπερβολική καλές είναι μόνο θα ηθελα και εχθές για να νιώθω ότι εκανα το καλύτερο δυνατό γιατί Σάββατο είχα μεσημέρι.ο γυναικολόγος την Τετάρτη είπε σε 3 με 4 μέρες θα κάνω ωορρηξια γι αυτό ηθελα και Κυριακή.

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Αν του ελεγες (με χαλαρο υφος παντα, οχι σε διαφωνια!) να φορατε προφυλακτικο αυτο το διαστημα ή να μην τελειωνει μεσα γιατι δε νιωθεις τελικα αυτη τη στιγμη ετοιμη για παιδι, πως λες να αντιδρουσε;; :-)

πρίν από 6 λεπτά , andrianni είπε:

περίεργο! οπότε θέλει. Άρα το έχετε υπεραναλύσει το θέμα. Να τα λες εδώ μόνο για γόνιμες και συμπτώματα. Στον αντρούλη σου ΤΙΠΟΤΑ!!! Να αλλάζεις θέμα και να λες οτι δεν θες ακόμα παιδί. Οτι καλύτερα είστε έτσι. Οτι ζείτε τον έρωτά σας κ τότε θα δεις!

Χαχαχα, το ιδιο σκεφτηκαμε!! <3

Grpbp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

Όχι ενταξει μην είμαι υπερβολική καλές είναι μόνο θα ηθελα και εχθές για να νιώθω ότι εκανα το καλύτερο δυνατό γιατί Σάββατο είχα μεσημέρι.ο γυναικολόγος την Τετάρτη είπε σε 3 με 4 μέρες θα κάνω ωορρηξια γι αυτό ηθελα και Κυριακή.

Τι ζώδιο είσαι εσύ καμάρι μου; Παρθένος ταλαίπωρος και τελειομανής σαν του λόγου μου;

Βρε κοριτσια λυστε μου μια απορία.... εάν η ωορηξία γίνει την 17η μέρα κι εχεις ερθει σε επαφη μεχρι κ την 15η μερα, δεν γίνεται να μεινεις εγκυος??? αφου λενε οτι το σπερμα ζει απο 3 ως και 5 μερες.... εχω μπερδευτει παρα πολυ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...