Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Antila είπε:

Εχεις δικιο @caramel_83... Και οι γιατροι θεωρουν τον ενα χρονο προσπαθειων ως προσπαθειες στοχευμενες στις γονιμες σιγουρα, κι αν τοτε συστηματικα δεν εχει υπαρξει συλληψη αρχιζουν τα ψαξιματα. Αν εσας ειναι τυχαιες οι προσπαθειες, σιγουρα δε θα ειναι δυσκολο να μεινεις εγκυος αν γινουν λιγο πιο εντατικα. Αυτο που ειπε "αστο χαλαρα, ετσι ηθελα εκεινη την ωρα" τι σου λεει; Αισθανεσαι οτι οντως ειναι οπως του βγει απο πλευρας ευχαριστησης, ή τον αγχωνει η ιδεα πιθανης εγκυμοσυνης; Σου εχει πει κατι πιο ξεκαθαρο; Μηπως εχει απογοητευτει προκαταβολικα οτι δεν θα ειναι ευκολο, και δεν εχει το σθενος οπως εσυ να το κυνηγησει πιο εντατικα; Σε καταλαβαινω βρε κοριτσι μου.. Μηπως αν πατε μαζι στο γιατρο και του πεις το στυλ που προσπαθειτε, αν ο ιδιος ο γιατρος πει μπροστα του οτι πρεπει οι προσπαθειες να ειναι πιο εντατικες, ισως τοτε το καταλαβει.

κοπελα μου σε ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες, αυτος θελει πιο πολυ παιδι οχι εγω, αυτος με εβαλε στο τρυπακι για παιδι γι'αυτο νευριαζω, εγω δεν ειμαι και πολυ των παιδιων (μην το παρετε στραβα, απλα δεν ειμαι τοσο της οικογενειας, παιδια κτλ αυτος ομως ειναι). το εχουμε συζητησει και με τον γιατρο, δεν το ξανασυζηταω, θα μας περασει για καθυστερημενους.. εγω εχω κουραστει γιατι και τον προηγουμενο μηνα μιλησαμε γιάυτο το θεμα του ειπα ειναι οι γονιμες οποτε πρεπει να ειμαστε αυτες τις μερες σε ολοκληρωμενη προσπαθεια και παλι εκανε τα δικα του... ε δε θα κατσω και να χαλαω συνεχεια την ψυχοσυνθεση μου ..... ας κανει οτι νομιζει και αν κατσει εκατσε.... αλλα μην τον ακουω να λεει οτι "εγω θελω ενα παιδακι"

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 27 λεπτά , Nati85 είπε:

Ξέχασα να ρωτήσω να σου πω την αλήθεια. Εκανα Σάββατο μεσημέρι γι αυτό αγχώθηκα για την Κυριακή.τελοσπαντων θα δούμε.

να μας πεις τι σου είπε όταν γυρίσεις αν θυμηθείς ρώτησε και για τα τεστ ωορρηξιας 

νατι εισαι μεσα μπορει κ σημερα να γινει η ωορηξια αν ειχες το σαββατο θετικο οποτε οκ δεν χαθηκε τιποτα !

πρίν από 8 λεπτά , Nati85 είπε:

Λογικα πέρασαν οι γόνιμες.την Κυριακή επρεπε να ειχαμε κάνει τελοσπαντων δεν πειράζει στεναχωρήθηκα αλλά την επόμενη φορά τωρα.αντε περιμενεις σε λίγες μέρες 

Είχες κάνει το Σάββατο βρε @Nati85 οπότε δεν καλύπτεται και η Κυριακή; Είχες πολλές και στοχευμένες επαφές οπότε το δυνατό το σπέρμα επιβίωσε μέσα σου και την Κυριακή - μην στεναχωριέσαι!!!!

πρίν από 3 λεπτά , kido είπε:

@caramel_83 κορίτσι εγώ σου δίνω δίκιο απόλυτο. Κόψτου λίγο το σεξ να έρθει στα ίσα του! Και όταν το κάνετε πιο σπάνια και πάνω στις πιο γόνιμές σου, δεν θα μπορεί να κρατηθεί να βγει έξω. Θα τελειώνει αμέσως μέσα σου! 

το εχω κανει και αυτο αλλα δεν ...

πρίν από 6 λεπτά , andrianni είπε:

@caramel_83 έχω παρακολουθήσει το θέμα σου και τώρα με αυτή την απάντηση που σου έδωσε ανησυχώ. Το πρώτο που ήθελα να σου πω εδώ και καιρό είναι να μη του λες λεπτομέρειες για συμπτώματα και άλλα πιο γυναικεία. Χάνεται το  μυστήριο και ξενερώνουν λίγο. Συμφωνώ με την πρακτική της @ada32 . όλο το χρόνο που λες έτσι γίνεται ή τώρα τελευταία το κάνει να τραβιέται; 

Εγώ θα το πήγαινα και λίγο παραπέρα για να δω τι παίζει. Δηλαδή αφού συζήτηση δεν παίρνει εφόσον κατά τη γνώμη μου το έχετε υπεραναλύσει το θέμα, πες του οτι δεν θες να κάνεις παιδί και σκέφτεσαι και να μην πας στο γιατρό. ίσως πας απλά για λόγους υγείας. Να δεις τι θα σου πει, αφού λες οτι τρελαίνεται για παιδί...

τελεια ιδέα!!!

στον γιατρο δεν θα παω για να δω για θεμα παιδιου αλλα για τεστ παπ...δεν θα του αναφερω τιποτα του γιατρου, δεν θα γινομαι συνεχεια ρεζιλι ερχεται και στην δουλεια μου συχνα ο ανθρωπος

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

νατι εισαι μεσα μπορει κ σημερα να γινει η ωορηξια αν ειχες το σαββατο θετικο οποτε οκ δεν χαθηκε τιποτα !

Πέμπτη είχε θετικό! οπότε μια χαρά δεν είναι οι επαφές; πες της κ εσύ!

πρίν από 1 λεπτό , Antila είπε:

Συμφωνω με την @ada32 σε ολα τα παραπανω, απλως δε μπορω να βαλω φατσουλες, γκρρρ :mad:!

κ εγώ το ίδιο! μου τέλειωσαν!

πρίν από 2 λεπτά , caramel_83 είπε:

κοπελα μου σε ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες, αυτος θελει πιο πολυ παιδι οχι εγω, αυτος με εβαλε στο τρυπακι για παιδι γι'αυτο νευριαζω, εγω δεν ειμαι και πολυ των παιδιων (μην το παρετε στραβα, απλα δεν ειμαι τοσο της οικογενειας, παιδια κτλ αυτος ομως ειναι). το εχουμε συζητησει και με τον γιατρο, δεν το ξανασυζηταω, θα μας περασει για καθυστερημενους.. εγω εχω κουραστει γιατι και τον προηγουμενο μηνα μιλησαμε γιάυτο το θεμα του ειπα ειναι οι γονιμες οποτε πρεπει να ειμαστε αυτες τις μερες σε ολοκληρωμενη προσπαθεια και παλι εκανε τα δικα του... ε δε θα κατσω και να χαλαω συνεχεια την ψυχοσυνθεση μου ..... ας κανει οτι νομιζει και αν κατσει εκατσε.... αλλα μην τον ακουω να λεει οτι "εγω θελω ενα παιδακι"

Πες του αλλες ημερομηνιες για γονιμες ν μπερδευτει κ να τον πιασεις στον υπνο...ειναι λιγο υποπτο αυτο π κανει...εμενα η προηγ σχεση μ.ηταν ετσι...και καλα ηθελε να κανει παιδι αλλα το καναμε 2φορες τον μηνα κα αυτο μς γκρινια ...

πρίν από 1 λεπτό , Dimitr@17 είπε:

Γεια σου φιλη μου...εμενα μου ειχε τυχει ναι με κυκλο σταθερο και στηθος παρα μα παρα πολυ πρησμενο κ συνπτωματα περιοδου αλλα δεν ερχοταν με τπτ...ειχα κανει τεστ με 10μερες καθυστερησης κ ηταν αρνητικο...πηγα στον γιατρο κ μου ειπε οτι ηταν ορμονικο το θεμα οχι οτι ημουν εγκυος..να μην πολυλογω εναν μηνα δεν αδιαθετησα κ αδιαθετησα ακριβως τον επομενο μηνα στην ημερομηνια που επρεπε...

πρίν από 2 λεπτά , andrianni είπε:

Καλώς ήρθες! Πάντα 40 κάνεις; σταθερά;  Μπορείς να κάνεις και μια χοριακή αύριο για να σιγουρευτείς!

πρίν από 3 λεπτά , Antila είπε:

Καλως ηρθες! :) Ειναι αρκετες οι μερες καθυστερησης σου για να μη δειξει καποιο τεστ, αλλα και ηδη μεγαλος ο κυκλος σου για να τραβηξει και τοσο πολυ ακομη! Παρακολουθεις καπως την ωορρηξια σου (τεστ, υπερηχο); Ξερεις δηλαδη σιγουρα ποτε περιμενες περιοδο ή απλως το υποθετεις;

Αν μιλας με γυναικολογο, καποιον που ξερει το ιστορικο σου πχ με τους μεγαλους κυκλους, μηπως να τον επαιρνες ενα τηλεφωνο να σου πει πως να κινηθεις; Επειδη παντως τα τεστ δεν ειναι παντοτε αξιοπιστα, αν συνεχιζοταν η καθυστερηση αλλες δυο μερες το πολυ, θα πηγαινα να κανω μια χοριακη να μου φυγει η ιδεα. Αν δεν ηταν τελικα εγκυμοσυνη, θα πηγαινα στο γιατρο να με δει με υπερηχο για να ησυχασω! Ευχομαι να εχεις θετικο αποτελεσμα!

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια για την ανταπόκριση. Δεν παρακολουθώ καθόλου την ωορρηξία μου να πω την αλήθεια. Όσο για τον κύκλο ε μήνα με μήνα παίζει μαι μέρα πάνω μια μέρα κάτω πάντα. Το θέμα είναι αισθάνομαι περίεργα και δεν θέλω να επηρεαστώ γι αυτο είπα δεν ξέρω αν έχω συμπτώματα. Εχετε δίκαιο για την Χοριακή πάντως αν συνεχιστεί να μην κάνει την εμφάνιση της η " Κυρία" στις δέκα μέρες και παίξει και εξέταση και επίσκεψη στον γιατρό. Είχα την ελπίδα ότι θα ακούγα ότι έχει συμβει σε κάποια και εκανε μωρακι. :)

πρίν από 1 λεπτό , caramel_83 είπε:

Αν στην ξαναπεί την τελευταία ατάκα εγώ θα απαντούσα "Μα δεν αρκεί μόνο να το θέλεις θεωρητικά!! Πρέπει να το κάνεις και πράξη βρε αγόρι μου αλλιώς άλλα λόγια να αγαπιόμαστε!!!" Κόψε του λίγο το σεξ σου λέω, να ισιώσει!!! Μετά θα σε κυνηγάει και ούτε πότε να τραβιέται δεν θα θυμάται! Άκου με αν δεν έχεις κάτι άλλο να δοκιμάσεις πραγματικά εγώ αυτό θα εφάρμοζα! Δεν καίγεσαι να χάσεις και 2 μήνες ακόμα...

το εχω κανει και αυτο αλλα δεν ...

στον γιατρο δεν θα παω για να δω για θεμα παιδιου αλλα για τεστ παπ...δεν θα του αναφερω τιποτα του γιατρου, δεν θα γινομαι συνεχεια ρεζιλι ερχεται και στην δουλεια μου συχνα ο ανθρωπος

αλλά να το πεις στον αντρούλη σου οτι τέλος οι προσπάθειες και θα πας μόνο για παπ, για να δεις τι θα κάνει!

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , ada32 είπε:

αυτο το " αστο χαλαρα " το εχω ακουσει κ εγω .. οπως κ οτι θ a το φερει ο πελαργος!! ΑΛΛΑ δν υπαρχει περιπτωση να τραβηχτει κ να τελειωσει εξω ( μονο αν του κανω στομ. κ τελειωσει αλλου αλλα κ εκεινο του το εχω κοψει γτ τον ψιλοκαταλαβαινω ποτε κοντευει κ συνηθως ανεβαινω πανω του :D , τι περιγραφω τωρα.. :P ) . Να φανταστεις οτι επειδη με ειχε νευριασει που οταν του ελεγα ειναι οι μερες πρεπει να προσπαθησουμε κ η το απεφευγε η ερχοταν στο κρεβατι κ καθοταν σαν κουτσουρο κ μου ελεγε "ηρθα", κανα 2 φορες ειχα τραβηχτει για να μην τελειωσει μεσα μου κ με κρατουσε με το ζορι ..

Οποτε με τον δικο σου  , κατι δν παει καλα .. γνωμη μου , μη του αναφερεις 

1. οτι αυτες τις μερες πρεπει να προσπαθησουμε γτ ιεναι οι γονιμες 

2. περιμενε να δεις που θα ξανατελειωσει κ μην τον ρωτησεις γτ τελειωνει εξω . 

κανε πως δεν συμβαινει κατι .. κ δες την επομενη φορα τι θα κανει.. αν παλι τελειωσει εξω , μαλλον δεν θελει πολυ . αν τελειωσει μεσα σου , μοιαζει λιγο με τον δικο μου γτ θελει να το κανει απο μονος του  κ οχι να τους λεμε εμεις ,τωρα πρεπει να τελειωσεις μεσα !!!!

Να σου πω εγω το φιλοσόφησα , γτ αν ειναι να μαλωνω συνεχεια μαζι του κ να του λεω εισαι αδιαφορος για αυτο το θεμα , δεν κερδιζω κατι αλλα αντιθετως ειχα νευρα διαρκως.. θα ερθει η ωρα που θα του το πεταξω βεβαια αλλα τωρα ο στοχος μου ειναι να κανουμε ενα μωρο οποτε κανω πισω εγω ... 

κοιτα δεν καθομαι να ξανασυζητησω τουλαχιστον οχι αμεσα το γιατι δεν τελειωνεις μεσα θα αφησω τον καιρο.... αλλα μην μου πει για παιδι γιατι θα φαει χαστουκα 

πρίν από 1 λεπτό , MinnieC είπε:

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια για την ανταπόκριση. Δεν παρακολουθώ καθόλου την ωορρηξία μου να πω την αλήθεια. Όσο για τον κύκλο ε μήνα με μήνα παίζει μαι μέρα πάνω μια μέρα κάτω πάντα. Το θέμα είναι αισθάνομαι περίεργα και δεν θέλω να επηρεαστώ γι αυτο είπα δεν ξέρω αν έχω συμπτώματα. Εχετε δίκαιο για την Χοριακή πάντως αν συνεχιστεί να μην κάνει την εμφάνιση της η " Κυρία" στις δέκα μέρες και παίξει και εξέταση και επίσκεψη στον γιατρό. Είχα την ελπίδα ότι θα ακούγα ότι έχει συμβει σε κάποια και εκανε μωρακι. :)

μπορεί και να είναι κ αυτό αλλά με μεγάλο κύκλο πιθανόν να έγινε μεγαλύτερος. τίποτα δεν αποκλείεται βέβαια. παρακολούθησέ το και να αρχίσεις να κοιτάς και την ωορ. Να γίνεται σίγουρα!

κοιτα δεν καθομαι να ξανασυζητησω τουλαχιστον οχι αμεσα το γιατι δεν τελειωνεις μεσα θα αφησω τον καιρο.... αλλα μην μου πει για παιδι γιατι θα φαει χαστουκα 

Γενικότερα όμως έχει διάθεση για επαφή ή εσύ το ξεκινάς;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , kido είπε:

Αν στην ξαναπεί την τελευταία ατάκα εγώ θα απαντούσα "Μα δεν αρκεί μόνο να το θέλεις θεωρητικά!! Πρέπει να το κάνεις και πράξη βρε αγόρι μου αλλιώς άλλα λόγια να αγαπιόμαστε!!!" Κόψε του λίγο το σεξ σου λέω, να ισιώσει!!! Μετά θα σε κυνηγάει και ούτε πότε να τραβιέται δεν θα θυμάται! Άκου με αν δεν έχεις κάτι άλλο να δοκιμάσεις πραγματικά εγώ αυτό θα εφάρμοζα! Δεν καίγεσαι να χάσεις και 2 μήνες ακόμα...

του το εχω πει, και το εχω κανει και αυτο με την αποχη, μετα την τελευταια φορα πριν 1 μηνα που ημουν στις γονιμες και το εκανε τσαντιστηκα και δεν του ξανακαθησα κι εγω μεχρι χθες... και παλι το ιδιο εκανε...

πρίν από 22 λεπτά , caramel_83 είπε:

ρε συ 1 χρονο κανουμε τελειως ελευθερα οποτε τυχει για να τον προετοιμασω αφου λογω προβληματων που ειχα ηταν απειροελαχιστες οι πιθανοτητες εγκυμοσυνης, δεν δικαιολογειται.. με εχει κουρασει

Ε ενταξει χαλαρά να το αφήσουμε πες αλλά να τελειώνεις κανονικά μέσα αλλιώς δεν είναι χαλαρά είναι σαν να μην θέλεις.μπορει να έχει ανασφάλεια τελικά με το θέμα παιδιού.οπως είπε και το ελενακι εσυ από πάνω και μετά αμέσως ξαπλα!ξερω ότι σε τρώει αυτό το θέμα αλλά αν το αφήσεις έτσι λάσκα για κανα δυο μήνες χωρίς να πεις τίποτα μηπως αλλάξει νοοτροπία?

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...