Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 5 λεπτά , Nati85 είπε:

Η δύναμη της συνήθειας??μηπως δεν καταλαβαίνει εκείνη την στιγμή τι του γίνεται και κάνει αυτό που έκανε πάντα?

ρε συ 1 χρονο κανουμε τελειως ελευθερα οποτε τυχει για να τον προετοιμασω αφου λογω προβληματων που ειχα ηταν απειροελαχιστες οι πιθανοτητες εγκυμοσυνης, δεν δικαιολογειται.. με εχει κουρασει

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 3 λεπτά , caramel_83 είπε:

τι να πω πραγματικα εχω αρχισει και βαριεμαι αληθεια, λογικα σε λιγες μερες, δεν κανω τεστ απο συμπτωματα καταλαβαινω, αλλα να σου πω την αληθεια δεν θεωρω πως υπαρχει λογος να ξεκινησω εγω τα τεστ... να τα κανω για ποιον λογο? να λεω αυριο ειναι η ωορηξια και να μην το κανουμ ή να τελειωνει αλλου για αλλου? πεταμενα λεφτα θα ειναι 

του ειπα παλι χθες το βραδυ, οτι γιατι αφου σου εχω πει οτι μου αρεσει να τελειωνεις μεσα μου ασχετα απο θεμα παιδιου εσυ τελειωνεις αλλου? μου λεει αστο χαλαρα, ετσι ηθελα εκεινη την ωρα.

Απλα το θεμα ειναι οτι δεν γινεται να ζοριζομαι κι εγω χωρις λογο να ερχομαι σε επαφη... εχω αρχισει και βαριεμαι αληθεια, τον αλλο μηνα θελω να παω γυναικολογο και ενδοκρινολογο, του εχω εξηγησει οτι δεν γινεται να παμε στον γιατρο και να του πουμε "γιατρε δεν μενω εγκυος και προσπαθουμε 1 χρονο" απο την στιγμη που δεν κυνηγαμε γονιμες και δεν υπαρχει και εξπερματωση μεσα μου, δηλαδη δουλευομαστε μονοι μας

η λυση λοιπον ειναι στις γονιμες να εισαι εσυ απο πανω...ε δε μπορει κατι θα μεινει...απ'το να τελειωνει εξω σιγουρα ειναι καλυτερο!

• Χαχα 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

1 hour ago, Ungry girl είπε:

Και εμενα κοριτσι νευριασα οσο δεν φαντάζεσαι οσο δεν παει μονο τα λεφτά!

Εμενα δεν μου ειπαι τιποτα ουτε ειδα ουτε αντιγραφο του υπερυχου!!!

Μα ποιος ηταν αυτος ο γιατρος πια.. εχω φρικαρει μ αυτα που διαβαζω..

ukSwp3.png

Καλησπέρα κορίτσια και καλώς σας βρήκα!!!!Σας διαβάζω αρκετό καιρό και να που ήρθε και η σειρά μου να ζητήσω τα πολύτιμα φώτα σας :):):) Για να μην μακρηγορώ τελευταία φορά αδιαθέτησα 18/10 περίμενα να αδιαθετήσω στις 26/11 (κύκλος 40 ημερών) αλλά τίποτα. Σήμερα είμαι στην όγδοο ημέρα καθυστέρησης και μόλις σήμερα έκανα δύο τέστ (όχι με πρωινά ούρα) και μου βγήκαν και τα δυο αρνητικά. Δεν μπορώ να εξηγήσω τα συμπτώματα γιατί αντίστοιχα έχω και όταν αδιαθετώ. Όλες αυτές τις ημέρες  πονάει ανά διαστήματα πολύ η κοιλιά μου και τρέχω στην τουαλέτα αλλά τίποτα...μετά μου περνάει. Αυτόν τον μήνα είχα τρεις πολύ δυνατές ημικρανικές κρίσεις, ανακατωσούρες και υπερβολικά έντονα πρησμένο στήθος σε σημείο να μην μπορώ καν να το αγγίξω.  Λέτε παρόλο που τα τεστ μου βγήκαν αρνητικά να μας ετοιμάζει κάποια έκπληξη κανένα σποράκι? Έχετε ζήσει ή ακούσει κάτι αντίστοιχο? 

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , andrianni είπε:

ναι αλλά δεν έχουν περάσει οι γόνιμες; νομίζω εντάξει είστε!

Λογικα πέρασαν οι γόνιμες.την Κυριακή επρεπε να ειχαμε κάνει τελοσπαντων δεν πειράζει στεναχωρήθηκα αλλά την επόμενη φορά τωρα.αντε περιμενεις σε λίγες μέρες 

e6OVp3.pngExilp3.png

Εχεις δικιο @caramel_83... Και οι γιατροι θεωρουν τον ενα χρονο προσπαθειων ως προσπαθειες στοχευμενες στις γονιμες σιγουρα, κι αν τοτε συστηματικα δεν εχει υπαρξει συλληψη αρχιζουν τα ψαξιματα. Αν εσας ειναι τυχαιες οι προσπαθειες, σιγουρα δε θα ειναι δυσκολο να μεινεις εγκυος αν γινουν λιγο πιο εντατικα. Αυτο που ειπε "αστο χαλαρα, ετσι ηθελα εκεινη την ωρα" τι σου λεει; Αισθανεσαι οτι οντως ειναι οπως του βγει απο πλευρας ευχαριστησης, ή τον αγχωνει η ιδεα πιθανης εγκυμοσυνης; Σου εχει πει κατι πιο ξεκαθαρο; Μηπως εχει απογοητευτει προκαταβολικα οτι δεν θα ειναι ευκολο, και δεν εχει το σθενος οπως εσυ να το κυνηγησει πιο εντατικα; Σε καταλαβαινω βρε κοριτσι μου.. Μηπως αν πατε μαζι στο γιατρο και του πεις το στυλ που προσπαθειτε, αν ο ιδιος ο γιατρος πει μπροστα του οτι πρεπει οι προσπαθειες να ειναι πιο εντατικες, ισως τοτε το καταλαβει.

• Μου αρέσει 1

Grpbp2.png

πρίν από 10 λεπτά , caramel_83 είπε:

τι να πω πραγματικα εχω αρχισει και βαριεμαι αληθεια, λογικα σε λιγες μερες, δεν κανω τεστ απο συμπτωματα καταλαβαινω, αλλα να σου πω την αληθεια δεν θεωρω πως υπαρχει λογος να ξεκινησω εγω τα τεστ... να τα κανω για ποιον λογο? να λεω αυριο ειναι η ωορηξια και να μην το κανουμ ή να τελειωνει αλλου για αλλου? πεταμενα λεφτα θα ειναι 

του ειπα παλι χθες το βραδυ, οτι γιατι αφου σου εχω πει οτι μου αρεσει να τελειωνεις μεσα μου ασχετα απο θεμα παιδιου εσυ τελειωνεις αλλου? μου λεει αστο χαλαρα, ετσι ηθελα εκεινη την ωρα.

Απλα το θεμα ειναι οτι δεν γινεται να ζοριζομαι κι εγω χωρις λογο να ερχομαι σε επαφη... εχω αρχισει και βαριεμαι αληθεια, τον αλλο μηνα θελω να παω γυναικολογο και ενδοκρινολογο, του εχω εξηγησει οτι δεν γινεται να παμε στον γιατρο και να του πουμε "γιατρε δεν μενω εγκυος και προσπαθουμε 1 χρονο" απο την στιγμη που δεν κυνηγαμε γονιμες και δεν υπαρχει και εξπερματωση μεσα μου, δηλαδη δουλευομαστε μονοι μας

@caramel_83 έχω παρακολουθήσει το θέμα σου και τώρα με αυτή την απάντηση που σου έδωσε ανησυχώ. Το πρώτο που ήθελα να σου πω εδώ και καιρό είναι να μη του λες λεπτομέρειες για συμπτώματα και άλλα πιο γυναικεία. Χάνεται το  μυστήριο και ξενερώνουν λίγο. Συμφωνώ με την πρακτική της @ada32 . όλο το χρόνο που λες έτσι γίνεται ή τώρα τελευταία το κάνει να τραβιέται; 

Εγώ θα το πήγαινα και λίγο παραπέρα για να δω τι παίζει. Δηλαδή αφού συζήτηση δεν παίρνει εφόσον κατά τη γνώμη μου το έχετε υπεραναλύσει το θέμα, πες του οτι δεν θες να κάνεις παιδί και σκέφτεσαι και να μην πας στο γιατρό. ίσως πας απλά για λόγους υγείας. Να δεις τι θα σου πει, αφού λες οτι τρελαίνεται για παιδί...

πρίν από 11 λεπτά , elenakii22 είπε:

η λυση λοιπον ειναι στις γονιμες να εισαι εσυ απο πανω...ε δε μπορει κατι θα μεινει...απ'το να τελειωνει εξω σιγουρα ειναι καλυτερο!

τελεια ιδέα!!!

πρίν από 6 λεπτά , ElektraGr είπε:

Μα ποιος ηταν αυτος ο γιατρος πια.. εχω φρικαρει μ αυτα που διαβαζω..

Αστο κριμα τα λευτα που περνει και το ονομα που εχει κριμα πραγματικα!

πρίν από 13 λεπτά , caramel_83 είπε:

ρε συ 1 χρονο κανουμε τελειως ελευθερα οποτε τυχει για να τον προετοιμασω αφου λογω προβληματων που ειχα ηταν απειροελαχιστες οι πιθανοτητες εγκυμοσυνης, δεν δικαιολογειται.. με εχει κουρασει

@caramel_83 κορίτσι εγώ σου δίνω δίκιο απόλυτο. Κόψτου λίγο το σεξ να έρθει στα ίσα του! Και όταν το κάνετε πιο σπάνια και πάνω στις πιο γόνιμές σου, δεν θα μπορεί να κρατηθεί να βγει έξω. Θα τελειώνει αμέσως μέσα σου! 

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , MinnieC είπε:

Καλησπέρα κορίτσια και καλώς σας βρήκα!!!!Σας διαβάζω αρκετό καιρό και να που ήρθε και η σειρά μου να ζητήσω τα πολύτιμα φώτα σας :):):) Για να μην μακρηγορώ τελευταία φορά αδιαθέτησα 18/10 περίμενα να αδιαθετήσω στις 26/11 (κύκλος 40 ημερών) αλλά τίποτα. Σήμερα είμαι στην όγδοο ημέρα καθυστέρησης και μόλις σήμερα έκανα δύο τέστ (όχι με πρωινά ούρα) και μου βγήκαν και τα δυο αρνητικά. Δεν μπορώ να εξηγήσω τα συμπτώματα γιατί αντίστοιχα έχω και όταν αδιαθετώ. Όλες αυτές τις ημέρες  πονάει ανά διαστήματα πολύ η κοιλιά μου και τρέχω στην τουαλέτα αλλά τίποτα...μετά μου περνάει. Αυτόν τον μήνα είχα τρεις πολύ δυνατές ημικρανικές κρίσεις, ανακατωσούρες και υπερβολικά έντονα πρησμένο στήθος σε σημείο να μην μπορώ καν να το αγγίξω.  Λέτε παρόλο που τα τεστ μου βγήκαν αρνητικά να μας ετοιμάζει κάποια έκπληξη κανένα σποράκι? Έχετε ζήσει ή ακούσει κάτι αντίστοιχο? 

Καλως ηρθες! :) Ειναι αρκετες οι μερες καθυστερησης σου για να μη δειξει καποιο τεστ, αλλα και ηδη μεγαλος ο κυκλος σου για να τραβηξει και τοσο πολυ ακομη! Παρακολουθεις καπως την ωορρηξια σου (τεστ, υπερηχο); Ξερεις δηλαδη σιγουρα ποτε περιμενες περιοδο ή απλως το υποθετεις;

Αν μιλας με γυναικολογο, καποιον που ξερει το ιστορικο σου πχ με τους μεγαλους κυκλους, μηπως να τον επαιρνες ενα τηλεφωνο να σου πει πως να κινηθεις; Επειδη παντως τα τεστ δεν ειναι παντοτε αξιοπιστα, αν συνεχιζοταν η καθυστερηση αλλες δυο μερες το πολυ, θα πηγαινα να κανω μια χοριακη να μου φυγει η ιδεα. Αν δεν ηταν τελικα εγκυμοσυνη, θα πηγαινα στο γιατρο να με δει με υπερηχο για να ησυχασω! Ευχομαι να εχεις θετικο αποτελεσμα!

Grpbp2.png

πρίν από 5 λεπτά , MinnieC είπε:

Καλώς ήρθες! Πάντα 40 κάνεις; σταθερά;  Μπορείς να κάνεις και μια χοριακή αύριο για να σιγουρευτείς!

πρίν από 3 λεπτά , caramel_83 είπε:

αυτο το " αστο χαλαρα " το εχω ακουσει κ εγω .. οπως κ οτι θ a το φερει ο πελαργος!! ΑΛΛΑ δν υπαρχει περιπτωση να τραβηχτει κ να τελειωσει εξω ( μονο αν του κανω στομ. κ τελειωσει αλλου αλλα κ εκεινο του το εχω κοψει γτ τον ψιλοκαταλαβαινω ποτε κοντευει κ συνηθως ανεβαινω πανω του :D , τι περιγραφω τωρα.. :P ) . Να φανταστεις οτι επειδη με ειχε νευριασει που οταν του ελεγα ειναι οι μερες πρεπει να προσπαθησουμε κ η το απεφευγε η ερχοταν στο κρεβατι κ καθοταν σαν κουτσουρο κ μου ελεγε "ηρθα", κανα 2 φορες ειχα τραβηχτει για να μην τελειωσει μεσα μου κ με κρατουσε με το ζορι ..

Οποτε με τον δικο σου  , κατι δν παει καλα .. γνωμη μου , μη του αναφερεις 

1. οτι αυτες τις μερες πρεπει να προσπαθησουμε γτ ιεναι οι γονιμες 

2. περιμενε να δεις που θα ξανατελειωσει κ μην τον ρωτησεις γτ τελειωνει εξω . 

κανε πως δεν συμβαινει κατι .. κ δες την επομενη φορα τι θα κανει.. αν παλι τελειωσει εξω , μαλλον δεν θελει πολυ . αν τελειωσει μεσα σου , μοιαζει λιγο με τον δικο μου γτ θελει να το κανει απο μονος του  κ οχι να τους λεμε εμεις ,τωρα πρεπει να τελειωσεις μεσα !!!!

Να σου πω εγω το φιλοσόφησα , γτ αν ειναι να μαλωνω συνεχεια μαζι του κ να του λεω εισαι αδιαφορος για αυτο το θεμα , δεν κερδιζω κατι αλλα αντιθετως ειχα νευρα διαρκως.. θα ερθει η ωρα που θα του το πεταξω βεβαια αλλα τωρα ο στοχος μου ειναι να κανουμε ενα μωρο οποτε κανω πισω εγω ... 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 6 λεπτά , Nati85 είπε:

Λογικα πέρασαν οι γόνιμες.την Κυριακή επρεπε να ειχαμε κάνει τελοσπαντων δεν πειράζει στεναχωρήθηκα αλλά την επόμενη φορά τωρα.αντε περιμενεις σε λίγες μέρες 

οι προηγούμενες επαφές ήταν οι καλύτερες!!! Μπορεί να μην υπάρξει επόμενη!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , MinnieC είπε:

Γεια σου φιλη μου...εμενα μου ειχε τυχει ναι με κυκλο σταθερο και στηθος παρα μα παρα πολυ πρησμενο κ συνπτωματα περιοδου αλλα δεν ερχοταν με τπτ...ειχα κανει τεστ με 10μερες καθυστερησης κ ηταν αρνητικο...πηγα στον γιατρο κ μου ειπε οτι ηταν ορμονικο το θεμα οχι οτι ημουν εγκυος..να μην πολυλογω εναν μηνα δεν αδιαθετησα κ αδιαθετησα ακριβως τον επομενο μηνα στην ημερομηνια που επρεπε...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...