Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 7 λεπτά , Nati85 είπε:

Καλά είμαι!!οι ορμόνες είχαν βγει πολύ καλές.πηγα στον γυναικολόγο Εκανα τεστ παπ και μου είπε δεν χρειάζεται να κάνω κολπικη καλλιέργεια αλλά επέμεινα και μου είπε μόλις βγουν τα αποτελέσματα του παπ θα μου γράψει και καλλιέργεια. Ο υπέρηχος ήταν πολύ καλός πολύ καλό ενδομήτριο και οι ωοθήκες πολύ καλύτερες από αρχές του χρόνου.δεν εκανα κάτι άλλο προς το παρόν.εσυ σε τι φάση είσαι τωρα?

κοριτσι εσυ σε ποια μερα εισαι? 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 9 λεπτά , Eleana85 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου! Σήμερα πήρα ένα αρνητικό τεστ ο Πότε σταματάω τη προγεστερόνη για να αδιαθετισω και συνεχίζω για τον επόμενο μήνα!

Δυναμικά και πάλι για τον επόμενο μήνα!!!ευχομαι να είναι ο τυχερός σου!!!προσπαθηστε να κάνετε κάτι διαφορετικό ίσως κάποια εκδρομή.κατι αλλο έχεις σκεφτεί να αλλάξεις εντελώς την διατροφή σου?δεν ξερω σκέφτομαι καμμία φορά μια αλλαγή ριζική σε κάτι μηπως κάνει την διαφορα

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 7 λεπτά , Nati85 είπε:

Εγω κορίτσια είμαι στεναχωρημένη δεν μπορέσαμε να έχουμε επαφή εχτές.κομπλαρε ο άντρας μου γιατί ξύπνησε ο μικρός και ενώ κάναμε ήρθε μέσα και μετά δεν κοιμόταν κιόλας αμαν αυτό το παιδί λες και μας καταλαβαίνει τι να πω!!!το προσπαθήσαμε μετά πολύ αλλά μετά τσακωθήκαμε κιόλας.παλι δεν έγινε σωστή προσπάθεια...

χαχαχαχαχ αυτα τα παιδια ,φυτρωνουν εκει που δεν τα σπερνεις!!!!!(black χιουμορ)

Ηταν η μερα σου εχθες???

• Χαχα 2

πρίν από 16 λεπτά , noni90 είπε:

E ναι ετσι ξερω κ γω να σου πω να παρεις αντιβιωση! Ακου 50αρικο.... Και δε σου λεω τιποτα, να εισαι εγκυος... να πας κ να του τριψεις τη χοριακη στη μουρη. Τεσπα μη τα σκεφτεσαι τωρα αυτα πηγαινε στον αλλον κ βλεπουμε... Μη σκας <3

Εγω σημερα δεν εχω πολυ δουλεια στο γραφειο και ετσι μελεταω για ενα σεμιναριο που κανω... Πολυ ενδιαφερον! 

Ναι θα παω και το πρωι για χορικαη ολοι βλάκες ρε παιδι μου!

πρίν από 16 λεπτά , ada32 είπε:

μην ξαναπας εκει !!  κ να εισαι απαιτητικη με τους γιατρους .. εφοσον τον πληρωνεις , πρεπει να τον ρωτας πολλα κ ειναι υποχρεωμενος να σου απαντησει . κ εννοειται να παιρνεις αντιγραφο .. ετσι συγκρινεις τον εναν κυκλο με τον αλλον . εγω να φατναστεις του δινω 30 ευρω κ τα κοιταμε ολα ..κ τον ρωταει οτι μου ερθει κ ας μην αφορα εμενα.. απλα να ενημερωθω! 

τωρα στο θεμα μας , κανε μια χοριακη , να δεις τι γινεται .. γτ θα ξερεις η οτι εισαι εγκυος η τουλαχιστον οτι εγινε συλληψη αλλα δεν προχωρησε ..

Ναι μαναρακι θα παω για χορικαη γιατι θα με τρελανουν!

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Ungry girl είπε:

Ναι θα παω και το πρωι για χορικαη ολοι βλάκες ρε παιδι μου!

Νταξει τυχαινει μωρε.. Κι εγω για αυτο θα ανεβω αθηνα γτ αυτος που εχουμε εδω δε μου γεμιζει το ματι. Θα του δωσω μια ευκαιρια βεβαια αλλα ενταξει..... Μη σκας παντως κ πηγαινε για χοριακη χτες! <3

πρίν από 2 λεπτά , ΓΙΩΤΑ78 είπε:

χαχαχαχαχ αυτα τα παιδια ,φυτρωνουν εκει που δεν τα σπερνεις!!!!!(black χιουμορ)

Ηταν η μερα σου εχθες???

Χαχαχαχαχ  μόλις θελουμε να κοιμηθεί νωρίς τοτε είναι που θα γίνει γαρίδα το μάτι!!! Νομίζω το Σάββατο ήταν.μου είπε ο γυναικολόγος την Τετάρτη σε 3με 4 μέρες θα γίνει η ωορρηξια την Πέμπτη το μεσημέρι είχα θετικό τεστ ωορρηξιας.απο Τετάρτη ειχαμε επαφές κάθε μέρα εχθές όμως τίποτα.

e6OVp3.pngExilp3.png

ΜΑΝΟΥΛΕΣ

Alekagala 7/10/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ!!!!

oneira_glyka 11/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ!!!!

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ 

1. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

2. dimitroula30  ΠΗΤ  17/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

3. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

4. Ani ani   ΠΗΤ  21/3/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

5. elenakii22 ΠΗΤ  22/3/2018  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

6. maria1988  ΠΗΤ  2/4/2018!!!

7. stalitsa82  ΠΗΤ  25/4/2018!!!

8. Vana87 ΠΗΤ  27/5/2018!!!  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

9. Farmakotriftena ΠΗΤ  8/6/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

10. orianna  ΠΗΤ  21/6/2018!!!

11. t1t1n4k1  15/7/2018!!!

12. Antila   ΠΗΤ  21/7/2018!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. Papaki@  8-10/11/2017!!!

2. Ασία  12/11/2017!!!

3. Ungry girl 17/11/2017!!!

4. Elma86  30/11/2017!!!

5. Vila  2/12/2017!!!

6. WannaBeMother  3/12/2017!!!

7. ritaki13  4/12/2017!!!

8. vvrd  5/12/2017!!!

9. ΓΙΩΤΑ78  9/12/2017!!!

10. kido  10/12/2017!!!

11. KalStyl  12/12/2017!!!

12. andrianni  13/12/2017!!!

13. Μαρθα Κ 14-17/12/2017!!!

14. MelinaFo  15/12/2017!!!

15. ada32 16/12/2017!!!

16. noni90 18/12/2017!!!

17. ntemiiiiii  19/12/2017!!!

18. Dimitr@17 20/12/2017!!!

19. Nati85 20/12/2017!!!

20. caramel_83  20-25/12/2017!!!

21. alina80 24/12/2017!!!

22. Μάντη  25/12/2017!!!

23. Δήμητρα1988 26-28/12/2017!!!

24. ElektraGr  28-29/12/2017!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

πρίν από 8 λεπτά , Nati85 είπε:

Δυναμικά και πάλι για τον επόμενο μήνα!!!ευχομαι να είναι ο τυχερός σου!!!προσπαθηστε να κάνετε κάτι διαφορετικό ίσως κάποια εκδρομή.κατι αλλο έχεις σκεφτεί να αλλάξεις εντελώς την διατροφή σου?δεν ξερω σκέφτομαι καμμία φορά μια αλλαγή ριζική σε κάτι μηπως κάνει την διαφορα

Νομίζω πρέπει να βρω ένα τρόπο να μην έχω άγχος και να χαλαρώσω λίγο αλλά δε ξέρω πως είναι η αλήθεια!

πρίν από 5 λεπτά , Nati85 είπε:

Χαχαχαχαχ  μόλις θελουμε να κοιμηθεί νωρίς τοτε είναι που θα γίνει γαρίδα το μάτι!!! Νομίζω το Σάββατο ήταν.μου είπε ο γυναικολόγος την Τετάρτη σε 3με 4 μέρες θα γίνει η ωορρηξια την Πέμπτη το μεσημέρι είχα θετικό τεστ ωορρηξιας.απο Τετάρτη ειχαμε επαφές κάθε μέρα εχθές όμως τίποτα.

Ε νομιζω οτι την πετυχες....!!!!Μενουν και λιγο παραπανω ζωντανα τα σπερματοζωαρια ,οποτε εισαι ενταξει ,μην αγχωνεσαι  . :)

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Nati85 είπε:

Εγω κορίτσια είμαι στεναχωρημένη δεν μπορέσαμε να έχουμε επαφή εχτές.κομπλαρε ο άντρας μου γιατί ξύπνησε ο μικρός και ενώ κάναμε ήρθε μέσα και μετά δεν κοιμόταν κιόλας αμαν αυτό το παιδί λες και μας καταλαβαίνει τι να πω!!!το προσπαθήσαμε μετά πολύ αλλά μετά τσακωθήκαμε κιόλας.παλι δεν έγινε σωστή προσπάθεια...

Δν πειραζει ..προσπαθηστε σημερα ..  εγω να σας πω, αυτον τον μηνα δεν καθησα να του πω , οτι αυτες τις μερες πρεπει να προσπαθησουμε .. κ βλεπω πολυ μεγαλη βελτιωση απο μεριας του .. βεβαια κ εγω δεν τις πολυ προσεξα τις μερες αλλα επεσαν σκ κ βολεψε τελικα .. αλλα τελικα αν το παιζω αδιαφορη τελικα  με το θεμα του μωρου , βλεπω οτι ουτε τσακωνομαστε ουτε αποφευγει επαφες .. τι να πω ..οποτε προσπαθησε να μην δινεισ σημασια γτ τσακωνεστε κ εσυ χαλιεσαι περισσοτερο ..

• Μου αρέσει 3

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 4 λεπτά , ada32 είπε:

Δν πειραζει ..προσπαθηστε σημερα ..  εγω να σας πω, αυτον τον μηνα δεν καθησα να του πω , οτι αυτες τις μερες πρεπει να προσπαθησουμε .. κ βλεπω πολυ μεγαλη βελτιωση απο μεριας του .. βεβαια κ εγω δεν τις πολυ προσεξα τις μερες αλλα επεσαν σκ κ βολεψε τελικα .. αλλα τελικα αν το παιζω αδιαφορη τελικα  με το θεμα του μωρου , βλεπω οτι ουτε τσακωνομαστε ουτε αποφευγει επαφες .. τι να πω ..οποτε προσπαθησε να μην δινεισ σημασια γτ τσακωνεστε κ εσυ χαλιεσαι περισσοτερο ..

Ναι βρε παιδακι μου ,τι ειναι αυτο που τους πιανει?????????προγραμματισμενοι ειναι ολοι τους???

• Χαχα 2

πρίν από 10 λεπτά , Nati85 είπε:

Σήμερα είμαι 21η μέρα.

βρε νατι δε πειραζει για μια μερα αν θυμαμαι καλα το τεστ ηταν θετικο την παρασκευη? αν ειχες παρασκευη σαββατο επαφη εισαι κοπλε κ αν εχεις κ σημερα μια μεσα εισαι. 

Just now, Eleana85 είπε:

Νομίζω πρέπει να βρω ένα τρόπο να μην έχω άγχος και να χαλαρώσω λίγο αλλά δε ξέρω πως είναι η αλήθεια!

Ναι φυσικά και αυτό αλλά επειδή είναι δύσκολο να χαλαρώσεις έλεγα μηπως κάτι άλλο βοήθουσε να αλλάξει λίγο το τρόπο που λειτουργεί ο οργανισμός σου και γίνει το πολυπόθητο!!! Η κοπέλα που προσπαθεί χρόνια ενώ όλα είναι μια χαρά είσαι σωστά??ειμαστε πολλές και μπερδεύομαι συγνωμηηη.

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 8 λεπτά , Nati85 είπε:

το Σαββατο ειχες? αν ειχες κ το Σαββατο , εισαι καλυμενη .

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...