Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , WannaBeMother είπε:

Δεν προλαβαινω αυτο το μηνα, στα μεσα δεκεμβρη φευγω για ταξιδι στο εξωτερικο κ θα γυρισω 10 γεναρη οποτε θα το αφησω για την νεα χρονια δεν μπορω να αγχωθω αλλο θελω να χαρω το ταξιδι μου....

Ωραία! καλά να περάσεις και να γυρίσεις ανανεωμένη!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 5 λεπτά , Ungry girl είπε:

Υπέροχο μ.εκανε δεν ειδε κατι προφανος του ειπα για τα τεστ.και μ λέει αρα ηταν εγκυμοσύνη δεν προλαβα καν να του πω οτι ξανα εκανα τεστ πριν 3 μέρες και παλυ ηταν θετικο θα παω κ στον αλλον μετα και θα σας πω

Αχααχαχχα ειναι να μην παρω φορα χεχεε ναι τερμα αυτος τ εδωσα δςυτερη ευκαιρία κ το μετανιωσα

Καλα εκανες και βρηκες αλλον γιατρο πολυ περιεργα σου φερθηκε.... ευχομαι να μας πεις ευχαριστα νεα!!!

πρίν από 2 λεπτά , andrianni είπε:

Ωραία! καλά να περάσεις και να γυρίσεις ανανεωμένη!

ευαριστω πολυ!!! μακαρι να επιστρεψω με καλα νεα....

• Μου αρέσει 1

@Ungry girl ρε κορίτσι τι να πω να κανεις μια χοριακη καθώς περιμενεις ήδη επρεπε να είχες κάνει όπως λέγαμε!!!ελπιζω ο επόμενος γιατρός να είναι φυσιολογικός.στειλε μας τι σου είπε ο επομενος

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 7 λεπτά , Nati85 είπε:

@Ungry girl ρε κορίτσι τι να πω να κανεις μια χοριακη καθώς περιμενεις ήδη επρεπε να είχες κάνει όπως λέγαμε!!!ελπιζω ο επόμενος γιατρός να είναι φυσιολογικός.στειλε μας τι σου είπε ο επομενος

και σε σκεφτόμουν! τι κάνεις; Οι εξετάσεις βγήκαν; Είχες κάνει κολπικό τελικά;

Καλημέρα στις όμορφες!!! @Ungry girl καλά λές να πάρεις δεύτερη γνώμη κ σίγουρα χοριακη δε μ αρέσει αυτός ο γιατρός καθόλου!! 

Εμένα ειναι οι μέρες τις προσπάθείας τώρα και του έχουμε δώσει να καταλάβει!!! Είναι η καλύτερη περίοδος όλου του μήνα αυτή χιχιχιχι!! Λυσσαρα κ εγώ όπως λέει η @ada32.. 

Τα υπόλοιπα κορίτσια τι κάνετε; Εύχομαι σε όλες με ένα σπορακι στην κοιλίτσα συντομα!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

πρίν από 19 λεπτά , WannaBeMother είπε:

Καλα εκανες και βρηκες αλλον γιατρο πολυ περιεργα σου φερθηκε.... ευχομαι να μας πεις ευχαριστα νεα!!!

ευαριστω πολυ!!! μακαρι να επιστρεψω με καλα νεα....

Μακαρι ναι δεν εχει βλακας με κεφάλαια!

πρίν από 18 λεπτά , Nati85 είπε:

Ναι κοριτσι θα στειλω τα νεοτερα!!

πρίν από 19 λεπτά , Ungry girl είπε:

Ναι αστα ενα 50€ μου εκανε αλλα το μονο που μ ειπε ειναι πως εχω εενδομητρίωση ε αυτο το ξεραμε!

Οχι στο ιασο πηγα σε ιδιώτη δεν θα παρω την ααντιβίωση με τιποτα!

Ιασο ναι οχι δεν περνω αντιβιοση ετσι ουτε καν!

Καλα εγω θα τα ειχα παρει πολυ ασχημα . και 50 ευρω και δεν ασχοληθηκε καθολου ? ειναι δυνατον ? εγω οσες φορες εχω κανει υπερηχο , εκτος οτι μου δειχνει τι βλεπει  κ το παιρνω εκτυπωμενο . μου το εξηγει . οτι π.χ βλεπει ωοθυλακιο τοσα χιλ κ το ενδομητριο ειναι τοσα εκατοστα.. κ τα βλεπω ταυτοχρονα κ εγω.. τον προηγουμενο μηνα ειχα κ εγω κατι παρομοιο με αντιβιωση .. παω στον γυναικολογο γτ μυριζαν περιεργα τα υγρα κ σκεφτηκα θα ειναι κολπιτιδα .. μου λεει , θα σε δω απο κατω αλλα δεν θα σ δωσω καλλιεργεια , γτ ξερω να ξεχωριζω αν ειναι μυκητας η βακτηριο.. τελικα εβγαλε πορισμα οτι ειναι βακτηριο κ μου εδωσε κρεμα κολπικη κ για τον αντρα μου αντιβιωση .. αλλα κατι δν μου αρεσε σε ολο αυτο , κ δν την πηρα! κ τελικα αυτα τα υγρα εφυγαν μετα απο 3 μερες μονα τους..( κ η αιτια ηταν οτι το αγορι μου τρωει παστουρμαδοπιτα!! :P ) .. κ ομως ο γιατρος απλα μας εδωσε αντιβιωση , ετσι απλα ...  

σου ειπε ποσα εκ . ειναι το ενδομητριο σου εσενα  ?

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 7 λεπτά , noni90 είπε:

Καλημέρα στις όμορφες!!! @Ungry girl καλά λές να πάρεις δεύτερη γνώμη κ σίγουρα χοριακη δε μ αρέσει αυτός ο γιατρός καθόλου!! 

Εμένα ειναι οι μέρες τις προσπάθείας τώρα και του έχουμε δώσει να καταλάβει!!! Είναι η καλύτερη περίοδος όλου του μήνα αυτή χιχιχιχι!! Λυσσαρα κ εγώ όπως λέει η @ada32.. 

Τα υπόλοιπα κορίτσια τι κάνετε; Εύχομαι σε όλες με ένα σπορακι στην κοιλίτσα συντομα!!

Και εμενα κοριτσι νευριασα οσο δεν φαντάζεσαι οσο δεν παει μονο τα λεφτά!

Just now, ada32 είπε:

Καλα εγω θα τα ειχα παρει πολυ ασχημα . και 50 ευρω και δεν ασχοληθηκε καθολου ? ειναι δυνατον ? εγω οσες φορες εχω κανει υπερηχο , εκτος οτι μου δειχνει τι βλεπει  κ το παιρνω εκτυπωμενο . μου το εξηγει . οτι π.χ βλεπει ωοθυλακιο τοσα χιλ κ το ενδομητριο ειναι τοσα εκατοστα.. κ τα βλεπω ταυτοχρονα κ εγω.. τον προηγουμενο μηνα ειχα κ εγω κατι παρομοιο με αντιβιωση .. παω στον γυναικολογο γτ μυριζαν περιεργα τα υγρα κ σκεφτηκα θα ειναι κολπιτιδα .. μου λεει , θα σε δω απο κατω αλλα δεν θα σ δωσω καλλιεργεια , γτ ξερω να ξεχωριζω αν ειναι μυκητας η βακτηριο.. τελικα εβγαλε πορισμα οτι ειναι βακτηριο κ μου εδωσε κρεμα κολπικη κ για τον αντρα μου αντιβιωση .. αλλα κατι δν μου αρεσε σε ολο αυτο , κ δν την πηρα! κ τελικα αυτα τα υγρα εφυγαν μετα απο 3 μερες μονα τους..( κ η αιτια ηταν οτι το αγορι μου τρωει παστουρμαδοπιτα!! :P ) .. κ ομως ο γιατρος απλα μας εδωσε αντιβιωση , ετσι απλα ...  

σου ειπε ποσα εκ . ειναι το ενδομητριο σου εσενα  ?

Εμενα δεν μου ειπαι τιποτα ουτε ειδα ουτε αντιγραφο του υπερυχου!!!

πρίν από 5 λεπτά , Ungry girl είπε:

E ναι ετσι ξερω κ γω να σου πω να παρεις αντιβιωση! Ακου 50αρικο.... Και δε σου λεω τιποτα, να εισαι εγκυος... να πας κ να του τριψεις τη χοριακη στη μουρη. Τεσπα μη τα σκεφτεσαι τωρα αυτα πηγαινε στον αλλον κ βλεπουμε... Μη σκας <3

Εγω σημερα δεν εχω πολυ δουλεια στο γραφειο και ετσι μελεταω για ενα σεμιναριο που κανω... Πολυ ενδιαφερον! 

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

μην ξαναπας εκει !!  κ να εισαι απαιτητικη με τους γιατρους .. εφοσον τον πληρωνεις , πρεπει να τον ρωτας πολλα κ ειναι υποχρεωμενος να σου απαντησει . κ εννοειται να παιρνεις αντιγραφο .. ετσι συγκρινεις τον εναν κυκλο με τον αλλον . εγω να φατναστεις του δινω 30 ευρω κ τα κοιταμε ολα ..κ τον ρωταει οτι μου ερθει κ ας μην αφορα εμενα.. απλα να ενημερωθω! 

τωρα στο θεμα μας , κανε μια χοριακη , να δεις τι γινεται .. γτ θα ξερεις η οτι εισαι εγκυος η τουλαχιστον οτι εγινε συλληψη αλλα δεν προχωρησε ..

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , andrianni είπε:

και σε σκεφτόμουν! τι κάνεις; Οι εξετάσεις βγήκαν; Είχες κάνει κολπικό τελικά;

Καλά είμαι!!οι ορμόνες είχαν βγει πολύ καλές.πηγα στον γυναικολόγο Εκανα τεστ παπ και μου είπε δεν χρειάζεται να κάνω κολπικη καλλιέργεια αλλά επέμεινα και μου είπε μόλις βγουν τα αποτελέσματα του παπ θα μου γράψει και καλλιέργεια. Ο υπέρηχος ήταν πολύ καλός πολύ καλό ενδομήτριο και οι ωοθήκες πολύ καλύτερες από αρχές του χρόνου.δεν εκανα κάτι άλλο προς το παρόν.εσυ σε τι φάση είσαι τωρα?

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 14 λεπτά , noni90 είπε:

Καλημερα! τουλαχιστον υπαρχουν κ αλλες σαν κ εμενα ! γτ θα ενιωθα οτι κατι δεν παει καλα... :P  .. ετσι μπραβο  , εγω σημερα το πρωι σηκωθηκα αργα κ δν καναμε τιποτα αλλα θα προσπαθησω το απογευμα ! 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 11 λεπτά , Eleana85 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου! Σήμερα πήρα ένα αρνητικό τεστ ο Πότε σταματάω τη προγεστερόνη για να αδιαθετισω και συνεχίζω για τον επόμενο μήνα!

Καλημερα Ελεανα μου! Λυπαμαι πολυ κοριτσι μου για το αρνητικο τεστ... Οπως ειπες, συνεχιζεις τον επομενο μηνα ΔΥΝΑΜΙΚΑ και αισιοδοξα! :)

• Ευχαριστώ 1

Grpbp2.png

Εγω κορίτσια είμαι στεναχωρημένη δεν μπορέσαμε να έχουμε επαφή εχτές.κομπλαρε ο άντρας μου γιατί ξύπνησε ο μικρός και ενώ κάναμε ήρθε μέσα και μετά δεν κοιμόταν κιόλας αμαν αυτό το παιδί λες και μας καταλαβαίνει τι να πω!!!το προσπαθήσαμε μετά πολύ αλλά μετά τσακωθήκαμε κιόλας.παλι δεν έγινε σωστή προσπάθεια...

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...