Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 7 λεπτά , ada32 είπε:

Καλημερα! υπερηχο δεν ζητησες να κανεις?  αυτο επρεπε να σου κανει εξαρχης για να δεις τι παιζει .. αν εισαι εγκυος , θα εβλεπε παζυ ενδομητριο .. αυτο με την αντιβιωση πρωτη φορα το ακουω!! χωρις καλλιεργεια , γτ να σου δωσει αντιβιωση?  κανε μια χοριακη η πηγαινε σε αλλον γυναικολογο να κανεις υπερηχο . 

Σε δημοσιο γιατρο πηγες μηπως ? γτ εκει δεν σου κανουν υπερηχους . κ γνωμη μου , μην παρεις αντιβιωση χωρις λογο , συνηθως την δινουν μετα απο καλλιεργεια οχι μετα απο πιθανη εγκυμοσυνη ! αν ειναι δυνατον ..

Ακριβως Αυτο που λεει η Αντα! Δεν παιρνουμε αντιβιωση αν δεν εχουμε κανει εξετασεις για να βρουμε μικροβιο! Δεν ειναι καραμελες οι αντιβιωση.. Τραγικος γιατρος! Νομιζω πως διαβασα παραπανω οτι πηγε στο Ιασω, εκτος αν κανω λαθος και μπερδευτηκα με αλλο σχολιο. Ελπιζω να παρει δευτερη γνωμη η @Ungry girl και σιγουρα οχι αντιβιωση ετσι στα τυφλα!

• Μου αρέσει 2

Grpbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 21 λεπτά , melina92 είπε:

κοίτα να δεις τι παρατήρησα μόλις τώρα... έχω κατεβάσει ένα πρόγραμμα που μου λεει πότε ειναι η πιθανη ημερομηνία ωορηξίας και ποιες οι γόνιμες.... τελευταια περίοδος 5/11 με κ΄υκλο 28 ημερών (τουλαχιστον μεχρι και τον προηγουμενο μηνα), βάση προγράμματος οι γόνιμες μου ηταν απο 15 εως 21/11.  καναμε ελευθερες επαφές στις: 9-11-13-15-17-19-26/11, τώρα ομως που μετρησα απο την σημερινη μερα 14 μερες πριν υπολογισα οτι στις 21 ειχα ωορηξία όπου δεν ειχα ερθει σε επαφη ξανά μεχρι τις 26.... χμμμμ εχω κατα μπερδευτει με τις γόνιμες και την ωορηξία..... διαφωτησε με αν μπορεις... πάντως απ οτι θυμαμαι τα πολλα υγρα τα ειχα δει τοτε 21 και 22/11.... αλλα δεν ειχαμε κουραγιο ξανα για επαφη....

ε 21-22 ειχες ωορηξια. αν εχεις σταθερο κυκλο να υπιλογιζεις τρεις μερες κοντα στην ωορηξιαα σου να εχεις καθε μερα επαφη δηλαδη δυο μερες πριν κ μια μετα την ωορηξια. τις υπολοιπες μερα παρΑ μερα. 

πρίν από 23 λεπτά , ΓΙΩΤΑ78 είπε:

Σωθηκες.....τον προηγουμενο μηνα που τον πηρα τηλ ,μου εκλεισε ενα μηνα μετα ραντεβου (δηλαδη αυριο) και μου ειπε ε περιμενε να σου ερθει η περιοδος και αν δεν ερθει και εισαι εγκυοσ παρε να μου το πεις!!!!χαχαχαχαχα λες και δεν το ξερα απο μονη μου αυτο

Η ταινια βγηκε εντονη στις 22 και ειχα πολυ δυνατους  πονους εκεινη τη μερα το βραδυ ,οποτε σκεφτομαι οτι ωορρηξια εγινε το βραδυ αντε νωρις το πρωι

23/11 έγινε η ωορ. Από την επόμενη μετράμε 12-16 μέρες. Άρα 7/12 είναι για 14 μέρες. Ανάλογα όμως με την ωχρινική φάση δηλ. 12 ή 16 μέρες κυμαίνεται από 5-9/12. Αρα 3/12 είσαι λίγο νωρίτερα. Αν δεν είναι εμφύτευση πρέπει να σε δει γιατρός και να κάνεις και προγεστερόνη να δεις που βρίσκεται στη β φάση του κύκλου σου. Και μη μετρας τον κύκλο ως 30 πάντα. αφού δεν ισχυει. Αυτό που λες οτι κάποιες φορές έρχεται νωρίτερα σημαίνει οτι γίνεται νωρίτερα η ωορ. Κάθε κύκλος είναι διαφορετικός. Έστω και για μία ή δυο μέρες.

• Μου αρέσει 2

10 ώρες πρίν, KalStyl είπε:

Γεια σου Ada Μου!!! πραγματικα αυτο με το σπερμα δεν το ειχα ξαναακουσει. οντως προσπαθω πολυ λιγο διαστημα αλλα ειχαμε ξεκινησει με μια αισιοδοξια, αν και κατι μου ελεγε μεσα μου οτι δεν θα τα καταφερναμε τοσο ευκολα οσο πιστευαμε. τελος παντων θα κανουμε υπομονη και θα ερθει, δε μπορει...απλα μια κρυαδα την πηρα. 

εγω οταν εχω ωορρηξια, δηλ μια μερα πριν αρχισουν τα πονακια εχω και εγω εξαψεις ισα για 2 μερες και νιωθω ζεστη και επισης θελω να βιασω τον αντρα μου αυτο το διαστημα.....  :oops:

Το ξερω καλη μου, ετσι ειμαι και εγω μολις ερθει η περιοδος.  Μην απελπιζεσαι, ολες μας απογοητευομαστε οταν περιμενουμε την πρωτη μερα καθυστερησης και δεν ερχεται.....Απο οτι διαβασα εισαι στον 1 χρονο προσπαθειων....αλλα μην εισαι απγοητευμενη τουλαχιστον ξερεις οτι δεν εχεις καποιο προβλημα,  οποτε  βρες κατι να απασχολεις το μυαλο σου όποτε πας να σκεφτεις "ολο αυτο".  θα ερθει και η σειρα μας, να εισαι σιγουρη γι' αυτο, εισαι μονο 33 και υγιεστατη, απλα ισως βιαζόμαστε παραπανω και δεν πρεπει.  Χαμογέλα και θα τα καταφερεις, στο ευχομαι ολοψυχα παρα πολυ συντομα.

Σχεδον στο δευτερο χρονο ειμαι αλλα ας μην το σκεφτομαι αλλο... Οπως ειπαν πολλες κοπελες μαλλον πρεπει να το ψαξω λιγο παραπανω και ισως να παω και σε ενα αλλο γιατρο.... αυτο τον μηνα θα κοιταξω να ηρεμησω και απο την νεα χρονια θα ασχοληθω ξανα!!!

4 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Περνάει γρήγορα; γιατί εμένα μου φαίνεται πολύ μακρινό ακομα... το μωρό πλέον το νιώθεις ε;; 

περναει!εχεις τους εμετους τωρα κ σου φαίνεται αιωνας!!αν το νιωθω λεει?ησυχη δε καθεται...ειδικα τα βραδια δινει ρεσιταλ!

• Μου αρέσει 3

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστω για την απαντηση ,θα παω αυριο ουτως η αλλως να με δει ,θα δω τι θα μου πει και εκεινος και ελπιζω να μου γραψει και καμια ορμονικη για να δω τι συμβαινει.Θα σας ενημερωσω ,εχω στεχωρηθει παντως πολυ και αγχωθηκα

12 ώρες πρίν, andrianni είπε:

Κορίτσια που σας διάβαζα πριν @Ασία και @WannaBeMother και ήθελα να προσθέσω οτι νομίζω πως επειδή έχει περάσει ο χρόνος να μην το αφήνετε άλλο. Να πάτε και σε άλλο γιατρό. Συμφωνώ με τη @linaa. Δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε σε ένα γιατρό επειδή τον εμπιστευόμαστε. Μπορεί να του ξεφύγει κάτι. Και δεύτερη και τρίτη γνώμη να πάρετε. Ενεργοποιειθείτε και ψαξ τε το. Μην αφήνετε άλλο χρόνο να χαθεί. Επίσης το έχω ξαναπεί οτι διαφωνώ με τον παράγοντα άγχος. Εμποδίζει μέχρι ενός σημείου. Να σε καθυστερήσει 2-3 μήνες το πολύ. Αν δεν μένεις μετά από 10 μήνες πρέπει να αρχίσεις να αποκλείεις θέματα. Να παρακολουθείς ωορ. στοχευμένα και να αλλάζεις γιατρό. Εγώ είμαι στον τρίτο χρόνο προς τέταρτο με τρίτο γιατρό. Ο πρώτος όλα καλά έλεγε. Και μετά από 15 μήνες άλλαξα γιατί επειδή ήταν σε νοσοκομείο δεν ειχε τη δυνατότητα να με παρακολουθεί στενά. Ο δεύτερος μου έκανε όλες τις εξετάσεις (εκτός του κολπικού) και κόλλησε σε ένα σπερμοδιάγραμμα μέτριο ενώ εγώ δεν έκανα καν ωορ. Μετά το χρόνο και αφού τα επόμενα σπερμοδιαγραμματα ήταν τέλεια αποφάσισε να πάμε για πρόκληση. Αλλά είχα δει κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν και έτσι πήγα σε άλλο γιατρό συστημένη διότι έχει εξειδίκευση σε θέματα υπογονιμότητας. Μακάρι να μείνω τώρα έγκυος και να μπορώ να σας τον συστήσω και εγώ...!

@WannaBeMother σκέψου μήπως ξεκινήσεις παρακολούθηση και από αυτό τον κύκλο ή ψάξε για άλλο γιατρό να δει τις εξετάσεις σου και να σου προτείνει και κάτι άλλο αν έχει. Και εσύ @Ασία τι σκέφτεσαι να κάνεις που έχουμε παρόμοιο κύκλο; 

Για αρχη λεω απο την νεα χρονια να παρω και μια δευτερη γνωμη.... μακαρι να εισαι εγκυουλα αυτη τη φορα.... και εννοειται θα θελησω πρωτη πρωτη το ονομα και το τηλ του γιατρου :) 

πρίν από 2 λεπτά , WannaBeMother είπε:

Για αρχη λεω απο την νεα χρονια να παρω και μια δευτερη γνωμη.... μακαρι να εισαι εγκυουλα αυτη τη φορα.... και εννοειται θα θελησω πρωτη πρωτη το ονομα και το τηλ του γιατρου :) 

Για αρχή όπως λες λέω να το σκεφτείς καλύτερα και να αρχίσεις νωρίτερα! Θα νιώσεις πολύ καλύτερα που θα κάνεις κάτι για να βελτιωθεί η κατάσταση...Και δεν θα χάσεις άλλο χρόνο. Άσε που στο ψάξιμο μπορεί να έχεις μείνει κιόλας. Τι καλύτερο;

πρίν από 34 λεπτά , melina92 είπε:

κοίτα να δεις τι παρατήρησα μόλις τώρα... έχω κατεβάσει ένα πρόγραμμα που μου λεει πότε ειναι η πιθανη ημερομηνία ωορηξίας και ποιες οι γόνιμες.... τελευταια περίοδος 5/11 με κ΄υκλο 28 ημερών (τουλαχιστον μεχρι και τον προηγουμενο μηνα), βάση προγράμματος οι γόνιμες μου ηταν απο 15 εως 21/11.  καναμε ελευθερες επαφές στις: 9-11-13-15-17-19-26/11, τώρα ομως που μετρησα απο την σημερινη μερα 14 μερες πριν υπολογισα οτι στις 21 ειχα ωορηξία όπου δεν ειχα ερθει σε επαφη ξανά μεχρι τις 26.... χμμμμ εχω κατα μπερδευτει με τις γόνιμες και την ωορηξία..... διαφωτησε με αν μπορεις... πάντως απ οτι θυμαμαι τα πολλα υγρα τα ειχα δει τοτε 21 και 22/11.... αλλα δεν ειχαμε κουραγιο ξανα για επαφη....

Πρώτον, δες το χαλαρά. Είσαι στον 1ο μήνα και εμεις μετράμε χρόνια. Θα μείνεις πολύ σύντομα και δεν αξίζει να περάσεις όλο αυτό! 

Δεύτερον, δεν σου ήρθε ακόμα κανονικά; Γιατί εγώ πιστεύω οτι ωορ. έκανες 23 προς 24 και άρα είσαι πολύ πριν την περίοδο ακόμα! Αν δεν έρθει κάτι γίνεται. Αν ισχύουν και όλες αυτές  οι υποθέσεις

πρίν από 59 λεπτά , Antila είπε:

Αν εχεις ωορρηξια την 11η μερα, και αδιαθετεις την 30η, κατι δεν κολλαει. Δεν κραταει η φαση αυτη 20 μερες με τιποτα, απο οσα εχω διαβασει μεχρι τωρα. Μηπως κατι συμβαινει με τα τεστ ωορρηξιας; Εχετε δει υπερηχογραφικα την ωορρηξια σου για να εισαι σιγουρη ποτε την κανεις; Αν εχεις περιοδο καθε 30 μερες περιπου, η ωορρηξια σου νορμαλ γινεται 12-16 μερες το πολυ πριν την πρωτη μερα της αναμενομενης περιοδου.

Καλε τι 'ν' τουτος; Απαραδεκτος! Αντιβιωση για ποιο λογο, τι διαγνωση εδωσε;; Εκανες καποια καλλιεργεια και προλαβε κι ειδε μικροβιο για να γραψει αντιβιωση;

Κανε βρε κοριτσι @Ungry girl εναν κοπο να δεις κι αλλο γιατρο αν μπορεις, πριν παρεις την αντιβιωση!! Κατ αρχας, αν πηγε να γινει εγκυμοσυνη, πρεπει σιγουρα να κανεις αμεσα χοριακη να δεις ποση ειναι και αν θα ανεβει ή αν θα πεσει!

Ναι θα κανω αντιβίωση και καλα για.να καθαρίσω!

πρίν από 55 λεπτά , ΓΙΩΤΑ78 είπε:

κι ομωσ ,ετσι πιστευα και εγω ,αλλα ελα ντε που με τις ταινιες διαπιστωσα οτι γινεται νωριτερα ,και ετσι πιασαμε την πρωτη φορα,ξεκινησαμε νωριτερα τις εντατικες επαφες και τσουπ μας εκατσε!!!

Αλλα παντα ειχα 30 μερες κυκλο (μεσο ορο)

Αυτη τη φορα η ταινια εδειξε 13η μερα βραδυ ,αλλα περιοδο περιμενα στις 9/12 και τα καφε ξεκινησαν εχθες που ειχαμε 3/12 (6 μερες νωριτερα) ,........δεν μου γβαινει ουτε εμενα η πραξη

Αλλαξε γιατρο,πηγαινε και δες και αλλον ,αν βαριεται απο τωρα αυτος δεν θα βγαλεις ακρη !!!Να πας να παρεις κι αλλη γνωμη

Θα παω σενα κανα 3ωρο

πρίν από 8 λεπτά , andrianni είπε:

Για αρχή όπως λες λέω να το σκεφτείς καλύτερα και να αρχίσεις νωρίτερα! Θα νιώσεις πολύ καλύτερα που θα κάνεις κάτι για να βελτιωθεί η κατάσταση...Και δεν θα χάσεις άλλο χρόνο. Άσε που στο ψάξιμο μπορεί να έχεις μείνει κιόλας. Τι καλύτερο;

Πρώτον, δες το χαλαρά. Είσαι στον 1ο μήνα και εμεις μετράμε χρόνια. Θα μείνεις πολύ σύντομα και δεν αξίζει να περάσεις όλο αυτό! 

Δεύτερον, δεν σου ήρθε ακόμα κανονικά; Γιατί εγώ πιστεύω οτι ωορ. έκανες 23 προς 24 και άρα είσαι πολύ πριν την περίοδο ακόμα! Αν δεν έρθει κάτι γίνεται. Αν ισχύουν και όλες αυτές  οι υποθέσεις

μου ήρθε σήμερα κανονικά η περιοδος!

Διαφημίσεις

πρίν από 53 λεπτά , andrianni είπε:

Και τον πλήρωσες κιόλας; υπερηχο σου έκανε;

Ναι αστα ενα 50€ μου εκανε αλλα το μονο που μ ειπε ειναι πως εχω εενδομητρίωση ε αυτο το ξεραμε!

πρίν από 27 λεπτά , ada32 είπε:

Καλημερα! υπερηχο δεν ζητησες να κανεις?  αυτο επρεπε να σου κανει εξαρχης για να δεις τι παιζει .. αν εισαι εγκυος , θα εβλεπε παζυ ενδομητριο .. αυτο με την αντιβιωση πρωτη φορα το ακουω!! χωρις καλλιεργεια , γτ να σου δωσει αντιβιωση?  κανε μια χοριακη η πηγαινε σε αλλον γυναικολογο να κανεις υπερηχο . 

Σε δημοσιο γιατρο πηγες μηπως ? γτ εκει δεν σου κανουν υπερηχους . κ γνωμη μου , μην παρεις αντιβιωση χωρις λογο , συνηθως την δινουν μετα απο καλλιεργεια οχι μετα απο πιθανη εγκυμοσυνη ! αν ειναι δυνατον ..

Οχι στο ιασο πηγα σε ιδιώτη δεν θα παρω την ααντιβίωση με τιποτα!

πρίν από 23 λεπτά , Antila είπε:

Ακριβως Αυτο που λεει η Αντα! Δεν παιρνουμε αντιβιωση αν δεν εχουμε κανει εξετασεις για να βρουμε μικροβιο! Δεν ειναι καραμελες οι αντιβιωση.. Τραγικος γιατρος! Νομιζω πως διαβασα παραπανω οτι πηγε στο Ιασω, εκτος αν κανω λαθος και μπερδευτηκα με αλλο σχολιο. Ελπιζω να παρει δευτερη γνωμη η @Ungry girl και σιγουρα οχι αντιβιωση ετσι στα τυφλα!

Ιασο ναι οχι δεν περνω αντιβιοση ετσι ουτε καν!

λοιπον @melina92 η ωορηξια ακομα κ σε σταθερο κυκλο εχει μικροδιαφορες δηλαδη δεν ειμαστε κ computer να ειναι παντα ακριβως οπως τα γραφει η εφαρμογη. οποτε με σταθερο κυκλο 28 ημερων η ωορηξια μπορει να γινει την 13 14 15 16 17 μερα του κυκλου. οποτε εσυ για να πεφτεις μεσα παντα θα ξεκινας επαφες μερα παρα μερα απο την 9η μερα του κυκλου κ θα σταματας περιπου στην 19 ημερα του κυκλου για να εισαι παντα μεσα. ιδιαιτερη εμφαση δωσε στην 14 15 16 μερα του κυκλου αλλα κ μεχρι την 19 μερα μην σταματας επαφες τελειως. 

πρίν από 8 λεπτά , Ungry girl είπε:

Ναι θα κανω αντιβίωση και καλα για.να καθαρίσω!

Θα παω σενα κανα 3ωρο

αυτο πρωτη φορα το ακουω αντιβιωση για να καθαρισεις. κ δε σου εκανε υπερηχο? κ δεν σου ζητησε χοριακη ενω σου ειπε οτι μπορει να ηταν εγκυμοσυνη???  αυτο πρωτη φορα το ακουω. πηγαινε σε ενα αλλο γιατρο κ πριν κανε χοριακη. 

πρίν από 8 λεπτά , melina92 είπε:

μου ήρθε σήμερα κανονικά η περιοδος!

οπότε έγινε νωρίτερα η ωορ. Μάλλον καλύτερα αυτό που είπες: Από Γενάρη να παρακολουθήσεις με τεστ την ωορ. 

πρίν από 10 λεπτά , Ungry girl είπε:

Ναι αστα ενα 50€ μου εκανε αλλα το μονο που μ ειπε ειναι πως εχω εενδομητρίωση ε αυτο το ξεραμε!

Οχι στο ιασο πηγα σε ιδιώτη δεν θα παρω την ααντιβίωση με τιποτα!

Ιασο ναι οχι δεν περνω αντιβιοση ετσι ουτε καν!

πολλά σου πήρε. Κρίμα, αλλά διέγραψέ τον. Τώρα σε ποιον βρήκες να πας; Αμέσως βρε θηρίο; Καλά είπες εσύ δυο δυο τους πας!

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

λοιπον @melina92 η ωορηξια ακομα κ σε σταθερο κυκλο εχει μικροδιαφορες δηλαδη δεν ειμαστε κ computer να ειναι παντα ακριβως οπως τα γραφει η εφαρμογη. οποτε με σταθερο κυκλο 28 ημερων η ωορηξια μπορει να γινει την 13 14 15 16 17 μερα του κυκλου. οποτε εσυ για να πεφτεις μεσα παντα θα ξεκινας επαφες μερα παρα μερα απο την 9η μερα του κυκλου κ θα σταματας περιπου στην 19 ημερα του κυκλου για να εισαι παντα μεσα. ιδιαιτερη εμφαση δωσε στην 14 15 16 μερα του κυκλου αλλα κ μεχρι την 19 μερα μην σταματας επαφες τελειως. 

αυτο πρωτη φορα το ακουω αντιβιωση για να καθαρισεις. κ δε σου εκανε υπερηχο? κ δεν σου ζητησε χοριακη ενω σου ειπε οτι μπορει να ηταν εγκυμοσυνη???  αυτο πρωτη φορα το ακουω. πηγαινε σε ενα αλλο γιατρο κ πριν κανε χοριακη. 

Υπέροχο μ.εκανε δεν ειδε κατι προφανος του ειπα για τα τεστ.και μ λέει αρα ηταν εγκυμοσύνη δεν προλαβα καν να του πω οτι ξανα εκανα τεστ πριν 3 μέρες και παλυ ηταν θετικο θα παω κ στον αλλον μετα και θα σας πω

πρίν από 4 λεπτά , andrianni είπε:

οπότε έγινε νωρίτερα η ωορ. Μάλλον καλύτερα αυτό που είπες: Από Γενάρη να παρακολουθήσεις με τεστ την ωορ. 

πολλά σου πήρε. Κρίμα, αλλά διέγραψέ τον. Τώρα σε ποιον βρήκες να πας; Αμέσως βρε θηρίο; Καλά είπες εσύ δυο δυο τους πας!

Αχααχαχχα ειναι να μην παρω φορα χεχεε ναι τερμα αυτος τ εδωσα δςυτερη ευκαιρία κ το μετανιωσα

πρίν από 23 λεπτά , andrianni είπε:

Δεν προλαβαινω αυτο το μηνα, στα μεσα δεκεμβρη φευγω για ταξιδι στο εξωτερικο κ θα γυρισω 10 γεναρη οποτε θα το αφησω για την νεα χρονια δεν μπορω να αγχωθω αλλο θελω να χαρω το ταξιδι μου....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...