Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 17 λεπτά , linaa είπε:

ε μην ανχωνεσε δεν γινετε κ απτον πρωτο μηνα αμεσως. μετρα τις μερες αναποδα απο σημερα  14 μερες πριν θα ηταν η ωορηξια σου κ δες αν ειχατε επαφη εκεινη την μερα. τον επομενο μηνα προσπαθησε καθε μερα τις γονιμες!!! 

Να μετρησω απο την σημερινη μερα 14 μερες πριν να δω αν ειχαμε επαφη?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 8 λεπτά , Ungry girl είπε:

Κοριτσια τλειωσα απο τον πρωτο αν σας πω πως εβγαλα ακρη θα ειναι ψέμματα ο χειρότερος γιατρος όλων δεν παίζει μπικα του λεω τη στνεβει μς την περιοδο μου και τα τεστ αα μου λεει πηγες να μηνεις εγκυος φευγει στελνει ρη μαια να μου γραψει αντιβιοση και δεν τον ξανα ειδα εφυγε δεν μ πε τιποτα!!

Και τον πλήρωσες κιόλας; υπερηχο σου έκανε;

πρίν από 6 λεπτά , ΓΙΩΤΑ78 είπε:

κι ομωσ ,ετσι πιστευα και εγω ,αλλα ελα ντε που με τις ταινιες διαπιστωσα οτι γινεται νωριτερα ,και ετσι πιασαμε την πρωτη φορα,ξεκινησαμε νωριτερα τις εντατικες επαφες και τσουπ μας εκατσε!!!

Αλλα παντα ειχα 30 μερες κυκλο (μεσο ορο)

Αυτη τη φορα η ταινια εδειξε 13η μερα βραδυ ,αλλα περιοδο περιμενα στις 9/12 και τα καφε ξεκινησαν εχθες που ειχαμε 3/12 (6 μερες νωριτερα) ,........δεν μου γβαινει ουτε εμενα η πραξη

Αλλαξε γιατρο,πηγαινε και δες και αλλον ,αν βαριεται απο τωρα αυτος δεν θα βγαλεις ακρη !!!Να πας να παρεις κι αλλη γνωμη

Αρα καποιο λακκο εχει η φαβα! Ρωτα το γιατρο σου να σου επιβεβαιωσει με υπερηχο οτι οντως εχεις τοσο μεγαλη ωχρινικη φαση (απο ωορρηξια μεχρι περιοδο), και τωρα εχε το νου σου μηπως προκειται για εγκυμοσυνη! Βασικα γιατι δεν τον παιρνεις ενα τηλ;

Grpbp2.png

πρίν από 3 λεπτά , ΓΙΩΤΑ78 είπε:

κι ομωσ ,ετσι πιστευα και εγω ,αλλα ελα ντε που με τις ταινιες διαπιστωσα οτι γινεται νωριτερα ,και ετσι πιασαμε την πρωτη φορα,ξεκινησαμε νωριτερα τις εντατικες επαφες και τσουπ μας εκατσε!!!

Αλλα παντα ειχα 30 μερες κυκλο (μεσο ορο)

Αυτη τη φορα η ταινια εδειξε 13η μερα βραδυ ,αλλα περιοδο περιμενα στις 9/12 και τα καφε ξεκινησαν εχθες που ειχαμε 3/12 (6 μερες νωριτερα) ,........δεν μου γβαινει ουτε εμενα η πραξη

Αλλαξε γιατρο,πηγαινε και δες και αλλον ,αν βαριεται απο τωρα αυτος δεν θα βγαλεις ακρη !!!Να πας να παρεις κι αλλη γνωμη

Να σε ρωτήσω:  22-23 Νοέμβρη λες οτι έγινε ωορ. Η ταινία πόσες Νοέμβρη έγινε έντονη; δε γινεται να μη βγει η πραξη!

πρίν από 19 λεπτά , Antila είπε:

Μελινα, οπως λες ειναι μολις ο πρωτος μηνας προσπαθειων στις γονιμες! Μηπως σε φθειρει πιο πολυ οτι λειπει συχνα ο αντρας σου και γι αυτο αγχωνεσαι προκαταβολικα; Τους αλλους μηνες ξερατε οτι δεν εγιναν οι προσπαθειες στις γονιμες, αρα δε χρειαζεται να σε ριχνουν ψυχολογικα αυτοι οι 2 μηνες ουτε να τους "μετρας" στο αγχος σου. Σε καταλαβαινουμε ολες, ειμαι σιγουρη! Αλλα, το παρα πολυ ψυχοφθορο που λες, ειναι μαλλον αυτο που κανεις τωρα στον εαυτο σου μολις τον πρωτο μηνα! Σκεψου λιγο ποσο νεα εισαι (του '92;;! :) ) και ποσο νωρις ειναι για να σε παιρνει τοσο απο κατω! Ειμαι σιγουρη οτι μολις καθαρισεις θα νιωσεις αυτοματως αισιοδοξη και ετοιμη για νεες προσπαθειες με πολλη ελπιδα και θετικη διαθεση!

Ήδη το μύνημα σου με χαλάρωσε... Ισως να είναι και αυτό που λες ότι λείπει ο αντρας μου μήνα παρά μήνα... είμαι 25 ετών και θέλω να πιστευω ότι θα έχω ενα νινάκι σύντομα στην αγκαλίτσα μου όπως το εύχομαι ολόψυχα σε όλες σας κορίτσια μου!!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , Antila είπε:

Αρα καποιο λακκο εχει η φαβα! Ρωτα το γιατρο σου να σου επιβεβαιωσει με υπερηχο οτι οντως εχεις τοσο μεγαλη ωχρινικη φαση (απο ωορρηξια μεχρι περιοδο), και τωρα εχε το νου σου μηπως προκειται για εγκυμοσυνη! Βασικα γιατι δεν τον παιρνεις ενα τηλ;

Σωθηκες.....τον προηγουμενο μηνα που τον πηρα τηλ ,μου εκλεισε ενα μηνα μετα ραντεβου (δηλαδη αυριο) και μου ειπε ε περιμενε να σου ερθει η περιοδος και αν δεν ερθει και εισαι εγκυοσ παρε να μου το πεις!!!!χαχαχαχαχα λες και δεν το ξερα απο μονη μου αυτο

πρίν από 6 λεπτά , andrianni είπε:

Να σε ρωτήσω:  22-23 Νοέμβρη λες οτι έγινε ωορ. Η ταινία πόσες Νοέμβρη έγινε έντονη; δε γινεται να μη βγει η πραξη!

Η ταινια βγηκε εντονη στις 22 και ειχα πολυ δυνατους  πονους εκεινη τη μερα το βραδυ ,οποτε σκεφτομαι οτι ωορρηξια εγινε το βραδυ αντε νωρις το πρωι

πρίν από 1 λεπτό , melina92 είπε:

Ήδη το μύνημα σου με χαλάρωσε... Ισως να είναι και αυτό που λες ότι λείπει ο αντρας μου μήνα παρά μήνα... είμαι 25 ετών και θέλω να πιστευω ότι θα έχω ενα νινάκι σύντομα στην αγκαλίτσα μου όπως το εύχομαι ολόψυχα σε όλες σας κορίτσια μου!!!

λοιπον η μερα ωορηξιας ειναι μια 14 μερες πριν την πρωτη μερα της περιοδου. το ωαριο ζει μονο 24 ωρες. τα σπερματοζωαρια ζουν εως 72 ωρες. αν μετρησεις 14 μερες πριν θα δεις αν ειχατε επαφη την μερα που βγηκε το ωαριο

πρίν από 26 λεπτά , linaa είπε:

ε μην ανχωνεσε δεν γινετε κ απτον πρωτο μηνα αμεσως. μετρα τις μερες αναποδα απο σημερα  14 μερες πριν θα ηταν η ωορηξια σου κ δες αν ειχατε επαφη εκεινη την μερα. τον επομενο μηνα προσπαθησε καθε μερα τις γονιμες!!! 

κοίτα να δεις τι παρατήρησα μόλις τώρα... έχω κατεβάσει ένα πρόγραμμα που μου λεει πότε ειναι η πιθανη ημερομηνία ωορηξίας και ποιες οι γόνιμες.... τελευταια περίοδος 5/11 με κ΄υκλο 28 ημερών (τουλαχιστον μεχρι και τον προηγουμενο μηνα), βάση προγράμματος οι γόνιμες μου ηταν απο 15 εως 21/11.  καναμε ελευθερες επαφές στις: 9-11-13-15-17-19-26/11, τώρα ομως που μετρησα απο την σημερινη μερα 14 μερες πριν υπολογισα οτι στις 21 ειχα ωορηξία όπου δεν ειχα ερθει σε επαφη ξανά μεχρι τις 26.... χμμμμ εχω κατα μπερδευτει με τις γόνιμες και την ωορηξία..... διαφωτησε με αν μπορεις... πάντως απ οτι θυμαμαι τα πολλα υγρα τα ειχα δει τοτε 21 και 22/11.... αλλα δεν ειχαμε κουραγιο ξανα για επαφη....

πρίν από 13 λεπτά , melina92 είπε:

Ετσι μπραβο! Μην πεφτουμε!!! Κοντοζυγωνουν τα σπορακια για ολες! Να ευχαριστιεσαι τις επαφες με τον αντρα σου μιας και ειστε τοσο μικροι, και οταν τον εχεις κοντα σου να περνατε ομορφα χωρις πιεση, κυνηγι ωορρηξιας και υπερβολες, και θα δεις οτι θα πιασετε γρηγορα μωρακι! Οταν λειπει δεν πειραζει, θα ειναι ευκαιρια να κανεις ωραια πραγματα για σενα, τις βολτες, τα χομπι, τις φιλες σου, και δεν θα αφηνεις να σε παιρνει πολυ απο κατω :) . Ολα θα πανε καλα! Λιγες μερες υπομονη και μετα παλι βουρ στο ψητο, αλλα με θετικες σκεψεις, ε;; Κι επειδη μπορει να επεσες εξω στις γονιμες, θα σε διαφωτισει η @linaa που τα λεει πολυ ωραια :-D

• Ευχαριστώ 1

Grpbp2.png

πρίν από 1 λεπτό , melina92 είπε:

κοίτα να δεις τι παρατήρησα μόλις τώρα... έχω κατεβάσει ένα πρόγραμμα που μου λεει πότε ειναι η πιθανη ημερομηνία ωορηξίας και ποιες οι γόνιμες.... τελευταια περίοδος 5/11 με κ΄υκλο 28 ημερών (τουλαχιστον μεχρι και τον προηγουμενο μηνα), βάση προγράμματος οι γόνιμες μου ηταν απο 15 εως 21/11.  καναμε ελευθερες επαφές στις: 9-11-13-15-17-19-26/11, τώρα ομως που μετρησα απο την σημερινη μερα 14 μερες πριν υπολογισα οτι στις 21 ειχα ωορηξία όπου δεν ειχα ερθει σε επαφη ξανά μεχρι τις 26.... χμμμμ εχω κατα μπερδευτει με τις γόνιμες και την ωορηξία..... διαφωτησε με αν μπορεις... πάντως απ οτι θυμαμαι τα πολλα υγρα τα ειχα δει τοτε 21 και 22/11.... αλλα δεν ειχαμε κουραγιο ξανα για επαφη....

να συμπληρωσω οτι ημερα ωορηξιας το προγραμμα μου εδινε στις 19/11

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , melina92 είπε:

να συμπληρωσω οτι ημερα ωορηξιας το προγραμμα μου εδινε στις 19/11

Νομιζω οτι ξεκινησατε πολυ νωρις τις επαφες  και επρεπε να τις συνεχισετε κι αλλο,και στις 20-22/11 για να εισασταν μεσα.Παρε ταινιες ωορρηξιας θα σε βοηθησουν πολυ

Just now, ΓΙΩΤΑ78 είπε:

Νομιζω οτι ξεκινησατε πολυ νωρις τις επαφες  και επρεπε να τις συνεχισετε κι αλλο,και στις 20-22/11 για να εισασταν μεσα.Παρε ταινιες ωορρηξιας θα σε βοηθησουν πολυ

εχεις να μου προτείνεις ταινίες ωορηξίας? και να ρωτήσω...αν η ταινία βγει θετικο, μεσα σε ποσες ωρες απο τοτε πρεπει να ερθω σε επαφη??

πρίν από 3 λεπτά , melina92 είπε:

εχεις να μου προτείνεις ταινίες ωορηξίας? και να ρωτήσω...αν η ταινία βγει θετικο, μεσα σε ποσες ωρες απο τοτε πρεπει να ερθω σε επαφη??

η Ηometest εχει πακετα ταινιων,μπες στο site και παρειγγειλε οποιο πακετο σε βολευει,ειναι απο τις πιο οικονομικες ,εχει και οδηγιες χρησης και φυλλαδιο με απαντησεις για ολα τα ερωτηματα αναλυτικα.Απο τη στιγμη που βγει θετικη η ταινια λεει οτι η ωορρηξια γινεται σε 24-48 ωρες ,οποτε τοτε βουρ στο ψητο

Just now, ΓΙΩΤΑ78 είπε:

η Ηometest εχει πακετα ταινιων,μπες στο site και παρειγγειλε οποιο πακετο σε βολευει,ειναι απο τις πιο οικονομικες ,εχει και οδηγιες χρησης και φυλλαδιο με απαντησεις για ολα τα ερωτηματα αναλυτικα.Απο τη στιγμη που βγει θετικη η ταινια λεει οτι η ωορρηξια γινεται σε 24-48 ωρες ,οποτε τοτε βουρ στο ψητο

Σ ευχαριστώ παρα πολύ!! θα το κανω απο Ιανουάριο τωρα, που θα έχω και τον αντρα μου ΕΔΩ~~~!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 33 λεπτά , Ungry girl είπε:

Κοριτσια τλειωσα απο τον πρωτο αν σας πω πως εβγαλα ακρη θα ειναι ψέμματα ο χειρότερος γιατρος όλων δεν παίζει μπικα του λεω τη στνεβει μς την περιοδο μου και τα τεστ αα μου λεει πηγες να μηνεις εγκυος φευγει στελνει ρη μαια να μου γραψει αντιβιοση και δεν τον ξανα ειδα εφυγε δεν μ πε τιποτα!!

Καλημερα! υπερηχο δεν ζητησες να κανεις?  αυτο επρεπε να σου κανει εξαρχης για να δεις τι παιζει .. αν εισαι εγκυος , θα εβλεπε παζυ ενδομητριο .. αυτο με την αντιβιωση πρωτη φορα το ακουω!! χωρις καλλιεργεια , γτ να σου δωσει αντιβιωση?  κανε μια χοριακη η πηγαινε σε αλλον γυναικολογο να κανεις υπερηχο . 

Σε δημοσιο γιατρο πηγες μηπως ? γτ εκει δεν σου κανουν υπερηχους . κ γνωμη μου , μην παρεις αντιβιωση χωρις λογο , συνηθως την δινουν μετα απο καλλιεργεια οχι μετα απο πιθανη εγκυμοσυνη ! αν ειναι δυνατον ..

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...