Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Καλημερα σε ολες σας ,κοριτσιααααααααα σας παρακαλω θελω βοηθεια ............ αν καποια ειχε παρομοια εμπειρια ας μου πει σας παρακαλω!!!!!!

Εχθες το βραδυ ειδα αιμα στο εσωρουχο ,καφε-κοκκινο με βλενες και στο σκουπισμα,μετα ολο το βραδυ τιποτα και σημερα εχω καφετια μονο οταν σκουπιζομαι.Ποναει πολυ η μεση μου ,και εχω και πονους περιοδου ,μονο που ειμαι 6 μερες πριν την περιοδο(σημερα 5) και ωορηξια συμφωνα με τις ταινιες εκανα στις 22-23/11  ,δεν βγαινουν τα μαθηματικα !!!!!!! Σας παρακαλω πειτε μου μια γνωμη ....!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Κοριτσια μου τελικα μολις πηγα τουαλετα και αδιαθετησα κανονικα... στεναχωρήθηκα η αλήθεια ειναι γιατι αυτο τον μηνα πηραμε σερί τις γόνιμες μερα παρά μέρα.... στην ουσια ειναι ο πρωτος μήνας προσπαθειών στις γονιμες μερες.... ολο αυτο ειναι πάρα πολυ ψυχοφθορο μεχρι να ερθει η στιγμη να αδιαθετησεις ή αν τελικά δεις ενα ωραιο σταυρο στο τεστ.... με χει ριξει πολυ ψυχολογικα ολο αυτο εδώ και 3 μήνες... γιατι τους προηγουμενους ειχαμε έρθει σε ελευθερες επαφές αφου τελειωσαν οι γονιμες και ειχα και εκει καμια ελπιδα.... ειναι και ο αντρας μου βλέπετε σχεδόν μήνα παρα μήνα στο εξωτερικό με την ομαδα του για αγώνες και δεν τον εχω οποτε θέλω κι οποτε ειναι οι γονιμες..... νομιζω μπορειτε να με καταλαβετε...

• Μου αρέσει 2

πρίν από 9 λεπτά , ΓΙΩΤΑ78 είπε:

Καλημερα σε ολες σας ,κοριτσιααααααααα σας παρακαλω θελω βοηθεια ............ αν καποια ειχε παρομοια εμπειρια ας μου πει σας παρακαλω!!!!!!

Εχθες το βραδυ ειδα αιμα στο εσωρουχο ,καφε-κοκκινο με βλενες και στο σκουπισμα,μετα ολο το βραδυ τιποτα και σημερα εχω καφετια μονο οταν σκουπιζομαι.Ποναει πολυ η μεση μου ,και εχω και πονους περιοδου ,μονο που ειμαι 6 μερες πριν την περιοδο(σημερα 5) και ωορηξια συμφωνα με τις ταινιες εκανα στις 22-23/11  ,δεν βγαινουν τα μαθηματικα !!!!!!! Σας παρακαλω πειτε μου μια γνωμη ....!!!!!

ειναι  παρα πολυ πιθανο να ειναι εμφυτευση αφου ειχες κανει τεστ ωορηξιας!!!!!! !!!!! να εισαι πολυ προσεκτικη αφου εχεις καφε καθολου βαρος κ πολυ προσοχη οχι κουραση κ σε δυο μερες αν δεν σου ερθει κανονικα περιοδος να πας για χοριακη!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 17 λεπτά , ΓΙΩΤΑ78 είπε:

Καλημερα! Αρα εισαι περιπου 12 μερες μετα το θετικο τεστ ωορρηξιας, σωστα; Αρα 2 περιπου μερες πριν την περιοδο, οχι 5-6.

• Μου αρέσει 1

Grpbp2.png

πρίν από 11 λεπτά , melina92 είπε:

Κοριτσια μου τελικα μολις πηγα τουαλετα και αδιαθετησα κανονικα... στεναχωρήθηκα η αλήθεια ειναι γιατι αυτο τον μηνα πηραμε σερί τις γόνιμες μερα παρά μέρα.... στην ουσια ειναι ο πρωτος μήνας προσπαθειών στις γονιμες μερες.... ολο αυτο ειναι πάρα πολυ ψυχοφθορο μεχρι να ερθει η στιγμη να αδιαθετησεις ή αν τελικά δεις ενα ωραιο σταυρο στο τεστ.... με χει ριξει πολυ ψυχολογικα ολο αυτο εδώ και 3 μήνες... γιατι τους προηγουμενους ειχαμε έρθει σε ελευθερες επαφές αφου τελειωσαν οι γονιμες και ειχα και εκει καμια ελπιδα.... ειναι και ο αντρας μου βλέπετε σχεδόν μήνα παρα μήνα στο εξωτερικό με την ομαδα του για αγώνες και δεν τον εχω οποτε θέλω κι οποτε ειναι οι γονιμες..... νομιζω μπορειτε να με καταλαβετε...

ε μην ανχωνεσε δεν γινετε κ απτον πρωτο μηνα αμεσως. μετρα τις μερες αναποδα απο σημερα  14 μερες πριν θα ηταν η ωορηξια σου κ δες αν ειχατε επαφη εκεινη την μερα. τον επομενο μηνα προσπαθησε καθε μερα τις γονιμες!!! 

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , linaa είπε:

ειναι  παρα πολυ πιθανο να ειναι εμφυτευση αφου ειχες κανει τεστ ωορηξιας!!!!!! !!!!! να εισαι πολυ προσεκτικη αφου εχεις καφε καθολου βαρος κ πολυ προσοχη οχι κουραση κ σε δυο μερες αν δεν σου ερθει κανονικα περιοδος να πας για χοριακη!!!

Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση Λινα μου ,αυριο εχω ραντεβου στον γυναικολογο το οποιο το εχω κλεισει πριν απο μηνα.

Αν ειναι κατι αραγε θα φαινοταν στον υπερυχο????

Σκεφτομαι οτι κατι δεν παει καλα γιατι και τον προηγουμενο μηνα παλι το ιδιο επαθα ,μου ηρθε παλι λιγο αιμα 5 μερες πριν, μετα τιποτα και το κανονικο αιμα ηρθε 2 μερες νωριτερα απο οτι επρεπε (εχω παρα πολυ σταθερο κυκλο)

πρίν από 15 λεπτά , melina92 είπε:

Μελινα, οπως λες ειναι μολις ο πρωτος μηνας προσπαθειων στις γονιμες! Μηπως σε φθειρει πιο πολυ οτι λειπει συχνα ο αντρας σου και γι αυτο αγχωνεσαι προκαταβολικα; Τους αλλους μηνες ξερατε οτι δεν εγιναν οι προσπαθειες στις γονιμες, αρα δε χρειαζεται να σε ριχνουν ψυχολογικα αυτοι οι 2 μηνες ουτε να τους "μετρας" στο αγχος σου. Σε καταλαβαινουμε ολες, ειμαι σιγουρη! Αλλα, το παρα πολυ ψυχοφθορο που λες, ειναι μαλλον αυτο που κανεις τωρα στον εαυτο σου μολις τον πρωτο μηνα! Σκεψου λιγο ποσο νεα εισαι (του '92;;! :) ) και ποσο νωρις ειναι για να σε παιρνει τοσο απο κατω! Ειμαι σιγουρη οτι μολις καθαρισεις θα νιωσεις αυτοματως αισιοδοξη και ετοιμη για νεες προσπαθειες με πολλη ελπιδα και θετικη διαθεση!

Grpbp2.png

πρίν από 9 λεπτά , Antila είπε:

Καλημερα! Αρα εισαι περιπου 12 μερες μετα το θετικο τεστ ωορρηξιας, σωστα; Αρα 2 περιπου μερες πριν την περιοδο, οχι 5-6.

Εχω καθε  30 μερες περιοδο

πρίν από 7 λεπτά , ΓΙΩΤΑ78 είπε:

Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση Λινα μου ,αυριο εχω ραντεβου στον γυναικολογο το οποιο το εχω κλεισει πριν απο μηνα.

Σκεφτομαι οτι κατι δεν παει καλα γιατι και τον προηγουμενο μηνα παλι το ιδιο επαθα ,μου ηρθε παλι λιγο αιμα 5 μερες πριν, μετα τιποτα και το κανονικο αιμα ηρθε 2 μερες νωριτερα απο οτι επρεπε (εχω παρα πολυ σταθερο κυκλο)

Γιωτα μου σιγουρα εχεις μετρησει σωστα τις μερες; Γιατι οπως σου εγραψα παραπανω, μου βγαινουν αλλιως τα μαθηματικα! Αν υπαρχει εγκυμοσυνη δε θα δει τιποτα τωρα ο γιατρος, παρα μονο παχυ ενδομητριο λογικα!

Grpbp2.png

πρίν από 1 λεπτό , ΓΙΩΤΑ78 είπε:

αααα η @Antila εχει δικιο δεν εχεις μετρησει σωστα τις μερες εισαι δυο μερες πριν την περιοδο κ οχι 5-6. μην μπερδευεσε με τον κυκλο σου την ωορηξια παντα θα κοιτας ποτε γινετε.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , linaa είπε:

αααα η @Antila εχει δικιο δεν εχεις μετρησει σωστα τις μερες εισαι δυο μερες πριν την περιοδο κ οχι 5-6. μην μπερδευεσε με τον κυκλο σου την ωορηξια παντα θα κοιτας ποτε γινετε.

Σωστα τις εχω μετρησει τις μερες ,περιοδο εχω καθε 30 μερες (μερικες φορες 31 και μερικες πιο λιγες 29) ,την ωορηξια μου συμφωνα με τις ταινιες την εκανα παντα πολυ νωρις ,εχει τυχει και εχω δει θετικο τεστ την 11 μερα

Αυτο που λεει η @linaa θα εγραφα τωρα, αλλα δε μ αφηνει να βαλω φατσακι! :-P

Δεν εχει σημασια αν εχεις κυκλο 30 ημερων, λιγοτερων ή περισσοτερων. Αλλα απο τη στιγμη που εχεις ωορρηξια, ερχεται η περιοδος περιπου 14 μερες μετα, με μικρη αποκλιση συν πλην 1-2 ημερων! Οποτε ισως αυτα που βλεπεις να ειναι προεορτια περιοδου ή ισως να ειναι και εγκυμοσυνη! Παντως δεν εισαι μακρια απ την (μη) αναμενομενη περιοδο, οποτε μην αγχωνεσαι οτι συμβαινει κατι κακο. Ευχομαι να ειναι σπορακι βεβαια!!

• Μου αρέσει 1

Grpbp2.png

Κοριτσια τλειωσα απο τον πρωτο αν σας πω πως εβγαλα ακρη θα ειναι ψέμματα ο χειρότερος γιατρος όλων δεν παίζει μπικα του λεω τη στνεβει μς την περιοδο μου και τα τεστ αα μου λεει πηγες να μηνεις εγκυος φευγει στελνει ρη μαια να μου γραψει αντιβιοση και δεν τον ξανα ειδα εφυγε δεν μ πε τιποτα!!

• Μπερδεμένη/-ος 1

πρίν από 14 λεπτά , ΓΙΩΤΑ78 είπε:

Σωστα τις εχω μετρησει τις μερες ,περιοδο εχω καθε 30 μερες (μερικες φορες 31 και μερικες πιο λιγες 29) ,την ωορηξια μου συμφωνα με τις ταινιες την εκανα παντα πολυ νωρις ,εχει τυχει και εχω δει θετικο τεστ την 11 μερα

Αν εχεις ωορρηξια την 11η μερα, και αδιαθετεις την 30η, κατι δεν κολλαει. Δεν κραταει η φαση αυτη 20 μερες με τιποτα, απο οσα εχω διαβασει μεχρι τωρα. Μηπως κατι συμβαινει με τα τεστ ωορρηξιας; Εχετε δει υπερηχογραφικα την ωορρηξια σου για να εισαι σιγουρη ποτε την κανεις; Αν εχεις περιοδο καθε 30 μερες περιπου, η ωορρηξια σου νορμαλ γινεται 12-16 μερες το πολυ πριν την πρωτη μερα της αναμενομενης περιοδου.

πρίν από 11 λεπτά , Ungry girl είπε:

Κοριτσια τλειωσα απο τον πρωτο αν σας πω πως εβγαλα ακρη θα ειναι ψέμματα ο χειρότερος γιατρος όλων δεν παίζει μπικα του λεω τη στνεβει μς την περιοδο μου και τα τεστ αα μου λεει πηγες να μηνεις εγκυος φευγει στελνει ρη μαια να μου γραψει αντιβιοση και δεν τον ξανα ειδα εφυγε δεν μ πε τιποτα!!

Καλε τι 'ν' τουτος; Απαραδεκτος! Αντιβιωση για ποιο λογο, τι διαγνωση εδωσε;; Εκανες καποια καλλιεργεια και προλαβε κι ειδε μικροβιο για να γραψει αντιβιωση;

Κανε βρε κοριτσι @Ungry girl εναν κοπο να δεις κι αλλο γιατρο αν μπορεις, πριν παρεις την αντιβιωση!! Κατ αρχας, αν πηγε να γινει εγκυμοσυνη, πρεπει σιγουρα να κανεις αμεσα χοριακη να δεις ποση ειναι και αν θα ανεβει ή αν θα πεσει!

Grpbp2.png

κι ομωσ ,ετσι πιστευα και εγω ,αλλα ελα ντε που με τις ταινιες διαπιστωσα οτι γινεται νωριτερα ,και ετσι πιασαμε την πρωτη φορα,ξεκινησαμε νωριτερα τις εντατικες επαφες και τσουπ μας εκατσε!!!

Αλλα παντα ειχα 30 μερες κυκλο (μεσο ορο)

Αυτη τη φορα η ταινια εδειξε 13η μερα βραδυ ,αλλα περιοδο περιμενα στις 9/12 και τα καφε ξεκινησαν εχθες που ειχαμε 3/12 (6 μερες νωριτερα) ,........δεν μου γβαινει ουτε εμενα η πραξη

πρίν από 8 λεπτά , Ungry girl είπε:

Αλλαξε γιατρο,πηγαινε και δες και αλλον ,αν βαριεται απο τωρα αυτος δεν θα βγαλεις ακρη !!!Να πας να παρεις κι αλλη γνωμη

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...