Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

9 ώρες πρίν, noni90 είπε:

Εγω ειμαι στον 5ο κυκλο προσπαθειων. Δεν προσπαθούμε πολύ καιρό..... Θεωρώ ότι θα το πετύχουμε καποια στιγμή! Οπως λες κ εσυ κ εμεις εχουμε περασει απ τα 40 κυματα οπότε οι δυσκολίες δεν μας φοβίζουν! 

Ναι ουτε εσεις προσπαθειτε πολυ καιρο....εγω μπορει να ειμαι φοβερα απογοητευμενη καθε φορα που συνειδητοποιω οτι δεν ειμαι εγκυος, και αναρωτιεμαι το γιατι καθε φορα,  αλλα ξερω οτι καποια στιγμη θα γινει, ξερω οτι θα με ταλαιπωρησει μεχρι να γινει βεβαια.  σου ευχομαι συντομα να εισαι εγκυουλα. :)

8 ώρες πρίν, Antila είπε:

μην προδικαζεις τιποτα βρε τοσο νωρις, σκεφτεσαι πολυ αρνητικα πριν καν πλησιασουν οι μερες και ειναι κριμα! Μεχρι και τη μερα πριν την αναμενομενη περιοδο, ειχα πολυ εντονους πονους περιοδου στη μεση και κοιλια, εβαλα σερβιετα προκαταβολικα γιατι ημουν σιγουρη οτι θα κατεβει κ δεν ηθελα να λερωθω. Τελικα δεν ηρθε. Οι πονοι μαλιστα συνεχιστηκαν αρκετες μερες. Πιστευω οτι μεχρι κ τη μερα που θα αδιαθετουσαμε, ειναι ο,τι καλυτερο να μη μας παιρνει απο κατω!

Antila μου, το μηνυμα σου μου εδωσε ελπιδες ειλικρινα. θα προσπαθησω να ειμαι αισιοδοξη και να σκεφτομαι πως τα εχουμε καταφερει. Σε ευχαριστω πολυ για τηνθετικη ενεργεια που μου δινεις. εσυ πως εισαι? το σπορακι σου??

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

7 ώρες πρίν, ada32 είπε:

Αν είναι άχνη η γραμμή κ Δεν έχει εξαφανιστεί ,σημαίνει εγκυμοσύνη...γτ δεν κάνεις μια χοριακη για να σιγουρευτεις; 

Άντα μου θα παω στο γιατρο τωρα οπότε θα μαθω!

7 ώρες πρίν, Τονι@ είπε:

Καλό μου @Ungry girl παρακολουθώ τη συζήτηση σου με τα κορίτσια όλη αυτή την ώρα.  Μην φοβάσαι.  Απλά αντιμετωπισε το άμεσα. Και ή που θα χαρείς ή που θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.  Καλή επιτυχία! 

Σε ευχαριστώ!!!

6 ώρες πρίν, andrianni είπε:

Μη φοβάσαι! Όλα καλά θα πάνε! Εγώ θα βάλω και μια τρίτη εκδοχή μήπως και ηρεμήσεις. Μπορεί απλά να είναι μια ανωμαλία του κύκλου λόγω της ενδομητρίωσης. Τόσο καιρό δεν είχες συμπτώματα από την κύστη αλλά μπορεί και να στο έκανε τώρα για να είσαι πια σίγουρη και να πας για τη λαπαροσκόπηση. Ηρέμησε και τα λέμε πάλι αύριο! Ακόμα απίστευτο μου φαίνεται οτι συζητάμε οτι πας στο γιατρό! επιτέλους!

Αχχααχαχ κοριτσι και.ομως και οχι μονο σε εναν αλλα σε 2 χααχαχα με εχει παρει η κατηφόρα!χαχχα! Ναι και αυτό παιζει να ειναι πολυ πιθανο!

Λοιπόν..καλημερα!! Κοντεύει η ωρα σε καμια ωριτσα παω αθηνα.κοριτσια αν ειναι κατι ιδιαίτερο θα μπω να σας πω νεα σύντομα..φιλακια!

• Μου αρέσει 2

16 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

ααα τελεια!!!περναει γρηγορα ο καιρος!εγω ειμαι ακριβως στα διπλα 24!!αντε με το καλο να κανετς κ την αυχενικη!!εχετε κανενα προαισθημα για το φυλλο???

Περνάει γρήγορα; γιατί εμένα μου φαίνεται πολύ μακρινό ακομα... το μωρό πλέον το νιώθεις ε;; 

@Ungry girl δεν έχω καταλάβει  (δεν προλαβαίνω να διαβάσω και μηνύματα) έκανες τεστ και βγήκε άχνη; τεστ κυήσεως; Επίσης έχεις πολλά καφε; εγώ στην 1η μου είχα 9 μέρες καφέ  (φορούσα σερβιετα για να καταλάβεις και νόμιζα ότι είναι περίοδος). 

8 ώρες πρίν, ada32 είπε:

Αν είναι άχνη η γραμμή κ Δεν έχει εξαφανιστεί ,σημαίνει εγκυμοσύνη...γτ δεν κάνεις μια χοριακη για να σιγουρευτεις; 

Σε ποιο τεστ, αν εμφανιστεί η 2η γραμμή και μετά εξαφανιστεί δεν είναι εγκυμοσυνη;;; σε όλα τα τεστ άπαξ και εμφανιστεί 2η γραμμή -στων φαρμακείων στα πρώτα λεπτά , στα hometest,  στα πρώτα 5' - είναι θετικό , θετικότατο! Κάνω λάθος; 

Σε μένα στο clear blue,  εμφανίστηκε η 2η μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και εξαφανίστηκε εντελώς, μετά από μισή ώρα αλλά το τεστ, ως θετικό ερμηνεύεται..

yplDp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου...δεν ξέρω τι μου συμβαίνει... ήταν να αδιαθετησω χτε αλλα τιποτα..απο χτεσ το βραδυ εχω καφε βλένεσ και μεχρι σημερα δεν μου ηρθε περιοδο... εντομεταξυ εκανα και ενα τεστ σημερα το πρωι και βγηκε δυστηχως αρνητικο... δεν ξερω τι να σκεφτώ...βοηθηστε με! please

• Μπερδεμένη/-ος 1

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , melina92 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου...δεν ξέρω τι μου συμβαίνει... ήταν να αδιαθετησω χτε αλλα τιποτα..απο χτεσ το βραδυ εχω καφε βλένεσ και μεχρι σημερα δεν μου ηρθε περιοδο... εντομεταξυ εκανα και ενα τεστ σημερα το πρωι και βγηκε δυστηχως αρνητικο... δεν ξερω τι να σκεφτώ...βοηθηστε με! please

Καλημέρα κορίτσι μου.  3 πράγματα σκέφτομαι. 

1. Ίσως έχεις μία ανωμαλία στον κύκλο σου 

2. Εγώ από τότε που σταμάτησα τα αντισυλληπτικα είχα κάθε μήνα καφέ βλεννα πριν την περίοδο χωρίς κάποιο πρόβλημα όμως 

3. Ίσως είσαι έγκυος κι απλα είναι νωρίς για να δείξει το τεστ.  

Θα έλεγα να περιμένεις λίγο ακόμα κι αν δεν σου έρθει πήγαινε για μία χοριακη 

DBTcp3.png7Kksp3.png

1 ώρα πρίν, Farmakotriftena είπε:

Περνάει γρήγορα; γιατί εμένα μου φαίνεται πολύ μακρινό ακομα... το μωρό πλέον το νιώθεις ε;; 

@Ungry girl δεν έχω καταλάβει  (δεν προλαβαίνω να διαβάσω και μηνύματα) έκανες τεστ και βγήκε άχνη; τεστ κυήσεως; Επίσης έχεις πολλά καφε; εγώ στην 1η μου είχα 9 μέρες καφέ  (φορούσα σερβιετα για να καταλάβεις και νόμιζα ότι είναι περίοδος). 

Σε ποιο τεστ, αν εμφανιστεί η 2η γραμμή και μετά εξαφανιστεί δεν είναι εγκυμοσυνη;;; σε όλα τα τεστ άπαξ και εμφανιστεί 2η γραμμή -στων φαρμακείων στα πρώτα λεπτά , στα hometest,  στα πρώτα 5' - είναι θετικό , θετικότατο! Κάνω λάθος; 

Σε μένα στο clear blue,  εμφανίστηκε η 2η μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και εξαφανίστηκε εντελώς, μετά από μισή ώρα αλλά το τεστ, ως θετικό ερμηνεύεται..

Ναι αχνη εχω και.καφε ειμαι ιδη στο ιασο σε λιγο ειναι το ραντεβου νου ελπιζω να.πανε ολα καλα!!!

1 hour ago, alina80 είπε:

Καλερα κόρες ! Καλή εβδομάδα! 20 μέρες μέχρι τα Χριστούγεννα! 

@Ungry girl μου περιμένουμε τα νέα σου από το γιατρό. 

Ευχαριστώ με το που βγω θα σας πω!!!

πρίν από 10 λεπτά , Τονι@ είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου.  3 πράγματα σκέφτομαι. 

1. Ίσως έχεις μία ανωμαλία στον κύκλο σου 

2. Εγώ από τότε που σταμάτησα τα αντισυλληπτικα είχα κάθε μήνα καφέ βλεννα πριν την περίοδο χωρίς κάποιο πρόβλημα όμως 

3. Ίσως είσαι έγκυος κι απλα είναι νωρίς για να δείξει το τεστ.  

Θα έλεγα να περιμένεις λίγο ακόμα κι αν δεν σου έρθει πήγαινε για μία χοριακη 

Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! θα δω πως θα πάει και θα σας πω!

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Εγώ νόμιζα ότι μένουν οι αχνές γραμμές κ έτσι είσαι σίγουρη για εγκυμοσύνη!

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 37 λεπτά , melina92 είπε:

Όπως σου τα είπε η Τόνια. Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς. Μπορει απλώς να είναι  προεόρτια  της  επερχόμενης  πςριοδου. Για τη μερα της ωορρηξίας είσαι σίγουρη; 

Διαφημίσεις

Just now, alina80 είπε:

Όπως σου τα είπε η Τόνια. Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς. Μπορει απλώς να είναι  προεόρτια  της  επερχόμενης  πςριοδου. Για τη μερα της ωορρηξίας είσαι σίγουρη; 

απλά ανησυχώ γιατι πάντα ειχα πολυ σταθερη περιοδο...και πάντα μου ερχόταν την πρωτη μερα καφε με αιμα αλλα περιοδο κανονικη και την δευτερη ειχα πολυ αιμα....σημερα ειναι η δευτερη μερα και συνεχιζω να εχω λιγεσ καφετι βλενες.....γι αυτο ανησυχω....... και αν ημουν εγκυος το τεστ δεν θα εδειχνε??? 

πρίν από 38 λεπτά , melina92 είπε:

Καλημερα!  Μην αγχωνεσαι.. Σε μένα τουλαχ. Οπως κ σε σλλες κοπελες η περίοδος έρχεται κ 1-2 μερες μετά κ 1-2 μερες πριν!! Τώρα η είσαι έγκυος η πλησιάζει να αδιαθετησες..(μακάρι να μην σου έρθει)

hBuvp3.png    n8xOp2.png

8 ώρες πρίν, KalStyl είπε:

Antila μου, το μηνυμα σου μου εδωσε ελπιδες ειλικρινα. θα προσπαθησω να ειμαι αισιοδοξη και να σκεφτομαι πως τα εχουμε καταφερει. Σε ευχαριστω πολυ για τηνθετικη ενεργεια που μου δινεις. εσυ πως εισαι? το σπορακι σου??

Και βεβαια να εισαι αισιοδοξη μεχρι αποδειξεως του εναντιου!! :) Να θυμασαι οτι ειναι νωρις για να βγαλεις συμπερασμα, ειναι παιχνιδια του μυαλου σου ολες οι σκεψεις τωρα, και προϊον αγχους! Ευχομαι να μην σου ερθει, κανε λιγη υπομονη και θα δουμε σε λιγες μερες! Εγω ειμαι καλα, αν και 2 μερες τωρα εχω 24 ωρες το 24ωρο ναυτια, συνεχη ταση για εμετο και ανορεξια. Και εμετο αν κανω, δεν ανακουφιζομαι, μονο οταν κοιμαμαι μου περναει καθε δυσαρεστη αισθηση. Το σπορακι θα το δουμε την Πεμπτη, θα ειμαι 8+1 περιπου, εχω αγωνια να μαθω οτι συνεχιζει να αναπτυσσεται σωστα και να παρω μια ανασα... Εχω πολυ αγχος αλλα προσπαθω να μην το σκεφτομαι! Σ ευχαριστω!

@Ungry girl περιμενουμε με ανυπομονησια! Διαβαζα κατι τρελα απο χτες, μην τυχον καλε και δεν πεις στο γιατρο σου την αληθεια με τα αχνα θετικα τεστ! Εστω οτι εκανες 1-2! Και εγκυμοσυνη να υπηρξε ή να υπαρχει, δεν θα καταλαβει απολυτως τιποτα. Εμενα δεν καταλαβε τιποτα, μονο παχυ ενδομητριο, με εντονο θετικο clearblue την 4η μερα καθυστερησης. Δεν παιζουμε με αυτα! Επισης, οπως σωστα ειπαν πιο πανω, δεν παιζουν τοσα χαλασμενα τεστ ουτε και βγαινουν θετικα αν δεν υπαρχει ορμονη. Αρνητικα ναι, μπορει να βγουν. Θετικα ΟΧΙ! Οποτε ενημερωσε τον σφαιρικα τον ανθρωπο γιατι προκειται για θεμα υγειας, δε χωρανε ντροπες εδω. Οκ; Καλα αποτελεσματα!

Καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολα τα κοριτσια!

• Μου αρέσει 2

Grpbp2.png

πρίν από 2 λεπτά , Antila είπε:

Και βεβαια να εισαι αισιοδοξη μεχρι αποδειξεως του εναντιου!! :) Να θυμασαι οτι ειναι νωρις για να βγαλεις συμπερασμα, ειναι παιχνιδια του μυαλου σου ολες οι σκεψεις τωρα, και προϊον αγχους! Ευχομαι να μην σου ερθει, κανε λιγη υπομονη και θα δουμε σε λιγες μερες! Εγω ειμαι καλα, αν και 2 μερες τωρα εχω 24 ωρες το 24ωρο ναυτια, συνεχη ταση για εμετο και ανορεξια. Και εμετο αν κανω, δεν ανακουφιζομαι, μονο οταν κοιμαμαι μου περναει καθε δυσαρεστη αισθηση. Το σπορακι θα το δουμε την Πεμπτη, θα ειμαι 8+1 περιπου, εχω αγωνια να μαθω οτι συνεχιζει να αναπτυσσεται σωστα και να παρω μια ανασα... Εχω πολυ αγχος αλλα προσπαθω να μην το σκεφτομαι! Σ ευχαριστω!

@Ungry girl περιμενουμε με ανυπομονησια! Διαβαζα κατι τρελα απο χτες, μην τυχον καλε και δεν πεις στο γιατρο σου την αληθεια με τα αχνα θετικα τεστ! Εστω οτι εκανες 1-2! Και εγκυμοσυνη να υπηρξε ή να υπαρχει, δεν θα καταλαβει απολυτως τιποτα. Εμενα δεν καταλαβε τιποτα, μονο παχυ ενδομητριο, με εντονο θετικο clearblue την 4η μερα καθυστερησης. Δεν παιζουμε με αυτα! Επισης, οπως σωστα ειπαν πιο πανω, δεν παιζουν τοσα χαλασμενα τεστ ουτε και βγαινουν θετικα αν δεν υπαρχει ορμονη. Αρνητικα ναι, μπορει να βγουν. Θετικα ΟΧΙ! Οποτε ενημερωσε τον σφαιρικα τον ανθρωπο γιατι προκειται για θεμα υγειας, δε χωρανε ντροπες εδω. Οκ; Καλα αποτελεσματα!

Καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολα τα κοριτσια!

Καλημερα κοριτσι ναι θα του πω μα εχει περασει 1 μηνα απο την ωορρηξία που ειχα κανει τοτε θα τ πω.και βλεπουμε ευχαριστώ παρα πολυ!

πρίν από 7 λεπτά , melina92 είπε:

απλά ανησυχώ γιατι πάντα ειχα πολυ σταθερη περιοδο...και πάντα μου ερχόταν την πρωτη μερα καφε με αιμα αλλα περιοδο κανονικη και την δευτερη ειχα πολυ αιμα....σημερα ειναι η δευτερη μερα και συνεχιζω να εχω λιγεσ καφετι βλενες.....γι αυτο ανησυχω....... και αν ημουν εγκυος το τεστ δεν θα εδειχνε??? 

Νομιζω ειναι νωρις για να ανησυχεις και να πανικοβαλλεσαι! Ναι, μπορει να μην εδειχνε ακομη το τεστ, ακομη κι αν υπαρχει εγκυμοσυνη. Επισης, πιο αξιοπιστη ειναι η χοριακη αν εχουμε υποψιες, το εχουμε πει πολλες φορες οτι δεν υπαρχει αλλη λυση που να δωσει σαφεστερη απαντηση! Οποτε στη θεση σου, αν συνεχιζαν οι βλεννες για αλλες 1-2 μερες ή θα εκανα χοριακη αν πιστευα οτι ειμαι εγκυος ή θα τηλεφωνουσα πρωτα στο γιατρο να μου πει τη γνωμη του! Καμια φορα η περιοδος δε μας ερχεται με τον ιδιο τροπο, κι εμενα παντα με λιγο καφε ερχοταν στην αρχη σταθεροτατα, αλλα εχει τυχει και με ποταμι αιμα κατευθειαν, εχει τυχει και με βλεννες.

Grpbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...