Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 15 λεπτά , Ungry girl είπε:

εγω παντος για πολυ δικο μου ατομο με 2 φορες εξωμητριο δεν ειχε αιμα ειχε φριχτους πονους και με το ζορι προλαβε για τη ζωη της τεσπα χοριακη δεν προλαβενω θα φυγω για αθηνα πολυ πρωι

εγω σου λεω τι μου ειπαν κ οι δυο γυναικολογοι οταν τους ειπα οτι εχω αιμοραγιες κ θετικο τεστ κ μην ξεχνας οτι η ενδομηριωση ειναι ενας παραγοντας για εξωμητριο. 

φυσικα πρεπει να το πεις για τα τεστ η τουλαχιστον να παρεις ενα αλλο τεστ πιο αξιοπιστο για να τσεκαρεις αν πιστευεις οτι κ τα 7 τεστ ειναι ελλατωματικα.

στα λεω γιατι κ εγω ειχα θα ειχα θορυβηθει αν εβλεπα γραμμουλες στα τεστ.

επισης αν μια χοριακη δεν παει κατω απο 10 ο γιατρος ειναι υποχρεωμενος να καθαρισει την περιοχη. δηλαδη εγω εκανα χοριακες μεχρι που ειδα 3 με εντολη γιατρου κ ας ειχα αδιαθετησει στο ενδιαμεσο. αν μια χοριακη πχ μεινει στο 25 κ δεν πεφτει πρεπει να σε καθαρισουν. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 4 λεπτά , kido είπε:

Οι γιατροί έχουν ακούσει τόσα δεν θα σε παρεξηγήσει πες του  το φλου ότι έκανα τεστ και είδα άχνη γραμμή και έπειτα επειδή δεν ήξερα αν ήταν χαλασμένα επανέλαβα το τετ κ ήταν πάλι αχνό. Να ξέρει κι αυτός το ιστορικό για να σου πει τι είναι. Αυτό είναι το σημαντικό και μόνο αυτό να σε νοιάζει όχι το τι θα σκεφτεί ο κάθε γιατρός για την αγωνία σου. Κάνεις δεν θα σε επικρίνει!

Μακάρι μακαρι θα δω πως θα του το φέρω!

πρίν από 4 λεπτά , linaa είπε:

εγω σου λεω τι μου ειπαν κ οι δυο γυναικολογοι οταν τους ειπα οτι εχω αιμοραγιες κ θετικο τεστ κ μην ξεχνας οτι η ενδομηριωση ειναι ενας παραγοντας για εξωμητριο. 

φυσικα πρεπει να το πεις για τα τεστ η τουλαχιστον να παρεις ενα αλλο τεστ πιο αξιοπιστο για να τσεκαρεις αν πιστευεις οτι κ τα 7 τεστ ειναι ελλατωματικα.

στα λεω γιατι κ εγω ειχα θα ειχα θορυβηθει αν εβλεπα γραμμουλες στα τεστ.

επισης αν μια χοριακη δεν παει κατω απο 10 ο γιατρος ειναι υποχρεωμενος να καθαρισει την περιοχη. δηλαδη εγω εκανα χοριακες μεχρι που ειδα 3 με εντολη γιατρου κ ας ειχα αδιαθετησει στο ενδιαμεσο. αν μια χοριακη πχ μεινει στο 25 κ δεν πεφτει πρεπει να σε καθαρισουν. 

Ααα πολυ ωραια τωρα φοβαμαι ακομα.περισσότερο χαχαχ!! Αμαννν τελειαααα δεν κανω αλλο τεστ το μονο σιγουρο αν δεν βρει κατι θα κανω χοριακη και ας ευχηθώ να ειναι αρνητικη!

Just now, Ungry girl είπε:

θα πεις παιδι μου οτι εκανες δυο τεστ για πλακα κ βγηκαν αχνα αυτο θα πεις. 

επισης κ εμενα μετα το θετικο τεστ μου ηρθε αιμα για δυο μερες η χοριακη ομως ανεβαινε κανονικα. αν δεν ειχα παει για χοριακη δεν θα καταλαβαινα τι μου συμβαινει κ μετα απο μια εβδομαδα ειχα αιμα παλι. κ μετα απο 10 μερες παλι αιμα. 

πρίν από 4 λεπτά , Ungry girl είπε:

Ααα πολυ ωραια τωρα φοβαμαι ακομα.περισσότερο χαχαχ!! Αμαννν τελειαααα δεν κανω αλλο τεστ το μονο σιγουρο αν δεν βρει κατι θα κανω χοριακη και ας ευχηθώ να ειναι αρνητικη!

κοριτσι δεν χρειαζετε φοβος χρειαζετε απλα προληψη κ σωστες κινησεις το να λες ψεμματα στο γιατρο δεν βοηθαει στο να μην παθεις τιποτα. παρε ενα τεστ απο αθηνα κ καντο πριν το ιατρειο.

πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

θα πεις παιδι μου οτι εκανες δυο τεστ για πλακα κ βγηκαν αχνα αυτο θα πεις. 

επισης κ εμενα μετα το θετικο τεστ μου ηρθε αιμα για δυο μερες η χοριακη ομως ανεβαινε κανονικα. αν δεν ειχα παει για χοριακη δεν θα καταλαβαινα τι μου συμβαινει κ μετα απο μια εβδομαδα ειχα αιμα παλι. κ μετα απο 10 μερες παλι αιμα. 

Ναι αλλα ειχες πολυ αιμα???? Εξωμητριο ειχες?? Οχι!?

Εμενα δεν ηταν αιμα αιμα πολυ οπως παντα..το Έλεγα και στη.νατι 1/2 η μερα λιγο καμια σχέση οπως αλλες φορες 3η μερα λιγο παρα πανω απο την 4η μεχρη τιν 7η ελάχιστη..και απο την 8η μεχρη 13 μονο καφε στο σκουπισμα 14η μερα καθολου σημερα το μεσιμερι παλι καφε στο σκουπισμα αυτο που με ανησυχεί ειναι πως το καφε τώρα δεν ειναι σαν καφε περιοδου και πως το μεσημέρι πριν κατέβει ειχα πονους ρην κοιλια περιοδου και στη μεση για λιγη ωρα!

πρίν από 4 λεπτά , Ungry girl είπε:

Εμενα δεν ηταν αιμα αιμα πολυ οπως παντα..το Έλεγα και στη.νατι 1/2 η μερα λιγο καμια σχέση οπως αλλες φορες 3η μερα λιγο παρα πανω απο την 4η μεχρη τιν 7η ελάχιστη..και απο την 8η μεχρη 13 μονο καφε στο σκουπισμα 14η μερα καθολου σημερα το μεσιμερι παλι καφε στο σκουπισμα αυτο που με ανησυχεί ειναι πως το καφε τώρα δεν ειναι σαν καφε περιοδου και πως το μεσημέρι πριν κατέβει ειχα πονους ρην κοιλια περιοδου και στη μεση για λιγη ωρα!

λοιπον εγω μετα το θετικο τεστ ειχα δυο μερες αιμα σαν της περιοδου. μετα σταματησε κ δεν ειχα τιποτα. μετα απο μια εβδομαδα ειχα λιγο καφε στο σκουπισμα. οταν ελεγα στους γιατεους οτι ειχα καφε αμεσως μου ανεφεραν το εξωμητριο σαν φοβο τους κ με βαζαν κ εκανα καθε δυο μερες χοριακη για να δουν αν ανεβαινει κανονικα. στην αρχη διπλασιαστηκε μετα ομως οχι. 

μεχρι η χοριακη μου να μηδενισει ο γιατρος ειχε τον φοβο εξωμητριου γιατι δεν εβλεπε τιποτα στον υπερηχο. οταν μηδενισε μονο μου ειπε ολα οκ!

πρίν από 10 λεπτά , Ungry girl είπε:

δηλαδη θελω να σου πω οταν μια χοριακη ειναι χαμηλη ο γιατρος δεν βλεπει τιποτα κ φοβαται κ την περιπτωση εξωμητριου . δεν ειναι μαντης ο γιατρος μου ζητουσε χοριακες για να δει αν καθαρισα.

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , linaa είπε:

λοιπον εγω μετα το θετικο τεστ ειχα δυο μερες αιμα σαν της περιοδου. μετα σταματησε κ δεν ειχα τιποτα. μετα απο μια εβδομαδα ειχα λιγο καφε στο σκουπισμα. οταν ελεγα στους γιατεους οτι ειχα καφε αμεσως μου ανεφεραν το εξωμητριο σαν φοβο τους κ με βαζαν κ εκανα καθε δυο μερες χοριακη για να δουν αν ανεβαινει κανονικα. στην αρχη διπλασιαστηκε μετα ομως οχι. 

μεχρι η χοριακη μου να μηδενισει ο γιατρος ειχε τον φοβο εξωμητριου γιατι δεν εβλεπε τιποτα στον υπερηχο. οταν μηδενισε μονο μου ειπε ολα οκ!

δηλαδη θελω να σου πω οταν μια χοριακη ειναι χαμηλη ο γιατρος δεν βλεπει τιποτα κ φοβαται κ την περιπτωση εξωμητριου . δεν ειναι μαντης ο γιατρος μου ζητουσε χοριακες για να δει αν καθαρισα.

Ναι καταλαβα οπότε προς τα εκει παω! Βαση συμπτωμάτων θα διξει εχω τρομάξει αφανταστα...ευχαριστω και συγνώμη αν σας ζαλισα!

3 ώρες πρίν, Ungry girl είπε:

οχι προχθες που μοθ ειχε σταματησει το αιμα η τελευταια μερακαι ηταν αχνη απλα δεν εχει εξαφανηστει! ειναι ακομα

χαχαχχαχα 2η φορα που με ρωτας εσυυυυυ??????!!!!!!!!!!!!!!

βρε λες? χαχαχα δεν νομιζω! 

Αν είναι άχνη η γραμμή κ Δεν έχει εξαφανιστεί ,σημαίνει εγκυμοσύνη...γτ δεν κάνεις μια χοριακη για να σιγουρευτεις; 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Καλό μου @Ungry girl παρακολουθώ τη συζήτηση σου με τα κορίτσια όλη αυτή την ώρα.  Μην φοβάσαι.  Απλά αντιμετωπισε το άμεσα. Και ή που θα χαρείς ή που θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.  Καλή επιτυχία! 

DBTcp3.png7Kksp3.png

πρίν από 19 λεπτά , Ungry girl είπε:

Ναι καταλαβα οπότε προς τα εκει παω! Βαση συμπτωμάτων θα διξει εχω τρομάξει αφανταστα...ευχαριστω και συγνώμη αν σας ζαλισα!

Μη φοβάσαι! Όλα καλά θα πάνε! Εγώ θα βάλω και μια τρίτη εκδοχή μήπως και ηρεμήσεις. Μπορεί απλά να είναι μια ανωμαλία του κύκλου λόγω της ενδομητρίωσης. Τόσο καιρό δεν είχες συμπτώματα από την κύστη αλλά μπορεί και να στο έκανε τώρα για να είσαι πια σίγουρη και να πας για τη λαπαροσκόπηση. Ηρέμησε και τα λέμε πάλι αύριο! Ακόμα απίστευτο μου φαίνεται οτι συζητάμε οτι πας στο γιατρό! επιτέλους!

πρίν από 20 λεπτά , Ungry girl είπε:

Πάντως υπαρχουν πολλες εγκυμοσύνες που ξεκινουν με αίμα σαν περίοδο.. Μου το είπαν κ εμενα Γυναικολογικοι.. Οπότε αύριο θα ξεκαθαρίσουν όλα στον γιατρό! Να τόυ πεις ότι εχεις άχνο θετικο πριν 2  μέρες για να ερμηνεύσει Καλύτερα ότι βλέπει..

Εγω πάντως βρε κορίτσια εχω μπερδευτεί..Κατι μάλλον Πρεπει να συμβαίνει.. Χθες έ κάνα τεστ ωορ κ βγηκαν Κατευθειαν 2 σκουρες γραμμές(το θεώρησα θετικο). Σήμερα εκανα το απόγευμα κ στο 10λεπτό ηταν αχνη η γραμμή όποτε λέω αρνητικό..το είδα μετά άπο μια ώρα κ είχε σκουρηνει κ αλλο η γραμμή!

Ποιο από τα2 τεστ να θεωρήσω θετικό;;; 

Σαν να υποπτευομαι οτι θα γινει σαν τν προηγούμενο κύκλο που είχα κυστη κ ειχα σχεδόν θετικο τεστ για πολλες μερες μεχρι την περίοδο..

Αύριο μάλλον θα πάω Στον γιατρό να δω τι έγιναν οι κυστες που είχε δει κ να δω τι γίνεται κ τωρα πάλι

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια που σας διάβαζα πριν @Ασία και @WannaBeMother και ήθελα να προσθέσω οτι νομίζω πως επειδή έχει περάσει ο χρόνος να μην το αφήνετε άλλο. Να πάτε και σε άλλο γιατρό. Συμφωνώ με τη @linaa. Δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε σε ένα γιατρό επειδή τον εμπιστευόμαστε. Μπορεί να του ξεφύγει κάτι. Και δεύτερη και τρίτη γνώμη να πάρετε. Ενεργοποιειθείτε και ψαξ τε το. Μην αφήνετε άλλο χρόνο να χαθεί. Επίσης το έχω ξαναπεί οτι διαφωνώ με τον παράγοντα άγχος. Εμποδίζει μέχρι ενός σημείου. Να σε καθυστερήσει 2-3 μήνες το πολύ. Αν δεν μένεις μετά από 10 μήνες πρέπει να αρχίσεις να αποκλείεις θέματα. Να παρακολουθείς ωορ. στοχευμένα και να αλλάζεις γιατρό. Εγώ είμαι στον τρίτο χρόνο προς τέταρτο με τρίτο γιατρό. Ο πρώτος όλα καλά έλεγε. Και μετά από 15 μήνες άλλαξα γιατί επειδή ήταν σε νοσοκομείο δεν ειχε τη δυνατότητα να με παρακολουθεί στενά. Ο δεύτερος μου έκανε όλες τις εξετάσεις (εκτός του κολπικού) και κόλλησε σε ένα σπερμοδιάγραμμα μέτριο ενώ εγώ δεν έκανα καν ωορ. Μετά το χρόνο και αφού τα επόμενα σπερμοδιαγραμματα ήταν τέλεια αποφάσισε να πάμε για πρόκληση. Αλλά είχα δει κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν και έτσι πήγα σε άλλο γιατρό συστημένη διότι έχει εξειδίκευση σε θέματα υπογονιμότητας. Μακάρι να μείνω τώρα έγκυος και να μπορώ να σας τον συστήσω και εγώ...!

@WannaBeMother σκέψου μήπως ξεκινήσεις παρακολούθηση και από αυτό τον κύκλο ή ψάξε για άλλο γιατρό να δει τις εξετάσεις σου και να σου προτείνει και κάτι άλλο αν έχει. Και εσύ @Ασία τι σκέφτεσαι να κάνεις που έχουμε παρόμοιο κύκλο; 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 32 λεπτά , ada32 είπε:

Πάντως υπαρχουν πολλες εγκυμοσύνες που ξεκινουν με αίμα σαν περίοδο.. Μου το είπαν κ εμενα Γυναικολογικοι.. Οπότε αύριο θα ξεκαθαρίσουν όλα στον γιατρό! Να τόυ πεις ότι εχεις άχνο θετικο πριν 2  μέρες για να ερμηνεύσει Καλύτερα ότι βλέπει..

Εγω πάντως βρε κορίτσια εχω μπερδευτεί..Κατι μάλλον Πρεπει να συμβαίνει.. Χθες έ κάνα τεστ ωορ κ βγηκαν Κατευθειαν 2 σκουρες γραμμές(το θεώρησα θετικο). Σήμερα εκανα το απόγευμα κ στο 10λεπτό ηταν αχνη η γραμμή όποτε λέω αρνητικό..το είδα μετά άπο μια ώρα κ είχε σκουρηνει κ αλλο η γραμμή!

Ποιο από τα2 τεστ να θεωρήσω θετικό;;; 

Σαν να υποπτευομαι οτι θα γινει σαν τν προηγούμενο κύκλο που είχα κυστη κ ειχα σχεδόν θετικο τεστ για πολλες μερες μεχρι την περίοδο..

Αύριο μάλλον θα πάω Στον γιατρό να δω τι έγιναν οι κυστες που είχε δει κ να δω τι γίνεται κ τωρα πάλι

τα τεστ μπορουν να βγαινουν για δυο μερες θετικα κ μενα το θετικο δυο μερες κραταει ειναι φυσιολογικο δες κ οδηγιες εσυ συνεχιζεις επαφες ακομα για δυο μερες!!!

@Ungry girl εδω δεν λεμε πραγματα για να τρομαξουμε κανεναν. απλα μιλαμε για το πως θα αντιμετωπισεις μια κατασταση. δεν βγαλαμε διαγνωση μεσω διαδικτιου απλα σου λεμε οτι οταν βλεπεις 7 τεστ αχνα πρεπει να το αναφερεις αν μη τι αλλο στο γιατρο σου κ να μην τα θεωρησεις χαλασμενα με τοση σιγουρια.

το οτι μπορει  να μη  ειναι κ τιποτα εννοειτε οτι παιζει κ αυτο μεσα στο παιχνιδι απλα ολα πρεπει  να αναφερονται στο γιατρο. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 38 λεπτά , linaa είπε:

τα τεστ μπορουν να βγαινουν για δυο μερες θετικα κ μενα το θετικο δυο μερες κραταει ειναι φυσιολογικο δες κ οδηγιες εσυ συνεχιζεις επαφες ακομα για δυο μερες!!!

@Ungry girl εδω δεν λεμε πραγματα για να τρομαξουμε κανεναν. απλα μιλαμε για το πως θα αντιμετωπισεις μια κατασταση. δεν βγαλαμε διαγνωση μεσω διαδικτιου απλα σου λεμε οτι οταν βλεπεις 7 τεστ αχνα πρεπει να το αναφερεις αν μη τι αλλο στο γιατρο σου κ να μην τα θεωρησεις χαλασμενα με τοση σιγουρια.

το οτι μπορει  να μη  ειναι κ τιποτα εννοειτε οτι παιζει κ αυτο μεσα στο παιχνιδι απλα ολα πρεπει  να αναφερονται στο γιατρο. 

Οκ Ευχαριστώ για την απαντηση .. Πριν που τα συγκρινα,στο σημερινό είναι ελάχιστα λιγότερη έντονη η γραμμή από το χτεσινό τεστ. Αρα όταν είναι έτσι ,μάλλον το πρώτο θεωρώ ως θετικο.  Ευτυχώς που ανταλλάσσουμε αποψεις κ λέμε γνωμες εδώ Γτ πραγματικά βοηθάνε σε πολλές απορίες..

hBuvp3.png    n8xOp2.png

15 ώρες πρίν, ada32 είπε:

Καλημέρα! Μην απογοητεύεσαι  γτ πρώτον δεν σου έχει έρθει όποτε Είσαι σε αναμονή κ δεύτερον προσπαθείς πολύ λίγο!!!λένε επίσης ότι χρειάζονται καποιοι μηνες που χρειάζεται ο οργανισμός της γυναίκας να δεχτεί το σπερμα του άντρα κ να μην το θεωρεί ξένο.. Τι να πουμε κ εμείς που προσπαθούμε 8 μηνες μηνες!!! Κ εγω ετσι ενιωθα πολλες φορες... Κ κάποιες Απλα τα παράτησα κ χαλαρώσα λιγάκι Γτ μου είχε γίνει εμμονή!!!

Εντωμεταξυ,εκτος απο τα υγρα που ειχα χθες κ θετικο τεστ ωορηξιας χθες το απογευμα κ απιστευτη ορεξη για ....

Σημερα εχω εξαψεις ... Ζεσταινομαι πολυ... Τι ειναι παλο αυτο;;; κανονικα οταν γινεται η ωορηξια δεν πρεπει να πεφτει η θερμοκρασια;; 

Γεια σου Ada Μου!!! πραγματικα αυτο με το σπερμα δεν το ειχα ξαναακουσει. οντως προσπαθω πολυ λιγο διαστημα αλλα ειχαμε ξεκινησει με μια αισιοδοξια, αν και κατι μου ελεγε μεσα μου οτι δεν θα τα καταφερναμε τοσο ευκολα οσο πιστευαμε. τελος παντων θα κανουμε υπομονη και θα ερθει, δε μπορει...απλα μια κρυαδα την πηρα. 

εγω οταν εχω ωορρηξια, δηλ μια μερα πριν αρχισουν τα πονακια εχω και εγω εξαψεις ισα για 2 μερες και νιωθω ζεστη και επισης θελω να βιασω τον αντρα μου αυτο το διαστημα.....  :oops:

11 ώρες πρίν, WannaBeMother είπε:

Πόσο σε νιωθω!!! εγω αδειαθετησα χτες μια ημερα πριν την αναμενομενη..... απο χτες ειμαι χαλια ψυχολογικα δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει! εχουμε καλες εξετασεις και ποτε δεν γινεται συλληψη... ειδικα αυτη τη φορα ειδαμε την ωοορρηξια στον υπερηχο και ειχαμε επαφες και παλι τιποτα....  ενω γυρω μου ολες οσες ειπαν θελω μωρο εχουν κανει.... ξερω κοπελα που εμεινε εγκυος ενω ειχε προβληματα κ εγω που υποτιθεται ειμαι καλα δεν μπορω να μεινω :( ειμαι πολυ απογοητευμενη

Το ξερω καλη μου, ετσι ειμαι και εγω μολις ερθει η περιοδος.  Μην απελπιζεσαι, ολες μας απογοητευομαστε οταν περιμενουμε την πρωτη μερα καθυστερησης και δεν ερχεται.....Απο οτι διαβασα εισαι στον 1 χρονο προσπαθειων....αλλα μην εισαι απγοητευμενη τουλαχιστον ξερεις οτι δεν εχεις καποιο προβλημα,  οποτε  βρες κατι να απασχολεις το μυαλο σου όποτε πας να σκεφτεις "ολο αυτο".  θα ερθει και η σειρα μας, να εισαι σιγουρη γι' αυτο, εισαι μονο 33 και υγιεστατη, απλα ισως βιαζόμαστε παραπανω και δεν πρεπει.  Χαμογέλα και θα τα καταφερεις, στο ευχομαι ολοψυχα παρα πολυ συντομα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...