Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 30 λεπτά , linaa είπε:

λοιπον κοριτσι χαλασμενα 7 τεστ δεν γινετε να υπαρχουν πηγαινε κανε μια χοριακη. επισης το να εισαι εγκυος κ η γραμμη να παραμενει αχνη εδω κ 10 μερες κ αυτο αποκλειετε. τωρα τι μπορει να συμβαινει??? καταρχας βγαλε απο το μυαλο σου τα απιθανα σεναρια περι κατι σοβαρου. 

πρωτον μπορει να υπηρχε εγκυμοσυνη κ να σταματησε κ να μην εχει καθαρισει ο οργανισμος σου κ γιαυτο η συνεχης αχνη γραμμη. 

μπορει εξωμητριο κ γιαυτο κ τα συνεχομενα καφε. 

μπορει απλα να μην βλεπεις καλα τα τεστ κ να νομιζεις οτι υπαρχει γραμμουλα. 

τι θα σε συμβουλευα? να πας για χοριακη αυριο κ μετα στο ραντεβου σου με το γιατρο. 

αν δε θες χοριακη παρε ενα αλλο αξιοπιστο τεστ. 

καλα εγω δεν το αποκλειω να ειναι χαλασμενα 7 και πολυ απλα ενα που ειχα κανει το iq  τοτε ηταν αρνητικο..!

παρακατω το να υπηρχε κατι και να μην εχω καθαρησει για εμενα ειναι το πιο πιθανο σεναριο εξωμητριο δεν νομιζω γιατι εχω ακουσει εχει πονους και τετοια δεν εχει αιμα να μην βλεπω καλα τα τεστ αποκλειεται ιδιακα το τελευταιο βγηκε η γραμμη στο 5 λεπτο αν και αχνη..

τωρα οσο για τη χορικη εχεις δικιο αλλα αν κανω αυριο υπερηχο δεν θα φανει οτιδηποτε???????

επισης το να ειμαι εγκυος το αποκλειω εγω 1000% οχι 100% επουδενη και για κανενα λογο!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 7 λεπτά , Ungry girl είπε:

καλα εγω δεν το αποκλειω να ειναι χαλασμενα 7 και πολυ απλα ενα που ειχα κανει το iq  τοτε ηταν αρνητικο..!

παρακατω το να υπηρχε κατι και να μην εχω καθαρησει για εμενα ειναι το πιο πιθανο σεναριο εξωμητριο δεν νομιζω γιατι εχω ακουσει εχει πονους και τετοια δεν εχει αιμα να μην βλεπω καλα τα τεστ αποκλειεται ιδιακα το τελευταιο βγηκε η γραμμη στο 5 λεπτο αν και αχνη..

τωρα οσο για τη χορικη εχεις δικιο αλλα αν κανω αυριο υπερηχο δεν θα φανει οτιδηποτε???????

επισης το να ειμαι εγκυος το αποκλειω εγω 1000% οχι 100% επουδενη και για κανενα λογο!

κανεις λαθος το εξωμητριο εχει αιμα κ ειδικα καφε παρατεταμενο. αν καποιο εξωμητριο δεν προχωρησει κ σταματησει σε χαμηλη χοριακη μπορει κ να μην εχει καθολου πονους. στα λεω αυτα γιατι κ εγω οταν εμεινα κ ειχα αιμοραγιες αυτο μου ειπαν κ οι δυο γυναικολογοι! 

αν η χοριακη εχει μεινει χαμηλα τυπου 100 -200 δεν θα φανει τιποτα στον υπερηχο μα τιποτα απολυτως. στο λεω γιατι κ εμενα με χοριακη 300 κ αιμοραγιες δεν φανηκε τιποτα απολυτως κ το ενδομητριο απο τις αιμοραγιες ειχε πεσει η χοριακη ομως ηταν 300.

αν πεις στον γιατρο  σου για τα τεστ που εννοειτε πρεπει να το πεις θα σε βαλει να κανεις χοριακη αμεσως οποτε καλητερα να την εχεις κανει ειδη για να ξερει κ αυτος τι να ψαξει χωρις να θελει να σε ξαναδει

• Μου αρέσει 1

Συμφωνω με @linaa! Να γινει χοριακη κ να πας στο γιατρο @Ungry girl. Αν δεν σκουραινει το τεστ μαλλον κατι πηγε να ξεκινησει κ σταματησε. Παρολα αυτα θα πρεπει να το κοιταξεις κ επρεπε να πεις κ στο γιατρο για τα αχνα τεστ, Για το θεο 7 λαθος τεστ μου φαινεται περιεργο κ το iq δεν ειναι απο τα πιο αξιοπιστα νομιζω.... σιγουρα θα σου ζητησει χοριακη ο γιατρος!

ασχετο αλλα εχω μια απορια.. Επεσαν στα χερια μου τα τεστ ωορρηξιας που κραταγα τον προηγουμενο μηνα.... Εχουν ξεθωριασει παρα πολυ! Την πρωτη μερα ηταν πιο εντονα τωρα ισα που φαινονται οι γραμμες ειναι φυσιολογικο αυτο?

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

κανεις λαθος το εξωμητριο εχει αιμα κ ειδικα καφε παρατεταμενο. αν καποιο εξωμητριο δεν προχωρησει κ σταματησει σε χαμηλη χοριακη μπορει κ να μην εχει καθολου πονους. στα λεω αυτα γιατι κ εγω οταν εμεινα κ ειχα αιμοραγιες αυτο μου ειπαν κ οι δυο γυναικολογοι! 

αν η χοριακη εχει μεινει χαμηλα τυπου 100 -200 δεν θα φανει τιποτα στον υπερηχο μα τιποτα απολυτως. στο λεω γιατι κ εμενα με χοριακη 300 κ αιμοραγιες δεν φανηκε τιποτα απολυτως κ το ενδομητριο απο τις αιμοραγιες ειχε πεσει η χοριακη ομως ηταν 300.

αν πεις στον γιατρο  σου για τα τεστ που εννοειτε πρεπει να το πεις θα σε βαλει να κανεις χοριακη αμεσως οποτε καλητερα να την εχεις κανει ειδη για να ξερει κ αυτος τι να ψαξει χωρις να θελει να σε ξαναδει

εγω παντος για πολυ δικο μου ατομο με 2 φορες εξωμητριο δεν ειχε αιμα ειχε φριχτους πονους και με το ζορι προλαβε για τη ζωη της τεσπα χοριακη δεν προλαβενω θα φυγω για αθηνα πολυ πρωι

Just now, Ungry girl είπε:

εγω παντος για πολυ δικο μου ατομο με 2 φορες εξωμητριο δεν ειχε αιμα ειχε φριχτους πονους και με το ζορι προλαβε για τη ζωη της τεσπα χοριακη δεν προλαβενω θα φυγω για αθηνα πολυ πρωι

λογικα θα σου πει να κανεις αφου του πεις για τα τεστ.... Οποτε ισως μετα το γιατρο να κανεις κ να τον παρεις να του πεις νουμερο?

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , noni90 είπε:

Συμφωνω με @linaa! Να γινει χοριακη κ να πας στο γιατρο @Ungry girl. Αν δεν σκουραινει το τεστ μαλλον κατι πηγε να ξεκινησει κ σταματησε. Παρολα αυτα θα πρεπει να το κοιταξεις κ επρεπε να πεις κ στο γιατρο για τα αχνα τεστ, Για το θεο 7 λαθος τεστ μου φαινεται περιεργο κ το iq δεν ειναι απο τα πιο αξιοπιστα νομιζω.... σιγουρα θα σου ζητησει χοριακη ο γιατρος!

ασχετο αλλα εχω μια απορια.. Επεσαν στα χερια μου τα τεστ ωορρηξιας που κραταγα τον προηγουμενο μηνα.... Εχουν ξεθωριασει παρα πολυ! Την πρωτη μερα ηταν πιο εντονα τωρα ισα που φαινονται οι γραμμες ειναι φυσιολογικο αυτο?

για τα τεστ δεν ξερω αν θα του πω θα δω αυτος μπορει να μην μπορει να δει απο τον υπερηχο αλλα θα ξερει φανταζομαι αν ειναι αιμα περιοδου η απο μολυνση που μου ειπε στο τηλ!

πρίν από 1 λεπτό , noni90 είπε:

λογικα θα σου πει να κανεις αφου του πεις για τα τεστ.... Οποτε ισως μετα το γιατρο να κανεις κ να τον παρεις να του πεις νουμερο?

θα δω οπως βγει αυριο δεν θα προλαβω για χορικη με τιποτα φευγω πολυ πρωι και το απογευματινο μου ειναι στις 4μισι το ραντεβου πισω θα ειμαι 6 ισως παω την τριτη! θα δω!

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

για τα τεστ δεν ξερω αν θα του πω θα δω αυτος μπορει να μην μπορει να δει απο τον υπερηχο αλλα θα ξερει φανταζομαι αν ειναι αιμα περιοδου η απο μολυνση που μου ειπε στο τηλ!

βρε συ σκεψου λιγο λογικα.. ΕΙναι λογικο να εχεις 7 αχνα τεστ κ να μη πεις τιποτα στο γιατρο? Ειναι ώρα τωρα να τεσταρουμε τις γνωσεις του γιατρου? Τι να δει ο ανθρωπος αμα εχεις τοσες μερες καφε... κ κατι να πηγε να ξεκινησει θα εχει πεσει το ενδομητριο τοσες μερες.... Εδω γυναικες αποκολληση εχουν κ ο γιατρος δε βλεπει που ειναι ακριβως..... Γιατρος ειναι οχι μεντιουμ! Ελα στα καλα σου κ μη παιζεις με την υγεια σου! Σαν φιλη σου μιλαω..... θεωρω πρεπον να το αναφερεις και επειτα αν δει κατι διαφορετικο ο ανθρωπος δεκτο, επιστημονας ειναι. αλλα οχι να μη το αναφερεις κ καθολου, μετα απο σαλπιγγογραφια με φουλ διαβατες σαλπιγγες και 7 αχνα τεστ εγκυμοσυνης....... 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , noni90 είπε:

βρε συ σκεψου λιγο λογικα.. ΕΙναι λογικο να εχεις 7 αχνα τεστ κ να μη πεις τιποτα στο γιατρο? Ειναι ώρα τωρα να τεσταρουμε τις γνωσεις του γιατρου? Τι να δει ο ανθρωπος αμα εχεις τοσες μερες καφε... κ κατι να πηγε να ξεκινησει θα εχει πεσει το ενδομητριο τοσες μερες.... Εδω γυναικες αποκολληση εχουν κ ο γιατρος δε βλεπει που ειναι ακριβως..... Γιατρος ειναι οχι μεντιουμ! Ελα στα καλα σου κ μη παιζεις με την υγεια σου! Σαν φιλη σου μιλαω..... θεωρω πρεπον να το αναφερεις και επειτα αν δει κατι διαφορετικο ο ανθρωπος δεκτο, επιστημονας ειναι. αλλα οχι να μη το αναφερεις κ καθολου, μετα απο σαλπιγγογραφια με φουλ διαβατες σαλπιγγες και 7 αχνα τεστ εγκυμοσυνης....... 

Βρε ναι δικιο εχεις! Δεν ξερω οπως.μου.βγει εμενα ο φοβος μου ειναι για κατι σοβαρο απο κει και περα θα δω αν του πω οτι εκανα 7 τεστ θα μου πει κοπελα μου πας καλα?! Και θα χει.και δικιο θα δείξει το μυαλό μου σαφος και παει στα χειρότερα δεν.ειναι ευκολο να.πιασω και ειναι πραγματικότητα! Οσα τεστ και.να δεις απο τη στιγμη που έρχεται περιοδος δεμ.περιμενεια να.ειναι θετικα σωστα??? Σωστα! Οπωτε εφόσον αδιάθετισα το πραγμα τελειωσε δεν ξερω αν τα τεστ ηταν παρμένα δεν ξέρω αν όντως κατι πηγε να γινει ο συγκεκριμένος μόλις του ειπα πως εχω περιοδο και καφε για μερες μηλησε για μολυνση αποτι διαβασα κολπιτιδα η κατι τετοιο! Εχω τρομερο αγχος δεν το κρύβω!

πρίν από 12 λεπτά , Ungry girl είπε:

θα δω οπως βγει αυριο δεν θα προλαβω για χορικη με τιποτα φευγω πολυ πρωι και το απογευματινο μου ειναι στις 4μισι το ραντεβου πισω θα ειμαι 6 ισως παω την τριτη! θα δω!

Να το πεις στο γιατρό μικρή μου. Οπωσδήποτε να το πεις. 

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

Βρε ναι δικιο εχεις! Δεν ξερω οπως.μου.βγει εμενα ο φοβος μου ειναι για κατι σοβαρο απο κει και περα θα δω αν του πω οτι εκανα 7 τεστ θα μου πει κοπελα μου πας καλα?! Και θα χει.και δικιο θα δείξει το μυαλό μου σαφος και παει στα χειρότερα δεν.ειναι ευκολο να.πιασω και ειναι πραγματικότητα! Οσα τεστ και.να δεις απο τη στιγμη που έρχεται περιοδος δεμ.περιμενεια να.ειναι θετικα σωστα??? Σωστα! Οπωτε εφόσον αδιάθετισα το πραγμα τελειωσε δεν ξερω αν τα τεστ ηταν παρμένα δεν ξέρω αν όντως κατι πηγε να γινει ο συγκεκριμένος μόλις του ειπα πως εχω περιοδο και καφε για μερες μηλησε για μολυνση αποτι διαβασα κολπιτιδα η κατι τετοιο! Εχω τρομερο αγχος δεν το κρύβω!

Τίποτα σοβαρό δεν θα είναι. Αν ντρέπεσαι για τα 7, πες του ότι είχες ένα αχνό θετικό πριν αδιαθετησεις, και ένα το τελευταίο που έκανες. Είτε 7 είτε 2-3 το ίδιο είναι. Αλλά να του το πεις. Πρέπει να έχει όλες τις πληροφορίες για να βγάλει συμπέρασμα. Δεν παίζουμε με αυτά 

Just now, Ungry girl είπε:

Δε ξερω τι να σου πω,.. Εγω επειδη ειμαι τρελη θα ειχα παει να δω χοριακη ηδη για να αποκλεισω εξωμητριο η κατι που δε προχωρησε. Θεωρώ ότι πρέπει να αναφέρεις τα τεστ.. Στο γιατρο μας κ στον ψυχολογο μας τα λεμε ολα. Δεν πιστευω οτι ειναι κατι σοβαρο για να ειμαι ειλικρινης, απλά θεωρω οτι δεν πρεπει να κρυψεις τιποτα... Για να εχει μια συνολικη εικονα κ να μπορει να βγαλει διαγνωση. Τωρα ειναι πανω σου τα υπολοιπα. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 19 λεπτά , noni90 είπε:

Τι να σου πω. Δεν τα έχω κρατήσει ποτε. Αλλά μου φαίνεται λογικό να ξεθώριασαν. 

πρίν από 3 λεπτά , alina80 είπε:

Να το πεις στο γιατρό μικρή μου. Οπωσδήποτε να το πεις. 

Τίποτα σοβαρό δεν θα είναι. Αν ντρέπεσαι για τα 7, πες του ότι είχες ένα αχνό θετικό πριν αδιαθετησεις, και ένα το τελευταίο που έκανες. Είτε 7 είτε 2-3 το ίδιο είναι. Αλλά να του το πεις. Πρέπει να έχει όλες τις πληροφορίες για να βγάλει συμπέρασμα. Δεν παίζουμε με αυτά 

Πφφφφ καλα θα προσπαθησω να του εξηγήσω!

πρίν από 2 λεπτά , noni90 είπε:

Δε ξερω τι να σου πω,.. Εγω επειδη ειμαι τρελη θα ειχα παει να δω χοριακη ηδη για να αποκλεισω εξωμητριο η κατι που δε προχωρησε. Θεωρώ ότι πρέπει να αναφέρεις τα τεστ.. Στο γιατρο μας κ στον ψυχολογο μας τα λεμε ολα. Δεν πιστευω οτι ειναι κατι σοβαρο για να ειμαι ειλικρινης, απλά θεωρω οτι δεν πρεπει να κρυψεις τιποτα... Για να εχει μια συνολικη εικονα κ να μπορει να βγαλει διαγνωση. Τωρα ειναι πανω σου τα υπολοιπα. 

Καλα ναι.και εγω να.σου πω μαλακια εκανα δεν επρεπε να εχω κανει τεστ επρεπε.να.ειχα παει κατευθιαν για χοριακη απο τη μια τα χρηματα απο την αλλη το ειχα απιθανο απο την αλλη τα τεστ που τα ειχα πολλα καταλαβενεις χαχαχαα

Αααα οσο για τα τεστ ωορρηξίας οντως ξεθωριάζουν και εμένα το ιδιο!

πρίν από 4 λεπτά , Ungry girl είπε:

Οι γιατροί έχουν ακούσει τόσα δεν θα σε παρεξηγήσει πες του  το φλου ότι έκανα τεστ και είδα άχνη γραμμή και έπειτα επειδή δεν ήξερα αν ήταν χαλασμένα επανέλαβα το τετ κ ήταν πάλι αχνό. Να ξέρει κι αυτός το ιστορικό για να σου πει τι είναι. Αυτό είναι το σημαντικό και μόνο αυτό να σε νοιάζει όχι το τι θα σκεφτεί ο κάθε γιατρός για την αγωνία σου. Κάνεις δεν θα σε επικρίνει!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...