Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Τονι@ είπε:

Πολύ πίεση και άγχος. Η μήτρα μου έκανε κράμπες και συσπάσεις όπως σε άλλους ανθρώπους κάνει το στομάχι τους όταν αγχώνονται.  Και ήμουν δεν ήμουν 22 χρονών τότε.  Πριν 7 χρόνια δηλαδή.  Και γιατρός μου επέμενε και είχε δίκιο τελικά. Μάλιστα μου είχε πει κάτι (που φυσικά δεν το λέω για να τρομάξω καμιά).  Οτι αν δεν ηρεμούσα να σταματήσει η μήτρα τις συσπάσεις θα ερχόταν η ώρα να μείνω έγκυος και δεν θα μπορούσε να κρατηθεί το έμβρυο.  Η αλήθεια είναι ότι αυτό με θορυβησε πιο πολύ απ όλα.  Ξεκίνησα να προσπαθω να αντιμετωπίσω το άγχος το πολύ και για ένα διάστημα πρόσεχα το σώμα μου σαν να ήμουν έγκυος για να μην επιβαρυνω τη μήτρα μου.  Σταμάτησα να σηκώνω πολύ βάρος,  σταμάτησα την αερόβια γυμναστική και απαγόρευσα στους γύρω μου να με τρομάζουν για πλάκα όπως συνήθιζαν.  Τελικά όλα πήγαν καλά και δεν ξαναείχα πότε πρόβλημα και μια χαρά έμεινα έγκυος όταν το αποφάσισα και όλα καλά. 

Όλα αυτά είναι η δική μου περίπτωση όμως.  

μπροβο! ναι ειναι γεγονος πως απο τα πιο απλα μπορει να ερθουν και τα χειρωτερα οπως ειπες απο το αγχος ασπουμε που το ζουμε πολυ και μπορει να παθενουμε διαφορα το θεμα ειναι πως δεν ειχες τιποτα και ηταν αισιο τελος μακαρι να ειναι ετσι ττι να πω!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

να το κανεις γιατι με το να περιμενεις αλλο ενα χρονο ειναι χασιμο χρονου πιστευω κ ψυχογικα θα νιωσεις καλητερα θα νιωσεις μια μεγαλητερη σιγουρια αν το παρακουληθεσετε με το γιατρο 

Βαζω στοχο για την νεα χρονια!!! απο γεναρη θα κοιταξω να το παρακολουθησω μπας και βγαλω ακρη.... σε ευχαριστω πολυ για την ιδεα και το κινητρο!!!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 42 λεπτά , Ungry girl είπε:

οχι προχθες που μοθ ειχε σταματησει το αιμα η τελευταια μερακαι ηταν αχνη απλα δεν εχει εξαφανηστει! ειναι ακομα

χαχαχχαχα 2η φορα που με ρωτας εσυυυυυ??????!!!!!!!!!!!!!!

βρε λες? χαχαχα δεν νομιζω! 

Ε ναι δεν είναι περίεργο;;Πως και δεν έκανες ένα τεστακι; εγκυμοσύνης εννοώ!

πρίν από 10 λεπτά , melina92 είπε:

Koritsia m piga molis twra sthn toualeta Kai eixa sth servieta mou liga kafe roz... Exei tyxei se kamia pou na htan egkyos Kai na Tis etyxe ayto Thn hmera pou perimenw periodo? Na exw elpides Gia egkymosynh?

Ναι εμένα στην κόρη μου! Ένιωσα έναν έντονο πόνο!Πήγα τουαλέτα σκουπιστηκα ειχα αχνό ροζ έβαλα σερβιετα γιατί σκέφτηκα ότι έρχεται η περίοδος!Δεν ξαναδα παρά μόνο ένα σπορακι!!!Χαχαχα!Στο Εύχομαι!

EvgLp2.png

πρίν από 9 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Ναι εμένα στην κόρη μου! Ένιωσα έναν έντονο πόνο!Πήγα τουαλέτα σκουπιστηκα ειχα αχνό ροζ έβαλα σερβιετα γιατί σκέφτηκα ότι έρχεται η περίοδος!Δεν ξαναδα παρά μόνο ένα σπορακι!!!Χαχαχα!Στο Εύχομαι!

S eyxaristw! Makari!!!!

Διαφημίσεις

πρίν από 21 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Καλε και εσυ εχεις χασει.τα.μισα???

Εχω κανει βρε κομτα 6 7 χααχα

@Ungry girl θεωρω οτι σιγουρα ειναι κατι πολυ πιο απλο, ισως καθαριζεις απο προηγουμενο κυκλο που εμειναν υπολειμματα ή... εισαι εγκυος...;;! Αλλα δε θα σκεφτομουν κατι πολυ πιο σοβαρο απο πλευρας υγειας γιατι δεν εχεις αλλα συμπτωματα ασχημα, οπως εντονους πονους κτλ! Μολις μαθεις να μας ενημερωσεις! Ειμαι σιγουρη οτι δε θα ειναι απολυτως τιποτα κακο :)

Κοριτσια, να σας πω κι εγω τη γνωμη μου σχετικα με τις συμβουλες "χαλαρωσε" ή "μην αγχώνεσαι" που ακουμε ολοι απο το περιβαλλον μας. Πολύς κοσμακης γλύτωσε το ξύλο το καλοκαίρι που σταματησε η εγκυμοσυνη μου, γιατι το ακουσα απειρες φορες! Οι μονοι ανθρωποι που με στηριξαν αληθινα, ήταν αγνωστες στο ιντερνετ που βιωσαν κι εκεινες απωλεια και δεν ειχαν αλλο παιδι. Μονο αυτος που πλεει μαζι σου στην ιδια βαρκα μπορει συνηθως να σε καταλαβει απολυτα. Απο τοτε ειδικα αποφασισα οτι δεν υπαρχει πιο οδυνηρη συμβουλη, για καποιον που βιωνει καποιο αγχος, οποιοδηποτε. Κι ενα απο αυτα ειναι να μην επιτυγχανεται εγκυμοσυνη. Γι αυτο και φυσικα υπαρχει αυτο το θεμα, για κοπελες που συζητουν συμπτωματα πριν την καθυστερηση, και ειναι λογικο να μοιραζονται αγχη, αγωνιες, αποριες.

Στην τελικη, εγω εμεινα εγκυος ξανα ενω ημουν μες στο αγχος, τη θλιψη και τον φοβο, και ενω ειχα ηδη κλεισει ραντεβου σε ψυχολογο (τελικα πηγα στο ραντεβου και συνεχιζω!). Το πρωτο μου ποστ εδω μεσα ηταν στις παλινδρομες, το εγραφα κλαιγοντας, ενω ειχα ηδη συλλαβει κ δεν το ηξερα. Δεν ισχυει λοιπον παντα οτι μενεις μονο αν ξεαγχωθεις, συνηθως βοηθαει φυσικα αλλα δεν ειναι και ο απολυτος λογος! Πιο πολυ πιστευω σε αυτο που μου ειπε ο γιατρος, ειναι 20-30% οι πιθανοτητες καθε μηνα, με την προϋποθεση να πετυχεις το σωστο ωαριο κ σπερματοζωαριο ΚΑΙ να βρεθουν την καταλληλη στιγμη ΚΑΙ να φτασεις στο σταδιο της εμφυτευσης κτλ κτλ. Σιγουρα το να εισαι ενταξει σωματικα και ψυχολογικα κανει καλο, κακο δεν κανει!

Γι' αυτο, επειδη το αγχος δεν πατας κουμπακι να φυγει, μπορουμε απλως να μαθουμε να το μετατρεπουμε σε δημιουργικο αγχος οσο γινεται. Ξερω οτι ολες εδω μεσα θα φυγουμε μανουλες απ αυτο το θεμα! ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ! :) Να κανετε πολυ σεξ, ωραια χομπι και να κλεινετε τις πολυ κακες σκεψεις σε ενα σεντουκι. Εγω εχω φτιαξει ενα στο μυαλο μου και το εχω τιγκαρει. Πιανει!

• Μου αρέσει 5

Grpbp2.png

πρίν από 8 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Και το αποτέλεσμα είναι αρνητικό;

Το αποτέλεσμα ειναι μαλλον θετικο αχνη δεύτερη γραμμη αλλα αφου.μ.ηρθε περιοδος αλλα και.μετα την περιοδο αχνη αλλα επειδή ειναι με αιμα πιστεύω ειχα χαλασμένα

πρίν από 5 λεπτά , Antila είπε:

@Ungry girl θεωρω οτι σιγουρα ειναι κατι πολυ πιο απλο, ισως καθαριζεις απο προηγουμενο κυκλο που εμειναν υπολειμματα ή... εισαι εγκυος...;;! Αλλα δε θα σκεφτομουν κατι πολυ πιο σοβαρο απο πλευρας υγειας γιατι δεν εχεις αλλα συμπτωματα ασχημα, οπως εντονους πονους κτλ! Μολις μαθεις να μας ενημερωσεις! Ειμαι σιγουρη οτι δε θα ειναι απολυτως τιποτα κακο :)

Κοριτσια, να σας πω κι εγω τη γνωμη μου σχετικα με τις συμβουλες "χαλαρωσε" ή "μην αγχώνεσαι" που ακουμε ολοι απο το περιβαλλον μας. Πολύς κοσμακης γλύτωσε το ξύλο το καλοκαίρι που σταματησε η εγκυμοσυνη μου, γιατι το ακουσα απειρες φορες! Οι μονοι ανθρωποι που με στηριξαν αληθινα, ήταν αγνωστες στο ιντερνετ που βιωσαν κι εκεινες απωλεια και δεν ειχαν αλλο παιδι. Μονο αυτος που πλεει μαζι σου στην ιδια βαρκα μπορει συνηθως να σε καταλαβει απολυτα. Απο τοτε ειδικα αποφασισα οτι δεν υπαρχει πιο οδυνηρη συμβουλη, για καποιον που βιωνει καποιο αγχος, οποιοδηποτε. Κι ενα απο αυτα ειναι να μην επιτυγχανεται εγκυμοσυνη. Γι αυτο και φυσικα υπαρχει αυτο το θεμα, για κοπελες που συζητουν συμπτωματα πριν την καθυστερηση, και ειναι λογικο να μοιραζονται αγχη, αγωνιες, αποριες.

Στην τελικη, εγω εμεινα εγκυος ξανα ενω ημουν μες στο αγχος, τη θλιψη και τον φοβο, και ενω ειχα ηδη κλεισει ραντεβου σε ψυχολογο (τελικα πηγα στο ραντεβου και συνεχιζω!). Το πρωτο μου ποστ εδω μεσα ηταν στις παλινδρομες, το εγραφα κλαιγοντας, ενω ειχα ηδη συλλαβει κ δεν το ηξερα. Δεν ισχυει λοιπον παντα οτι μενεις μονο αν ξεαγχωθεις, συνηθως βοηθαει φυσικα αλλα δεν ειναι και ο απολυτος λογος! Πιο πολυ πιστευω σε αυτο που μου ειπε ο γιατρος, ειναι 20-30% οι πιθανοτητες καθε μηνα, με την προϋποθεση να πετυχεις το σωστο ωαριο κ σπερματοζωαριο ΚΑΙ να βρεθουν την καταλληλη στιγμη ΚΑΙ να φτασεις στο σταδιο της εμφυτευσης κτλ κτλ. Σιγουρα το να εισαι ενταξει σωματικα και ψυχολογικα κανει καλο, κακο δεν κανει!

Γι' αυτο, επειδη το αγχος δεν πατας κουμπακι να φυγει, μπορουμε απλως να μαθουμε να το μετατρεπουμε σε δημιουργικο αγχος οσο γινεται. Ξερω οτι ολες εδω μεσα θα φυγουμε μανουλες απ αυτο το θεμα! ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ! :) Να κανετε πολυ σεξ, ωραια χομπι και να κλεινετε τις πολυ κακες σκεψεις σε ενα σεντουκι. Εγω εχω φτιαξει ενα στο μυαλο μου και το εχω τιγκαρει. Πιανει!

Μακάρι αν δεν ειναι κατι ανησυχητικό δεν με.πειράζει!

πρίν από 14 λεπτά , Ungry girl είπε:

Το αποτέλεσμα ειναι μαλλον θετικο αχνη δεύτερη γραμμη αλλα αφου.μ.ηρθε περιοδος αλλα και.μετα την περιοδο αχνη αλλα επειδή ειναι με αιμα πιστεύω ειχα χαλασμένα

Τι χαλασμένα καλέ;;;;αφού δείχνει αχνή είσαι έγκυος!!!κάνε αύριο μια χοριακη!

• Μου αρέσει 1

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 19 λεπτά , Antila είπε:

Για ακομη μια φορα εισαι αυτο που λεμε to the point.... παιρνω πολυ θαρρος απο τα λογια σου και σου ευχομαι να εχεις μια πολυ ευκολη τελειομηνη εγκυμοσυνη.... 

πρίν από 9 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Τι χαλασμένα καλέ;;;;αφού δείχνει αχνή είσαι έγκυος!!!κάνε αύριο μια χοριακη!

Ρε συ ειχα κανει πριν την περιοδο κ μου είχε βγει αχνη γραμμή μου έρχεται περιοδο πηνω χαπια καργα..περνανε 13 μερες με λιγο αιμα και καφε στο σκουπισμα και σε αυτα..13η μερα περιοδου κανω τεστ βγενει παλυ αχνη σταματάει το αιμα και σημερα εχω παλι αιμα καφε προς το κομοδινι χααχχα!! Το τεστ εντωμεταξύ δεν το πεταξα δεν εχει σβηστει η γραμμη αλλα δεν.νιωθω εγκυος!!!!

πρίν από 26 λεπτά , Ungry girl είπε:

λοιπον κοριτσι χαλασμενα 7 τεστ δεν γινετε να υπαρχουν πηγαινε κανε μια χοριακη. επισης το να εισαι εγκυος κ η γραμμη να παραμενει αχνη εδω κ 10 μερες κ αυτο αποκλειετε. τωρα τι μπορει να συμβαινει??? καταρχας βγαλε απο το μυαλο σου τα απιθανα σεναρια περι κατι σοβαρου. 

πρωτον μπορει να υπηρχε εγκυμοσυνη κ να σταματησε κ να μην εχει καθαρισει ο οργανισμος σου κ γιαυτο η συνεχης αχνη γραμμη. 

μπορει εξωμητριο κ γιαυτο κ τα συνεχομενα καφε. 

μπορει απλα να μην βλεπεις καλα τα τεστ κ να νομιζεις οτι υπαρχει γραμμουλα. 

τι θα σε συμβουλευα? να πας για χοριακη αυριο κ μετα στο ραντεβου σου με το γιατρο. 

αν δε θες χοριακη παρε ενα αλλο αξιοπιστο τεστ. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 31 λεπτά , Antila είπε:

Συμφωνώ απόλυτα. Και εγώ αγχώνομαι, αν και πιστεύω ότι προς το παρόν το έχω υπό έλεγχο. Κι ας ξέρω ότι υπάρχει και πρόβλημα. Το χαλάρωσε είναι λίγο σαν το "μη στεναχωριέσαι". Όσο και αν ξέρω ότι με καλή πρόθεση το λένε οι άλλοι, -πιθανοτατα το έχω πει κι εγώ σε κάποιες περιπτωσεις- δεν βοηθάει. Κάθε φορά θέλω να απαντήσω "Έλα...πως και δεν το είχα σκεφτεί. Ευτυχώς που μου το είπες και μου ελυσες το πρόβλημα!". 

Το θέμα δεν είναι να μην αγχώνεται κάνεις. Το ζητούμενο είναι να βρει τρόπους να το διαχειρίζεται. Και να μην χάνει την υπόλοιπη ζωή του. Που στην τελική η ζωή και η καθημερινότητα είναι τόσο δυνατή που βοηθάει έτσι κι αλλιώς! 

Καλό βράδυ κορίτσια!

• Μου αρέσει 3

πρίν από 21 λεπτά , linaa είπε:

λοιπον κοριτσι χαλασμενα 7 τεστ δεν γινετε να υπαρχουν πηγαινε κανε μια χοριακη. επισης το να εισαι εγκυος κ η γραμμη να παραμενει αχνη εδω κ 10 μερες κ αυτο αποκλειετε. τωρα τι μπορει να συμβαινει??? καταρχας βγαλε απο το μυαλο σου τα απιθανα σεναρια περι κατι σοβαρου. 

πρωτον μπορει να υπηρχε εγκυμοσυνη κ να σταματησε κ να μην εχει καθαρισει ο οργανισμος σου κ γιαυτο η συνεχης αχνη γραμμη. 

μπορει εξωμητριο κ γιαυτο κ τα συνεχομενα καφε. 

μπορει απλα να μην βλεπεις καλα τα τεστ κ να νομιζεις οτι υπαρχει γραμμουλα. 

τι θα σε συμβουλευα? να πας για χοριακη αυριο κ μετα στο ραντεβου σου με το γιατρο. 

αν δε θες χοριακη παρε ενα αλλο αξιοπιστο τεστ. 

Συμφωνώ!!!

• Ευχαριστώ 1

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...