Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Νομιζω το πιο σημαντικό ειναι οτι ακούσατε καρδούλες και να μεινετε σε αυτο.. και οχι σε πράγματα που σας λενε χωρις να ειναι επιστημονικα τεκμηριωμένα! Γιατι δεν νομιζω να σας  το λεει ο γιατρος σας αυτο.. ουτε οι αναγουλες ουτε το αίμα εμφύτευσης ειναι κανονας.. οσες εγκυμοσυνες προερχονται απο εξωσωματικη με τοσα φάρμακα καποια συμπτωματα ειναι αναμενόμενα.. καθε οργανισμός και καθε γυναικα ειναι διαφορετικές! Να μην επηρεάζεστε.. επισης κάποια συμπτώματα αν κρίνω απο τον εαυτο μου, πιστευω και σε αλλες γυναικες λειτουργούν placebo! Ολα καλα να πανε ευχομαι!!!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 5 λεπτά , WannaBeMother είπε:

Ναι συμφωνω και εγω τον πρωτο χρονο ημουν χαλαρη δεν το ειχα παρει σοβαρα....τωρα που κοντευει να φυγει ο δευτερος στεναχωριεμαι.... δεν ειμαι ουτε πολυ μεγαλη αλλα ουτε και πιτσιρικα 33 ετων ειμαι και παντα σκεφτομουν μεχρι τα 35 να εχω κανει οικογενεια και τωρα πλεον αμφιβαλλω!!!

Μακαρι ολες να αποχαιρετησουμε την χρονια με χαρα.... αν και για μενα πλεον δεν το πιστευω αλλα τοσες μου το εχετε ευχηθει μπορει να πιασει καποια ευχη σας!!! :) 

εννοητε οτι μετα απο τοσο καιρο ειναι φυσιολογικοτατο να αρχισεις να ψαχνεσε να προχωρησεις με την βοηθεια ενος γιατρου. τωρα να σου πω την αληθεια το μην ανχωνεσε ενω εχεις προσπαθησει ενα χρονο κ κατι ειναι λιγο ανευθυνο απο την μερια του γιατρου σου καλο ειναι αφου εχεις καλες εξετασεις να προσπαθησετε λιγο παρακολουθοντας τις ωορηξιες σου ητε με τεστ ητε με υπερηχους κ μετα να ξεκινησετε για αλλες διαδικασιες. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 6 λεπτά , Ungry girl είπε:

Ε πως και αν ειναι μόλυνση θα δει και αν ειναι κυστη θα δει ασε γιατι μεχρι και για καρκινο διαβασα δεν θα προλαβω να κανω πρεπει να φυγω πρωι δεν θα εχουν ανοιξει τα μικροβιολογικα!!!

το πιθανοτερο να μην ειχε σπασει καποιο ωοθηλακιο κ να εσπασε αργοτερα για αυτο εχεις το αιμα... συμβαινει συνεχεια και δεν ειναι προβλημα απλα σε μπερδευει και νομιζεις πωε εχεις 2 φορες το μηνα περιοδο... το εχω παθει κ εγω

Just now, WannaBeMother είπε:

Αυτο ακριβως μου ειπε κ η γιατρος την τελευταια φορα που πηγα οτι δεν εχω λογο να κανω κατι σε υποβοηθουμενη αναπαραγωγη... την απελπισια την δικια μου καθε μηνα που ερχεται η περιοδος δεν ξερω τι να κανω!!!

Σε νιώθω! Εγω που ειμαι κ ανυπομονη δε ξερω καν αν θα φτασω πανω απ το χρονο με φυσιολογικες προσπαθειες. Μπορει κ να τον πιασω απ το γιακα το γιατρο κ να του πω " ακου να δεις δε θα πεσω εγω στα ζαναξ.... Γραψε τις εξετασεις κ τη συνταγη να ξεκινησουμε" χαχαχα

Ομως περα απ την πλακα αφου στο λεει κ ο γιατρος...... δεν υπαρχει καποια ενδειξη για να προχωρησετε παραπερα.... Προσπαθησε κ σκεψου κ το περιστατικο που ανεφερα πιο πριν. 2.5 χρονια ελευθερες επαφες κανενα προβλημα στις εξετασεις κ εμεινε η κοπελα φυσιολογικα!

πρίν από 52 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

@ada32 εσενα ας πούμε θα σε μαλώσω!!! Εσύ αγάπη μου έχεις μείνει!! Θα ξαναμεινεις λοιπόν!!!!

Αχ δικιο εχεις αλλα δεν ξερω... Μη νομίζεις κ εγώ εχω απελπιστεί... 

1 hour ago, Ungry girl είπε:

Ναι εχω κανει τις home test!! Θα τρελαυω στάνταρ!!

Τι βγαίνει; Άχνη γραμμή; σήμερα εκανες;

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 4 λεπτά , linaa είπε:

εννοητε οτι μετα απο τοσο καιρο ειναι φυσιολογικοτατο να αρχισεις να ψαχνεσε να προχωρησεις με την βοηθεια ενος γιατρου. τωρα να σου πω την αληθεια το μην ανχωνεσε ενω εχεις προσπαθησει ενα χρονο κ κατι ειναι λιγο ανευθυνο απο την μερια του γιατρου σου καλο ειναι αφου εχεις καλες εξετασεις να προσπαθησετε λιγο παρακολουθοντας τις ωορηξιες σου ητε με τεστ ητε με υπερηχους κ μετα να ξεκινησετε για αλλες διαδικασιες. 

Αυτο σκεφτηκα και εγω αλλα επιμενει οτι δεν χρειαζεται τιποτα απο ολα αυτα και να μην το σκεφτομαι και θα συμβει...

Διαφημίσεις

πρίν από 21 λεπτά , noni90 είπε:

ψυχραιμες θα σου πω η καρδουλα μας το ξερει κ εμας.... το χαλαρωσε κ εμενα με εκνευριζει! Ολα θα πανε καλα κοριτσι! Εισαι στη φαση της αναμονης?

Το χαλάρωσε κι εμένα με εκνευρίζει στα πάντα! Όμως εγώ δεν είπα σε καμία χαλάρωσε.  Αλλά να βρεθεί τρόπος για να χαλαρώσει.  Άλλωστε κάπως έτσι βρε δεν έρχεται η χαλάρωση;;; Δεν είναι διακόπτης για να το πατάς και να αλλάζεις.  Αλλά και το να σταματάς να ταΐζεις τη φοβία σου ίσως είναι ένα βήμα για καλύτερες μέρες.  Κοπέλες που έχουν κάνει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και έχουν δει ότι όλα είναι καλά,  αυτό από μόνο του είναι κάτι τόσο ελπιδοφόρο που είναι ικανό να κάνει την κάθε κοπέλα να βλέπει το θετικό. 

Πρότεινα να ρίξετε το ενδιαφέρον σας άλλου... (εγώ προσωπικά έτσι χαλάρωσα) την ημέρα που έμαθα ότι είμαι έγκυος συνομιλούσα με μια εταιρία που βάζει αιωρες για γιόγκα για να έβαζα σπίτι μου.  Όλη μέρα σκεφτόμουν που θα τη βάλω κτλ.  Αν δεν εμένα έγκυος θα ασχολιομουν με αυτό..

... ή γιατί δεν δοκιμάζετε να γράψετε σε ένα φύλλο τι νιώθετε κάθε στιγμή που σας παίρνει από κάτω και να το ξαναδιαβαζετε μετά όταν είστε σε καλύτερη ψυχολογία; πολλές ίσως κατανοήσουν τι ακριβώς είναι αυτό που ακουμπάει πάνω στη φοβία τους και να το δουλέψουν σε 2ο χρόνο. 

Όλα είναι θέμα οπτικής. Σίγουρα θα σπάσουμε ψυχολογικά και σίγουρα θα απογοητεύτουμε. Το θέμα είναι να μην δεσποσει αυτό μέσα μας. Και δεν μιλάω μόνο για εγκυμοσύνη αλλά για τα πάντα στη ζωή μας. Στο λέω εγώ που πριν κάποιο καιρό παρακαλούσα να μην ξημερώσει η μέρα μετά από μια πολύ πολύ επώδυνη στιγμή στη ζωή μου. 

yplDp3.png

πρίν από 4 λεπτά , noni90 είπε:

Σε νιώθω! Εγω που ειμαι κ ανυπομονη δε ξερω καν αν θα φτασω πανω απ το χρονο με φυσιολογικες προσπαθειες. Μπορει κ να τον πιασω απ το γιακα το γιατρο κ να του πω " ακου να δεις δε θα πεσω εγω στα ζαναξ.... Γραψε τις εξετασεις κ τη συνταγη να ξεκινησουμε" χαχαχα

Ομως περα απ την πλακα αφου στο λεει κ ο γιατρος...... δεν υπαρχει καποια ενδειξη για να προχωρησετε παραπερα.... Προσπαθησε κ σκεψου κ το περιστατικο που ανεφερα πιο πριν. 2.5 χρονια ελευθερες επαφες κανενα προβλημα στις εξετασεις κ εμεινε η κοπελα φυσιολογικα!

Αχ και εγω ειμαι ανυπομονη και τοσους μηνες μου εχουν σπασει τα νευρα... 

πρίν από 2 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Το χαλάρωσε κι εμένα με εκνευρίζει στα πάντα! Όμως εγώ δεν είπα σε καμία χαλάρωσε.  Αλλά να βρεθεί τρόπος για να χαλαρώσει.  Άλλωστε κάπως έτσι βρε δεν έρχεται η χαλάρωση;;; Δεν είναι διακόπτης για να το πατάς και να αλλάζεις.  Αλλά και το να σταματάς να ταΐζεις τη φοβία σου ίσως είναι ένα βήμα για καλύτερες μέρες.  Κοπέλες που έχουν κάνει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και έχουν δει ότι όλα είναι καλά,  αυτό από μόνο του είναι κάτι τόσο ελπιδοφόρο που είναι ικανό να κάνει την κάθε κοπέλα να βλέπει το θετικό. 

Πρότεινα να ρίξετε το ενδιαφέρον σας άλλου... (εγώ προσωπικά έτσι χαλάρωσα) την ημέρα που έμαθα ότι είμαι έγκυος συνομιλούσα με μια εταιρία που βάζει αιωρες για γιόγκα για να έβαζα σπίτι μου.  Όλη μέρα σκεφτόμουν που θα τη βάλω κτλ.  Αν δεν εμένα έγκυος θα ασχολιομουν με αυτό..

... ή γιατί δεν δοκιμάζετε να γράψετε σε ένα φύλλο τι νιώθετε κάθε στιγμή που σας παίρνει από κάτω και να το ξαναδιαβαζετε μετά όταν είστε σε καλύτερη ψυχολογία; πολλές ίσως κατανοήσουν τι ακριβώς είναι αυτό που ακουμπάει πάνω στη φοβία τους και να το δουλέψουν σε 2ο χρόνο. 

Όλα είναι θέμα οπτικής. Σίγουρα θα σπάσουμε ψυχολογικά και σίγουρα θα απογοητεύτουμε. Το θέμα είναι να μην δεσποσει αυτό μέσα μας. Και δεν μιλάω μόνο για εγκυμοσύνη αλλά για τα πάντα στη ζωή μας. Στο λέω εγώ που πριν κάποιο καιρό παρακαλούσα να μην ξημερώσει η μέρα μετά από μια πολύ πολύ επώδυνη στιγμή στη ζωή μου. 

Εχεις δικιο κοπελα μου απλα καποιες (ειδικα εγω) απογοητευομαστε πιο ευκολα και αργει να μας φυγει.... ειμαι ατομο που οταν κολλησει σε κατι δεν το ξεχναει καθολου ευκολα... φυσικα φταινε και αλλα πραγματα οπως η ψυχολογια που βρισκεσαι αυτη τη περιοδο και εγω για παραδειγμα δεν ειμαι στα καλυτερα μου οποτε και αυτο το θεμα με τσακιζει!!! μπραβο σου που βρισκεις τροπους να ηρεμεις και να το αποβαλλεις απο μεσα σου.... μακαρι να το καταφερω και εγω

Just now, WannaBeMother είπε:

Αυτο σκεφτηκα και εγω αλλα επιμενει οτι δεν χρειαζεται τιποτα απο ολα αυτα και να μην το σκεφτομαι και θα συμβει...

κοιτα κοριτσι μου δεν χρειαζετε να μπεις απευθειας σε πολυπλοκες διαδικασιες το πιο απλο ειναι να παρακολουθησετε την ωορηξια σας. εγω θα επερνα κ αλλη γνωμη δεν χρειαζετε ν φτασεις στα 35 για να πεις θελω βοηθεια ουτε  να στεναχωριεσαι καθε μηνα για ενα χρονο ακομα επειδη ο γιατρος σου ισως ψιλοαδιαφορει. ξερεις ποσες κοπελες εχουν χασει χρονια κ χρονια για μια λαθος αποψη γιατρου? επισης ξερεις ποσα κοριτσια εβγαιναν με τελειες εξετασεις κ τελικα δεν καταφεραν να μεινουν ποτε φυσιολογικα εγκυες?? δεν θελω να σε ανχωσω ουτε να σε τρομαξω απλα το να στεναχωριεσαι καθε μηνα επειδη ενας γιατρος δεν σε βοηθησε ειναι αδικο. κ δεν λεω για περιεργες διαδικασιες το πιο απλο να σου πει ελα τους επομενους πεντε μηνες να βλεπουμε την ωορηξια σου τιποτα παραπανω

πρίν από 18 λεπτά , noni90 είπε:

Εγω νομιζω πως θα σου ζητησει κ αυτος... ελπιζω μην ειναι μολυνση η κυστη... Για καρκινο το αποκλειω πριν ενα μηνα πηγες κ σε ειδε δε θα ειχε δει τοτε κατι??? Μη διαβαζεις χαζα!

Καλα εαν δεν εχετε κ καποιο διαγνωσμενο προβλημα δε ξερω κατα ποσο υπαρχει νοημα να μπεις σε τετοια διαδικασια... Δεν εισαι κ πολυ μεγαλη προσπαθησε λιγο ακομα! 

ε τι να κανω με αυτα που μου συμβενουν! οχι αλλα παπ πρεπει να κανω συντομα! ισως το εχω αμελησει ελαχιστα κανα μηνα δηλαδη

πρίν από 17 λεπτά , Τονι@ είπε:

Κορίτσι μου καλο μην δίνεις σημασία σε ότι διαβάζεις.  Δυστυχώς στο ίντερνετ υπάρχουν όλα τα ακραία παραδείγματα.  Εγώ ας πούμε για κάποια χρόνια είχα καφέ κάθε φορά που αγχωμομουν. Τόσο που μια φορά δεν μου σταμάτησαν καθόλου τα καφέ για ένα ολόκληρο μήνα.  Μην βάζεις το κακό στο μυαλό σου.  Μπορεί να είναι κάτι πολύ απλό 

ναι το ξερω πως το ιντερνετ ειναι λιγο παραπληροφορηση αλλα γενικα φοβαμαι παρα πολυ..και τι ειχες τελεικα?

2 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Αγάπη δεν μιλάω εκ του ασφαλούς... στην 1η μου εγκυμοσύνη δεν ήξερα από ωορρηξίες και τόσες λεπτομέρειες που έμαθα τώρα, στη 2η προσπάθεια. 

Στην 1η έμεινα κυριολεκτικά  (κυριολεκτικά όμως) Με μισή φορά  (δλδ άργησε ο άντρας μου να βγει για δευτερόλεπτα) είχα 10 μέρες πριν μένω έγκυος και πόνους και πρήξιμο και όλα απλά δεν περίμενα με τίποτα εγκυμοσύνη. Και σε όλο το διάστημα έκανα σκληρές προπονήσεις με πολλά βαρύ άλματα και τρέξιμο... αλλά είχα άγνοια.  Ήμουν χαλαρή. 

Στην 2η άργησα να μείνω κάτι μήνες.  Όμως ήμουν αγχωμένη, έκανα σε ένα κύκλο, τεστ ωορρηξίας και ήρθαν τα πάνω κάτω στον κύκλο μου.  Σταμάτησα να αθλουμαι για "μην τυχόν και είμαι " Και μετά από 4μηνες τα πήρα στο κρανίο με εμένα, ξεκίνησα γυμναστική και βαρύ και ακροβατικά και όλα και στον 2ο κυκλο έμεινα. 

Και στις 2 εγκυμοσύνες μου ούτε έκατσα στο κρεβάτι μετά από επαφές ούτε ασχολήθηκε με γόνιμες  (εντάξει στη 2η το καταλάβαινα εφ' όσον ήξερα πλέον από υγρα) ομως τους 2 τελευταίους μήνες σταμάτησα να ασχολούμαι. 

Ξέρω πως είναι να περνάνε οι μήνες και να μην έρχεται.  Κυριαρχεί ο φόβος ότι δεν θα μπορέσετε ποτέ.  Κι εγώ το ένιωσα αυτό. Και είμαι σίγουρη πως αν συνέχιζα με άγχος και εμμονή τώρα δεν θα ήμουν έγκυος. 

Το μωρό,  θα έρθει όταν εκείνο το θελήσει.  Το σώμα σας είναι έτοιμο να το υποδεκτει όποτε έρθει. Με το να γεμίζετε όμως το σώμα σας με άγχος κάθε μήνα και να αναμασατε τις ίδιες σκέψεις... όλο αυτό δεν βοηθάει σε τίποτα.  Μη ζητάς τη ζωή σας σε 2 φάσεις.  Μια όταν τελειώσει η περίοδος που είστε καλά και η 2η με τη ωορρηξία που ξεκινάνε οι ίδιες σκέψεις συνέχεια . 

Και ειλικρινά κανένα σύμπτωμα δεν είναι στάνταρ.  Ούτε καν η θερμοκρασία.  Εγώ δεν είχα δέκατα. 

Βρείτε κάτι να λέτε στον εαυτό σας κάθε μέρα που να σας χαλαρώνει. 

Εγώ όταν είπα τέρμα θα ξαναζήσω φυσιολογικά, έλεγα ότι το μωρό θα έρθει όταν το θελήσει εκείνο.  Ό,τι και να κάνω εγώ ... Έτσι κι αλλιώς μανούλα θα γίνω. 

Όλες θα γίνεται μανούλες. Άλλες πιο εύκολα, άλλες ίσως  πιο δύσκολα, αλλά θα γίνεται.  Είπαμε εξ'αλλου λόγω δουλειάς ξέρω πολλές ιστορίες  (έχω αφηγηθεί στο παρελθόν) που μείνανε. 

Έτσι και σε μας!Τώρα πάμε για το δεύτερο! Τώρα μαθαίνω τι γίνεται! Τότε δεν είχα ιδέα!Όλες θα τα καταφέρουμε! 

1 hour ago, Ungry girl είπε:

Κοριτσια sos!!!! Παλυ εχω καφεεεεεε και πονους περιοδου τι στο καλο παλυ περιοδο????????

Βρε σίγουρα δεν είσαι έγκυος;

• Μου αρέσει 1

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , WannaBeMother είπε:

το πιθανοτερο να μην ειχε σπασει καποιο ωοθηλακιο κ να εσπασε αργοτερα για αυτο εχεις το αιμα... συμβαινει συνεχεια και δεν ειναι προβλημα απλα σε μπερδευει και νομιζεις πωε εχεις 2 φορες το μηνα περιοδο... το εχω παθει κ εγω

μα δεν μου σταματησε εντελος μονο για 2 μερες:confused:

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

κοιτα κοριτσι μου δεν χρειαζετε να μπεις απευθειας σε πολυπλοκες διαδικασιες το πιο απλο ειναι να παρακολουθησετε την ωορηξια σας. εγω θα επερνα κ αλλη γνωμη δεν χρειαζετε ν φτασεις στα 35 για να πεις θελω βοηθεια ουτε  να στεναχωριεσαι καθε μηνα για ενα χρονο ακομα επειδη ο γιατρος σου ισως ψιλοαδιαφορει. ξερεις ποσες κοπελες εχουν χασει χρονια κ χρονια για μια λαθος αποψη γιατρου? επισης ξερεις ποσα κοριτσια εβγαιναν με τελειες εξετασεις κ τελικα δεν καταφεραν να μεινουν ποτε φυσιολογικα εγκυες?? δεν θελω να σε ανχωσω ουτε να σε τρομαξω απλα το να στεναχωριεσαι καθε μηνα επειδη ενας γιατρος δεν σε βοηθησε ειναι αδικο. κ δεν λεω για περιεργες διαδικασιες το πιο απλο να σου πει ελα τους επομενους πεντε μηνες να βλεπουμε την ωορηξια σου τιποτα παραπανω

Αυτο δεν ειναι κακη ιδεα!!! ισως το κανω μπας και ηρεμησω λιγακι....

πρίν από 13 λεπτά , ada32 είπε:

Αχ δικιο εχεις αλλα δεν ξερω... Μη νομίζεις κ εγώ εχω απελπιστεί... 

Τι βγαίνει; Άχνη γραμμή; σήμερα εκανες;

οχι προχθες που μοθ ειχε σταματησει το αιμα η τελευταια μερακαι ηταν αχνη απλα δεν εχει εξαφανηστει! ειναι ακομα

πρίν από 1 λεπτό , ntemiiiiii είπε:

Έτσι και σε μας!Τώρα πάμε για το δεύτερο! Τώρα μαθαίνω τι γίνεται! Τότε δεν είχα ιδέα!Όλες θα τα καταφέρουμε! 

Βρε σίγουρα δεν είσαι έγκυος;

χαχαχχαχα 2η φορα που με ρωτας εσυυυυυ??????!!!!!!!!!!!!!!

βρε λες? χαχαχα δεν νομιζω! 

πρίν από 4 λεπτά , Ungry girl είπε:

ε τι να κανω με αυτα που μου συμβενουν! οχι αλλα παπ πρεπει να κανω συντομα! ισως το εχω αμελησει ελαχιστα κανα μηνα δηλαδη

ναι το ξερω πως το ιντερνετ ειναι λιγο παραπληροφορηση αλλα γενικα φοβαμαι παρα πολυ..και τι ειχες τελεικα?

Πολύ πίεση και άγχος. Η μήτρα μου έκανε κράμπες και συσπάσεις όπως σε άλλους ανθρώπους κάνει το στομάχι τους όταν αγχώνονται.  Και ήμουν δεν ήμουν 22 χρονών τότε.  Πριν 7 χρόνια δηλαδή.  Και γιατρός μου επέμενε και είχε δίκιο τελικά. Μάλιστα μου είχε πει κάτι (που φυσικά δεν το λέω για να τρομάξω καμιά).  Οτι αν δεν ηρεμούσα να σταματήσει η μήτρα τις συσπάσεις θα ερχόταν η ώρα να μείνω έγκυος και δεν θα μπορούσε να κρατηθεί το έμβρυο.  Η αλήθεια είναι ότι αυτό με θορυβησε πιο πολύ απ όλα.  Ξεκίνησα να προσπαθω να αντιμετωπίσω το άγχος το πολύ και για ένα διάστημα πρόσεχα το σώμα μου σαν να ήμουν έγκυος για να μην επιβαρυνω τη μήτρα μου.  Σταμάτησα να σηκώνω πολύ βάρος,  σταμάτησα την αερόβια γυμναστική και απαγόρευσα στους γύρω μου να με τρομάζουν για πλάκα όπως συνήθιζαν.  Τελικά όλα πήγαν καλά και δεν ξαναείχα πότε πρόβλημα και μια χαρά έμεινα έγκυος όταν το αποφάσισα και όλα καλά. 

Όλα αυτά είναι η δική μου περίπτωση όμως.  

• Μου αρέσει 1

DBTcp3.png7Kksp3.png

πρίν από 7 λεπτά , WannaBeMother είπε:

Αυτο δεν ειναι κακη ιδεα!!! ισως το κανω μπας και ηρεμησω λιγακι....

να το κανεις γιατι με το να περιμενεις αλλο ενα χρονο ειναι χασιμο χρονου πιστευω κ ψυχογικα θα νιωσεις καλητερα θα νιωσεις μια μεγαλητερη σιγουρια αν το παρακουληθεσετε με το γιατρο 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...