Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Νομιζω το πιο σημαντικό ειναι οτι ακούσατε καρδούλες και να μεινετε σε αυτο.. και οχι σε πράγματα που σας λενε χωρις να ειναι επιστημονικα τεκμηριωμένα! Γιατι δεν νομιζω να σας  το λεει ο γιατρος σας αυτο.. ουτε οι αναγουλες ουτε το αίμα εμφύτευσης ειναι κανονας.. οσες εγκυμοσυνες προερχονται απο εξωσωματικη με τοσα φάρμακα καποια συμπτωματα ειναι αναμενόμενα.. καθε οργανισμός και καθε γυναικα ειναι διαφορετικές! Να μην επηρεάζεστε.. επισης κάποια συμπτώματα αν κρίνω απο τον εαυτο μου, πιστευω και σε αλλες γυναικες λειτουργούν placebo! Ολα καλα να πανε ευχομαι!!!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Farmakotriftena είπε:

Ναι αλλά αν ψαχτειτε με γιατρό και δείτε με εξετάσεις ότι όλα είναι καλά, αυτό από μόνο του δεν είναι λόγος να ηρεμήσει μια κοπέλα να νιώσει ότι το σώμα της είναι πανέτοιμος και απλά να περιμένει να συμβει; Επίσης το 20% πιθανότητα σε κάθε κυκλο για να πραγματοποιηθεί μια κύηση  κι αυτό δεν είναι χαλαρωτικό για να περιμένει μια γυναίκα; πάντα υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος!! συγγνώμη αν σας τσαντισα με αυτό. Εγώ ίσα ίσα να το πάρετε εγωιστικά λίγο το θέμα ήθελα και να μην καταπεφτετε. Η @Vila λέει ότι μιλάω εκ του ασφαλούς γιατί κι εμένα κάποτε με στήριξαν τα κορίτσια.  Εννοείται Πως πέρασα κι εγώ από αυτό το στάδιο!!  Αλλά μια μέρα έκανα πράξη τα παραπάνω. Επίσης κι εγώ παρηγοριά προσπαθώ να δώσω έστω και με αυτό το τροπο! Είμαι 1000% σίγουρη ότι μανούλες θα γίνεται.  Το πιστεύω ακράδαντα.  

Εντωμεταξύ εννοείται πως από τη στιγμή που καταλαβαίνουμε πλέον την ωορρηξίας μας δεν υπάρχει περίπτωση να μην μας περνάει από το μυαλό. Όπως γράφω σε άλλο μήνυμα μου κι εγώ το σκέφτηκα.  Όμως συνέχισα τη ζωή μου κανονικά. Αυτό δεν έγινε κατευθείαν.. . Αλλά μετά από 2μηνες. Η καθεμία έχει τους δικούς της χρόνους. 

Νομίζω πως αν ρίξετε το ενδιαφέρον σας άλλου θα έρθει. Όχι από τον 1ο κύκλο αλλά θα έρθει. Ό αδερφός της κολλητής μου προσπαθούσαν 3χρονια. Έμεινε μια φορά έγκυος στον 6ο μήνα γνωριμίας τους.  Παντρεύτηκαν τσακ μπαμ το μωρό το έχασαν και μετά προσπαθούσαν 3 ολόκληρα χρόνια. Μια μέρα έσπασε ψυχολογικά  η γυναίκα του και είπε τέλος.. . Αν είναι να μείνω θα μείνω.δεν μπορώ να κάνω κάτι εγώ γι'αυτό. Έμεινε έγκυος μετά από 2μηνες. Τώρα έχουν 2 κόρες... 

Κοιτα κ εγω ειχα φρικαρει στην αρχη κ τωρα ειμαι πιο χαλαρη. Απλά δεν είναι όλες έτσι... Κάποιες κοπέλες αυτό δε μπορούν να το κάνουν κ είναι σεβαστό... Έχουν το δικό τους τρόπο... Για κ΄'αποιες ειναι χαλαρωτικο να μπαινουν εδω κ να συζητουν για συμπτωματα και για τα συναισθηματα τους ακομα κ τα αρνητικα..... Κι ολες μας ειμαστε εδώ για να αλληλοστηριζόμαστε,  και πιστεύω το ίδιο κάνεις κ εσυ... Σιγουρα μιλάς για καλό δεν αμφιβάλλω επί αυτού. Απλά κ εμείς απ τη μεριά μας ακούμε συνεχεια χαλαρώστε χαλαρώστε και όσο το ακούς αυτό τόσο αγχώνεσαι! Εν πάσει περιπτώσει το νόημα είναι ότι ΟΛΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ !!!! ΣΗΜΕΡΑ? ΑΥΡΙΟ? ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ? παντως ολες θα γινουμε! :D

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 5 λεπτά , noni90 είπε:

Ποτε περιμενες ρε μικρουλι κανονικα? το τεστ της hometest τι εδειξε?

Ασε δραμα εχεις χασει επεισόδια χαχαχα ειχα περιοδο απο τοτεεε μεχρι προχθες και σημερα παλυ στο σκουπια.καφε τεστ εκανα προχθες και βγηκε άχνη 2 γραμμη παλι..( για αυτο ειπα πως μαλλον ειναι ελαττωματικά) η γραμμη μέχρι σημερα ειναι εκει δεν εχει φύγει

πρίν από 30 λεπτά , noni90 είπε:

@Vila & @Farmakotriftena ειναι πολυ δυσκολο να χαλαρωσεις κ να μη το σκεφτεσαι.. Υπαρχουν κοπελες εδω που δεν εχουν πετυχει ποτε συλληψη οπως εγω. Υπαρχουν αλλες που προσπαθουν μετα απο απωλεια, με οτι συνεπαγεται αυτο σε αγχος και φοβους. Το θεμα αυτο υπαρχει για να συζηταμε κ να αποσυμπιεζομαστε καθως οντως πολλες απο εμας δεν εχουμε αλλον να το συζητησουμε.... Ας μην ξεχνάμε ότι η κάθε μια εχει διαφορετικο τροπο να διαχειριζεται το αγχος της. Καποιες κοπέλες τις βοηθαει να κοιτουν συμπτωματα και να συζητουν ολα αυτα τα θεματα. Κακα τα ψεματα αν ημασταν χωρις καθολου αγχος κ ζα μαν φου κ οταν κατσει εκατσε δε θα ημασταν εδω.... Το να χαλαρωσουμε ολες ειναι μια πολυ καλη συμβουλη, πρακτικα μη εφαρμοσιμη ομως απο τις περισσοτερες κοπελές... ΕΙναι στο χαρακτηρα της καθε μιας πως θα το διαχειριστει. 

Κοριτσια ολες εχετε δικιο!!! ναι θελει ηρεμια και να ειμαστε χαλαρες αλλα να που καποιες φορες μας παιρνει απο κατω.... οπως εμενα αυτη τη φορα λειπει κ ο αντρας μου ταξιδι κ ειμαι μονη μου και δεν εχω που να μιλησω γιατι στα δικα μου ατομα αποφευγω να το συζηταω γιατι με αγχωνουν περισσοτερο!!! Χαρηκα απιστευτα πολυ που βρηκα μια ομαδα με ατομα που να εχουν ανησυχιες σαν κ μενα εστω και αν υπερβαλουμε καποιες φορες.... καποιες ειστε πιο ψυχραιμες και σας θαυμαζω πολυ για αυτο!!! εγω δυστυχως δεν μπορω να το δω τοσο χαλαρα προς το παρον τουλαχιστον!!! και ειδικα την συμβουλη ''χαλαρωσε'' που την λενε ολοι εμενα πιο πολυ με εκνευριζει και ας ξερω μεσα μου οτι εχουν δικιο!!! εγω προσωπικα παιρνω κουραγιο απο τις αποψεις και τις εμπειριες σας και ελπιζω για το καλυτερο!!! σας ευχαριστω και μονο που με ακουτε :) 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 9 λεπτά , Ungry girl είπε:

Ασε δραμα εχεις χασει επεισόδια χαχαχα ειχα περιοδο απο τοτεεε μεχρι προχθες και σημερα παλυ στο σκουπια.καφε τεστ εκανα προχθες και βγηκε άχνη 2 γραμμη παλι..( για αυτο ειπα πως μαλλον ειναι ελαττωματικά) η γραμμη μέχρι σημερα ειναι εκει δεν εχει φύγει

εν τω μεταξυ ειχαμε ξαναμιλησει κ σου λεω τοσες μερες καφε παραξενο ειναι! χαχαχα ξεχναω κ τι διαβαζω κ τι γραφω.....! Γαμωτο ειναι κ κυριακη να επαιρνες ενα predictor early. πριν πας στο γιατρο αυριο κανε μια χοριακη ρε παιδι μου!!!!!

πρίν από 4 λεπτά , WannaBeMother είπε:

Κοριτσια ολες εχετε δικιο!!! ναι θελει ηρεμια και να ειμαστε χαλαρες αλλα να που καποιες φορες μας παιρνει απο κατω.... οπως εμενα αυτη τη φορα λειπει κ ο αντρας μου ταξιδι κ ειμαι μονη μου και δεν εχω που να μιλησω γιατι στα δικα μου ατομα αποφευγω να το συζηταω γιατι με αγχωνουν περισσοτερο!!! Χαρηκα απιστευτα πολυ που βρηκα μια ομαδα με ατομα που να εχουν ανησυχιες σαν κ μενα εστω και αν υπερβαλουμε καποιες φορες.... καποιες ειστε πιο ψυχραιμες και σας θαυμαζω πολυ για αυτο!!! εγω δυστυχως δεν μπορω να το δω τοσο χαλαρα προς το παρον τουλαχιστον!!! και ειδικα την συμβουλη ''χαλαρωσε'' που την λενε ολοι εμενα πιο πολυ με εκνευριζει και ας ξερω μεσα μου οτι εχουν δικιο!!! εγω προσωπικα παιρνω κουραγιο απο τις αποψεις και τις εμπειριες σας και ελπιζω για το καλυτερο!!! σας ευχαριστω και μονο που με ακουτε :) 

Ως μια απ τις θεωρητικα ψυχραιμες θα σου πω η καρδουλα μας το ξερει κ εμας.... το χαλαρωσε κ εμενα με εκνευριζει! Ολα θα πανε καλα κοριτσι! Εισαι στη φαση της αναμονης?

πρίν από 4 λεπτά , noni90 είπε:

εν τω μεταξυ ειχαμε ξαναμιλησει κ σου λεω τοσες μερες καφε παραξενο ειναι! χαχαχα ξεχναω κ τι διαβαζω κ τι γραφω.....! Γαμωτο ειναι κ κυριακη να επαιρνες ενα predictor early. πριν πας στο γιατρο αυριο κανε μια χοριακη ρε παιδι μου!!!!!

Ως μια απ τις θεωρητικα ψυχραιμες θα σου πω η καρδουλα μας το ξερει κ εμας.... το χαλαρωσε κ εμενα με εκνευριζει! Ολα θα πανε καλα κοριτσι! Εισαι στη φαση της αναμονης?

αδειαθετησα χτες, μια μερα νωριτερα, και απογοητευτηκα πολυ!!! παει κ αυτος ο μηνας τωρα με το λιγο κουραγιο που εχω παμε για τον επομενο κυκλο!!!

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , noni90 είπε:

Χαχαχα μίλησα με το γιατρο δεν του ειπα οτι εκανα τεστ και μου ειπαι οτι μαλλον ειναι μόλυνση τι σημασια εχει το τεστ φαντάζομαι θα τα δει ολα στον υπέροχο φοβαμαι τι θα ακουσω ειλικρινά!

πρίν από 11 λεπτά , WannaBeMother είπε:

κοριτσι σε καταλαβαινω ο καθενας εχει λογους να ειναι ηρεμος κ λογους να ανησυχει!! καμια μας δεν τρελαθηκε να ανησυχει χωρις λογο. κ εγω το ηρεμησε κ ηρεμησε το βαρεθηκα. αν ημουν 25 χρονων κ προσπαθουσα 3 μηνες ναι δεν θα ανησυχουσα επισης αν ειχα ενα παιδακι κ προσπαθουσα 4-5 μηνες ναι δεν θα ανησυχουσα κ παλι. οταν ομως περνανε οι μηνες κ δεν ξερεις τι παιζει ναι ειναι λογικο κ να ανησυχεις κ να στεναχωριεσαι αλλιως αν δεν ανχωνεσε η δεν σε νοιαζει κ πολυ η εχεις αγνοια για το τι παιζει κ τις δυσκολιες. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , Ungry girl είπε:

Χαχαχα μίλησα με το γιατρο δεν του ειπα οτι εκανα τεστ και μου ειπαι οτι μαλλον ειναι μόλυνση τι σημασια εχει το τεστ φαντάζομαι θα τα δει ολα στον υπέροχο φοβαμαι τι θα ακουσω ειλικρινά!

καλα δε θα δει κ κατι στον υπερηχο αν εισαι μονο παχυ ενδομητριο.... Για αυτο σου λεω αυριο κανε μια χοριακη να δεις τι παιζει....

πρίν από 3 λεπτά , linaa είπε:

κοριτσι σε καταλαβαινω ο καθενας εχει λογους να ειναι ηρεμος κ λογους να ανησυχει!! καμια μας δεν τρελαθηκε να ανησυχει χωρις λογο. κ εγω το ηρεμησε κ ηρεμησε το βαρεθηκα. αν ημουν 25 χρονων κ προσπαθουσα 3 μηνες ναι δεν θα ανησυχουσα επισης αν ειχα ενα παιδακι κ προσπαθουσα 4-5 μηνες ναι δεν θα ανησυχουσα κ παλι. οταν ομως περνανε οι μηνες κ δεν ξερεις τι παιζει ναι ειναι λογικο κ να ανησυχεις κ να στεναχωριεσαι αλλιως αν δεν ανχωνεσε η δεν σε νοιαζει κ πολυ η εχεις αγνοια για το τι παιζει κ τις δυσκολιες. 

δε θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο!

πρίν από 13 λεπτά , WannaBeMother είπε:

αδειαθετησα χτες, μια μερα νωριτερα, και απογοητευτηκα πολυ!!! παει κ αυτος ο μηνας τωρα με το λιγο κουραγιο που εχω παμε για τον επομενο κυκλο!!!

ελα βρε συ... Παμε πιο δυναμικα τον επομενο!!! Ο επιμενων νικα!

πρίν από 3 λεπτά , linaa είπε:

Ναι συμφωνω και εγω τον πρωτο χρονο ημουν χαλαρη δεν το ειχα παρει σοβαρα....τωρα που κοντευει να φυγει ο δευτερος στεναχωριεμαι.... δεν ειμαι ουτε πολυ μεγαλη αλλα ουτε και πιτσιρικα 33 ετων ειμαι και παντα σκεφτομουν μεχρι τα 35 να εχω κανει οικογενεια και τωρα πλεον αμφιβαλλω!!!

πρίν από 4 λεπτά , noni90 είπε:

καλα δε θα δει κ κατι στον υπερηχο αν εισαι μονο παχυ ενδομητριο.... Για αυτο σου λεω αυριο κανε μια χοριακη να δεις τι παιζει....

Μακαρι ολες να αποχαιρετησουμε την χρονια με χαρα.... αν και για μενα πλεον δεν το πιστευω αλλα τοσες μου το εχετε ευχηθει μπορει να πιασει καποια ευχη σας!!! :) 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , WannaBeMother είπε:

Ναι συμφωνω και εγω τον πρωτο χρονο ημουν χαλαρη δεν το ειχα παρει σοβαρα....τωρα που κοντευει να φυγει ο δευτερος στεναχωριεμαι.... δεν ειμαι ουτε πολυ μεγαλη αλλα ουτε και πιτσιρικα 33 ετων ειμαι και παντα σκεφτομουν μεχρι τα 35 να εχω κανει οικογενεια και τωρα πλεον αμφιβαλλω!!!

Μια χαρα προλαβαινεις ως τα 35 να κανεις οχι 1 αλλα 2!!! Εξετάσεις έχετε κάνει κ ειναι ολες κομπλε αν θυμαμαι καλα!!!! Οποτε προσπαθεις... Σκέφτεσαι να προχωρησεις σε μεθοδους υποβοηθούμενης αναπαραγωγης καποια στιγμή μετα τα 35?

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , noni90 είπε:

Ε πως και αν ειναι μόλυνση θα δει και αν ειναι κυστη θα δει ασε γιατι μεχρι και για καρκινο διαβασα δεν θα προλαβω να κανω πρεπει να φυγω πρωι δεν θα εχουν ανοιξει τα μικροβιολογικα!!!

πρίν από 1 λεπτό , noni90 είπε:

Μια χαρα προλαβαινεις ως τα 35 να κανεις οχι 1 αλλα 2!!! Εξετάσεις έχετε κάνει κ ειναι ολες κομπλε αν θυμαμαι καλα!!!! Οποτε προσπαθεις... Σκέφτεσαι να προχωρησεις σε μεθοδους υποβοηθούμενης αναπαραγωγης καποια στιγμή μετα τα 35?

εγω επειδη εχω απελπιστει το σκεφτομαι απο τωρα αλλα η γιατρος μου δεν με αφηνει συνεχεια μου λεει ηρεμησε χαλαρωσε θα συμβει φυσιολογικα!!!!

Just now, Ungry girl είπε:

Ε πως και αν ειναι μόλυνση θα δει και αν ειναι κυστη θα δει ασε γιατι μεχρι και για καρκινο διαβασα δεν θα προλαβω να κανω πρεπει να φυγω πρωι δεν θα εχουν ανοιξει τα μικροβιολογικα!!!

Εγω νομιζω πως θα σου ζητησει κ αυτος... ελπιζω μην ειναι μολυνση η κυστη... Για καρκινο το αποκλειω πριν ενα μηνα πηγες κ σε ειδε δε θα ειχε δει τοτε κατι??? Μη διαβαζεις χαζα!

Just now, WannaBeMother είπε:

εγω επειδη εχω απελπιστει το σκεφτομαι απο τωρα αλλα η γιατρος μου δεν με αφηνει συνεχεια μου λεει ηρεμησε χαλαρωσε θα συμβει φυσιολογικα!!!!

Καλα εαν δεν εχετε κ καποιο διαγνωσμενο προβλημα δε ξερω κατα ποσο υπαρχει νοημα να μπεις σε τετοια διαδικασια... Δεν εισαι κ πολυ μεγαλη προσπαθησε λιγο ακομα! 

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

Κορίτσι μου καλο μην δίνεις σημασία σε ότι διαβάζεις.  Δυστυχώς στο ίντερνετ υπάρχουν όλα τα ακραία παραδείγματα.  Εγώ ας πούμε για κάποια χρόνια είχα καφέ κάθε φορά που αγχωμομουν. Τόσο που μια φορά δεν μου σταμάτησαν καθόλου τα καφέ για ένα ολόκληρο μήνα.  Μην βάζεις το κακό στο μυαλό σου.  Μπορεί να είναι κάτι πολύ απλό 

DBTcp3.png7Kksp3.png

πρίν από 1 λεπτό , noni90 είπε:

Εγω νομιζω πως θα σου ζητησει κ αυτος... ελπιζω μην ειναι μολυνση η κυστη... Για καρκινο το αποκλειω πριν ενα μηνα πηγες κ σε ειδε δε θα ειχε δει τοτε κατι??? Μη διαβαζεις χαζα!

Καλα εαν δεν εχετε κ καποιο διαγνωσμενο προβλημα δε ξερω κατα ποσο υπαρχει νοημα να μπεις σε τετοια διαδικασια... Δεν εισαι κ πολυ μεγαλη προσπαθησε λιγο ακομα! 

Αυτο ακριβως μου ειπε κ η γιατρος την τελευταια φορα που πηγα οτι δεν εχω λογο να κανω κατι σε υποβοηθουμενη αναπαραγωγη... την απελπισια την δικια μου καθε μηνα που ερχεται η περιοδος δεν ξερω τι να κανω!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...