Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 9 λεπτά , ada32 είπε:

Πολυ καλα κανεισ!!! Οντως μαζι ειμαστε ,εγω περιμενω 16-17/12. Και εσυ ετσι;; αντε μακαρι να ανακοινωσουμε τα ευχαριστα μαζι!!!(ονειρευομαι εγω τωρα αλλαα anyway!!)

Εγω περιμενω 18-12... Εν τω μεταξυ εχουμε κ τις ιδιες αποριες ρωταγα κ εγω χθες ποτε ειναι καλυτερα να εχουμε επαφες για να προλαβει να δυναμωσει κ το σπερμα χαχαχα

Το ευχομαι μεσα απ την καρδια μου να ανακοινωσουμε μαζι τα ευχαριστα αλλα χρονικα θα τα ανακοινωσεις πρωτη απο οτι φαινεται χιχιχιχιχι!! και μη τον ξετιναξεις τον ανθρωπο να δυναμωσει λιγο το υλικο!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

8 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Βρε Δημητρούλα βρε Δημητρούλα... Και στα υπόλοιπα κορίτσια.. . Μην τη λέτε αυτή τη φράση.  Τη διαβάζω τόσο συχνά.  Μια επαφή αρκεί για να υπάρξει γονιμοποίηση! οσες κι αν κάνετε . Δεν είναι ποσοτικό το θέμα..  ειναι να υπάρξει η κατάλληλη στιγμή, με τις σωστές συνθήκες τις οποίες, ΔΥΣΤΥΧΏΣ, καμία μας δεν μπορεί να επέμβει σε αυτό, πάρα μόνο η φύση/ο οργανισμός..  Ό,τι κι αν κάνουμε ... Και κατακόρυφα και διαλογισμούς. Εγώ σε καμία απ τις δύο μου εγκυμοσύνης δεν έμεινα ξαπλωμένη.   Μην απογοητεύεστε εκ των προτέρων. 

Επίσης μην ασχολείστε με συμπτώματα!!!! Τίποτα μα τίποτα δεν είναι στάνταρ.  Ούτε πρησμένο στήθος  (άλλες είχαν και δεν ήταν έγκυες,  άλλες δεν είχαν και ηταν)

Ούτε τα ροζ λίγο  μετά την ωορρηξία  (άλλες είχαν και δεν ήταν και μπλα μπλα μπλα)

Ούτε καν τα καφέ τις ημέρες τις περιόδου.  Ειδικά αυτό το έχουμε πάθει αν όχι όλες,  σχεδόν όλες και δεν ήμασταν!

Έρχονται γιορτές.. απολαύστε τις μέρες. Κάντε έρωτα με τους συντροφους σας και μην σας πιάνει εμμονή τις ημέρες τις ωορρηξίας. 

Εξ'αλλου κάτι που καμία δεν μπορεί να αμφισβητήσει είναι ότι, 8 στις 10 γυναίκες, έμειναν έγκυες, τους μήνες που χαλάρωσαν από το απόλυτο άγχος των προηγούμενων μηνών και ποσες ακομα εμειναν κατευθειαν, εφ'οσον ειχαν την απολυτη αγνοια περι γονιμων κτλ και ήταν ΧΑΛΑΡΈΣ.  Γενικά ήταν ΧΑΛΑΡΈΣ. . 

πρίν από 48 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Αγάπη δεν μιλάω εκ του ασφαλούς... στην 1η μου εγκυμοσύνη δεν ήξερα από ωορρηξίες και τόσες λεπτομέρειες που έμαθα τώρα, στη 2η προσπάθεια. 

Στην 1η έμεινα κυριολεκτικά  (κυριολεκτικά όμως) Με μισή φορά  (δλδ άργησε ο άντρας μου να βγει για δευτερόλεπτα) είχα 10 μέρες πριν μένω έγκυος και πόνους και πρήξιμο και όλα απλά δεν περίμενα με τίποτα εγκυμοσύνη. Και σε όλο το διάστημα έκανα σκληρές προπονήσεις με πολλά βαρύ άλματα και τρέξιμο... αλλά είχα άγνοια.  Ήμουν χαλαρή. 

Στην 2η άργησα να μείνω κάτι μήνες.  Όμως ήμουν αγχωμένη, έκανα σε ένα κύκλο, τεστ ωορρηξίας και ήρθαν τα πάνω κάτω στον κύκλο μου.  Σταμάτησα να αθλουμαι για "μην τυχόν και είμαι " Και μετά από 4μηνες τα πήρα στο κρανίο με εμένα, ξεκίνησα γυμναστική και βαρύ και ακροβατικά και όλα και στον 2ο κυκλο έμεινα. 

Και στις 2 εγκυμοσύνες μου ούτε έκατσα στο κρεβάτι μετά από επαφές ούτε ασχολήθηκε με γόνιμες  (εντάξει στη 2η το καταλάβαινα εφ' όσον ήξερα πλέον από υγρα) ομως τους 2 τελευταίους μήνες σταμάτησα να ασχολούμαι. 

Ξέρω πως είναι να περνάνε οι μήνες και να μην έρχεται.  Κυριαρχεί ο φόβος ότι δεν θα μπορέσετε ποτέ.  Κι εγώ το ένιωσα αυτό. Και είμαι σίγουρη πως αν συνέχιζα με άγχος και εμμονή τώρα δεν θα ήμουν έγκυος. 

Το μωρό,  θα έρθει όταν εκείνο το θελήσει.  Το σώμα σας είναι έτοιμο να το υποδεκτει όποτε έρθει. Με το να γεμίζετε όμως το σώμα σας με άγχος κάθε μήνα και να αναμασατε τις ίδιες σκέψεις... όλο αυτό δεν βοηθάει σε τίποτα.  Μη ζητάς τη ζωή σας σε 2 φάσεις.  Μια όταν τελειώσει η περίοδος που είστε καλά και η 2η με τη ωορρηξία που ξεκινάνε οι ίδιες σκέψεις συνέχεια . 

Και ειλικρινά κανένα σύμπτωμα δεν είναι στάνταρ.  Ούτε καν η θερμοκρασία.  Εγώ δεν είχα δέκατα. 

Βρείτε κάτι να λέτε στον εαυτό σας κάθε μέρα που να σας χαλαρώνει. 

Εγώ όταν είπα τέρμα θα ξαναζήσω φυσιολογικά, έλεγα ότι το μωρό θα έρθει όταν το θελήσει εκείνο.  Ό,τι και να κάνω εγώ ... Έτσι κι αλλιώς μανούλα θα γίνω. 

Όλες θα γίνεται μανούλες. Άλλες πιο εύκολα, άλλες ίσως  πιο δύσκολα, αλλά θα γίνεται.  Είπαμε εξ'αλλου λόγω δουλειάς ξέρω πολλές ιστορίες  (έχω αφηγηθεί στο παρελθόν) που μείνανε. 

@Farmakotriftena θα συμφωνήσω με πολλά από όσα λες ΑΛΛΑ... ναι φυσικά και μιλάς εκ του ασφαλούς πλέον.. σε θυμάμαι να στεναχωριεσαι και να ασχολείσαι με συμπτώματα στις δικές σου προσπάθειες και επίσης θυμάμαι πολλά από τα κορίτσια εδώ μέσα να σου συμπαραστέκονται να σε στηρίζουν και να σου λύνουν απορίες.

Οκ ναι.. όταν έρθει η σωστή στιγμή θα γίνουμε όλες μανουλες αργά ή γρήγορα αλλά το να λες έτσι απλά χαλαρώστε δε βοηθάει πραγματικα σε κάτι. Ολες ξέρουμε ότι πρέπει να χαλαρώσουμε αλλά από την θεωρία στην πράξη είναι μακρύς ο δρόμος.

Και φυσικά θα ασχοληθούμε με τα συμπτώματα που έχει η κάθε κοπέλα όσο συνηθισμένα (και μπλα μπλα όπως λες) και να είναι, και φυσικά θα ακούσουμε και τις αρνητικές σκέψεις και θα στηρίξουμε οποία το έχει ανάγκη. Αυτός στην ουσία νομίζω πως είναι ο λόγος ύπαρξης αυτού του θέματος. Πολλές από εμάς δεν έχουμε κανέναν άλλο να συζητήσουμε όλα αυτά που νιώθουμε και μας απασχολούν, και νομίζω πως είναι καλύτερο να εξωτερικευουμε ακόμα και τα αρνητικά μας συναισθήματα παρά να τα κρατάμε μέσα μας. 

Τέλος πάντων.. ξέρω ότι για καλό μας τα λες κι εσύ αλλά στο να χαλαρώσουμε ίσως θα βοηθούσε περισσότερο μια καλή κουβέντα και συμπαράσταση..

• Μου αρέσει 6

XDXPp2.png

πρίν από 3 λεπτά , Eleana85 είπε:

Υπάρχουν στιγμές που με παίρνει από κάτω αλλά μετά Ευχαριστώ το θεό που γεννήθηκα σε αυτή την εποχή που υπάρχουν τόσες πολλές πιθανότητες να γίνει μια γυναίκα μάνα! Ο γιατρός μου πρότεινε τη σπερματγχυση απ τη στιγμή που δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα δοκίμασα 3 σε φυσικό κύκλο και τώρα περιμένω αύριο αποτελέσματα απ την 4 προσπάθεια αλλά αυτή τη φορά με ορμόνες και προγραμμαισμενη ωορρηξία! Σα μέθοδος είναι καλή  και απλη αλλά χωρίς μεγάλα ποσοστά επιτυχίας! Κοίτα και εμένα ο γιατρός τα πρώτα 3 χρόνια μου έλεγε να περιμένω αλλά μετά τα 3 χρόνια έπασαν τα νεύρα μου και είπα ως εδώ δεν αντέχω άλλο θα δοκιμάσω με σπερματεγχυση.. Τώρα αν δε πετύχει και αυτή θα δοκιμάσω άλλη μια με ορμόνες και μετά θα παω σε εξωσωματική. 

Εσυ εισαι η κοπελα που ελεγα πριν! Εχεις τον αμεριστο θαυμασμο μου κ ολη μου τη θετικη σκεψη! 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 41 λεπτά , noni90 είπε:

Η καθε μια απο εμας εχει διαφορετικους μηχανισμούς αμυνας.... Σιγουρα θα τους βρει η καθε μια, εμενα μου πηρε λιγο καιρο αλλα βρηκα τους δικους μου κ νιωθω πολυ καλύτερα τωρα. Συμφωνώ με όλα όσα λες!!! Εμεις προσπαθουμε, απο εκει κ περα ουτε μπορουμε να βαλουμε τη ζωη μας σε παυση, ουτε να πεφτουμε σε καταθλιψη το δευτερο μισο του κυκλου. Καποια στιγμη θα ερθει!

Αυτό λέω κι εγώ! Γι'αυτό προτείνω να το πιστέψετε πρώτα εσείς και λέγοντάς το κάποια μέρα θα ερθει η χαλάρωση από μόνη της. Σε άλλες πιο γρήγορα σε άλλες πιο δύσκολα.  Όμως είναι μαθηματικά επιβεβαιωμένο ότι θα έρθει.  Με όποιον τρόπο...

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

@Vila & @Farmakotriftena ειναι πολυ δυσκολο να χαλαρωσεις κ να μη το σκεφτεσαι.. Υπαρχουν κοπελες εδω που δεν εχουν πετυχει ποτε συλληψη οπως εγω. Υπαρχουν αλλες που προσπαθουν μετα απο απωλεια, με οτι συνεπαγεται αυτο σε αγχος και φοβους. Το θεμα αυτο υπαρχει για να συζηταμε κ να αποσυμπιεζομαστε καθως οντως πολλες απο εμας δεν εχουμε αλλον να το συζητησουμε.... Ας μην ξεχνάμε ότι η κάθε μια εχει διαφορετικο τροπο να διαχειριζεται το αγχος της. Καποιες κοπέλες τις βοηθαει να κοιτουν συμπτωματα και να συζητουν ολα αυτα τα θεματα. Κακα τα ψεματα αν ημασταν χωρις καθολου αγχος κ ζα μαν φου κ οταν κατσει εκατσε δε θα ημασταν εδω.... Το να χαλαρωσουμε ολες ειναι μια πολυ καλη συμβουλη, πρακτικα μη εφαρμοσιμη ομως απο τις περισσοτερες κοπελές... ΕΙναι στο χαρακτηρα της καθε μιας πως θα το διαχειριστει. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , linaa είπε:

μπραβο κοριτσι κ το πρωι οπωσδηποτε επαφη!!!! κ σε βαζω στα σιγουρα του μηνα μαζι με την νατι!!!!!

Λες ε;;;  μακαρι..γτ αυτον τον μήνα επειδή θύμωσα που Δεν γίνεται κατι κ Δεν έχουνε συντονισμο με τον άντρα . τα παράτησα τα τεστακια!εκανα χθες 15η μερα κ βγηκε θετικο,σημερα που εκανα ειναι αρνητικο. Δεν ξέρω μωρέ.. Απλά σκέφτομαι συνέχεια  γτ να πετύχει Τώρα ,αφου κ α λλους μηνες ειχαμε επαφές συγκεκριμένες μέρες κ δεν έτυχε..

Σκεφτομαι ομως μηπως εγινε παρασκευη ωορηξια ?γτ τοτε ηταν 14η μερα αλλα δεν ειχα επαφη εκεινη την μερα.. Ομως παλι χθες ειχα εντονο θετικο τεστ ωορηξ.. Οποτε αποκλείεται να εγινε Παρασκευή ωορηξια ετσι;;; η εγινε χθες η σημερα η αυριο? Παραλογιζομαι εε;

Επισης απο σημερα τα ξημερωματα ζεσταινομαι πολυ..  Οταν γινεται ωορηξια ,κανονικα δεν πεφτει η θερμοκρασια;

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 5 λεπτά , Vila είπε:

@Farmakotriftena θα συμφωνήσω με πολλά από όσα λες ΑΛΛΑ... ναι φυσικά και μιλάς εκ του ασφαλούς πλέον.. σε θυμάμαι να στεναχωριεσαι και να ασχολείσαι με συμπτώματα στις δικές σου προσπάθειες και επίσης θυμάμαι πολλά από τα κορίτσια εδώ μέσα να σου συμπαραστέκονται να σε στηρίζουν και να σου λύνουν απορίες.

Οκ ναι.. όταν έρθει η σωστή στιγμή θα γίνουμε όλες μανουλες αργά ή γρήγορα αλλά το να λες έτσι απλά χαλαρώστε δε βοηθάει πραγματικα σε κάτι. Ολες ξέρουμε ότι πρέπει να χαλαρώσουμε αλλά από την θεωρία στην πράξη είναι μακρύς ο δρόμος.

Και φυσικά θα ασχοληθούμε με τα συμπτώματα που έχει η κάθε κοπέλα όσο συνηθισμένα (και μπλα μπλα όπως λες) και να είναι, και φυσικά θα ακούσουμε και τις αρνητικές σκέψεις και θα στηρίξουμε οποία το έχει ανάγκη. Αυτός στην ουσία νομίζω πως είναι ο λόγος ύπαρξης αυτού του θέματος. Πολλές από εμάς δεν έχουμε κανέναν άλλο να συζητήσουμε όλα αυτά που νιώθουμε και μας απασχολούν, και νομίζω πως είναι καλύτερο να εξωτερικευουμε ακόμα και τα αρνητικά μας συναισθήματα παρά να τα κρατάμε μέσα μας. 

Τέλος πάντων.. ξέρω ότι για καλό μας τα λες κι εσύ αλλά στο να χαλαρώσουμε ίσως θα βοηθούσε περισσότερο μια καλή κουβέντα και συμπαράσταση..

Μα αυτο ειπα. Πως κι εγω τους πρωτους μήνες είχα φάει φρίκη. Αν το διαβάσεις θα το δεις! Στο παραπάνω μήνυμα μου γράφω ότι έκοψα τα πάντα με την λογική "μήπως έχω μείνει και κλάψω το υποτιθέμενο μωρο" αλλά κάπου τα πήρα με τον εαυτο μου και το σταματησα. Δεν καταλαβες ομως... δεν επιβραβεύω τον εαυτό μου με το "να δες εγώ σταμάτησα και χαλαρωσα" ούτε κουνάω το δάκτυλο. Αυτό που προσπαθώ να περάσω στα κορίτσια εδώ που υποφέρουν είναι ότι... Όταν χαλάρωσα ήρθε.

Επίσης δεν θυμάμαι να έγραψα κάπου κορίτσια απλα  χαλαρώστε! Ίσα ίσα γράφω πως το κατανοώ ότι κυριεύει ο φόβος κάθε μήνα αλλά επισημαίνω κάτι το αδιαμφισβήτητο... Πως όσες με το καιρό χαλάρωσαν,  έμειναν.  Σίγουρα δεν θα έρθει αυτό από τη μια στιγμή στην άλλη.  Αλλά νομίζω πως αν ξεκινούσαμε να λέτε και να νιώθετε ετοιμες για να αποδεχτείτε το μωράκι σας και να κατανοήσετε ότι εσείς σε αυτό δεν μπορείτε να κάνετε κάτι παραμονο η φυση. Ίσως έρθει βραχυπρόθεσμα η χαλάρωση. 

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

πρίν από 16 λεπτά , noni90 είπε:

Εγω περιμενω 18-12... Εν τω μεταξυ εχουμε κ τις ιδιες αποριες ρωταγα κ εγω χθες ποτε ειναι καλυτερα να εχουμε επαφες για να προλαβει να δυναμωσει κ το σπερμα χαχαχα

Το ευχομαι μεσα απ την καρδια μου να ανακοινωσουμε μαζι τα ευχαριστα αλλα χρονικα θα τα ανακοινωσεις πρωτη απο οτι φαινεται χιχιχιχιχι!! και μη τον ξετιναξεις τον ανθρωπο να δυναμωσει λιγο το υλικο!

Χαχαχαχα ε μα κ αυτός δεν παει πίσω.. Κ πριν πάλι με κυνηγούσε! αλλα κρατήθηκα!!!!χαχαχαχα

πρίν από 9 λεπτά , noni90 είπε:

@Vila & @Farmakotriftena ειναι πολυ δυσκολο να χαλαρωσεις κ να μη το σκεφτεσαι.. Υπαρχουν κοπελες εδω που δεν εχουν πετυχει ποτε συλληψη οπως εγω. Υπαρχουν αλλες που προσπαθουν μετα απο απωλεια, με οτι συνεπαγεται αυτο σε αγχος και φοβους. Το θεμα αυτο υπαρχει για να συζηταμε κ να αποσυμπιεζομαστε καθως οντως πολλες απο εμας δεν εχουμε αλλον να το συζητησουμε.... Ας μην ξεχνάμε ότι η κάθε μια εχει διαφορετικο τροπο να διαχειριζεται το αγχος της. Καποιες κοπέλες τις βοηθαει να κοιτουν συμπτωματα και να συζητουν ολα αυτα τα θεματα. Κακα τα ψεματα αν ημασταν χωρις καθολου αγχος κ ζα μαν φου κ οταν κατσει εκατσε δε θα ημασταν εδω.... Το να χαλαρωσουμε ολες ειναι μια πολυ καλη συμβουλη, πρακτικα μη εφαρμοσιμη ομως απο τις περισσοτερες κοπελές... ΕΙναι στο χαρακτηρα της καθε μιας πως θα το διαχειριστει. 

Συμφωνώ απόλυτα. Δυστυχώς Τους πρώτους μήνες είμασταν χαλαρά Αλλα τιποτα δεν ήρθε.. 

πρίν από 7 λεπτά , Ungry girl είπε:

Κοριτσια sos!!!! Παλυ εχω καφεεεεεε και πονους περιοδου τι στο καλο παλυ περιοδο????????

Τεστ εγκυμοσύνης εχεις κάνει;

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 4 λεπτά , ada32 είπε:

Χαχαχαχα ε μα κ αυτός δεν παει πίσω.. Κ πριν πάλι με κυνηγούσε! αλλα κρατήθηκα!!!!χαχαχαχα

Συμφωνώ απόλυτα. Δυστυχώς Τους πρώτους μήνες είμασταν χαλαρά Αλλα τιποτα δεν ήρθε.. 

κυνηγητο κι εμεις εδω! Και προσπαθω να κρατηθω για να δωσω χρονο στο σπερμα.... Γελαω μονη μου πραγματικα!

Εγω τους πρωτους 2 μηνες ημουν ζα μαν φου, μετα τον τριτο πανικοβληθηκα κ τωρα δεν εχω αγχος το σκεφτομαι ομως καποιες φορες. Ενταξει σιγουρα θα τα καταφερουμε καποια στιγμη ετσι? Μακαρι να ερθει οσο πιο συντομα κ ανωδυνα γινεται!

Διαφημίσεις

πρίν από 23 λεπτά , noni90 είπε:

Εσυ εισαι η κοπελα που ελεγα πριν! Εχεις τον αμεριστο θαυμασμο μου κ ολη μου τη θετικη σκεψη! 

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Όλα καλά θα πάνε σε όλες μας εδώ αργά ή γρήγορα όλες θα γίνουμε μανούλες με γερά παιδάκια!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , ada32 είπε:

Τεστ εγκυμοσύνης εχεις κάνει;

Ναι εχω κανει τις home test!! Θα τρελαυω στάνταρ!!

πρίν από 7 λεπτά , noni90 είπε:

Ναι αλλά αν ψαχτειτε με γιατρό και δείτε με εξετάσεις ότι όλα είναι καλά, αυτό από μόνο του δεν είναι λόγος να ηρεμήσει μια κοπέλα να νιώσει ότι το σώμα της είναι πανέτοιμος και απλά να περιμένει να συμβει; Επίσης το 20% πιθανότητα σε κάθε κυκλο για να πραγματοποιηθεί μια κύηση  κι αυτό δεν είναι χαλαρωτικό για να περιμένει μια γυναίκα; πάντα υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος!! συγγνώμη αν σας τσαντισα με αυτό. Εγώ ίσα ίσα να το πάρετε εγωιστικά λίγο το θέμα ήθελα και να μην καταπεφτετε. Η @Vila λέει ότι μιλάω εκ του ασφαλούς γιατί κι εμένα κάποτε με στήριξαν τα κορίτσια.  Εννοείται Πως πέρασα κι εγώ από αυτό το στάδιο!!  Αλλά μια μέρα έκανα πράξη τα παραπάνω. Επίσης κι εγώ παρηγοριά προσπαθώ να δώσω έστω και με αυτό το τροπο! Είμαι 1000% σίγουρη ότι μανούλες θα γίνεται.  Το πιστεύω ακράδαντα.  

Εντωμεταξύ εννοείται πως από τη στιγμή που καταλαβαίνουμε πλέον την ωορρηξίας μας δεν υπάρχει περίπτωση να μην μας περνάει από το μυαλό. Όπως γράφω σε άλλο μήνυμα μου κι εγώ το σκέφτηκα.  Όμως συνέχισα τη ζωή μου κανονικά. Αυτό δεν έγινε κατευθείαν.. . Αλλά μετά από 2μηνες. Η καθεμία έχει τους δικούς της χρόνους. 

Νομίζω πως αν ρίξετε το ενδιαφέρον σας άλλου θα έρθει. Όχι από τον 1ο κύκλο αλλά θα έρθει. Ό αδερφός της κολλητής μου προσπαθούσαν 3χρονια. Έμεινε μια φορά έγκυος στον 6ο μήνα γνωριμίας τους.  Παντρεύτηκαν τσακ μπαμ το μωρό το έχασαν και μετά προσπαθούσαν 3 ολόκληρα χρόνια. Μια μέρα έσπασε ψυχολογικά  η γυναίκα του και είπε τέλος.. . Αν είναι να μείνω θα μείνω.δεν μπορώ να κάνω κάτι εγώ γι'αυτό. Έμεινε έγκυος μετά από 2μηνες. Τώρα έχουν 2 κόρες... 

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

πρίν από 17 λεπτά , ada32 είπε:

@ada32 εσενα ας πούμε θα σε μαλώσω!!! Εσύ αγάπη μου έχεις μείνει!! Θα ξαναμεινεις λοιπόν!!!!

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...