Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Just now, Τονι@ είπε:

Ναι. ... μακάρι να μας πεις κάτι ευχάριστο! :)

Να σου πω και κάτι άλλο που νιώθω.... νιώθω κράμπες στην μήτρα λες και θα αδιαθετησω την ιδια ωρα, πάω τουαλετα και τιποτα... αλλα αυτες οι κραμπες με πιανουν για 5 λεπτα και σταματανε παλι..και μετα παλι το ιδιο...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

6 ώρες πρίν, KalStyl είπε:

Ποσο καιρο προσπαθεις εσυ? εγω ειμαι στον 3ο κυκλο και παω για τεταρτο. το ξερω...τοσο καιρο δεν ανχωνομουν αλλα απο χθες που εχω πονακια απογοητευτηκα. τελος παντων θα μου περασει. και συγνωμη αν απογοητευω καμια κοπελα....αλλα εμεις με τον ανδρα μου οτι εχουμε καταφερει τοσα χρονια το εχουμε καταφερει με δυσκολια και με πολλα εμποδια και πηραμε αποφαση οτι για να ερθει μια εγκυμοσυνη θα μας δυσκολεψει ωπος εχουμε συνηθισει. 

Εγω ειμαι στον 5ο κυκλο προσπαθειων. Δεν προσπαθούμε πολύ καιρό..... Θεωρώ ότι θα το πετύχουμε καποια στιγμή! Οπως λες κ εσυ κ εμεις εχουμε περασει απ τα 40 κυματα οπότε οι δυσκολίες δεν μας φοβίζουν! 

πρίν από 3 λεπτά , melina92 είπε:

Να σου πω και κάτι άλλο που νιώθω.... νιώθω κράμπες στην μήτρα λες και θα αδιαθετησω την ιδια ωρα, πάω τουαλετα και τιποτα... αλλα αυτες οι κραμπες με πιανουν για 5 λεπτα και σταματανε παλι..και μετα παλι το ιδιο...

Πολλές κοπέλες έχουν κράμπες.  Εγώ είχα τσιμπιματα και τραβηγματα δεξιά αριστερά.  Επίσης λαχανιαζα εύκολα, είχα φούσκωμα και δυσκοιλιοτητα, συχνοουρια , καούρες και υπνηλία.  Όλα αυτά πριν την καθυστέρηση και ήταν η πρώτη φορά που τα είχα.  Βέβαια δεν είναι απαραίτητο να έχεις όλα αυτά για να είσαι έγκυος ούτε έχουν όλες οι κοπέλες τόσα συμπτώματα από νωρίς.  Αύριο μπορείς να κάνεις ένα τεστακι ή χοριακη.

DBTcp3.png7Kksp3.png

7 ώρες πρίν, orianna είπε:

Ελενακι μου καλημέρα. είμαι πολύ καλά κορίτσι μου. Έχω μπει στην 12η εβδομάδα χωρίς κανένα θέμα κ με ελάχιστα συμπτωματα. Το μωρακι μεγαλώνει κανονικά κ σε 10 μέρες έχω την αυχενικη. Σας διαβάζω όταν μπορω αλλά είναι πολλά τα νέα κορίτσια κ γράφονται πολλές σελίδες κ δεν τα προλαβαίνω όλα.εσύ πώς είσαι;

ααα τελεια!!!περναει γρηγορα ο καιρος!εγω ειμαι ακριβως στα διπλα 24!!αντε με το καλο να κανετς κ την αυχενικη!!εχετε κανενα προαισθημα για το φυλλο???

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , melina92 είπε:

Λέτε αν κάνω τεστ εγκυμοσύνης σήμερα που περιμένω περίοδο να δείξει με απογευματινά ούρα? έχω σταθερότατο κύκλο 28 ημερών και ειμαι στην 28η μέρα!

Περιμενε αν μπορείς με τα πρωινα ουρα αύριο. Μακάρι! 

πρίν από 6 λεπτά , melina92 είπε:

Λέτε αν κάνω τεστ εγκυμοσύνης σήμερα που περιμένω περίοδο να δείξει με απογευματινά ούρα? έχω σταθερότατο κύκλο 28 ημερών και ειμαι στην 28η μέρα!

Ναι θα δειξει...και εγω την μερα που περιμενα εκανα κ οχι το πρωι..και εδειξε αμεσως...

Κι εγω πιστευω οτι θα δειξει @melina92 απλως καλυτερα να εχουν περασει 3-4 ωρες απ την τελευταια φορα που πηγες να ουρησεις!

@KalStyl μην προδικαζεις τιποτα βρε τοσο νωρις, σκεφτεσαι πολυ αρνητικα πριν καν πλησιασουν οι μερες και ειναι κριμα! Μεχρι και τη μερα πριν την αναμενομενη περιοδο, ειχα πολυ εντονους πονους περιοδου στη μεση και κοιλια, εβαλα σερβιετα προκαταβολικα γιατι ημουν σιγουρη οτι θα κατεβει κ δεν ηθελα να λερωθω. Τελικα δεν ηρθε. Οι πονοι μαλιστα συνεχιστηκαν αρκετες μερες. Πιστευω οτι μεχρι κ τη μερα που θα αδιαθετουσαμε, ειναι ο,τι καλυτερο να μη μας παιρνει απο κατω!

Grpbp2.png

πρίν από 31 λεπτά , melina92 είπε:

ναι θα δειξει...καλυτερα για 2 ωρες να μην εχεις πιει νερο ουτε να πας τουαλετα...

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 33 λεπτά , melina92 είπε:

Εγώ το έκανα με απογευματινά την μέρα που περίμενα . Απλά δεν είχα πάει τουαλέτα για 4 ώρες. Και με το που βραχηκε έδειξε αμέσως 

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, andrianni είπε:

Μπορεις κ τα 2.δεν είναι τίποτα.βιταμίνες ειναι.για ενα διμηνο κ μετα τη σταματας

Καλημέρα! Αλλαξες κ προφίλ! Τέλειο!Να υποθέσω εισαι καλύτερα κ μας επανήλθες! Δίκιο εχεις αλλά... κ εγώ σε σκεφτόμουν. Μετά την ωορ. Δεν έχω υγρά κ λέω πάει δε θα είμαι! (Σκεφτόμουν εσένα).

Πάντως είναι δύσκολο για όσες αργούν να συλλάβουν κ δε γίνεται να μην πέφτουμε. Κορίτσια να τα λέτε εδώ για να τα συζητάτε κ να ηρεμείτε. Σαν να ακουω εμένα πριν λίγους μήνες που ήμουν στα όρια της κατάθλιψης. Ελπιζω να μην ξαναφτάσω εκει! Πρεπει να ειμαστε δυνατες κ να προσπαθούμε!

Αγάπη δεν μιλάω εκ του ασφαλούς... στην 1η μου εγκυμοσύνη δεν ήξερα από ωορρηξίες και τόσες λεπτομέρειες που έμαθα τώρα, στη 2η προσπάθεια. 

Στην 1η έμεινα κυριολεκτικά  (κυριολεκτικά όμως) Με μισή φορά  (δλδ άργησε ο άντρας μου να βγει για δευτερόλεπτα) είχα 10 μέρες πριν μένω έγκυος και πόνους και πρήξιμο και όλα απλά δεν περίμενα με τίποτα εγκυμοσύνη. Και σε όλο το διάστημα έκανα σκληρές προπονήσεις με πολλά βαρύ άλματα και τρέξιμο... αλλά είχα άγνοια.  Ήμουν χαλαρή. 

Στην 2η άργησα να μείνω κάτι μήνες.  Όμως ήμουν αγχωμένη, έκανα σε ένα κύκλο, τεστ ωορρηξίας και ήρθαν τα πάνω κάτω στον κύκλο μου.  Σταμάτησα να αθλουμαι για "μην τυχόν και είμαι " Και μετά από 4μηνες τα πήρα στο κρανίο με εμένα, ξεκίνησα γυμναστική και βαρύ και ακροβατικά και όλα και στον 2ο κυκλο έμεινα. 

Και στις 2 εγκυμοσύνες μου ούτε έκατσα στο κρεβάτι μετά από επαφές ούτε ασχολήθηκε με γόνιμες  (εντάξει στη 2η το καταλάβαινα εφ' όσον ήξερα πλέον από υγρα) ομως τους 2 τελευταίους μήνες σταμάτησα να ασχολούμαι. 

Ξέρω πως είναι να περνάνε οι μήνες και να μην έρχεται.  Κυριαρχεί ο φόβος ότι δεν θα μπορέσετε ποτέ.  Κι εγώ το ένιωσα αυτό. Και είμαι σίγουρη πως αν συνέχιζα με άγχος και εμμονή τώρα δεν θα ήμουν έγκυος. 

Το μωρό,  θα έρθει όταν εκείνο το θελήσει.  Το σώμα σας είναι έτοιμο να το υποδεκτει όποτε έρθει. Με το να γεμίζετε όμως το σώμα σας με άγχος κάθε μήνα και να αναμασατε τις ίδιες σκέψεις... όλο αυτό δεν βοηθάει σε τίποτα.  Μη ζητάς τη ζωή σας σε 2 φάσεις.  Μια όταν τελειώσει η περίοδος που είστε καλά και η 2η με τη ωορρηξία που ξεκινάνε οι ίδιες σκέψεις συνέχεια . 

Και ειλικρινά κανένα σύμπτωμα δεν είναι στάνταρ.  Ούτε καν η θερμοκρασία.  Εγώ δεν είχα δέκατα. 

Βρείτε κάτι να λέτε στον εαυτό σας κάθε μέρα που να σας χαλαρώνει. 

Εγώ όταν είπα τέρμα θα ξαναζήσω φυσιολογικά, έλεγα ότι το μωρό θα έρθει όταν το θελήσει εκείνο.  Ό,τι και να κάνω εγώ ... Έτσι κι αλλιώς μανούλα θα γίνω. 

Όλες θα γίνεται μανούλες. Άλλες πιο εύκολα, άλλες ίσως  πιο δύσκολα, αλλά θα γίνεται.  Είπαμε εξ'αλλου λόγω δουλειάς ξέρω πολλές ιστορίες  (έχω αφηγηθεί στο παρελθόν) που μείνανε. 

• Μου αρέσει 4
  • Ευχαριστώ 1

yplDp3.png

πρίν από 7 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Αγάπη δεν μιλάω εκ του ασφαλούς... στην 1η μου εγκυμοσύνη δεν ήξερα από ωορρηξίες και τόσες λεπτομέρειες που έμαθα τώρα, στη 2η προσπάθεια. 

Στην 1η έμεινα κυριολεκτικά  (κυριολεκτικά όμως) Με μισή φορά  (δλδ άργησε ο άντρας μου να βγει για δευτερόλεπτα) είχα 10 μέρες πριν μένω έγκυος και πόνους και πρήξιμο και όλα απλά δεν περίμενα με τίποτα εγκυμοσύνη. Και σε όλο το διάστημα έκανα σκληρές προπονήσεις με πολλά βαρύ άλματα και τρέξιμο... αλλά είχα άγνοια.  Ήμουν χαλαρή. 

Στην 2η άργησα να μείνω κάτι μήνες.  Όμως ήμουν αγχωμένη, έκανα σε ένα κύκλο, τεστ ωορρηξίας και ήρθαν τα πάνω κάτω στον κύκλο μου.  Σταμάτησα να αθλουμαι για "μην τυχόν και είμαι " Και μετά από 4μηνες τα πήρα στο κρανίο με εμένα, ξεκίνησα γυμναστική και βαρύ και ακροβατικά και όλα και στον 2ο κυκλο έμεινα. 

Και στις 2 εγκυμοσύνες μου ούτε έκατσα στο κρεβάτι μετά από επαφές ούτε ασχολήθηκε με γόνιμες  (εντάξει στη 2η το καταλάβαινα εφ' όσον ήξερα πλέον από υγρα) ομως τους 2 τελευταίους μήνες σταμάτησα να ασχολούμαι. 

Ξέρω πως είναι να περνάνε οι μήνες και να μην έρχεται.  Κυριαρχεί ο φόβος ότι δεν θα μπορέσετε ποτέ.  Κι εγώ το ένιωσα αυτό. Και είμαι σίγουρη πως αν συνέχιζα με άγχος και εμμονή τώρα δεν θα ήμουν έγκυος. 

Το μωρό,  θα έρθει όταν εκείνο το θελήσει.  Το σώμα σας είναι έτοιμο να το υποδεκτει όποτε έρθει. Με το να γεμίζετε όμως το σώμα σας με άγχος κάθε μήνα και να αναμασατε τις ίδιες σκέψεις... όλο αυτό δεν βοηθάει σε τίποτα.  Μη ζητάς τη ζωή σας σε 2 φάσεις.  Μια όταν τελειώσει η περίοδος που είστε καλά και η 2η με τη ωορρηξία που ξεκινάνε οι ίδιες σκέψεις συνέχεια . 

Και ειλικρινά κανένα σύμπτωμα δεν είναι στάνταρ.  Ούτε καν η θερμοκρασία.  Εγώ δεν είχα δέκατα. 

Βρείτε κάτι να λέτε στον εαυτό σας κάθε μέρα που να σας χαλαρώνει. 

Εγώ όταν είπα τέρμα θα ξαναζήσω φυσιολογικά, έλεγα ότι το μωρό θα έρθει όταν το θελήσει εκείνο.  Ό,τι και να κάνω εγώ ... Έτσι κι αλλιώς μανούλα θα γίνω. 

Όλες θα γίνεται μανούλες. Άλλες πιο εύκολα, άλλες ίσως  πιο δύσκολα, αλλά θα γίνεται.  Είπαμε εξ'αλλου λόγω δουλειάς ξέρω πολλές ιστορίες  (έχω αφηγηθεί στο παρελθόν) που μείνανε. 

Η καθε μια απο εμας εχει διαφορετικους μηχανισμούς αμυνας.... Σιγουρα θα τους βρει η καθε μια, εμενα μου πηρε λιγο καιρο αλλα βρηκα τους δικους μου κ νιωθω πολυ καλύτερα τωρα. Συμφωνώ με όλα όσα λες!!! Εμεις προσπαθουμε, απο εκει κ περα ουτε μπορουμε να βαλουμε τη ζωη μας σε παυση, ουτε να πεφτουμε σε καταθλιψη το δευτερο μισο του κυκλου. Καποια στιγμη θα ερθει!

• Μου αρέσει 2

4 ώρες πρίν, kido είπε:

Δεν φεύγει το κρισιμο υλικό. Αυτό έχει μπει πολύ βαθιά μέσα σου την ώρα που τελειώνει. Ο,τι και να κάνουμε θα κυλισει κάθε φορά αλλά αυτό που πρέπει να ταξιδέψει δεν είναι σε αυτά που σου φεύγουν! Μην αγχώνεσαι!  Βάλε ένα χαρτί για να μη λερωνεσαι στο εσώρουχο και φυγε ήσυχη. Άλλες κάνουν και ντους κι όμως μένουν. Δεν έχει σημασία επομένως :)

Μακαρι . θα επιδιωξω κ αύριο το πρωί επαφη κ βλέπουμε ..!

3 ώρες πρίν, ntemiiiiii είπε:

#ada32 πότε περιμένεις;

Ετσι κι εγώ! φυσιολογικό!Η φύση σε οδηγεί να έρθεις σε επαφή για να τεκνοποιήσεις! Καλά εγώ γενικά αγαπώ σεξ!χαχαχα

Μια απο τα ιδια αλλα εκεινες τις μερες λες κ μεταμορφωνομαι κ δεν μπορω να κρατηθω!!χαχαχαχα

3 ώρες πρίν, ntemiiiiii είπε:

#ada32 πότε περιμένεις;

Ετσι κι εγώ! φυσιολογικό!Η φύση σε οδηγεί να έρθεις σε επαφή για να τεκνοποιήσεις! Καλά εγώ γενικά αγαπώ σεξ!χαχαχα

Περιμένω 16-17/12

3 ώρες πρίν, caramel_83 είπε:

καλημερα κοριτσαρες, τι κανετε?? εγω εχω ξυπνησει με πολυ θετικη ενεργεια, περιμενω τον αντρα μου να ερθει και θα δει τι θα παθει :P 

Ετσι μπραβο!!μην τον αφησεις ησυχο!!!

1 ώρα πρίν, noni90 είπε:

Καλημέρα κόρες! @Ασία και υπολοιπες, εμενα ειναι η αμυνα μου αυτη. Για να μπορω να μην το σκεφτομαι κ να μη χαλιεμαι κ να μην αγχωνομαι λεω πως οκ δε θα ερθει ευκολα. Αυτο λειτουργει σε μενα, ωστε να μην με παιρνει απο κατω και να μην αγχωνομαι τις 2 βδομαδες τις αναμονης. Σε αλλες κοπελες μπορει να μη λειτουργει ομως εμενα με βοηθαει πολυ. Απο τοτε που το πηρα ετσι δεν εχω καθολου αγχος και απλα οταν ερχεται περιοδος ψιλοξενερωνω για μια μερα κ τελος μετα.... 

Διαβασα παραπανω κ μια κοπελα που προσπαθει 4 χρονια, δυστυχως δεν συγκρατησα ονομα. Και ηθελα να της πω οτι εχει τον αμεριστο θαυμασμο μου για τη δυναμη ψυχης της! 

@ada32 παλι μαζι παμε εμεις? Εισαι το ταιρι μου!

Σημερα βγηκαμε για Κυριακατικο καφεδακι.... Πολυ ωραια ηταν! 

Πολυ καλα κανεισ!!! Οντως μαζι ειμαστε ,εγω περιμενω 16-17/12. Και εσυ ετσι;; αντε μακαρι να ανακοινωσουμε τα ευχαριστα μαζι!!!(ονειρευομαι εγω τωρα αλλαα anyway!!)

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

3 ώρες πρίν, WannaBeMother είπε:

Ειμαι στο δευτερο χρονο προσπαθειων και κοντευω να τρελαθω!!!! πως να ειμαι χαλαρη οταν γυρω μου βλεπω οτι μονο εγω δεν μπορω και δεν ξερω και το γιατι..... γιατι θεμα τγειας δεν τιθεται....

Δεν θελω να απογοητευσω καμια κοπελα αλλα οσο περναει ο καιρος ειμαι και χειροτερα!!!

4 χρονια? μπραβο σου που δεν σε παιρνει απο κατω.... εγω εχω απογοητευτει πολυ... σκεφτομουν την σπερματεγχυση αλλα σε σας δεν πετυχε? νομιζα πιανει με την πρωτη!!!! τι ακριβως συμβαινει με αυτη τη μεθοδο????  συγνωμη που σε ρωταω τοσα αλλα προσπαθω να δω για κατι θετικο... ειχα διαβασει για την σπερματεγχυση στο ιντερνετ και μου φανηκε πολυ καλη λυση οταν δεν εχεις καποιο προβλημα!!!! πιστευα οτι αμεσως ειχε αποτελεσμα.... ο γιατρος σου τι λεει? εμενα δεν συζηταει καν για τετοιες μεθοδους γιατι λεει εφοσον δεν εχω προβλημα να περιμενω να ερθει φυσιολογικα... αλλα εγω οσο περνουν οι μηνες κ δεν ερχεται στεναχωριεμαι περισσοτερο

Υπάρχουν στιγμές που με παίρνει από κάτω αλλά μετά Ευχαριστώ το θεό που γεννήθηκα σε αυτή την εποχή που υπάρχουν τόσες πολλές πιθανότητες να γίνει μια γυναίκα μάνα! Ο γιατρός μου πρότεινε τη σπερματγχυση απ τη στιγμή που δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα δοκίμασα 3 σε φυσικό κύκλο και τώρα περιμένω αύριο αποτελέσματα απ την 4 προσπάθεια αλλά αυτή τη φορά με ορμόνες και προγραμμαισμενη ωορρηξία! Σα μέθοδος είναι καλή  και απλη αλλά χωρίς μεγάλα ποσοστά επιτυχίας! Κοίτα και εμένα ο γιατρός τα πρώτα 3 χρόνια μου έλεγε να περιμένω αλλά μετά τα 3 χρόνια έπασαν τα νεύρα μου και είπα ως εδώ δεν αντέχω άλλο θα δοκιμάσω με σπερματεγχυση.. Τώρα αν δε πετύχει και αυτή θα δοκιμάσω άλλη μια με ορμόνες και μετά θα παω σε εξωσωματική. 

• Μου αρέσει 5

πρίν από 9 λεπτά , ada32 είπε:

Μακαρι . θα επιδιωξω κ αύριο το πρωί επαφη κ βλέπουμε ..!

Μια απο τα ιδια αλλα εκεινες τις μερες λες κ μεταμορφωνομαι κ δεν μπορω να κρατηθω!!χαχαχαχα

Περιμένω 16-17/12

Ετσι μπραβο!!μην τον αφησεις ησυχο!!!

Πολυ καλα κανεισ!!! Οντως μαζι ειμαστε ,εγω περιμενω 16-17/12. Και εσυ ετσι;; αντε μακαρι να ανακοινωσουμε τα ευχαριστα μαζι!!!(ονειρευομαι εγω τωρα αλλαα anyway!!)

μπραβο κοριτσι κ το πρωι οπωσδηποτε επαφη!!!! κ σε βαζω στα σιγουρα του μηνα μαζι με την νατι!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...