Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

3 ώρες πρίν, ada32 είπε:

Καλημερα!Χαχαχαχα ναι ναι κοιμήθηκε ένα 2 ωρο!!!!! Κ τελικα δεν εκατσα φρονιμη κ καναμε κ στις 4 το πρωι...τωρα ποτε να εχω ξανα επαφη?αυριο πρωι η βραδυ?

Καλημερα!μακαρι .. Αν κ αυτη την φορα κραταω "μικρο καλαθι " θα φανει.. Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω κανει κ πολλα τεστ ωορηξιας για να μπορω να καταλαβω τον οργανισμο μου..κ μπερδευτηκα αυτη την φορα γτ ειχα πολλα υγρα κ σαν ασπραδι αυγου απο την παρασκευη το πρωι κ γενικα ξυπνουσα μουσκεμ α κατω εδω κ 3 μερες.. Αλλα θετικο τεστ ειχα χθες !περιεργα πραγματα με τα υγρα δεν εβγαλα ποτε ακρη.. :-D 

Καλημέρα! Μην απογοητεύεσαι  γτ πρώτον δεν σου έχει έρθει όποτε Είσαι σε αναμονή κ δεύτερον προσπαθείς πολύ λίγο!!!λένε επίσης ότι χρειάζονται καποιοι μηνες που χρειάζεται ο οργανισμός της γυναίκας να δεχτεί το σπερμα του άντρα κ να μην το θεωρεί ξένο.. Τι να πουμε κ εμείς που προσπαθούμε 8 μηνες μηνες!!! Κ εγω ετσι ενιωθα πολλες φορες... Κ κάποιες Απλα τα παράτησα κ χαλαρώσα λιγάκι Γτ μου είχε γίνει εμμονή!!!

Εντωμεταξυ,εκτος απο τα υγρα που ειχα χθες κ θετικο τεστ ωορηξιας χθες το απογευμα κ απιστευτη ορεξη για ....

Σημερα εχω εξαψεις ... Ζεσταινομαι πολυ... Τι ειναι παλο αυτο;;; κανονικα οταν γινεται η ωορηξια δεν πρεπει να πεφτει η θερμοκρασια;; 

1 ώρα πρίν, ada32 είπε:

Αχ δεν παρατηρουσα τα υγρα ποτε.. Απλα παντα θυμαμαι οτι εχω πολυ διάθεση για σεξ εκεινες τιςμερες κ οταν το  κανουμε  εχω πολλα υγρα!!αυτη τη  φορα ξυπνησα παρασκευη κ  σαββατο κ ημουν πολυ υγρη .(αφου νομιζα οτι κατουρηθηκα!!!!) αλλα τον αντρα μου απο χθες δεν το  αφηνω σε ησυχια.. Πριν λιγο που  τον ξυπνησα παλι τα ιδια.. Μαλλον το παρακανα...γτ τι να κανει το καημενο το σπερμα μεσα σε 6 ωρες ,,ποτε να προλαβει να ανανεωθει:shock: .πάντως σήμερα θα μείνω μακριά του...άυριο το πρωί Τώρα.

Εντωμεταξύ ,  συμβαίνει σε καμία άλλη κοπέλα αυτό ,να θέλει όλη μερα σεξ τις μερεςτης ωορηξιας;; η είμαι λυσαρα εγω???

#ada32 πότε περιμένεις;

Ετσι κι εγώ! φυσιολογικό!Η φύση σε οδηγεί να έρθεις σε επαφή για να τεκνοποιήσεις! Καλά εγώ γενικά αγαπώ σεξ!χαχαχα

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 26 λεπτά , caramel_83 είπε:

καλημερα κοριτσαρες, τι κανετε?? εγω εχω ξυπνησει με πολυ θετικη ενεργεια, περιμενω τον αντρα μου να ερθει και θα δει τι θα παθει :P 

Μην τον λυπηθείς... μέχρι ναρθει στελτου κανά προστυχουλι μηνύματα και να σουρθει έτοιμος!χαχαχα

• Μου αρέσει 1

EvgLp2.png

Just now, ntemiiiiii είπε:

Μην τον λυπηθείς... μέχρι ναρθει στελτου κανά προστυχουλι μηνύματα και να σουρθει έτοιμος!χαχαχα

το  εχω κανει ηδη ;)  πριν ειχαμε παει βολτα στο βουνο και ημουν ετοιμη να τον βιασω χαχαχαχα

• Χαχα 4

16 ώρες πρίν, KalStyl είπε:

Σε ευχαριστω πολυ ισως ξεκινησω αυτα τα τεστακια τελικα!!

Απλα δε ξερω, θελω να βαλω τα κλαμματα.....!!  νομιζω πως δεν θα ερθει ποτε!!!! η αληθεια ειναι οτι αυτη την φορα ειναι λες και δεν εχω την αισιοδοξια για τον επομενο κυκλο.:-(

οπως και συ βλεπω παντου εγκυες....ξαδερφες του αντρα μου και δικες μου..ολες με μωρακια.....!! 

Πόσο σε νιωθω!!! εγω αδειαθετησα χτες μια ημερα πριν την αναμενομενη..... απο χτες ειμαι χαλια ψυχολογικα δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει! εχουμε καλες εξετασεις και ποτε δεν γινεται συλληψη... ειδικα αυτη τη φορα ειδαμε την ωοορρηξια στον υπερηχο και ειχαμε επαφες και παλι τιποτα....  ενω γυρω μου ολες οσες ειπαν θελω μωρο εχουν κανει.... ξερω κοπελα που εμεινε εγκυος ενω ειχε προβληματα κ εγω που υποτιθεται ειμαι καλα δεν μπορω να μεινω :( ειμαι πολυ απογοητευμενη

• Λυπημένη/-ος 3

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , WannaBeMother είπε:

Πόσο σε νιωθω!!! εγω αδειαθετησα χτες μια ημερα πριν την αναμενομενη..... απο χτες ειμαι χαλια ψυχολογικα δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει! εχουμε καλες εξετασεις και ποτε δεν γινεται συλληψη... ειδικα αυτη τη φορα ειδαμε την ωοορρηξια στον υπερηχο και ειχαμε επαφες και παλι τιποτα....  ενω γυρω μου ολες οσες ειπαν θελω μωρο εχουν κανει.... ξερω κοπελα που εμεινε εγκυος ενω ειχε προβληματα κ εγω που υποτιθεται ειμαι καλα δεν μπορω να μεινω :( ειμαι πολυ απογοητευμενη

Υπομονή κορίτσι μου και θα έρθει. Είστε υγιείς άρα είναι θέμα χρόνου. Συνέχισε τις προσπάθειες και όσο πιο χαλαροί είστε τόσο πιο γρήγορα θα γίνει.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 2 λεπτά , WannaBeMother είπε:

Μην απογοητεύεσαι.. κράτα γερά..Ειμαι σε αυτή φάση 4 χρόνια,όλες μου η φίλες σχεδόν και οι γνωστές μείνανε με τη πρώτη σχεδόν και φίλη μου με αδύναμο σπέρμα με τη πρώτη σπερματεγχυση σε δίδυμα και εμείς που είμαστε μια χαρά είμαστε στη 4 σπερματεγχυση... Αλλά κορίτσι μου θα ρθει και η δικιά μας σειρά... Όταν είναι η σωστη ώρα.. Αυτό που κατάλαβα όλα αυτά τα χρόνια είναι ότι αν εμένα έγκυος πιο νωρίς τελικά δε θα είχα κάνει πολλααααα πράγματα για εμένα!

• Μου αρέσει 5

πρίν από 23 λεπτά , kido είπε:

Υπομονή κορίτσι μου και θα έρθει. Είστε υγιείς άρα είναι θέμα χρόνου. Συνέχισε τις προσπάθειες και όσο πιο χαλαροί είστε τόσο πιο γρήγορα θα γίνει.

Ειμαι στο δευτερο χρονο προσπαθειων και κοντευω να τρελαθω!!!! πως να ειμαι χαλαρη οταν γυρω μου βλεπω οτι μονο εγω δεν μπορω και δεν ξερω και το γιατι..... γιατι θεμα τγειας δεν τιθεται....

Δεν θελω να απογοητευσω καμια κοπελα αλλα οσο περναει ο καιρος ειμαι και χειροτερα!!!

πρίν από 21 λεπτά , Eleana85 είπε:

Μην απογοητεύεσαι.. κράτα γερά..Ειμαι σε αυτή φάση 4 χρόνια,όλες μου η φίλες σχεδόν και οι γνωστές μείνανε με τη πρώτη σχεδόν και φίλη μου με αδύναμο σπέρμα με τη πρώτη σπερματεγχυση σε δίδυμα και εμείς που είμαστε μια χαρά είμαστε στη 4 σπερματεγχυση... Αλλά κορίτσι μου θα ρθει και η δικιά μας σειρά... Όταν είναι η σωστη ώρα.. Αυτό που κατάλαβα όλα αυτά τα χρόνια είναι ότι αν εμένα έγκυος πιο νωρίς τελικά δε θα είχα κάνει πολλααααα πράγματα για εμένα!

4 χρονια? μπραβο σου που δεν σε παιρνει απο κατω.... εγω εχω απογοητευτει πολυ... σκεφτομουν την σπερματεγχυση αλλα σε σας δεν πετυχε? νομιζα πιανει με την πρωτη!!!! τι ακριβως συμβαινει με αυτη τη μεθοδο????  συγνωμη που σε ρωταω τοσα αλλα προσπαθω να δω για κατι θετικο... ειχα διαβασει για την σπερματεγχυση στο ιντερνετ και μου φανηκε πολυ καλη λυση οταν δεν εχεις καποιο προβλημα!!!! πιστευα οτι αμεσως ειχε αποτελεσμα.... ο γιατρος σου τι λεει? εμενα δεν συζηταει καν για τετοιες μεθοδους γιατι λεει εφοσον δεν εχω προβλημα να περιμενω να ερθει φυσιολογικα... αλλα εγω οσο περνουν οι μηνες κ δεν ερχεται στεναχωριεμαι περισσοτερο

• Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 35 λεπτά , WannaBeMother είπε:

Ειμαι στο δευτερο χρονο προσπαθειων και κοντευω να τρελαθω!!!! πως να ειμαι χαλαρη οταν γυρω μου βλεπω οτι μονο εγω δεν μπορω και δεν ξερω και το γιατι..... γιατι θεμα τγειας δεν τιθεται....

Δεν θελω να απογοητευσω καμια κοπελα αλλα οσο περναει ο καιρος ειμαι και χειροτερα!!!

Το ξέρω ότι σου ακούγεται βουνό να χαλαρωσεις αλλά μήπως φταιει αυτό τελικά?  Το στρες παίζει κι αυτό ρόλο. Το λέω για να το ακουω και εγω. Δεν ειναι ευκολο φυσικα. Πάρτε βιταμίνες φροντίστε να είστε όσο μπορείτε ξεκουραστοι και στο εύχομαι το 2018 να σας βρει με μωρο. Προσευχησου και θα γίνει!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , kido είπε:

Το ξέρω ότι σου ακούγεται βουνό να χαλαρωσεις αλλά μήπως φταιει αυτό τελικά?  Το στρες παίζει κι αυτό ρόλο. Το λέω για να το ακουω και εγω. Δεν ειναι ευκολο φυσικα. Πάρτε βιταμίνες φροντίστε να είστε όσο μπορείτε ξεκουραστοι και στο εύχομαι το 2018 να σας βρει με μωρο. Προσευχησου και θα γίνει!

ειλικρινα αυτο μου λεει και ο αντρας μου... να χαλαρωσω!!!! αλλα μακαρι να ειχα κουμπι να το παταγα να ξεχναγα λιγο το θεμα του μωρου.... οσο περναει ο καιρος μου ειναι ολο και πιο δυσκολο να το δω θετικα....

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

κοριτσια μου καλησπέρα! σήμερα είναι να αδιαθετησω αλλα αφαντη ακόμα!! μου έχει μείνει ενα ακόμα τεστ! προς το παρόν εχω κιτρινα υγρα...είχε καμία κατι παρομοιο?

• Μου αρέσει 1

πρίν από 13 λεπτά , melina92 είπε:

κοριτσια μου καλησπέρα! σήμερα είναι να αδιαθετησω αλλα αφαντη ακόμα!! μου έχει μείνει ενα ακόμα τεστ! προς το παρόν εχω κιτρινα υγρα...είχε καμία κατι παρομοιο?

Γειά σου Μελίνα.  Εγώ είχα λίγα λευκοκιτρινα υγρά.  Όχι πολλά όπως λένε άλλες κοπέλες αλλά ήταν η πρώτη φορά που τα είδα. Μακάρι να μην σου έρθει! !!

DBTcp3.png7Kksp3.png

Just now, Τονι@ είπε:

Γειά σου Μελίνα.  Εγώ είχα λίγα λευκοκιτρινα υγρά.  Όχι πολλά όπως λένε άλλες κοπέλες αλλά ήταν η πρώτη φορά που τα είδα. Μακάρι να μην σου έρθει! !!

κι εγώ ετσι ακριβώς! και ησουν εγκυος τελικά?

Καλημέρα κόρες! @Ασία και υπολοιπες, εμενα ειναι η αμυνα μου αυτη. Για να μπορω να μην το σκεφτομαι κ να μη χαλιεμαι κ να μην αγχωνομαι λεω πως οκ δε θα ερθει ευκολα. Αυτο λειτουργει σε μενα, ωστε να μην με παιρνει απο κατω και να μην αγχωνομαι τις 2 βδομαδες τις αναμονης. Σε αλλες κοπελες μπορει να μη λειτουργει ομως εμενα με βοηθαει πολυ. Απο τοτε που το πηρα ετσι δεν εχω καθολου αγχος και απλα οταν ερχεται περιοδος ψιλοξενερωνω για μια μερα κ τελος μετα.... 

Διαβασα παραπανω κ μια κοπελα που προσπαθει 4 χρονια, δυστυχως δεν συγκρατησα ονομα. Και ηθελα να της πω οτι εχει τον αμεριστο θαυμασμο μου για τη δυναμη ψυχης της! 

@ada32 παλι μαζι παμε εμεις? Εισαι το ταιρι μου!

Σημερα βγηκαμε για Κυριακατικο καφεδακι.... Πολυ ωραια ηταν! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...