Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 12 λεπτά , Ασία είπε:

Εγώ στην θέση σου θα είχα και αύριο και μεθαύριο επαφές... εύχομαι να το πιάσετε αυτό το μήνα!

Ευχαριστώ Για την απαντηση.. Σκέφτομαι επειδη Σήμερα η επαφή ήταν το πρωί ,Μηπως να έχουμε κ αποψε? Η θα εξασθαινησει το σπερμα; Έχω μπερδευτει .. Δεν ξέρω αν εως αύριο είναι αργά Γτ δεν ξέρω ποια  ωρα  θα Έχουμε επαφή.. Τι σκέφτομαι βραδιατικα ε;;;

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 6 λεπτά , ada32 είπε:

Ευχαριστώ Για την απαντηση.. Σκέφτομαι επειδη Σήμερα η επαφή ήταν το πρωί ,Μηπως να έχουμε κ αποψε? Η θα εξασθαινησει το σπερμα; Έχω μπερδευτει .. Δεν ξέρω αν εως αύριο είναι αργά Γτ δεν ξέρω ποια  ωρα  θα Έχουμε επαφή.. Τι σκέφτομαι βραδιατικα ε;;;

το μεσημερι κοιμηθηκατε καθολου??? παιζει ρολο αν ξεκουραστηκε ο οργανισμος θα εχει προλαβει να ανανεωσει λιγο το υλικο χε χε !!! 

• Μου αρέσει 1

6 ώρες πρίν, Ungry girl είπε:

Εκανες κανενα τεστ εγκυμοσύνης??

Αν οχι θα κανεις?

Ναι σκέφτομαι να κανω.. μου έχει μείνει ένα τελευταίο! Αν και δεν έχω κανένα σύμπτωμα.. τίποτα απολύτως δε νιώθω οπότε κρατάω μικρό καλάθι..

7 ώρες πρίν, ntemiiiiii είπε:

Σήμερα πρώτη φορά είδα τα υγρά σαν ασπράδι αυγού! Σίγουρα τα είχα κι άλλη φορά απλά τώρα τα παρατήρησα στο σκούπισμα! Αυτό σημαίνει ότι πλησίαζε η ωορρηξία ή ότι έγινε σήμερα;

Κορίτσι νομίζω πως σημαίνει ότι ξεκίνησαν οι γόνιμες μέρες σου και κοντεύεις στην ωορρηξία... Οπότε πιάσε δουλίτσα με τον καλό σου και εύχομαι να είναι ο τυχερός μήνας!

2 ώρες πρίν, ada32 είπε:

Κορίτσια Καλησπερα! Τι κάνετε ;εγώ χάθηκα για λίγο Γτ ήθελα λιγο να χαλαρώσω απο το θέμα "μωρό" .. Ουτε τεστ ωορ. ήθελα να κάνω ούτε τίποτα.. Απλα χθες κ Σήμερα ήμουν πολύ υγρή κάτω,ειδικα σήμερα το πρωί είχα πολλλα υγρά κ με παραξένεψε.. Έκανα στις 7 το απόγευμα ένα τεστ ωορηξιας κ βρήκε θετικο (2 σκουρες γραμμες).Σήμερα το πρωί είχα επαφή. 

Όσες έχετε έμπειρια από τα  τεστ , μπορειτε να μου πειτε ποτέ να έχω επαφές??

Νομίζω πως καλά είναι μία από επαφή κάθε ημέρα και απ ότι λένε τα κορίτσια καλύτερα πρωινές ώρες που είναι ξεκούραστο και φρέσκο το σπέρμα.. :mad: εύχομαι να έχουμε ευχάριστα νέα!! 

• Μου αρέσει 2

XDXPp2.png

17 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

@orianna που εισαι βρε κοριτσι?πως πας??

Ελενακι μου καλημέρα. είμαι πολύ καλά κορίτσι μου. Έχω μπει στην 12η εβδομάδα χωρίς κανένα θέμα κ με ελάχιστα συμπτωματα. Το μωρακι μεγαλώνει κανονικά κ σε 10 μέρες έχω την αυχενικη. Σας διαβάζω όταν μπορω αλλά είναι πολλά τα νέα κορίτσια κ γράφονται πολλές σελίδες κ δεν τα προλαβαίνω όλα.εσύ πώς είσαι;

• Μου αρέσει 4

6penp2.png

10 ώρες πρίν, noni90 είπε:

Ειμαστε ακριβως στην ιδια φαση κ εγω τα ιδια νιωθω κ για αυτο δε γραφω κ πολυ εδω για να μη ριχνω την ψυχολογια των υπολοιπων κοριτσιων που προσπαθουν.. Βασικα ετσι με πληρη απογοητευση ημουν πριν 2 κυκλους τωρα σ αυτον ειμαι σε φαση που το εχω αποδεχτει οτι δεν πιανουμε μωρο εμεις δια της φυσιολογικης οδου και περιμενω να περασει ο καιρος να παω στο γιατρο. Σκεψου οτι ειμαι στις γονιμες μερες τωρα και λεω σημερα στον αντρα μου " αποφασισα αυτο το μηνα να μη κανω τεστ ωορρηξιας γιατι ειναι ανουσιο αφου δε πιανουμε φυσιολογικα ετσι κ αλλιως".... Ομς θα ερθει καποια στιγμη.. Μη σκας.. Αν θυμαμαι καλα δε προσπαθεις κ πολυ καιρο... απλα μη το σκφτεσαι τοσο γεμισε την ωρα σου με αλλα πραγματα. κερω ειναι δυσκολο κ εγω στην ιδια φαση ειμαι αλλα οταν αγχωνεσαι μπλοκαρεις ολο το συστημα..... 

Ποσο καιρο προσπαθεις εσυ? εγω ειμαι στον 3ο κυκλο και παω για τεταρτο. το ξερω...τοσο καιρο δεν ανχωνομουν αλλα απο χθες που εχω πονακια απογοητευτηκα. τελος παντων θα μου περασει. και συγνωμη αν απογοητευω καμια κοπελα....αλλα εμεις με τον ανδρα μου οτι εχουμε καταφερει τοσα χρονια το εχουμε καταφερει με δυσκολια και με πολλα εμποδια και πηραμε αποφαση οτι για να ερθει μια εγκυμοσυνη θα μας δυσκολεψει ωπος εχουμε συνηθισει. 

κοριτσια συγνωμη για τον τροπο που σκεφτομαι και δεν θελω να απογοητευω καμια. απλα ειπα να τα πω καπου μιας και κανεις απο την οικογενεια μου δεν ξερει οτι προσπαθω για μωρακι.  θα μου περασει. :)

9 ώρες πρίν, aspa80 είπε:

Είναι πολύ νωρίς για να απογοητευεσαι...μεχρι να δεις αιμα με ροη να συνεχισεις να ελπιζεις....εγω ειχα συμπτωματα ιδια με την αναμονη περιοδου μου.

εισαι εγκυος εσυ??  τι ομορφα!!! συγχαρητηρια. να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη !!!!!  μακαρι να βρεθω προ εκπληξεως.....δεν θελω να απογοητευομαι αλλα μολις ξεκινησαν οι πονοι περιοδου...καπως επεσα ...!!  ευχ<αριστω πολυ παντως <3 :)

8 ώρες πρίν, Ασία είπε:

Γεια σας κορίτσια, @noni90 @KalStylαπογοητεύεστε εσείς που αν θυμάμαι καλά δεν προσπαθείτε και πολύ καιρό? Τι να πούμε κι εμείς που θα κλείσουμε 2 χρόνια???Αλήθεια πόσους μήνες προσπαθείτε? Είμαι σίγουρη πως και οι δύο σας θα μείνετε έγκυος πριν από μένα...μην σκάτε ρε κορίτσια, όλα για κάποιον λόγο γίνονται... για κάποιον λόγο που δεν μπορούμε πάντα να γνωρίζουμε...

ναι η αληθεια ειναι οτι τουλαχιστον εγω δεν προσπαθω πολυ καιρο, 3 μηνες περιπου. απλα ξερεις πως ειναι...ξεκινας τις προσπαθειες και εκει που εχεις την εντυπωση οτι θα τα καταφερεις τοσο ευκολα...συνειδητοποιεις οτι δεν ειναι ετσι...και οτι μαλλον εχεις δρομο μπροστα σου.....και εκει απογοητευεσαι καπως...!!!  Εχεις δικιο απολυτο!! Εγω σου ευχομαι να εισαι εγκυουλα πολυ συντομα !!  <3

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Μία όμορφη Κυριακή να έχουμε! Και...22 μέρες μέχρι τα Χριστούγεννα!

Και δεν θέλω να μου απογοητεύεστε και να πέφτετε -ειδικα στους πρώτους μήνες. Τι να πούμε κι εμείς που κοντευουμε χρόνο; Αισιοδοξία θέλει, υπομονή και να απολαμβάνουμε τη διαδικασία (ευτυχώς να λέμε που δεν βγαίνουν τα μωρά στα λάχανα και δεν χρειάζεται να σκάβουμε!). 

• Μου αρέσει 8

On 1/12/2017 at 8:29 ΜΜ, Dimitr@17 είπε:

Ναι εγω ειμαι...ε δεν νομιζω να ειμαι ειχα κιγες ςπαφες

Βρε Δημητρούλα βρε Δημητρούλα... Και στα υπόλοιπα κορίτσια.. . Μην τη λέτε αυτή τη φράση.  Τη διαβάζω τόσο συχνά.  Μια επαφή αρκεί για να υπάρξει γονιμοποίηση! οσες κι αν κάνετε . Δεν είναι ποσοτικό το θέμα..  ειναι να υπάρξει η κατάλληλη στιγμή, με τις σωστές συνθήκες τις οποίες, ΔΥΣΤΥΧΏΣ, καμία μας δεν μπορεί να επέμβει σε αυτό, πάρα μόνο η φύση/ο οργανισμός..  Ό,τι κι αν κάνουμε ... Και κατακόρυφα και διαλογισμούς. Εγώ σε καμία απ τις δύο μου εγκυμοσύνης δεν έμεινα ξαπλωμένη.   Μην απογοητεύεστε εκ των προτέρων. 

Επίσης μην ασχολείστε με συμπτώματα!!!! Τίποτα μα τίποτα δεν είναι στάνταρ.  Ούτε πρησμένο στήθος  (άλλες είχαν και δεν ήταν έγκυες,  άλλες δεν είχαν και ηταν)

Ούτε τα ροζ λίγο  μετά την ωορρηξία  (άλλες είχαν και δεν ήταν και μπλα μπλα μπλα)

Ούτε καν τα καφέ τις ημέρες τις περιόδου.  Ειδικά αυτό το έχουμε πάθει αν όχι όλες,  σχεδόν όλες και δεν ήμασταν!

Έρχονται γιορτές.. απολαύστε τις μέρες. Κάντε έρωτα με τους συντροφους σας και μην σας πιάνει εμμονή τις ημέρες τις ωορρηξίας. 

Εξ'αλλου κάτι που καμία δεν μπορεί να αμφισβητήσει είναι ότι, 8 στις 10 γυναίκες, έμειναν έγκυες, τους μήνες που χαλάρωσαν από το απόλυτο άγχος των προηγούμενων μηνών και ποσες ακομα εμειναν κατευθειαν, εφ'οσον ειχαν την απολυτη αγνοια περι γονιμων κτλ και ήταν ΧΑΛΑΡΈΣ.  Γενικά ήταν ΧΑΛΑΡΈΣ. . 

• Μου αρέσει 4

yplDp3.png

8 ώρες πρίν, Rosita είπε:

Εγώ δεν παίρνω μόνο φυλλικο. Μπορώ να παίρνω και τα 2? Μακάρι θα το δοκιμάσω και αυτό. Ευχαριστώ για την πληροφορία :)

Μπορεις κ τα 2.δεν είναι τίποτα.βιταμίνες ειναι.για ενα διμηνο κ μετα τη σταματας

πρίν από 34 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Βρε Δημητρούλα βρε Δημητρούλα... Και στα υπόλοιπα κορίτσια.. . Μην τη λέτε αυτή τη φράση.  Τη διαβάζω τόσο συχνά.  Μια επαφή αρκεί για να υπάρξει γονιμοποίηση! οσες κι αν κάνετε . Δεν είναι ποσοτικό το θέμα..  ειναι να υπάρξει η κατάλληλη στιγμή, με τις σωστές συνθήκες τις οποίες, ΔΥΣΤΥΧΏΣ, καμία μας δεν μπορεί να επέμβει σε αυτό, πάρα μόνο η φύση/ο οργανισμός..  Ό,τι κι αν κάνουμε ... Και κατακόρυφα και διαλογισμούς. Εγώ σε καμία απ τις δύο μου εγκυμοσύνης δεν έμεινα ξαπλωμένη.   Μην απογοητεύεστε εκ των προτέρων. 

Επίσης μην ασχολείστε με συμπτώματα!!!! Τίποτα μα τίποτα δεν είναι στάνταρ.  Ούτε πρησμένο στήθος  (άλλες είχαν και δεν ήταν έγκυες,  άλλες δεν είχαν και ηταν)

Ούτε τα ροζ λίγο  μετά την ωορρηξία  (άλλες είχαν και δεν ήταν και μπλα μπλα μπλα)

Ούτε καν τα καφέ τις ημέρες τις περιόδου.  Ειδικά αυτό το έχουμε πάθει αν όχι όλες,  σχεδόν όλες και δεν ήμασταν!

Έρχονται γιορτές.. απολαύστε τις μέρες. Κάντε έρωτα με τους συντροφους σας και μην σας πιάνει εμμονή τις ημέρες τις ωορρηξίας. 

Εξ'αλλου κάτι που καμία δεν μπορεί να αμφισβητήσει είναι ότι, 8 στις 10 γυναίκες, έμειναν έγκυες, τους μήνες που χαλάρωσαν από το απόλυτο άγχος των προηγούμενων μηνών και ποσες ακομα εμειναν κατευθειαν, εφ'οσον ειχαν την απολυτη αγνοια περι γονιμων κτλ και ήταν ΧΑΛΑΡΈΣ.  Γενικά ήταν ΧΑΛΑΡΈΣ. . 

Καλημέρα! Αλλαξες κ προφίλ! Τέλειο!Να υποθέσω εισαι καλύτερα κ μας επανήλθες! Δίκιο εχεις αλλά... κ εγώ σε σκεφτόμουν. Μετά την ωορ. Δεν έχω υγρά κ λέω πάει δε θα είμαι! (Σκεφτόμουν εσένα).

Πάντως είναι δύσκολο για όσες αργούν να συλλάβουν κ δε γίνεται να μην πέφτουμε. Κορίτσια να τα λέτε εδώ για να τα συζητάτε κ να ηρεμείτε. Σαν να ακουω εμένα πριν λίγους μήνες που ήμουν στα όρια της κατάθλιψης. Ελπιζω να μην ξαναφτάσω εκει! Πρεπει να ειμαστε δυνατες κ να προσπαθούμε!

8 ώρες πρίν, linaa είπε:

το μεσημερι κοιμηθηκατε καθολου??? παιζει ρολο αν ξεκουραστηκε ο οργανισμος θα εχει προλαβει να ανανεωσει λιγο το υλικο χε χε !!! 

Καλημερα!Χαχαχαχα ναι ναι κοιμήθηκε ένα 2 ωρο!!!!! Κ τελικα δεν εκατσα φρονιμη κ καναμε κ στις 4 το πρωι...τωρα ποτε να εχω ξανα επαφη?αυριο πρωι η βραδυ?

6 ώρες πρίν, Vila είπε:

Ναι σκέφτομαι να κανω.. μου έχει μείνει ένα τελευταίο! Αν και δεν έχω κανένα σύμπτωμα.. τίποτα απολύτως δε νιώθω οπότε κρατάω μικρό καλάθι..

Κορίτσι νομίζω πως σημαίνει ότι ξεκίνησαν οι γόνιμες μέρες σου και κοντεύεις στην ωορρηξία... Οπότε πιάσε δουλίτσα με τον καλό σου και εύχομαι να είναι ο τυχερός μήνας!

Νομίζω πως καλά είναι μία από επαφή κάθε ημέρα και απ ότι λένε τα κορίτσια καλύτερα πρωινές ώρες που είναι ξεκούραστο και φρέσκο το σπέρμα.. :mad: εύχομαι να έχουμε ευχάριστα νέα!! 

Καλημερα!μακαρι .. Αν κ αυτη την φορα κραταω "μικρο καλαθι " θα φανει.. Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω κανει κ πολλα τεστ ωορηξιας για να μπορω να καταλαβω τον οργανισμο μου..κ μπερδευτηκα αυτη την φορα γτ ειχα πολλα υγρα κ σαν ασπραδι αυγου απο την παρασκευη το πρωι κ γενικα ξυπνουσα μουσκεμ α κατω εδω κ 3 μερες.. Αλλα θετικο τεστ ειχα χθες !περιεργα πραγματα με τα υγρα δεν εβγαλα ποτε ακρη.. :-D 

12 ώρες πρίν, KalStyl είπε:

Κορίτσια μου γεια σας!!  ειμαι τρομερα απογοητευμενη και αυτον τον κυκλο. σημερα μια εβδομαδα πριν την περιοδο μου (όπως παντα!!) εχω πονακια περιοδου και υγρα!! εχω αυτο το συναισθημα της περιοδου παντα 1 εβδομαδα πριν την περιοδο, οπως και σημερα..!!  εχω θυμωσει τοσο πολυ!!!!   ενω ειχαμε επαφες απο την 10η μερα μεχρι και την 16η μερα του κυκλου εκτος 1 μερα. δεν ειχαμε αγχος, ημασταν πολυ αισοδοξοι.  και τωρα τα ιδια ξανα...!! :-(:confused::-(

Υ.Γ. Μια ερωτηση τα τεστ ωορρηξιας δειχνουν ποτε εισαι στις γονιμες απλα....ή δειχνουν ποτε εχει βγει και το αυγο? 

Καλημέρα! Μην απογοητεύεσαι  γτ πρώτον δεν σου έχει έρθει όποτε Είσαι σε αναμονή κ δεύτερον προσπαθείς πολύ λίγο!!!λένε επίσης ότι χρειάζονται καποιοι μηνες που χρειάζεται ο οργανισμός της γυναίκας να δεχτεί το σπερμα του άντρα κ να μην το θεωρεί ξένο.. Τι να πουμε κ εμείς που προσπαθούμε 8 μηνες μηνες!!! Κ εγω ετσι ενιωθα πολλες φορες... Κ κάποιες Απλα τα παράτησα κ χαλαρώσα λιγάκι Γτ μου είχε γίνει εμμονή!!!

Εντωμεταξυ,εκτος απο τα υγρα που ειχα χθες κ θετικο τεστ ωορηξιας χθες το απογευμα κ απιστευτη ορεξη για ....

Σημερα εχω εξαψεις ... Ζεσταινομαι πολυ... Τι ειναι παλο αυτο;;; κανονικα οταν γινεται η ωορηξια δεν πρεπει να πεφτει η θερμοκρασια;; 

• Μου αρέσει 2

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 16 λεπτά , ada32 είπε:

Καλημερα!Χαχαχαχα ναι ναι κοιμήθηκε ένα 2 ωρο!!!!! Κ τελικα δεν εκατσα φρονιμη κ καναμε κ στις 4 το πρωι...τωρα ποτε να εχω ξανα επαφη?αυριο πρωι η βραδυ?

Καλημερα!μακαρι .. Αν κ αυτη την φορα κραταω "μικρο καλαθι " θα φανει.. Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω κανει κ πολλα τεστ ωορηξιας για να μπορω να καταλαβω τον οργανισμο μου..κ μπερδευτηκα αυτη την φορα γτ ειχα πολλα υγρα κ σαν ασπραδι αυγου απο την παρασκευη το πρωι κ γενικα ξυπνουσα μουσκεμ α κατω εδω κ 3 μερες.. Αλλα θετικο τεστ ειχα χθες !περιεργα πραγματα με τα υγρα δεν εβγαλα ποτε ακρη.. :-D 

Καλημέρα! Μην απογοητεύεσαι  γτ πρώτον δεν σου έχει έρθει όποτε Είσαι σε αναμονή κ δεύτερον προσπαθείς πολύ λίγο!!!λένε επίσης ότι χρειάζονται καποιοι μηνες που χρειάζεται ο οργανισμός της γυναίκας να δεχτεί το σπερμα του άντρα κ να μην το θεωρεί ξένο.. Τι να πουμε κ εμείς που προσπαθούμε 8 μηνες μηνες!!! Κ εγω ετσι ενιωθα πολλες φορες... Κ κάποιες Απλα τα παράτησα κ χαλαρώσα λιγάκι Γτ μου είχε γίνει εμμονή!!!

Εντωμεταξυ,εκτος απο τα υγρα που ειχα χθες κ θετικο τεστ ωορηξιας χθες το απογευμα κ απιστευτη ορεξη για ....

Σημερα εχω εξαψεις ... Ζεσταινομαι πολυ... Τι ειναι παλο αυτο;;; κανονικα οταν γινεται η ωορηξια δεν πρεπει να πεφτει η θερμοκρασια;; 

Καλύτερα πρωι!μια φορά την ημέρα καλά είναι!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

@ada32 Καλημέρα κορίτσι!Καλά έκανες και δεν ήσουν φρόνιμη το πρωί,Τώρα θέλει ξανά επαφή αύριο το πρωί. Πρωί πρωί!άρα εσύ είδες τα ύποπτα υγρά την ημέρα που βγήκε θετικό το τεστ ωορρηξίας, άρα δύο μέρες περίπου πριν την ωορρηξία. Το έχεις παρατηρήσει και σε άλλους κύκλους αυτό?δηλαδή δύο μέρες πριν την ωορρηξία σου εμφανίζονται τα υγρά?

πρίν από 2 λεπτά , Ασία είπε:

@ada32 Καλημέρα κορίτσι!Καλά έκανες και δεν ήσουν φρόνιμη το πρωί,Τώρα θέλει ξανά επαφή αύριο το πρωί. Πρωί πρωί!άρα εσύ είδες τα ύποπτα υγρά την ημέρα που βγήκε θετικό το τεστ ωορρηξίας, άρα δύο μέρες περίπου πριν την ωορρηξία. Το έχεις παρατηρήσει και σε άλλους κύκλους αυτό?δηλαδή δύο μέρες πριν την ωορρηξία σου εμφανίζονται τα υγρά?

Αχ δεν παρατηρουσα τα υγρα ποτε.. Απλα παντα θυμαμαι οτι εχω πολυ διάθεση για σεξ εκεινες τιςμερες κ οταν το  κανουμε  εχω πολλα υγρα!!αυτη τη  φορα ξυπνησα παρασκευη κ  σαββατο κ ημουν πολυ υγρη .(αφου νομιζα οτι κατουρηθηκα!!!!) αλλα τον αντρα μου απο χθες δεν το  αφηνω σε ησυχια.. Πριν λιγο που  τον ξυπνησα παλι τα ιδια.. Μαλλον το παρακανα...γτ τι να κανει το καημενο το σπερμα μεσα σε 6 ωρες ,,ποτε να προλαβει να ανανεωθει:shock: .πάντως σήμερα θα μείνω μακριά του...άυριο το πρωί Τώρα.

Εντωμεταξύ ,  συμβαίνει σε καμία άλλη κοπέλα αυτό ,να θέλει όλη μερα σεξ τις μερεςτης ωορηξιας;; η είμαι λυσαρα εγω???

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Κορίτσια όλες μας, η έστω οι περισσότερες, πριν ξεκινήσουμε τις προσπάθειες είχαμε στο μυαλό μας πως θα συμβεί το θαύμα από τον πρώτο κιόλας μήνα. Στην πορεία όμως μάθαμε πως δεν είναι τόσο εύκολο να συμβεί όσο φανταζόμασταν. Μερικές γυναίκες δεν χρειάζεται να προσπαθήσουν και πολύ και άλλες προσπαθούν, αγωνιούν, αγχώνονται και πάλι ίσως και να μην τα καταφέρουν ποτέ με φυσιολογικό τρόπο να μείνουν έγκυος. Τι να κάνουμε? Αυτά έχει η ζωή... Όλες μας κάποια στιγμή θα αποκτήσουμε παιδάκια, η με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο...αργά ή γρήγορα θα γίνουμε μανούλες!να το θυμάστε οταν πέφτετε ψυχολογικά.Εγώ πιστεύω πως όλα γίνονται για κάποιο λόγο.Μπορεί να μην είμαστε πάντα σε θέση να ξέρουμε το λόγο που συμβαίνει το κάθε τι, αλλά δεν έχει και σημασία. Οπότε ας περιμένουμε ήσυχα και ωραία τη σειρά μας να γίνει το θαύμα, γιατί  θα γίνει,να είστε σίγουρες!μην απογοητεύεστε καθόλου και μην αγχώνεστε, ειδικά εσείς που προσπαθείτε μόνο λίγους μήνες, είναι λογικό και μέσα στο πρόγραμμα.. ξέρω πως όλα αυτά που λέω μπορεί να σας ακούγονται χαζά και να βαριέστε να τα ακούσετε πλέον,γιατί το άγχος σας δεν φεύγει όσο και να προσπαθείτε και η αγανάκτηση που δεν είστε από τις τυχερές που πιάνουν αμέσως παιδιά έχει φουντώσει... αλλά πρέπει να το σκεφτόμαστε που και που έτσι γιατί αλλιώς θα τρελαθούμε!Καλή προσπάθεια σε όλες και συγγνώμη αν σας κούρασα...

πρίν από 4 λεπτά , ada32 είπε:

Αχ δεν παρατηρουσα τα υγρα ποτε.. Απλα παντα θυμαμαι οτι εχω πολυ διάθεση για σεξ εκεινες τιςμερες κ οταν το  κανουμε  εχω πολλα υγρα!!αυτη τη  φορα ξυπνησα παρασκευη κ  σαββατο κ ημουν πολυ υγρη .(αφου νομιζα οτι κατουρηθηκα!!!!) αλλα τον αντρα μου απο χθες δεν το  αφηνω σε ησυχια.. Πριν λιγο που  τον ξυπνησα παλι τα ιδια.. Μαλλον το παρακανα...γτ τι να κανει το καημενο το σπερμα μεσα σε 6 ωρες ,,ποτε να προλαβει να ανανεωθει:shock: .πάντως σήμερα θα μείνω μακριά του...άυριο το πρωί Τώρα.

Εντωμεταξύ ,  συμβαίνει σε καμία άλλη κοπέλα αυτό ,να θέλει όλη μερα σεξ τις μερεςτης ωορηξιας;; η είμαι λυσαρα εγω???

Χαχαχα σε καταλαβαίνω, κι εγώ το έχω παρατηρήσει αυτό με την όρεξη για το σεξ. Τον προηγούμενο μήνα από κει κατάλαβα την ωορρηξία μου. Εγώ στην θέση σου, δεν θα τον αποπλανούσα τώρα το πρωί, για να προλάβει ως αύριο το πρωί να είναι φρέσκο και αρκετό χαχα

• Μου αρέσει 3

1 hour ago, andrianni είπε:

Καλύτερα πρωι!μια φορά την ημέρα καλά είναι!

Απλα το κακο Είναι ότι δουλεύω πρωί ,κ σκέφτομαι ότι ωραία το κάνουμε.. Μετα σηκώνομαι κ φευγω για δουλειά κατέυθειαν... Άντε να καθήσω 10 λεπτα ξαπλωμενη οπότε Μόλις σηκωθω έχει φύγει όλο..

πρίν από 23 λεπτά , Ασία είπε:

Κορίτσια όλες μας, η έστω οι περισσότερες, πριν ξεκινήσουμε τις προσπάθειες είχαμε στο μυαλό μας πως θα συμβεί το θαύμα από τον πρώτο κιόλας μήνα. Στην πορεία όμως μάθαμε πως δεν είναι τόσο εύκολο να συμβεί όσο φανταζόμασταν. Μερικές γυναίκες δεν χρειάζεται να προσπαθήσουν και πολύ και άλλες προσπαθούν, αγωνιούν, αγχώνονται και πάλι ίσως και να μην τα καταφέρουν ποτέ με φυσιολογικό τρόπο να μείνουν έγκυος. Τι να κάνουμε? Αυτά έχει η ζωή... Όλες μας κάποια στιγμή θα αποκτήσουμε παιδάκια, η με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο...αργά ή γρήγορα θα γίνουμε μανούλες!να το θυμάστε οταν πέφτετε ψυχολογικά.Εγώ πιστεύω πως όλα γίνονται για κάποιο λόγο.Μπορεί να μην είμαστε πάντα σε θέση να ξέρουμε το λόγο που συμβαίνει το κάθε τι, αλλά δεν έχει και σημασία. Οπότε ας περιμένουμε ήσυχα και ωραία τη σειρά μας να γίνει το θαύμα, γιατί  θα γίνει,να είστε σίγουρες!μην απογοητεύεστε καθόλου και μην αγχώνεστε, ειδικά εσείς που προσπαθείτε μόνο λίγους μήνες, είναι λογικό και μέσα στο πρόγραμμα.. ξέρω πως όλα αυτά που λέω μπορεί να σας ακούγονται χαζά και να βαριέστε να τα ακούσετε πλέον,γιατί το άγχος σας δεν φεύγει όσο και να προσπαθείτε και η αγανάκτηση που δεν είστε από τις τυχερές που πιάνουν αμέσως παιδιά έχει φουντώσει... αλλά πρέπει να το σκεφτόμαστε που και που έτσι γιατί αλλιώς θα τρελαθούμε!Καλή προσπάθεια σε όλες και συγγνώμη αν σας κούρασα...

Χαχαχα σε καταλαβαίνω, κι εγώ το έχω παρατηρήσει αυτό με την όρεξη για το σεξ. Τον προηγούμενο μήνα από κει κατάλαβα την ωορρηξία μου. Εγώ στην θέση σου, δεν θα τον αποπλανούσα τώρα το πρωί, για να προλάβει ως αύριο το πρωί να είναι φρέσκο και αρκετό χαχα

Επρεπε Αλλά τι να κάνω που θέλω!!! Τώρα μακριά του. Αύριο πάλι.. Θα κάνω κ ένα  τεστ ωορηξιας γτ μόνο χθες εκανα ένα σε  αυτόν τον κύκλο.. 

Σας αφήνω να κάνω δουλειες εδώ .τα λέμε μετά!!

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

1 hour ago, ada32 είπε:

Απλα το κακο Είναι ότι δουλεύω πρωί ,κ σκέφτομαι ότι ωραία το κάνουμε.. Μετα σηκώνομαι κ φευγω για δουλειά κατέυθειαν... Άντε να καθήσω 10 λεπτα ξαπλωμενη οπότε Μόλις σηκωθω έχει φύγει όλο..

Επρεπε Αλλά τι να κάνω που θέλω!!! Τώρα μακριά του. Αύριο πάλι.. Θα κάνω κ ένα  τεστ ωορηξιας γτ μόνο χθες εκανα ένα σε  αυτόν τον κύκλο.. 

Σας αφήνω να κάνω δουλειες εδώ .τα λέμε μετά!!

Δεν φεύγει το κρισιμο υλικό. Αυτό έχει μπει πολύ βαθιά μέσα σου την ώρα που τελειώνει. Ο,τι και να κάνουμε θα κυλισει κάθε φορά αλλά αυτό που πρέπει να ταξιδέψει δεν είναι σε αυτά που σου φεύγουν! Μην αγχώνεσαι!  Βάλε ένα χαρτί για να μη λερωνεσαι στο εσώρουχο και φυγε ήσυχη. Άλλες κάνουν και ντους κι όμως μένουν. Δεν έχει σημασία επομένως :)

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...